- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kabu
tag
Két hete cseréltem le a Z1 compactomat egy Z3 compactra és nyugodtan kijelenthetem, hogy nem bántam meg... Ismét a fehér szín mellett döntöttem, szerintem nagyon mutatós. Kifejezetten tetszik a készülök oldala, bár tartottam én is tőle, hogy a fém oldal után majd visszalépésnek érzem, de szerintem nem az. A készülék nagyon egyben van, nekem sajnos a Z1 compacton voltak illesztési problémáim, itt viszont nyoma sincs ennek és annak is örülök, hogy vékonyabb a készülék, nekem így jobban kézre áll.
A Z1 compactom fényképezője bizony folyamatosan kék képeket csinált éjszaka - a problémát sokan ismerik, főleg emiatt adtam el - itt viszont már semmi hasonlót nem tapasztaltam.
Amennyiben nem jelent komolyabb anyagi terhet a váltás, szerintem megéri cserélni! Valahogy az az érzésem, hogy a Z1 compacttal elkezdett munka a Sony-nál ezzel a készülékkel ért be...
Boldog Karácsonyt Mindenkinek! -
€uro
őstag
Ilyet rendeltem: Premium 3D BRUSHED Metal Skin Wrap Sticker Decal for Sony Xperia Z3 & Z3 COMPACT
Azt hittem, hogy fém tok. Közben meg fém mintájú fólia.
Esetleg átveszi valaki? Ha nem, akkor küldöm vissza az Egyesült Királyságba.
[ Szerkesztve ]
Eladó - Thermaltake TH280 V2 ARGB AIO Vízhűtés 32 hó GARANCIÁVAL 29.900.-
-
nagyúr
Az lehet, de ha ennyire jó, és pusztán 3K-ért 50-szer lehet használni, és elég 3 havonta, miért mindenki fóliát használ még. Továbbá, nincs róla sok infó, mit tartalmaz (a szilícium dioxid alapanyagon kívül), mert ugye "titkos", aztán lehet, olyan vegyi anyagokat is, hogy 2 év múlva leesik az arcom magától... Persze, ez csak parázás, de ki tudja, mennyi az alapja így. Emlékszem, néztem egy billentyűzetes tesztet, ott mikor lefújták, csak a szagtól majd kinyiffantak a teszterek, igaz, ez elszáll, de az anyag a használat alatt folyamatosan kopik lefelé, és hova kerül? A bőrödön át a szervezetedbe (és itt jön a képbe,hogy nincs pontos összetétel leírás sehol). Inkább keresgélek tovább case friendly fóliát. Az is kopik,csak jóval hosszabb idő alatt
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
geccoblaze
aktív tag
Ennyivel keményebb lenne a nagytesó?
Lasy neked, hogy teljesít az a mágneses töltőkábel? Gyárival megegyező sebességgel tölt nagyjából? Mágnese elég erős? No, nyilván nem a fejem körül akarom lóbálni annál fogva, de azt se szeretném, hogy a kábel a saját súlyától leváljon a csatlakozásról.
[ Szerkesztve ]
Ericsson GA 628 -> Sony CMD J6 -> Ericsson T65 -> Nokia 6610 -> Nokia N95 8GB -> Samsung Galaxy SII -> Sony Xperia Z3 Compact -> Samsung Galaxy S7 -> Samsung Galaxy S21
-
Armahun
addikt
válasz geccoblaze #2809 üzenetére
Nekem körülbelül átlag 2-300 milliamperrel tölt kevesebbel a mágneses kábel.
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
geccoblaze
aktív tag
válasz Armahun #2810 üzenetére
Arni az mennyivel kevesebb mint a gyári? Mármint, hogy a gyári mennyi? Te honnan vetted?
[ Szerkesztve ]
Ericsson GA 628 -> Sony CMD J6 -> Ericsson T65 -> Nokia 6610 -> Nokia N95 8GB -> Samsung Galaxy SII -> Sony Xperia Z3 Compact -> Samsung Galaxy S7 -> Samsung Galaxy S21
-
Armahun
addikt
válasz geccoblaze #2811 üzenetére
Mint a gyári mi?
Mert nincs olyan hogy gyári mágneses töltőkábel, csak sima usb kábel.
Gyáriban csak mágneses dokk van.Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
nagyúr
Vettem egy Power bank-ot, van rajta 1A és 2.1A kimenet. Gondolom, ha a 2.1A-re dugom, akkor sincs gond, mert bár a gyári töltő 1,5A-el küldi neki, többet úgysem vesz fel a telefon sem usb-n, sem mágneses töltőn keresztül.
[ Szerkesztve ]
-
Armahun
addikt
válasz kazanka #2815 üzenetére
Igen egy picit, de nem érdekel igazán, reggelre igyis-ugyis feltölti.
[ Szerkesztve ]
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
HardRic
addikt
Az utolsó update megjött Telekomra.
-
HardRic
addikt
A gyári launcher jobb lett, sokkal simább, egyelőre visszaváltok Nováról. Nem hittem volna hogy egyszer ezt írom
-
nagyúr
-
01_Petya
csendes tag
hali, tegnap én is boldog tulaj lettem egy Z3c-nek, nekem is volt a dobozba fólia meg egyböl szoftvert frissített amikor lett netem
-
vazzz
őstag
Én is felraktam a frissítést, tényleg jobb lett a gyári launcher, és folyékonyabb az egész rendszer. Antutu 5.5 45217 pont, kb 70 telepített app mellett.
-
nagyúr
Nekem is megjött telekomra, de azt írja, számgép kell a frissítéshez. Nem OTA-n kellene ennek mennie?
-
Benji21th
tag
Üdv
Feltettem én is a legújabb frissítést, viszont onnantól kezdve nem érkeznek meg csak percekkel később az értesítések. Más is tapasztalt hasonlót? -
zbecks
tag
Telenorra jött már valakinek frissítés?
-
Armahun
addikt
válasz Benji21th #2834 üzenetére
Igen, frissítés nélkül is van amikor késve jön meg az email a fórumos értesítéssel.
Viszont ha be van kapcsolva a stamina mód, akkor hozzá kell adni a gmail klienst az aktív alkalmazások közé, hogy megkapd a leveleket rögtön és ne csak a képernyőzár feloldása után.
-
Benji21th
tag
Nem használom a Staminát, eddig semmi se késett, illetve az email lehet, abban nem vagyok biztos . Én a viberre és a messengerre gondoltam, az email így jó. Az előző telefonomnál ez megszokott volt (Lumia 920), nem véletlenül váltottam. (volt persze más baja is).
-
vik0717
tag
Szombat este óta használom a telefont masodik töltésről ma vettem le reggel, első töltés eredménye 22 óra 8 óra screentimeal, xperia s-em alig használtam mellette de azt kétszer is tölteni kelet, sebességre sincs semmi panaszo, eddig nagyon örülök hohy váltottam!
Más, sony smartband talk, vagy smartwatch 3 valaki használ hasonlót, vélemények? -
gyalogkakuk1
újonc
Sziasztok!
Múlt hét pénteken vásároltam egy Sony Z3 compact d5833 készüléket de sajnos olyan problémával küzdök, hogy nem tudok csatlakozni a mobil netre. Mi lehet a probléma? Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
szabacsik
őstag
Miért nem tudom a hívásvárakoztatást kiválasztani? Inaktív az opció
/\____/\
-
Armahun
addikt
válasz gyalogkakuk1 #2840 üzenetére
Mert azt a készüléket nem az európai mobil szabványra gyártották....
-
gyalogkakuk1
újonc
Valahogy ki lehet küszöbölni a problémát?
-
Armahun
addikt
válasz gyalogkakuk1 #2843 üzenetére
Utazz Ázsiába.
Mást nem nagyon találtam.
Jól van beállítva a mobilnet?Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
fPApi
őstag
Természetesen működik itthon is az 5833 (rémhír, hogy nem), csak be kell állítani a szolgáltatónak megfelelően, mert nem az európai beállítás az alap. Keress rá az interneten az adott szolgáltató mobil internet beállítására.
-
tal-garius
aktív tag
Azt cserélni kéne európaira.
Vagy, szolgáltató esetleg beállítja. Egy frekvencián működhet. Google-n nézem most is a megoldásokat, van pár.[ Szerkesztve ]
-
blint63
tag
Sziasztok,
Nemrég megvettem a compactomat, minden szempontból még vagyok elégedve vele az uzemidot leszamitva. Minden tesztben több napos uzemidot írnak és reklámoznak nekem viszont alig bírja Egy napig. Bár elég intenzíven nyuzom, a céges Samsung Galaxy Expressnek is jobb az uzemideje pedigcaz egy régi lassú telefon. Ugyanazokat az alkalmazasokat használom mindkét gépen. Nézzétek rá a lenti képekre légyszi, realis-e ez az uzemido vagy hibás az akku?
[ Szerkesztve ]
-
blint63
tag
válasz Armahun #2849 üzenetére
Arról is csináltam fotót, csak nem tudtam beszúrni valamiért, kb. 5 órát bírja, kb 3/4 fényerőn, automata fényerőmódban. Az energiatakarékos stamina funkciók ki vannak kapcsolva, a helyalapú wifi be (mondjuk nem értem akkor miért írja, hogy végig aktív).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest