- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Mini PC
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
LEFTHORSE1
őstag
Nah, beléptem a klubba :-) zöld model, viszont óriási bajom van a billentyüzettel, köt bele abba amit írok és más szót tesz be, nem tudok normálisan gépelni, az ideg szétvet, ezt is nagy kínlódás árán tudtam leírni, mit és hol kellene kikapcsoljak?
Cseberből vederbe
-
nagyúr
válasz LEFTHORSE1 #2301 üzenetére
Beállítások - nyelv és bevitel - Xperia billentyűzet - szójavaslatok.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
szabacsik
őstag
Beállítások-> nyelv és bevitel-> Xperia billentyűzet melletti beállítások gombra kattintva keress egy "Szójavaslatok" részt és azt állítsd át, hogy soha ne legyen szó- és betűcsere
[ Szerkesztve ]
/\____/\
-
€uro
őstag
A telefonod helyében én is belekötnék abba, ahogyan írsz.
Eladó - Thermaltake TH280 V2 ARGB AIO Vízhűtés 32 hó GARANCIÁVAL 29.900.-
-
Haka
tag
Sziasztok,
Tegnap jött meg a Z3 compactom és a melegedést én azért eléggé érzem.
Nektek mi a tapasztalatotok?
Pl. ha a virtuális valóság dolgot használom 5-10 percig, akkor már érezhetően meleg. Talán melegebb nem lesz, de nem tűnik normálisnak.Vagy ha csak nyomkorászom akkor is felmelegedik, langyos, vagy még melegebb lesz.
Nektek is ez a tapasztalatotok vagy esetleg a konkrét készülékkel lehet valami?Köszi!
-
Flind
senior tag
Miért? MM-ben, Edigitalban, meg a többi ilyen normális helyen 180k körül van. Szolgáltatóknál is 150k, nem? (Lehet rosszul tudom.) És Expansysnál is gyári tartozékokkal, gyári dobozban jön, hivatalos nemzetközi Sony garival.
Én is láttam 120k-ért Partneronál meg Új-GSM-nél, de ott nyilván csak telefont kapsz, bolti garival (=semmi). Ilyen helyről nem rendelnék.Nem is fogok, úgy döntöttem megvárom a Z4c-t, az anyagilag is alkalmasabb lesz (karácsonyi kiadások..). Csinálhatnának majd Expansysnál megint olyasmi akciót, mint a Z3c + E3 volt.
-
Levente07
tag
Nekem tegnap jött meg, a szolgáltató 💯 -ért odaadta... Annyiért ajándék... És nagyon bejön pedig volt pár felső kategóriás telefonom
Ja és kaptam csukló pántot is.
[ Szerkesztve ]
-
Flind
senior tag
Pedig várom szeretettel. Mindegy, ha nem lesz, maradok a ennél, legfeljebb olcsóbban veszem majd meg.
Múltkor volt Phonearenán hír, hogy mégis marad 5.2" a Z4, egy szép "leaked" fotóval. Nem tudom mennyire lehet valóság alapja (nem nagyon), de nem lenne rossz, akkor biztos hogy a Compact sem nőne, akármikor jön. Ez a tökéletes méret szvsz.
De nem akarok már offolni. -
€uro
őstag
Én a LaptopExpress-től rendeltem fehér színben. Bontatlan csomagolásban, minden gyári tartozékával szállítják házhoz 120 ezerért a gyárilag kártyafüggetlen telefont. Egy év teljes körű garancia (plusz egy év szoftvergarancia) jár hozzá. Nem tudom, hogy gyári vagy bolti garanciát adnak. Erre holnap rá fogok kérdezni.
-
€uro
őstag
Amúgy mi a gond a bolti garanciával? Ha gond van a mobillal, akkor majd a bolt megjavíttatja vagy cseréli a telefont, nem?
Egyébként a bolti garanciás mobilokra eredetileg nincs is garancia? Szóval mit csinál majd a bolt, ha meghibásodik valamelyik készülék? Majd a saját költségén kell javíttatnia a telefonokat?
-
kazanka
őstag
Az a gomd hogy már az eredetét sem tudod,hogy milyen kínai pincében,milyen alkatrészből szerelik össze.Egy biztos hogy a bolti garancia azért van hogy normális szervíz még véletlenül se találkozzon a telefonnal mert esetleg egy két dolog kiderülne Végtelenül egyszerű,ha már szoftvergaranciát adnak az már bolti garanciás.A gyár alapból adja a szoftverfrissítést.csak nem biztos hogy a gagyi bolti telefonon frissíteni is tudod.
-
€uro
őstag
válasz kazanka #2326 üzenetére
Hát, nem tudom... Én még olyat nem hallottam, hogy gyári, bontatlan csomagolás esetén valaki olyan terméket kapott volna, ami külsőre bármilyen szempontból különbözött volna az eredetitől. Ami arra utalt volna, hogy az hamisítvány és ki tudja, hogy hol szerelték össze.
Szerintem általában inkább az a helyzet, hogy külföldről olcsóbban be tudják szerezni a készülékeket. Viszont olyankor garanciális ügyintézéskor is külföldre kellene visszaküldeni őket. Ilyesmire tudok gondolni.
Az előbb felhívtam a LaptopExpress-t, rákérdeztem a garanciára. Azt mondta az ügyintéző, hogy a készülékekre nekik gyári garanciájuk van. És meghibásodás esetén azt majd a Sony-hoz küldik javításra. De mivel ők nem hivatalos Sony viszonteladók, ezért csak forgalmazói garanciát (a számlától különálló garancialevelet) adhatnak a vásárlóknak.
[ Szerkesztve ]
-
kazanka
őstag
Csak egy példa nem akarom a nevüket leírni de nem zuggsm-bolt.Pár éve hírdették a HTC Sensationt amihez a HTC a dr.dre monster headsetet adta alapból,gondoltam veszek egyet.Bontatlan dobozos, gyári telefonként hirdették.Felhívtam Őket kiderült hogy csak normál gagyi füles van hozzá,gondolom a telefon is az a minőség volt,még jó hogy nem utaztam 300 kilómétert.Ennyit a bontatlan gyári csomagról.
-
€uro
őstag
válasz kazanka #2329 üzenetére
Nem tudom, hogy ennél a HTC telefonnál a Monster headset a gyári csomagoláson belül volt-e. Ha igen, akkor a hirdetésükkel ellentétben nyilván nem bontatlan csomagolást kaptál volna. Egyébként ettől még nem lesz automatikusan hamis a telefon. Feltételezheted ezt (halkan), de állításod szerint nem is láttad végül a terméket. Szerintem legyünk óvatosak, körültekintőek, de olyasmit nem kellene belelátnunk a dolgokba, amik nincsenek is ott. Saját magunkat vezetjük félre ezzel.
Viszont én nem is ilyen esetről beszéltem. Hanem olyan termékekről, amiket tényleg bontatlan gyári csomagolásban kapsz kézhez. És ezt vásárlás előtt meg tudod nézni - függetlenül attól, hogy kértél-e házhozszállítást vagy sem. Én például úgy veszem majd át a futártól a csomagot, hogy megmondom neki előtte, hogy ne haragudjon, de öt percet el fogok rabolni az életéből. És fizetés előtt ki fogom bontani a csomagot. Csak akkor fizetem majd ki, ha valóban bontatlan Sony dobozt kapok és rendben lesz a mellékelt számla és garanciapapír. Ha gond lesz, akkor felveszünk egy jegyzőkönyvet és megy vissza a csomag a feladóhoz.
-
kazanka
őstag
Természetesen a füles az gyári tartozék volt.A futár valószínűleg nem fogja engedni hogy felbontsd csak ha már kifizetted.Nekem és a környezetemben nagyon sok embernek kizárólag rossz tapasztalata van a bolti garanciás telefonokkal kapcsolatban,Mindenkinek szíve joga hogy hogy dönt,minden esetre nekem még egyszer nem lesz bolti garanciás telefonom.Az ember ha teheti kímélje meg magát a felesleges kellemetlenségektől és infarktus veszélytől.
-
€uro
őstag
válasz kazanka #2332 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy neked milyen rossz tapasztalatod volt bolti garanciás telefonnal? Ezt a HTC-s esetet én nem sorolnám oda. Hiszen meg sem vetted, még csak el se mentél érte a boltba megnézni.
A csomagkézbesítés menetének utánanéztem. Úgy van, ahogyan feltételezted, hogy fizetés előtt a csomagot nem lehet kibontani. Fizetés után a futár jelenléte előtt nézhetem meg a terméket. És ha gond van, ekkor lehet felvenni jegyzőkönyvet.
-
Roachy
senior tag
Üdv!
Nem rég vettem egy z3c-t. Eddig minden szép és jó, nagyon csípem. De van egy bosszantó probléma, amit nem sikerült eddig megoldanom. Amikor kikapcsolom a képernyőt egy idő után lecsatlakozik a wifiről. Ki van kapcsolva minden energiagazdálkodás, a wifi optimalizálása és ennek ellenére is ez történik. Csak akkor csatlakozik újra, ha bekapcsolom a készüléket. Én, vagyok figyelmetlen, vagy ez hiba? Zavaró nagyon, mert még nincs benne sim, így csak wifivel van net és jó lenne ha folyamatosan online tudnám tartani. -
Wajk
addikt
-
kazanka
őstag
Pl.két Sony telefonnál is volt olyan probléma,nálam és a haveromnál is hogy nem volt térerő max 1,2 vonás de legtöbbször csak a piros x volt pedig nem is egy szolgáltatóhoz tartozunk,és az akkori csúcstelefonokról beszélünk.Sokszor mondták hogy miért van kikapcsolva a telefon,pedig soha nem kapcsolom ki.Az akkumulátor időtállósága türhetetlen,hiába cseréltettem ki ugyan olyan szar volt.Az érintőképernyő nem úgy reagált ahogy kellene.Most hirtelen ennyit de ha elgondolkoznék a dolgon még sok apró idegesítő dolog lenne.
Érdekes módon a gyári garanciás telefonokkal semmi problémánk nincs.Idelyét sem tudom mikor kellett javíttatnunk pedig a családban van vagy 10 telefon,de mondjuk mind gyári garanciás vagy szolgáltatós.Gondolod véletlen hogy egy pl Sony z3 Compact normális helyen 170-200-ezer egy bolti garanciás szemét meg 110 az hogy máshonnan szerzik be az csak magyarázat.
Ne haragudj én így látom és a véleményem mostanában nem változik. -
chapo
tag
Üdv mindenkinek, most került egy ilyen gép a birtokomba, és az lenne a kérdésem, hogy tapasztalt-e már valaki olyat, hogy a sim foglalat fedele nem illeszkedik tökéletesen? Első ránézésre a kihúzható papír vége miatt, ha rányomom a helyére, a fedél hosszanti fele, amelyik a telefon eleje felé néz, szép lassan elrúgja magát picit a helyéről.
-
Wajk
addikt
válasz VMatteo #2337 üzenetére
hát igen ez egy elég sztenderd Mo-n, hogy más régióba szánt modelleket sóznak el, lsd pl jelen Z3C esetben is 33-as modelleket a 03-as helyett...
amúgy meg frissítés közeleg... OTA
23.0.1.A.5.77 - nincs túl sok infó...
+ 100MB
- új kernel
..meglátjuk[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Roachy
senior tag
Mind a 2 opciót próbáltam már, a "sohát" is. A helyzet ugyanaz. Olyannyira, hogy a soha állásban sem azonnal kapcsolja le, hanem egy idő után. Ha már itt tartunk, ez a menü nem is teljesen egyértelmű. Ugye a sohához van írva hogy növeli az adathasználatot, ami így kicsit ellentmondásos. Gondolom úgy értik, hogy kikapcsolt wifinél, a mobil adat pörög.
Factory reset lesz ebből.
Jön is a következő kérdésem. Milyen backup programot tudok használni ehhez, a leginkább fájdalom mentesen? Nem a kontaktokat és sms-eket szeretném lementeni. Már elég jól elkezdtem belakni a telót, testre szabni a beállításokat. Egy csomó appot telepítettem már, hogy teszteljem melyik tetszik igazán. Nagyon fájna ezt újra végig csinálni. Ez előtt a Titanium Backup megoldotta az ilyen problémáimat, de ahhoz root kell. Ami nincs jelenleg gari vesztés nélkül. -
Wajk
addikt
ha teheted próbálj ki egy másik routert, hátha.
Esetleg még várd meg ezt az új frissítést, hátha megoldja.
(Visszajelzések szerint javult a Wifi és a hangminőség,
szóval biztos nyúltak ehhez a részhez)Backup progit próbálgass a Google Play-ről, a Helium-ot pl elég jónak mondják...
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
ggyula
tag
Sziasztok!
Már többször tapasztaltam a következő problémát: beszélek, közben jön egy bejövő hívás és amíg ez tart, addig az épp aktuális beszélgetés minősége drasztikusan leromlik, nem hall a másik fél, miközben én ugyanúgy hallom.... mikor befejezi a csörgést a másik fél, újra remekül hallanak... -
Roachy
senior tag
Megosztott net van a házban, közös előfizetéssel. Nem férek a routerhez, azt sem tudom hol van. Csak kapom a wifit. Minden más működik rajta, a többi lakó telefonjai, készülékei, az én laptopom, asztali gépem is. Próbálok keresni egy jó backup progit, megnézem ezt a Heliumot is, aztán jöhet a reset.
Csak azt nem tudom, ha az sem oldja meg, ilyennel vissza lehet e vinni gariba? -
HardRic
addikt
Jött már korábban frissítés Telekomos készülékekre? Érdekelne, hogy mennyi az eltérés időben a függetlenhez viszonyítva.
-
Wajk
addikt
hivatalos changelog nincs, de eddig amiket olvastam, jól hangzanak...
- jobb WiFi vétel
- jobb hívásközbeni hangminőség
- hangosabb értesítő (notification) hang
- új boot animáció
- frissített launcher
úgy tűnik figyelnek a visszajelzéskre a Sony-nál...iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest