Új hozzászólás Aktív témák
-
spawn21
veterán
Ezt vártam.
Nem csalódtam, már csak a hivatalos forgalmazás kellene. Mikorra várható??
s24U+15p
-
H-ger
tag
már olvasom is!
hger-xperiablog.blogspot.hu - Minden ami Xperia!
-
eclipse006
őstag
Nagyon komoly!!
https://www.instagram.com/sz.sandor90/?hl=hu
-
Pubilol
tag
Nagyon szép lett!
A francba, következő telefonvásárlásnál már a Sonyval is számolnom kell
-
H-ger
tag
gyönyörű, jól sikerült készülék lett. hajrá sony!
talán mindenben jobb az s-nél.
hger-xperiablog.blogspot.hu - Minden ami Xperia!
-
Tomy Yayo
senior tag
Nagyon bejön a telefon, a teszt is jó Egy apró hibácska: a tartozékok között van fülhallgató ÉS headset is? Csak mert mindkettő van a felsorolásban
Ha kijön rá az ICS, és lemegy 100 alá, lehet, hogy beszerzek egyet, nagyon bejön, épp azért ami a cikk végén is szerepel: az S, P, U minden számomra fontos, pozitív tulajdonságát egyesíti magában. Ezen kívül az akku is impozáns, illetve végre elhagyták a gomboknál azt a sávot
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
onetri
tag
agyaghasználat miért csak 8?
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Eddig ez a legjobb és legszebb Sony, minden elismerésem.
<< Heimdal >>
-
nagyúr
Egyik legjobb telefon. ICS hiánya annyira nem fájó, és amúgy is biztos vagyok benne, hogy jön majd. Ez igen tuti lett.
#8: ezt én sem értettem, végig kiemelte, milyen jó minősége van.
[ Szerkesztve ]
Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
bobace
addikt
Fúú de kéne Végre egy igazán jó cucc. A kijelző kicsit nagy, de azt talán meg bírnám szokni
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
danikollar
őstag
Legendd, van egy hiba szerintem a cikkben: idén februárban 1,05 milliárd dollárt fizetett az Ericssonnak
Én 1,05 milliárd euróra emlékszem.[ Szerkesztve ]
-
osztraksajt
őstag
Elég komoly cucc lett.
Ha 130 az indulója az nagyon rendben van, az xperia S 125 2 év esküvel a T-nél.
-
sdd2
veterán
Na ezt a készüléket vártam a legjobban. Most a Sony rendesen odatette magát, igaz egy S4-es procit elbírt volna de az most hiánycikk a piacon. Jó lett a teszt és a telefon is
Legendd köszönöm a cikket, ha a készülék még marad postázd el pár napra nekemJó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
rolii21
aktív tag
Koszonjuk a tesztet. Jo telefon bar kovezzetek meg de egy 5 colos kijelzovel meg jobban bejonne
Az eladó dolga, hogy az árat meghatározza, a vevő dönt, hogy azt elfogadja vagy sem. "Jobs legnagyobb alkotása nem egy Apple termék, hanem maga az Apple." Pü re válaszoljá'
-
darvinya
titán
Annyira várom a hivatalos forgalmazást, hogy az alig 4 hónapos NeoV-t is feláldoznám.
Nemrég sikerült kézbe fogni és még jobb mint a leírásban.
Ehhez képest a többi csak szappantartó és fémflaska.ICS hiánya miatt ajánlott?
3 hónapon belül van hivatalos ICS, XDA-n már kint van a tesztelhető.Sokszor aki bemutatja az nem igazán…
Adjanak egy ilyet és bemutatom rendesen.
Gorilla Glass ÁÁááá! ébresztő akkor miért adnak az ilyenekre is zoknit?
Csak drága v…[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
tjb007
nagyúr
válasz osztraksajt #15 üzenetére
Ez a 130e forint nem hivatalos (sufnigéesem) ár, hivatalosan Európában még nem kapható sehol sem.
"xperia S 125 2 év esküvel a T-nél"
112 sima 2 éves hűséggel és 121 feltöltőkártyás csomagban, a webshop nem dísznek van.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
gyönyörű készülék midnen téren, leszámítva a förtelmesen ronda jack dugó dudort a tetején. jól értem, hogy a gorillaglass lemaradt?
továbbra is hatalmas piros pont a sony-nak hogy külön fizikai exponáló gomb van a kamerához, ott ahol lennie kell!!!!egy baja van a telefonnak: régi os és a sony ui. egy csupasz 4.1-es holo kéne (mint a galaxy nexuson gyárilag) és akkor érne igazán valamit ez a telefon, de akkor nagyon. addig viszont egy laggoló telefon marad a sok közül..
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Badboys
őstag
Köszönjük a tesztet.
Az árazással semmi gond szerintem amennyiben ez a függetlenség ára.Remélem hamarosan a megvásárolható termékek közt lesz.Amennyiben nem lesznek csavarok a mindennapi használatban ez lesz nálam a befutó amint megvásárolható.
SZVSZ. az androidtól ez várható sosem lesz tökéletes mert nem is akarják,hogy az legyen. Akkor ki a fene venné meg az újabb készülékeket. Ez csak az Én magán véleményem.
[ Szerkesztve ]
-
ben11
őstag
Szép, ennyi.
-
Barell
senior tag
Nagyon tetszik a teló, nagyon megfogott. Elképzelhető hogy erre cserélem le a PLAY-t.
-
agent_k
őstag
válasz osztraksajt #15 üzenetére
remélem minnél drágább lesz! Még egy telefon amit nem tudnék megvenni a 70-ezres havi fizumból. Én örülök neki. Mindannyian örülünk? És most háromra együtt.... jeee!
-
hurrikan
addikt
Én 2hónapja használom cégesként, jöhetnek a kérdések a napi használattal kapcsolatban akinek maradt.
Vagy inkább írjak én tapasztalatokat?Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
darvinya
titán
-
Legendd
senior tag
Igazából különösen ajánlottat azért nem kaphatna ICS-sel sem, mert a TFT betekintési szöge nem a legjobb, az 1 napos akku nem kiemelkedő, a Gorilla Glass pedig jóval jobb, mint a sima karcálló üveg, erre lehetne 1-2 élő példát is mondani. Illetve 130 ezer forint, a különösen ajánlotthoz valami különösen jó kell
Szerintem az ajánlott sem annyira rossz azért az ironikus megjegyzéseket pedig kérlek hanyagold, semmi értelme...[ Szerkesztve ]
YouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
graydragon
csendes tag
Ezek az egy, másfél napos aksi idők hogy jönnek össze? Vagy én csinálok valamit "rosszul"?
Én ha kevésbé használom a telót akkor 4-5 napig simán elmegy egy töltéssel (wifi on, netezés, időjárás figyelés, telefonálás, csak meló miatt játszani nincs időm). Pedig csak 1500mAh aksim van (SGS i9000) de overclock-oltam 1,2Ghz-re.
Bár lehet az én hibám, gyári romot soha nem raknék a telóra[ Szerkesztve ]
Clevo P771ZM-G (i7-4770, 32GB Kingston 2133Mhz, GTX 980M 8GB, 500GB Samsung EVO)
-
Joe 89
tag
Na erre már szívesen lecserélném az X10-em.
-
darvinya
titán
Hát nem tudom, de tapogattam a szappantartót meg használtam, de nem jött be.
Az, hogy a Sony evvel adta ki az más kérdés.
A zselé cukorának is nagy bugja ami rettentő idegesítő, azaz a like -olás mindenhol.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Nem, a Gorilla Glass hiánya (láttam már fél méterről leesett, szétkarmolt kijelzőjű S-t), a gyenge betekintésű szöggel rendelkező kijelző és a konkurencia miatt lett Ajánlott, nem Különösen Ajánlott. Utóbbi plecsnit tényleg csak azok a készülékek kapják meg, melyek a piac legeslegjobb ajánlatai.
Az ICS-nél meg az van, hogy ugyan gondolunk a jövőre, de mi a plecsni kiosztásánál egy adott piaci helyzetben, egy pillanatképben elemezzük a készüléket, mert nincs kapacitás arra, hogy utólag több ezer telefontesztet javítgassunk, mert kijött az új szoftver vagy volt valami bugfixing. Most pedig nincs ICS, ami nyilván gáz; ha különösen ajánlanánk, akkor helyetted mások jönnének és írnák, hogy hogyan lehetséges ez. Maradjunk annyiban, hogy nem véletlenül a Mobilarena hazánk legolvasottabb és véleményünk szerint rengeteg ember által sokra tartott telekommunikációs oldala; úgyhogy a ...-ban végződő, célozgatós mondataiddal legfeljebb magadat égeted, minket nem. Ha rendszeres olvasó lennél, akkor pontosan tudnád, hogy nyitottak vagyunk minden építő kritikára és a logikánkkal sincs gond, de ha nem írsz konkrétumokat csak a sarat dobálod, akkor nehéz lesz egyetértésre jutnunk bármiben.
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
-
FET-MEN
veterán
jó gép, jó cikk
Iphone 7
-
darvinya
titán
Így el lehet fogadni, de oda kéne bigyeszteni az ICS-re várható frissítést.
Mert most úgy hangzik, hogy nem is lesz rá.A betekintés szög lehet, hogy a plexi miatt van?
Maga az üveg meg nem pénztárca takarékos.
És igen „láttam” már pókhálost ami le sem eset csak ebben a melegben magától betört.
Ez az üveg átka.És rendszeres olvasó vagyok, csak nem mindig írok hsz-t, pláne olyan készülékhez amit tapasztalatból vagy kinézetből nem nyerte meg a tetszésemet.
Pont azért mert szubjektív.Én már nagyon vártam ezt a készüléket.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
bok92
addikt
Meseszép telefon.Szerintem jelenleg messze a legszebb...
-
osztraksajt
őstag
Akkor válassz olcsóbbat, vagy keres más munkát, vagy másik országot azt tudom javasolni. A személyeskedést és gúnyolódást abbahagyhatod nyugodtan.
Én napi 14-16 órákat dolgozok hétvégét is beleértve és simán kiférne (van olyan hónap hogy több is), de még én sem szánnék ennyit egy telefonra. Saját telefonom amúgy egy SE K770i, amibe lehet 2 év múlva veszek egy új akksit majd, mert a amire szükségen van egy telefonban annak a funkcióit számomra maximálisan betölti.
De az adott piacon lévő ajánlatokhoz képest ennek akkor sincs rossz ára, pont arra reflektáltam hogy az xperia S mily szinten rohadt drága a T-nél 125K-ért 2 év rablánccal mikor ennek a független ára 130.
-
Black Dragon
addikt
A Sony kezd magára találni telefonok terén, nagyon tetszik ez a telefon.
-
rolii21
aktív tag
válasz osztraksajt #44 üzenetére
Azt ne feledd h sajnos valakinek nincs lehetosege valtoztatni munkat vagy orszagot. Nem vezsekedni akarok de hat ez van a mai vilagban.
Az eladó dolga, hogy az árat meghatározza, a vevő dönt, hogy azt elfogadja vagy sem. "Jobs legnagyobb alkotása nem egy Apple termék, hanem maga az Apple." Pü re válaszoljá'
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest