- Apple notebookok
- OLED TV topic
- NVMe/SATA tárolóbővítés az Orico dokkolójával
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apooca
tag
És holnap megyek a készülékért......
Iphone 7 32 GB, Apple Watch 2, Space Gray, Ipad Air 16G Wi-Fi, Samsung UE32ES6560S, UE40H6400, Dell Latitude E5430
-
playincs
csendes tag
Sziasztok!
a automata hívásrögzítést sikerült megoldani valakinek az ionon?
semmi hasznosat nem találtam... -
arpy17
tag
válasz andrew82 #2451 üzenetére
Te valami horror cuccot kaptál!
A fekete a töltőfej ugye?
Na mi olyan töltőfejet kaptunk (UK-s szabvány), ami belemegy abba, amit most kaptál... Szóval fura. Ez valami más ország szabvány megint. Basszus...SONY Xperia Ion <= HTC Desire <= Samsung Galaxy 3 <= HP 614c <= Mio A701
-
1stVikman
senior tag
-
Carrotthief
csendes tag
Sehogyse tudom frissíteni a telót, se SPC-el, és SUS-al se működik, pedig minden utasítást követtem rendesen.MI a probléma?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz Carrotthief #2456 üzenetére
Sok minden lehet.. Hol akadtál el?
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Carrotthief
csendes tag
válasz Ferenczi Áko #2457 üzenetére
Amikor rakom be az usb-t a mobilba,ugye nyomva kell tartani a hangerő gombot,ez megvolt.De nem reagál..
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz Carrotthief #2458 üzenetére
Ki van kapcsolva a telefon? Hány százalékon áll az akksi?
-
Carrotthief
csendes tag
válasz Ferenczi Áko #2459 üzenetére
Persze, 96%-on.
-
Carrotthief
csendes tag
válasz Carrotthief #2460 üzenetére
Más módszer nincs a frissitésre?
-
cassius.clay
senior tag
ION csere ONE X-re? Szerintetek? ( egy az egyben)
Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz cassius.clay #2466 üzenetére
Ha Te adod az iont és te kapod az One X-et akkor cseréld! Nekem senki nem ajánl fel Optimus 4x-et sajna :-(
-
cassius.clay
senior tag
válasz Ferenczi Áko #2467 üzenetére
Igy lenne, ahogy mondod. ION-t adnék One X-ért. Én is úgy gondolom, hogy jó csere.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz cassius.clay #2468 üzenetére
Csak ne hagyjad magad átb@szni! Ha meg nem jön be az One X, akkor eladod, veszel egy Ion-t, és még pénzed is marad:-)
-
cassius.clay
senior tag
válasz Ferenczi Áko #2469 üzenetére
Nem ma kezdtem ;-)
De a srác érdekes módon már nem ír a privátokra vissza, pedig elsőre rábólintott. Mindegy, az ion is tökéletes és bőven elég számomra.Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
karmester
senior tag
válasz cassius.clay #2468 üzenetére
Hát nem tudom... Ha a gyorsaság és a legújabb hardver a fő szempont, akkor biztos, hogy jó csere. Másképp nem biztos, hogy megéri. Én most rendeltem Ion-t gyári garival. Ugyanannyi pénzért volt LG P880 4X HD is (remélem jól írtam le az LG négymagos kütyüjének nevét), de mindegyik telóm Sony volt, és mindegyik minőségével elégedett voltam, ezért inkább az ION mellett döntöttem. Amire nekem kell, arra bőven elég lesz. Megy bele egy 32 Gb-os kártya, van benne teljes office, a zenelejátszó rendben van, a kamera elég nekem arra, amire majd néha használni fogom, az összeszerelés minősége kiváló + ott van a szálcsiszolt alu hátlap. Mindehhez 2 év gyári gari és startból 4.0.4-es Android + majd zselés cukorka. Ez nekem sokáig elég lesz. Minden eddigi Sony telómat ki és elhasználtam rendesen... Az Ion telóval is ezt tervezem.
[ Szerkesztve ]
http://www.andrasvass.com http://www.youtube.com/user/Zakatatralala/videos?view=0&flow=grid +36-30-4920098; +36-20-4498506 Skype: bandika1338
-
andrew82
tag
válasz karmester #2471 üzenetére
Én is nézegettem a 4X-et. Tetszett a 4 mag, de rájöttem nem használnám ki, az ion jobb minőségű szerintem.
Nekem ez az első sony okostelefonom, egyelőre azt mondom nem kell jobb Legalábbis nekem. Játszani nem szoktam, semmi extra, inkább gps megy sokat meg a net.
Az biztos, hogy a Samsungnál sokkal jobb -
cassius.clay
senior tag
válasz karmester #2471 üzenetére
Semmi bajom az ionnal, tényleg tökéletes nekem mindenre, és a külseje is szép, tetszik. Csak ha adódott volna egy ilyen egy az egyben alkalom, abba bele mentem volna, mivel a One x sem arról híres, hogy gyenge lenne az anyaghasználata, vagy a hardvere
-
ZolkoW
őstag
sim csere pipa, 5 perc, nulla forint. nem kellett győzködnöm,nekem még Pannon volt ráírva :-D
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
andrew82
tag
Tudtok ajánlani valami jó külső akkut?
-
t.imi
addikt
válasz Ferenczi Áko #2443 üzenetére
Megjött, nagyon köszönöm ÁKO
Ezen is van gyárilag fólia mint az S-n v. első körben nézzek hamar egyet?
[ Szerkesztve ]
-
t.imi
addikt
válasz Ferenczi Áko #2478 üzenetére
ayden Köszi
Sajna még nem tudom, nem kaptam sms-t, hogy mehetek érte.
Ha pont passzent rá az arc fóliája (nem túl keskeny?) akkor veszek rá egyet, leszedem a gyárit hátha jobban érzékelnek majd a menü gombok.
S-n emiatt kaptam agyvérzést anno. -
Bandi8407
tag
igazából nem értem a gomb mizériátok én ha rányomok teszi a dolgát, semmi zavaró nincs benne csupán csak jó helyen kell érinteni !
-
Ferenczi Áko
addikt
Szélességre pont jó, hosszúságra picit fölé nyúlik! Szerintem hagyjad rajta a gyárit is! Szerintem az alsó gombokkal semmi gáz nincsen, szerintem még erősebben sem kell megnyomni, de ahogy érzed!
-
t.imi
addikt
Bandi8407
Nekem az s-n a vissza gomb csak 2., 3. próbálkozásra tette a dolgát. Volt sok telóm, 2 maradt meg hosszabb ideig.
Engem már idegesit, hogy kifizetsz 100+ összeget és valami banális hibája van a gépnek.
Ha 20-40k -ról beszélünk, egye fene. De a felső kategóriában......
Ionnál a menü gombok világitás hiánya zavar már most. Nem fért bele 150-be? Kb enny hivatalosan a sonynál.
A samuk jó hardver, traban kasztinban. HTC sok kezdeti szoft hibával, nálam 9-12 óra után ment töltőre.
Sokan írjhátok hogy tutik a gombok, remlem nálam is így leszFerenczi Áko akkor veszek egyet hozzá, fő a biztonság
-
ayden
tag
-
Apooca
tag
Én elhoztam már az enyémet, szerintem a Tied is ott van, mert a szállítmány megjött.....
Sajnos bekapcsolni nem tudtam még, mert nem engedi magát, most töltöm. Ezt annyira nem értem, de ez van.....Iphone 7 32 GB, Apple Watch 2, Space Gray, Ipad Air 16G Wi-Fi, Samsung UE32ES6560S, UE40H6400, Dell Latitude E5430
-
cassius.clay
senior tag
-
Apooca
tag
válasz cassius.clay #2487 üzenetére
Azt értem, csak azt nem, hogy szemernyi villany sincs az akkuban. Nem hinném, hogy az jót tesz neki.....
Iphone 7 32 GB, Apple Watch 2, Space Gray, Ipad Air 16G Wi-Fi, Samsung UE32ES6560S, UE40H6400, Dell Latitude E5430
-
Apooca
tag
válasz cassius.clay #2489 üzenetére
Én csak az akkut féltettem.
No, frissítettem, szinkronizáltam, minden a legnagyobb rendben, pixelhibát nem találtam, bár ahogy elnéztem ez erre a kijelzőre nemigen volt jellemző.
Nekünk ( Ionosoknak ) nincs olyan szép kezdő oldalunk ?
Vagy használjuk az S-ét?Iphone 7 32 GB, Apple Watch 2, Space Gray, Ipad Air 16G Wi-Fi, Samsung UE32ES6560S, UE40H6400, Dell Latitude E5430
-
t.imi
addikt
Olvastam amit írtál pár hsz-l feljebb, megpróbálom a simogatást én is
De, van svéd/vízpumpafogó vész esetére.Apooca 20 perce töltőn van, addig feltolom pc-re a sus v. mit.
Neked milyen a "hivatalos" sony garpapir? Én kaptam egy A4 lapot kettéhajtva. "RightPhone kft mint forgalmazó .....szerviz és logisztikai központ: Telemax GSM szervíz kft..... -
Apooca
tag
Ugyanazt kaptam én is.
Hamar kiderül ha nem, hétfőn egy telefonomba kerül, ugyanis én is hivatalos Sony szerviz vagyok, csak kicsit más téren, de a kapcsolatok azért működnek...
Ami érdekes, hogy a hivatalos Mo.i- szerviz csak felvevőpontként szerepel.
Amennyire utánanéztem, nem dicsérik egyébként.....Iphone 7 32 GB, Apple Watch 2, Space Gray, Ipad Air 16G Wi-Fi, Samsung UE32ES6560S, UE40H6400, Dell Latitude E5430
-
t.imi
addikt
Akkor megvárom, mire jutsz. Én is ezzel akartam kezdeni a hetet. Egy fénymásolt "hivatalos" garpapir......
Telemax honlapján nem szerepel a sony.
Olvastam, hogy anyázták az újpesti szervizt. Az 5. pontban "jelen jótállási jegy a rightphone által...blabla. Félhivatalos sony gar? -
Apooca
tag
Nézd, ha én tudok olcsó beszerzési forrást valamire, és szerzek hozzá egy szervizt, akivel megállapodok, hogy javítsa a készülékeimet, szerződést kötök erről vele, akkor az teljesen hivatalos. Nincs már kizárólagosság.
Kérdés, hogy működik a dolog. Mindenesetre az érdekes, hogy a RightPhone honlapján ugyanez a készülék 162.000,- Hétfőn többet tudok.
Mivel a RightPhone egyébként Samsungban spiller, mármint eladásban elképzelhető, hogy a két szerviz kisegíti egymást, persze nem hivatalosan. A készülék egyébként Magyarországra szánt a betűjelzések alapján...
Jól kicsesztem magammal, elfelejtettem övtokot venni hozzá. Pedig tudtam, hogy nem fog belemenni a Galaxy S tartójába. Holnap be kell mennem valahova ( Polus ) szétnézni mi van hozzá.... Gondolom drágábban...
Azt sem tudom, addig mibe hordjam..[ Szerkesztve ]
-
t.imi
addikt
Ebben nem vagyok otthon, de klíma ügyben is hasonló a móka.
Ha hivatalos a gar, akkor olyan papir is kellene hozzá szerintem.
Legalább is amikor a samut vettem náluk, akkor samu papirt adtak mellé, mivel a szerviz az adott, más volt a beszerzés forrás szerintem.
Én a camponában vettem át, ott sehol nem volt hozzá tok. Nekem egy sima zippzáros kb 5"-ig jó hama van, abba megy bele majd szilikon tokkal.[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
Nem tudom mit szenvedtek, a Sony nak nincs olyan formátumú garancia levele mobilokhoz, mint mondjuk a Samsungnak. Én a Telenornál vettem és csak az ő gari jegyüket kaptam. Ettől függetlenül két év gyártói garanciás a készülékem, ezt ott bent megerősítették az üzletben még vásárláskor.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz cassius.clay #2496 üzenetére
Hát igen ezen a gyári garin rugozni.
Attól jobban és biztosan szervizelik, mert egy Sony feliratos papírt adnak hozzá.A Samsung szervizről is meg van a véleményem.
Ép most volt munkatársam SGS 2 szervizbe olyan problémával amit egyből cserét kiáltot.
Ehelyett szervizelték és visszakapot egy rakás sz…rt.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
t.imi
addikt
Telenor, Voda, T a saját pairját adja. Ha hivatalos garral adják, el is várom, hogy azt kapjam. Ezért fizettem többet.
Én a telemaxhoz vittem, ott nem szórakoztak sokat. LG-vel már igen, 4 hetembe telt a csere[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
Nem érted barátom, látom... Ha a telenornál veszel mondjuk egy Galaxy S2-t, akkor a dobozban benne van a Samsung saját hologrammos matricával ellátott jótállási jegye is. Hidd el nekem. Kb hetente váltogatom a telefonjaimat S2 ből többek között volt legalább 5 db, mind saját használatra- volt nagykerből gyárifüggetlen, szolgáltattól, gsm boltból, stb stb. És ezt a kört az androidos felső kategóriás készülékek legalább 50% ával lefutottam. Ha valaki tudja, melyik vásárláshoz milyen garit adnak, akkor az én vagyok. Nem két évente évente veszek új telefont. Nem nagyképűségből írtam, csak azért, hogy tudd kár vitatkozni, én vagyok szerintem a legjobban tisztában a dolgokkal....
-
t.imi
addikt
válasz cassius.clay #2499 üzenetére
Én is a 8.-t fogyasztom az elmúlt ~14 hónapban, szintén nem nagyképűségből, ebből 2 volt szolgáltatós. Az Xperia S és One x. Ahhoz csak a T-s papir járt. Többihez járt a gyári papir. Elhiszem, hogy nincs hozzá olyan mint a samunak, csak érdekes számomra.
Vitatkozni sosem kár, abból tanul az ember. Veszekedni igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest