- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Mini PC
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
trickymoon
aktív tag
Jóvanna, a V után annyira nem kell tweakelgetni semmit, hogy fel se merült, csak most. Asszony feltalálta a vibert és azon basztat és láttam, hogy a settings/power management/app power consumption-ba betette a rencer, mondom letiltom, ha addig élek is.
Asszonyra kéne lehet inkáb greenify
[ Szerkesztve ]
-
xtevo
őstag
Ma voltam Árkádban lévő Sony Center-ben megnyomogatni a Z1C és Z3C-t. Háááát mit ne mondjak, nem tudom, hogy gondolják, hogy így bárki is megveszi őket. Tele volt zúzva mindkettő minden hülyeséggel, mozgó háttértől kezdve anyámkínja... így laggolt mint a disznó mindkét telefon.
Átballagtam a MM-ba, ott nem volt ennyire leharcolva, sőt! Volt egy Z3C amit kézbe lehetett fogni, és egy, amit használni is. Bitang kis masina...
Az ott lévő helyes kisasszonyt megszólítva Ő ugyan nem ismerte igazán egyik modellt se, de inkább Z1C-t ajánlotta, merthogy Z3C kerete műanyag és az kopik majd... míg Z1C fém.
-
xtevo
őstag
válasz Quasi_modo #2553 üzenetére
Engem is meglepett a lagg, de tényleg elég durva volt... Pl. a menüben ugye ha bal szélén vagy már és még egyet "húzol" jobbra, akkor kijön a plusz menü bal oldalt, nah arra 2 másodpercet kellett várni...!!!
Hál'istennek, hogy voltam máshol is, a Z3C szimpibb minden szempontból, csak az ára nem, illetve még nem...A keret ügyben mondtam neki, ha tokot rakok rá, akkor már nem igaz, amit mondd...
Milyen áron nyitott kezdéskor? Talán szeptemberben... ezt vissza tudom vhogy nézni? (Érdemes-e várni rá 1-2 hónapot?!)
-
VMatteo
őstag
Valaki esetleg tudna segíteni összepárosítani a BT hangszórót a géppel? Toshiba laptop, az össze létező BT driver fent, még se sikerül, a hangszóró mellett nagy sárga felkiáltójel
Tisztelet a Gépésznek!
-
nagyúr
Levettem egy újkorában az elejére rakott tokot, annyira jó így a kijelző Más használja fólia nélkül? Elvégre Gorilla Glass 3 vagy mi, bírnia kell... vagy ez is olyan,hogy nem is karcolódik,de a mikrokarcokat begyűjti egy idő után? Nem azért, nem akarom kulcsok között tárolni, hanem vigyázva, de zsebben, stb. Jó lenne,ha ennyit kibírna hosszú ideig, úgy, hogy nem lesz atom karcos az egész.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
ggyula
tag
válasz icecave #2558 üzenetére
Üdv!
Én épp most tettem rá fóliát 2 hónap után és ugyanolyan a kijelző, mintha rajta sem lenne... nem csak a karcoktól véd, törés ellen is nyújt némi biztonságot...
Viszont a hátulja egy picit kényesebb, bármennyire vigyáztam, egy karc keletkezett rajta. Oda szerintem mindenképp kell egy fólia! -
sisqoboy2
tag
Na hi!
Ma rendeltem meg a kicsiket a francia amazon oldalarol az angliai cimemre rendelve. Sajna itt a carphonewarehouse kizarolagosan arulja a zoldet es 430fontert kihagytam. 350be kerult szallitassal.
Le vagyok maradva 2500hozzaszollassal de igyexem. Milyen aluminium tokot javasoltok? Sajna a devilcase meg nem adta ki erre a tokjat… -
Armahun
addikt
válasz Levente07 #2562 üzenetére
Tartsd lenyomva az ujjad a főképernyőn, majd a megjelenő menüben katt az alk.felületre.
Itt kikeresed és rákattintva ki is teszi az asztalra. Home gombbal vissza.
Ott rá hosszan nyomva oda teszed ahova akarod.[ Szerkesztve ]
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
xtevo
őstag
válasz Quasi_modo #2565 üzenetére
Eddig egy alsó, maximum alsó-középkategóriás telót nyúztam Alcatel One Touch Idol S. 2mag, 1gb ram, 4,7" IPS HD kijelző - ez alá érthető okokból nem adnám.
Részletre veszem majd szolgáltatónál, szóval szempont azért az ár is, de sokkal inkább a megfelelő szoftveres support, a jó anyagminőség, a rendszer gyorsasága. Többnyire netezés (böngészés+szociális cumók), zenehallgatás, emailezgetés, időnként GPS és végül a normális(abb) kamera amire lenne használva.
Röviden ennyi. -
nagyúr
Tok az van, elég sokféle, "betankoltam". A Cruzerlite tokok annyira bejöttek az élénk színekkel, hogy rendeltem még (holnap csinálok képeket, belinkelem majd, kérték itt páran). Így csak dispay nincs közvetlenül védve, de a szilikon tok olyan,hogy ha "arccal lefelé" teszem le a telefont, akkor is a tokra fekszik, nem a display-re.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
|AP|
veterán
én a Z1C-t sokat ekéztem a vastag keretek miatt, hogy egy ekkora házba csak 4,3-as kijelző került.
A Z3C-nél nem tudtam semmibe belekötni. Csak azért nem vettem még mert egyelőre sokallom az árát, szolgáltatónál meg majd csak a nyáron vehetek részletre.Nekem csak az a bajom vele, hogy nincs is igazából szükségem ilyen erős vasra. Viszont ha normális méretű telefont akarok korrekt belsővel és kijelzővel, akkor egyszerűen nincs más.
-
xtevo
őstag
Külsőre, kijelzőnagyságra a Z1C valóban nem a legjobb... ezt néztem én is kézben tartva. 4,7-ről 4,3-ra visszalépni azért nem annyira jó...
Eddig a G2 volt az álomtelefonom, vagy N5, de azok batár nagyok már az én kezemhez viszonyítva... ezt most már belátom.. kollégám Mi3-ját rögtön 2 kézzel fogtam...
Egyedül a Galaxy Alpha szorongathatja meg, nah, de hát Samsung... -
kazanka
őstag
válasz Armahun #2571 üzenetére
Úgy tapasztaltam hogy elég sok kommunikációs rendszerekhez értő ember van köztetek ezért feltennék egy nem igazán idevágó kérdést ami napok óta foglalkoztat remélem tudtok segíteni.Inviteles set top boxon hogy tudom csatornákat tetszés szerint sorbarakni? Illetékes fórumon már próbálkoztam,nem jött válasz,gondoltam megpróbálom itt is.Elnézést kérek.
-
Armahun
addikt
válasz kazanka #2573 üzenetére
Szerintem sehogy, maximum kedvenc listát lehet összállítani.
Olyasmit keress a menümén vagy a távirányítón, hogy kedvenc vagy fav, favorit.Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
vazzz
őstag
Pont ezért vettem én is ezt. Kb. hátam közepére se kívántam sony-t, de normális méretben és hardverrel nem volt más olyan alternatíva, ami ennyire problémamentes lenne. Szerencsére nem bántam meg egyáltalán, sőt... közvetlen előtte g2 minim volt, amivel nagyon meg voltam elégedve, de amikor váltottam erre, kicsit csalódott voltam, nem éreztem nagy előrelépést... Most viszont 1 hónappal később kézbe véve a g2 minit, már csak mosolygok rajta... nagyon nem egy kategória Egyedül az ergonómiája hiányzik, a sony nagyon szép és elegáns, de nem kényelmes kézben tartani a szögletessége miatt. Az lg nagyon kézre állt, de ez olyan, mint egy drága porcelán, mindig kicsit félve nyúlok hozzá, nehogy leejtsem... Ennek ellenére nem cserélném el semmire (egyelőre )
-
kazanka
őstag
Köszönöm sajnos én is erre gondolok.A másik tv-be Ken modult tettünk azt a tv.n "pillanatok"alatt sorba raktam.A Set top boxon sem a sorrend a bajom, hanem a sok kimaradó hely ami idegesítő.1-töl van egy csomó csatorna aztán 100-tó és 400-tól.Szerintem elvitetem velük a p.... és tetetek bele Ken modult a tv-n úgy rakom sorba ahogy akarom.Mégegyszer kösz a segítséget.
-
-
Quasi_modo
nagyúr
4,7-ről 4,3-ra visszalépni azért nem annyira jó...
Hát ez 4.6.#2573) kazanka .Inviteles set top boxon hogy tudom csatornákat tetszés szerint sorbarakni
Ez szerintem magától a box-tól fögg. Nekem egy MindigTV-s Telefunken boxom van, ott 1-1 csatornát meg lehet cserélni. Ennek segítségével raktam sorba a csatornákat(44db) 1/2 óra alatt. Csak türelem kellett hozzá.valami
-
Isual
veterán
Hm. Ráadásul az Alcateleden még voltak kapacitív gombok, amik itt már kijelzőből vesznek olykor el. Így szvsz a 4.3" nem járható - legalábbis nekem nem, aki szintén 4.7" + kapacitív gombokról (One X) akar váltani.
Viszont a telefonod ha nem nagy kézben, akkor én nem vetném el a Nexus 5-öt. Egyrészt a legolcsóbb csúcshardveres készülék, másrészt a legsmoothabb. Egyetlen hibája az akksi idő, arra rákérdeznék a topicjában, hogy a Lollipop csinált-e valamit vele, mert ha igen, akkor még lehet én is inkább azt veszek....Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
kazanka
őstag
válasz Quasi_modo #2579 üzenetére
Sajnos én már mindent végigskáláztam de sehol nem ajánlja fel ezt az opciót.
-
xtevo
őstag
válasz Quasi_modo #2579 üzenetére
@Quasi_modo
Tudom, de azért a 4,7-ről 4,3-ra jóval nagyobb a kijelzőméret csökkenés, mint 4,7" és 4,6" esetén. Ahogy néztem ezt a 4,6" kijelzőt gond nélkül átérem hüvelykujjal, kényelmesen.@Isual
Jó érv, tényleg a gombok! Szinte el is felejtettem! Akkor egyre inkább kiesik a körből a Z1C...
Tetszik a Nexus5, egyetlen nagy gond vele, hogy már szintén kifutó N6 miatt, és én nem igazán találtam helyet, ahol gyári garival adják, a boltival meg egy dolgot tehetek... sajnos...[ Szerkesztve ]
-
Lasy
veterán
+36702778032
-
xtevo
őstag
Hát talán 1-2 helyen még kapható nagy szerencsével, amennyiben Téged is érdekel, akkor katt át a másik topikba, esett pár szó a témában.
@Lasy
Esetleg lehetne még az összefoglalóban a termék specifikáció is, bár nem tudom, hogy volt-e szó róla ezelőtt. Ha igen, akkor nem szóltam...[ Szerkesztve ]
-
Armahun
addikt
A root részhez még oda lehetne írni, hogy mik a negatív következményei DRM kulcsok elvesztése etc.
A másik, hogy dokkból nem a dk48 való hozzá?Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
geccoblaze
aktív tag
Jött meg valakinek külföldről 1 hét körüli idő alatt vagy hamarabb Nillkin 9H+? Ha igen, honnan rendeltétek?
Ericsson GA 628 -> Sony CMD J6 -> Ericsson T65 -> Nokia 6610 -> Nokia N95 8GB -> Samsung Galaxy SII -> Sony Xperia Z3 Compact -> Samsung Galaxy S7 -> Samsung Galaxy S21
-
Lasy
veterán
xtevo
Annak semmi értelme, hiszen a topic a tesztből alakult ki, és ugye ott minden elolvasható. ezt minek leírni újból?Arni
Mind a kettő jó hozzá, csak egy átalakító a különbség, ezért nem is értem miért van ennyi féle, hiszen mindhez összesen 3 átalakító létezik, és akkor mind egy dokkolóba használható.
Ez csak szerintem egy kisebb pénznyelő folyamat.
ezért is vettem után gyártottat, és még a tablet is belefér 1500.-ért.
Biztos kell a bootloader nyitáshoz ez?
Ha szeretnéd akkor beleteszem, de használja valaki a DMR-kulcsot valamire?geccoblaze
Szerintem senkinek nem jött meg annyi idő alatt, hacsak nem nagyon drágán rendelte.sisqoboy2 (2561)
linkeltem amit én használok, de így 1 hónap után azt tudom mondani, hogy nem bababiztos.
hamar kilazul a kis csavar, de nagyon sokat véd.[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
-Valinas-
senior tag
Az nem lag, hanem egy szoftveres feautre, ami direkt aktiválódik a bemutató szoftverben minden egyes alkalommal, amikor az ember belép a menübe. Iszonyat idegesítő, pár alkalom után jöttem rá, hogy nem én csinálom.
-
Lasy
veterán
válasz -Valinas- #2592 üzenetére
én inkább ezt ajánlanám
Bootloader nyitás Magyar nyelven. Ezt a z3 compacton csináltam, de nem nyomtam rá a végén.xtevo
Ha sokan úgy gondoljátok nagyon szívesen beleteszem, de én nem látom értelmét.[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
Lasy
veterán
Szia!
A tanácsodat szeretném kérni a Z3C vásárlásával kapcsolatban. Ha jól látom, te vagy az egyik legaktívabb fórumozó.
A dolog úgy áll, hogy 120e Ft lenne a telefon a csomagomban a vodafone-nál, azonban mint tudjuk, ezek a telefonok bootloader locked-ek, és nem is engedi a nyitást. A telekom 150e Ft-ért kínálja a telefont, és ha jól tudom, azok függetlenek, sőt, még BL-t is nyithatnék majd benne később, ha rászorulok a custom romra, vagy rootolni szeretnék. Függetlenül, gyártói garanciával pedig 180e Ft körül mozog a telefon. Te mit tanácsolsz? Ha a vodafone-nál veszem, attól tartok, hogy egy idő után nagyon szorult helyzetben leszek a zárt bootloader miatt. Szeretem, ha vannak lehetőségeim egy telefonnal. Szerinted inkább a telekomnál kéne beszereznem? Vagy ez a zárt bootloader nem oszt, nem szoroz?
Előre is köszönöm a segítséged,
ValinasSzia
Pont erre van a fórum. Ezért én itt írnám le a véleményem.
Nos én szerintem az első széria mindenhol gyári független. Mivel én külföldön vettem, így gyári független eleve minden készülék.
Én bemennék a vodához, és kibontatnám milyen. Egy szervizmenü szerintem bele fog férni, és abból minden kiderül. HA nem fontos a függetlenség, akkor én biztos azt venném amit használni is tudok, és olcsó. Ha vodás vagyok ott venném meg. Mivel ha eleve bootloadert nyitsz ugrik a garancia is, így totál felesleges ezen agonizálni is.+36702778032
-
Lasy
veterán
válasz -Valinas- #2596 üzenetére
Ebben semmi olyan nincsen ami ne lehetne a fórumra kitenni.
Nem gondolod, hogy mindenkinek külön fogom leírni ugyan azt!
Én a Soroksári úti tescoban voltam, és ott amit kibontott a srác, az független volt.
Ebből indultam ki, de természetesen lehet neked van igazad.
Kérted a véleményem, én leírtam.
Ha nem tetszik nem kell privátban ilyet írni.
Privát mint a nevében is benne van PRIVÁT!
Amit te kérdeztél pont a fórumra való, és nem privát.további szép napot
+36702778032
-
-Valinas-
senior tag
Hát, biztos én vagyok a hülye.
Ahogy te is írtad, a privát, az privát. Ezért nem kell megosztani mindenkivel. Lényegtelen, természetesen tök mindegy, hogy kiteszed-e ide, vagy sem, csak azért érezhetnéd, hogy milyen dolog valaki nevével egy privát üzenetet kimásolni a tudta nélkül a fórumba. Persze, hogy kértem a véleményedet, de nyilvánvalóan meg volt az oka, hogy privátban kérdeztem. Ha úgy érzed, nem privátba kellet volna, esetleg írhattál volna vissza, hogy ne ott tegyem fel a kérdésemet. -
Lasy
veterán
válasz -Valinas- #2598 üzenetére
Bocs
Igaz senki nem tudhatja, de napi 50 üzenetre válaszolni nem egy könnyű feladat, és ha valami nem privát, akkor azt a fórumra írom.
Ez nem csak itt van így hanem az összes olyan fórumon ahol vagyok.
Legközelebb így lesz, de lehet megint ki kell írnom az aláírásomba is.+36702778032
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs