- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
€uro
őstag
Van most nekem egy Sony Xperia S telefonom, amit holnap fogok eladni. Át szeretném menteni róla az SMS-eket és a híváslistát az új Z3 Compact mobilomra (amit majd a héten fogok megvenni). Hogyan tudom ezt a legegyszerűbben megtenni?
Vannak ugye azok a BACKUP programok, amivel el lehet menteni mindent. De úgy tudom, hogy ezek csak ROOT-olt mobilokon működnek. A Z3 Compact telefont viszont tudtommal még nem lehet ROOT-olni. Jól mondom? Ebben az esetben mi a megoldás az adatok átvitelére?
[ Szerkesztve ]
Eladó - Thermaltake TH280 V2 ARGB AIO Vízhűtés 32 hó GARANCIÁVAL 29.900.-
-
szabacsik
őstag
SMS-ek mentésére ezt használom, 5-600sms-t szokott gond nélkül lementeni, visszatenni.
Híváslistát nem szoktam menteni, de keress Play-en egy "call history backup"-ot tuti lesz rengeteg és ezekhez nem kell root.
A titanium backup-nak meg a hozzá hasonlóknak kell root, de az sokkal összetettebb is mentés téren.[ Szerkesztve ]
/\____/\
-
€uro
őstag
válasz szabacsik #2155 üzenetére
Értem. Köszi szépen.
Egyébként mi van ezzel a ROOT-tal pontosan? Egyáltalán nem root-olható még a mobil vagy igen, de az garanciavesztéssel jár? Mintha olyat olvastam volna itt a topikban, hogy várható, hogy később alapból root jogot kap majd a készülék. Erről mit lehet tudni?
[ Szerkesztve ]
-
Fixmiki
tag
Sziasztok, adna valaki egy linket ami dokkolás alatt valami szép órát tesz ki, érdekes a Z-ben volt ilyen álmodozás alatt, itt nincs
-
€uro
őstag
válasz Quasi_modo #2161 üzenetére
Hol érdemes megvenni a mobilt 115-120 ezer forint körüli áron? Figyeljek valamire, amikor boltot választok? Valószínűleg házhozszállítást fogok kérni.
-
HardRic
addikt
válasz Quasi_modo #2161 üzenetére
Pl a gyári twitter app, vagy mondjuk a Play Store sem olyan sima, mint lennie kéne. A Maps is folyamatosabb Nexuson, stbstb.
-
Fixmiki
tag
Még egy kérdés, IOS használat után (itt sokat használtam a Sirit) itt az androidon is van asszisztens? Ha igen hogy kell használni , beállítani? Köszi előre is
-
Flind
senior tag
válasz Fixmiki #2169 üzenetére
Google Now-ban mikrofon icon. Ugye home gombról felfele húzve az ujjad gyorsan ide jutsz, illetve beállíthatsz egy "OK Google" hangutasítást, amivel bármit csinálsz éppen, érintés nélkül az asszisztensbe ugrik. De közel sem olyan szintű mint a Siri, ne várd hogy beszélgetni tudsz majd vele. Ez is tud pár beállítást, meg automatikus infó kiírást, de főleg keresni akar csak a neten.
-
Fixmiki
tag
Szia nem azt várom, hogy beszélgessünk, de ott bemondtam, hogy cool heni és hivta a számot, igaz kicsit angolosan kellett mondani mert magyarul egész mást hívott, de ehhez nem kellett angol tudás, pl. heni- az híni. Ez nagyon kényelmes volt IOS-ben, persze le tudok mondani róla , csak jó lenne ha itt is lenne , bár ez a teló enélkül is jobban tetszik
-
Fixmiki
tag
Hol lehet megnézni ezt a vízállósági tesztet amiről itt többen írtatok?
-
-Valinas-
senior tag
A vodafone-os kiadásban (azon kívül hogy nem lehet nyitni a bootloadert) van valamilyen vodafone-os változtatás? Ha igen, akkor csak simán SU-val felhúzok rá egy romot, és kapom a "független" szoftvert? Vagy hogy megy ez?
-
LadyRosa
újonc
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. néhány napja van meg a teló, de egyszerűen sehogy sem tudok rájönni, hogyan lehetne beállítani, hogy az alkalmazások (Viber, Messenger) üzenetjelzései hangosabbak legyenek. Valakinek van ötlete? -
LadyRosa
újonc
A hangerő már maxon van. De ami érdekes, hogy a hívás és sms hang az rendben van, csak az alkalmazásokkal van gondom. Skype üzenet értesítés hangja pl annyira halk, hogy alig lehet meghallani
-
ChipKng
aktív tag
válasz HardRic #2163 üzenetére
Szerintem proba gyanant szedd le a twittert. Valahol azt olvastam, hogy nagyon eros eroforraszabalo ware.
Azon kivul a tobbit hasznalom es egy pillanatnyi zottyenesem sincsen. Tovabba a developer options-ben az ablakok/animaciok mozgasi sebesseget atraktam 1-rol 0.5-re. Boven eleg annyi is es joval gyorsabb lesz minden.2B OR NOT 2B that is FF
-
Wajk
addikt
Egy hét ismerkedés után én is bejelentkezek ebbe a topikba.
A készülékről: a pozitívumait ismerjük, nem is ömlengek (design, HW, akksi), a lényeg, hogy eddig szeretem, nagyon. Gyári dokkolót szereztem az ebay-en 5-6e-t, hamarabb megjött mint a teló, szóval már az első töltést ezen keresztül kapta. Ez is nagy elvárás volt részemről, hogy ne kelljen USB-t dugdosgatni.
Negatívumok:
- kissé félve fogom még, bár ahogy lekerült a gyári védőfólia, azt követő percben előre-hátra Gearmaxx UC fóliát kapott. Remélem jól kijövünk.
- a kamera appban egy dolgot nem szeretek nagyon, mégpedig a hangerő gombon lévő zoom. Túl gyors, látványosabb lenne videófelvétel közben ha lassabban lehetne zoomolni.Téma, Launcher:
- Nova Launcher + LP beállítások, Miui6 ikonpakk (szakmai ártalom )
- Theme_Android Lollipop 1.1.0.apk (Holo kék helyett LP zöld és a navbar LP ikonok, nem sokmindent cserél, de nekem pont elég, elég sok a nekem gagyi téma)Ami appot még használok:
- MiXplorer + Miui6 theme - fájl intéző, egyszerű, gyors és van benne FTP kapcsolat, az ES Explorer is jó, de nekem túl sok + (szakmai ártalom )
- HD Widgets + Kairo
- Desk Clock Daydream - dokkoláskor induló alkalmazás, aktuális időjárással és előrejelzéssel
- Messenger - a gyári SMS alkalmazás helyettNem gyári beállítások:
- dupla-kopp ébresztés, folyamatos Wi-Fi, Helyalapú Wi-Fi, Stamina üzemmód, Háttéradatok várólistára
- nem használt appok kigyomlálása és letiltása a Beállítások/Alkalmazások menün keresztül (letiltás): pár Google cucc, pl Fotó, Google Music, Filmek, Térkép..., pár előretelepített progi, mint Office és még tilva pl élő háttérképek, File Commander, Hangouts, Talkback...[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
amator2
tag
Sziasztok!
2-3 napja használok én is ilyen telefont, a wifinél észrevettem hogy néha lecsatlakozik 1-2 pillanatra, és vissza.
Próbáltam másik routerrel 2.4ghz, 5ghz -en is ugyan az. A térerő megfelelő, figyelem a router connect listájába.
Tapasztalt ilyet valaki? Azt figyeltem meg, ha van folyamatos adatforgalom akkor jó, ha megállok egy veboldalon egy kicsit olvasgatni, akkor lecsatlakozik, felcsatlakozik......
Sokszor előfordul hogy tobább akarok lépni a weboldalon, és hibát ír ki mivel nincs kapcsolat.
Frissítés... aztán megy tovább. A telefon visszaállítása gyári alapra , már meg volt de akkor is.
Ötlet? Tapasztalat? -
Wajk
addikt
válasz amator2 #2190 üzenetére
Ezt nem tapasztaltam (.105 -ös ROM), de esetleg nézz szét a Wi-Fi menü beállításaiban: "Speciális". Próbálj kikapcsolni illetve be pár opciót, pl: Gyenge kapcsolatok kerülése, Wi-Fi optimalizálása ...
Teszteld másik routerrel is ha tudod...
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Őklaci
újonc
Sziasztok! 1-2 hete vettem a t-nél egy ilyen telót! Olyan gondom lenne, hogy hívásnál a hívott fél alig hallja, hogy mit magyarázok és olyan mintha egy dobozból vagy a pincéből beszélnék! Én hallom rendesen, de viszont hívásnál, ha csörög elég furcsa hangot ad ki! Ha valaki tud ebben segíteni, hogy mit csináljak,neki előre is köszönöm! (Gondoltam olyanra, hogy talán elallítottam valamit a beállításoknál, de lehet hogy hülyeség)!
-
szabacsik
őstag
válasz amator2 #2190 üzenetére
Én ilyet nem tapasztaltam. Play-ről szedd le a wifi analyzer programot mert megmutatja, hogy a kornyező wifi-k melyik csatornán vannak. Lehet, hogy a routerben csatornát kell váltanod. Felénk van vagy 20 hely ahol küldik a wifi jelet szinte mind egy csatornát használ olyankor szokott vacakolni.
[ Szerkesztve ]
/\____/\
-
LadyRosa
újonc
Más nem tapasztalt ilyen gondot, hogy halk lenne az alkalmazások értesítő hangjai?
-
amator2
tag
-
amator2
tag
"nem használt appok kigyomlálása és letiltása a Beállítások/Alkalmazások menün keresztül (letiltás): pár Google cucc, pl Fotó, Google Music, Filmek, Térkép..., pár előretelepített progi, mint Office és még tilva pl élő háttérképek, File Commander, Hangouts, Talkback..."
Azt honnét tudom melyik appokat lelet "büntetlenül" letiltani, anélkül hogy a telefon még épphogy működőképes legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest