Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sagajr78

    tag

    válasz megtorlo222 #3619 üzenetére

    Pedig kapsz csak neked kell kérned. Erre külön fel is hívja a figyelmedet egy bizonyos kutató akihez át lettél küldve, míg a főnöke a bunkerben a pda-dat bütykölte az army warehouse-ból visszahozott kristállyal. Megkapod a "javított" pda-t aztán lehet visszamenni a barakkba a kutatóhoz feladatról érdeklődni és lőn, kapsz feladatot.
    Azt ha már ott vagy akkor egy füst alatt el is hozhatod a bárban a csuklyás alaktól megvett infókból megismert stash tartalmát aminek következtében a countryside-on megjelenik egy új, elhozható komoly stash.

    X10 labornál (brain scorcher lekapcsolása) nem kell sehol sem maszkot húzni. Az egy másik labor (ahol a psy erősítőt kell lecsapni és ehhez előbb két biztonsági kapcsolót kiiktatni amiből az egyik az alsó szinten van ami el van gázosítva alapjáraton) de ott úgy is megoldható a feladat, hogy ne kelljen gázálarc sem (ki kell nyírni a poltergeist-ot a saját kis szobácskájában és már nem lesz elgázosítva az alsó szint).

    Kódokat meg érdemes a látomásokként megjelenő fickók diskurzusaiból gyűjteni, odafigyeléssel (merthogy nem lesz leírva sehová). X10 laborban meg mielőtt odamenne az ember az álomban a kapcsolókhoz lehet diskurálni más kutatókkal és azok is elböffentenek pár infót. Füleket tehát hegyezni.

    Malakyel:
    Ott nincs raidoaktivitás. Ami kinyír az a brain scorcher és ezt úgy tudod elkerülni ha a visszaszámláló nullára esése előtt lecsapod mind a 4 kapcsolót amiket korábban mint Gordon Freeman az álomban, felkapcsoltál.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák