- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
LouiS22
veterán
válasz andreni_91 #1049 üzenetére
Hát ez így a leírás alapján sem hangzik jól, bár nem tudjuk, hogy mi mindent telepítettél rá, stb. stb. Én a helyedben ezt nagyon gyorsan beadnám szervizbe, vizsgálják ki ők, hogy mi lehet a baj. A teljes gyári visszaállítást próbáltad már? Azaz alaphelyzetből rajtoltatni? Ha még nem, akkor ezzel tégy egy próbát és ha nem javul a helyzet, akkor irány a szerviz, erre való a garancia.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
LouiS22
veterán
válasz andreni_91 #1052 üzenetére
A stamina mód nem neked szólt, azt Icee kérdezte
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
ggyula
tag
Sziasztok!
Ismét egy kérdés...
Szeretném bekapcsolni a hely alapú wifi-t, hogy ne keresse állandóan a hálózatokat feleslegesen. Itthon van, munkahelyen is, e kettő egyelőre bőven elég.
Azt irja az infonál: "mobil adatkapcsolatot igénylő alkalmazások vagy szolgáltatások használatakor tiltsa le ezt a funkciót"
Ez azt jelenti, ha ez be van kapcsolva, akkor egyáltalán nem működnek az appok, szolgáltatások mobil adatkapcsolaton keresztül? -
Moon69
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 2 napos Telenoros Z3 compactom, de T-Mobilos SIM-el használnám.
SIM lock: csak a Network-nél van 5, a többinél 0. Tehát gondolom nem független
Egy ismerősöm mesélte, hogy hasonló helyzetben volt és a Telenornál neki nagyon nyomatékosan felhívták a figyelmét, nehogy másik szolgáltató SIM-jével használja a készüléket, mert az új nano-SIM miatt az IMEI szám alapján rögtön letiltják és 150.000 Ft kötbért kell fizetni...
Eléggé sántít nekem a történet. Szerintetek a szolgáltatóknak van rá módja, hogy napi használat közeben tényleg ellenőrizzék IMEI szám alapján a készüléket? És ennek van köze a nano-SIM kártyához???
Amúgy a Telenoros előfizetés természetesen él és használva is lesz folymatosan, csak a Z-hez adott SIM kártya egy másik Telenoros készülékbe van berakva, vagy van amikor épp a fiókban pihen, mert több szám is tartozik ehhez az előfizetéshez.
Amúgy a szoftveres függetlenítésnél a készülék IMEI számát változtatják meg?[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
Kapcsold be, állítsd be. Ha mobilneted aktív és beérsz az adott wifi körzetébe, akkor átvált. Ennyi fog történni. Valszeg valami félrefordítás lehet, nálam legalábbis tökéletesen működik
-
LouiS22
veterán
Ez így elég furán hangzik, főként azért is, mert a simlock miatt nem is működhet másik szolgáltató kártyájával. De ha arra gondolok, hogy éppen a Telenor pár éve játszadozott kicsit az iPhone-t használó usereivel is... Egyébként végig kell olvasni a szerződést, mert abban benne kell lennie, hogy milyen retorziók vannak.
A függetlenítés emlegetése egyébként tudtommal nem megengedett a fórumban, ráadásul amire te rákérdeztél, a BTK szerint bűncselekmény is.
A szolgáltató bizonyos díj ellenében feloldja hivatalosan a zárolást, nem?
-
Moon69
csendes tag
válasz LouiS22 #1058 üzenetére
Köszi a válaszod. A függetlenítéses kérdés csak teoretikus volt. Csak szimplán felmerült bennem technikailag a kérdés, ahogy utána néztem egy kicsit a neten, hogy működik a rendszer?
A másik szolgálató SIM kártáyájával használhatóság pedig onnan jött, hogy itt többen is írtak, hogy T-Mobilos készülékek elve függetlenek, pedig gondolom ott is lett valamilyen hűségszerződés kötve, de mégis működik a dolog másik szolgáltató kártyájával. Mások tapasztalataira lettem volna kiváncsi, illetve konkrétan hasonló Telenoros esetre, hátha tud valaki valami okosságot. Természetesen csakis törvényes kereteken belül -
-
LouiS22
veterán
A Telekomnál nem először fordul elő, hogy bizonyos készülékekben nincs simlock - csak nem szokták nagy hanggal hirdetni, hogyaszondja, figyu emberek, ezekben nincs ám SL. Anno a HTC ONE X-ek első pár szállítmánya is gyárilag független volt.
-
Vasy09
őstag
válasz Janaboy #1063 üzenetére
Ez tényleg az, mert én ezért nem tudtam megvenni a vodánál! Viszont nem is gáz, mert ma megvettem a T-nél, és ha jól értelmezem az itt leírtakat, akkor az enyém is független, mivel a sim lock-nál minden értéknél 0 szerepel! Szóval, akkor független igaz? Csak azért kérdezem, mert sajnos csak este tudom belerakni a vodás kártyám!
Gamertag: Vasy09
-
kriszkoczi
csendes tag
Sziasztok!
Én ma láttam a Z3C-t a vodafone-nál kb 126.000 Ft-ért tudom megvenni az előfizetésemmel. Nagyon jó árnak tűnik a SONYCenter 189.900 Ft-os árához képest.
14 éve csak Sony Ericsson, majd Sony telefonom volt. Már nagyon vártam egy elfogadható méretű jó minőségű telefont. Sokat gondolkodtam az LG G3-on, de mióta tudom, hogy van a vodafone-nál is a Z3C, már nem kérdés, hogy mit választok. -
rgeorge
addikt
Egyik szolgáltató sem árul független készüléket, legfeljebb SIM LOCK nélkülit. A különbség az, hogy a SIM LOCK-os készülékek nem is fogadnak más szolgáltatói SIM-et, a többi fogad, de minden szolgáltatói készülékvásárlással a vevő elfogadja, hogy a készüléket csak az adott szolgáltató hálózatát használhatja. Ezt a webshopok is megjelenítik minden készülék mellett. A szolgáltatónál lehet kérni a hálózatfüggetlenség megszüntetését, de ennek van egy alapdíja, illetve kedvezményes vásárlás esetén a vállalt hűség alatt a kedvezményeket is vissza kell fizetni.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
rgeorge
addikt
-
Quasi_modo
nagyúr
Ezek alapján meg kell látogatni a szervizt.
Bár ki tudja mit telepítettél fel.valami
-
andreni_91
újonc
Sziasztok!
Köszönöm a de. segítséget. Talán segített a gyári visszaállítás a lefagyáson. Annyi kérdésem lenne még, hogy az normális ha csak 7 órát ír ki üzemidőre 50%os töltöttségnél? Csak mert az előbb, amikor még nem voltak letöltve app-ek akkor még 1 nap 3 órát írt ki. Ennyit számítana pár app? -
fPApi
őstag
Megvan nekem is a z3 compact. Utánanéztem a play-en és több lehetőség is van a navigációs sáv eltüntetésére ami működik root nélkül (hoppá)! Most a GMD Full Screen Immersive Mode appot próbálom és jónak tűnik amire nekem kell.
[ Szerkesztve ]
-
Vasy09
őstag
Olyan kérdésem lenne, hogy milyen progit tudnátok ajánlani, aminek a segítségével egy kattintásra be tudom zárni az összes futó programot? Vagy esetleg van gyárilag is, csak én vagyok a béna, és nem találom?
-
Janaboy
veterán
Korábban írtátok, hogy nem érdemes a dokkolóból (DK48) utángyártottat venni..de miért? Van valakinek rossz tapasztalata? A dokkolóban van egyáltalán valami elektronika?
Janaboy
-
-
Janaboy
veterán
válasz micafighter #1090 üzenetére
Én arra alapoztam az elektronika hiányát, mivel a gyári töltőt dugod bele hátul, így gondoltam max egy átvezetés van! Tekintve, hogy a töltőt is direktbe dugod a telóba! De akkor kérdés, hogy az ebayen kapható mágneses töltőkábelekben is van elektronika?
Janaboy
-
-
Frank97
csendes tag
Itt van az én akkumulátorom üzem ideje.
http://mobilarena.hu/dl/upc/2014-11/01/467114_vhpzbhec9eteidkn_screenshot_2014-10-31-16-57-19.jpg
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ Z3 Compact,Samsung Galaxy S7
-
Janika-1982
tag
Sziasztok,ha minden jól megy akkor a jövő héten nekem is lesz ilyen telefonom.Ami érdekelne hogy milyen memóriakártya kell bele?Sima valószínűleg nem jó mert magas bitrátájú a videó(4K),meg a gyorsabb jobb szerintem is+térképek is ezen lenne a multimédiával együtt.Hangminősége milyen?Fejhallgatót is meghajtja tisztességesen(hangosan szól+minőségesen)?
-
Janaboy
veterán
-
Vasy09
őstag
válasz micafighter #1092 üzenetére
Én gyárit vettem az amerikai ebay-n 6500,-Ft-ért postával! Remélem jövő héten meg is jön!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest