Új hozzászólás Aktív témák
-
boletus
aktív tag
válasz rangersanyi #1596 üzenetére
Köszönöm szépen !
Jó érzés néha "itt" lenni.
-
Jamesb2
aktív tag
Üdv uraim!
Egy gyors kérdés, lehetséges hogy nemsokára érkezik hozzám is egy ilyen kütyü. Valahogy ez a típus elkerült eddig...
Ennek is olyan tetű a kamerája mint a Nozominak? Fókuszálgat, megnyomom, fókuszálgat, aztán 2 mp múlva fényképez is egyet? Ez az egy zavart az S-ben, mozgó célpontról lehetetlen volt vele képet készíteni, csak csendéletre volt alkalmas. Mivel ugyanaz a hardver, félő hogy a kamera is olyan lesz, de gondoltam megkérdezem.
Ebből a szempontból az N betűs márka még mindig verhetetlen, megnyomom-fényképez, abban a pillanatban.
Szeretem a választási kampányt. Olyankor tele vannak a villanyoszlopok politikusokkal.
-
Jamesb2
aktív tag
válasz dani993 #1605 üzenetére
Annyira nem, látok éppen elég Sony-t a másodállásom miatt
Sose gondoltam volna hogy Nokiám lesz és meg is leszek vele elégedve...
Mindenesetre a droidok közt még mindig a Sony a kiegyensúlyozott márka, nincsenek súlyos hibái. + nem szappantartókat gyárt fröccsöntött műanyagból
Szeretem a választási kampányt. Olyankor tele vannak a villanyoszlopok politikusokkal.
-
dani993
senior tag
válasz Jamesb2 #1608 üzenetére
Sokan megszóltak már itt érte, hogy mit érdekel engem, de a betekintési szöggel nem voltam megelégedve.
Pontosabban ha egy kicsit oldalról nézem a telefont, kifehéredik a kép. Nem zavaró hétköznapi haszálat esetén, de sokszor van hogy csak lerakom az asztalra a telót, és úgy nyomkodom, és akkor már zavaró tud lenni. Meg szerintem olyan gagyi hatást kelt az egész így.
A másik dolog a kontraszt. Nem találkoztam még soha ilyen alacsony kontraszttal operáló kijelzővel. Xperia S mellé téve egyértelmű a dolog. (Legjobb teszt erre az Xperia HD Landscapes nevű videó, mindkét eszközön alapból rajta van)
-
Jamesb2
aktív tag
válasz dani993 #1609 üzenetére
A betekintési szög nem zavar, általában szemből nézem a telefont
A kontrasztot nem lehet hogy direkt vették le az S vicces fogyasztása miatt? Pedig az is olyan volt mintha füstüvegen keresztül néztem volna, mármint az amoledhez képest.
Érdekes, azt olvastam róla hogy szép a képe...Tényleg, ha már szóba hoztam : Az ION hogy bánik az aksival?
[ Szerkesztve ]
-
dani993
senior tag
válasz Jamesb2 #1610 üzenetére
Nem tudom miért vették le, de engem zavart. Az élességgel nincs gond, meg a fényerővel se, de filmet nézni rajta a kontraszt miatt rosszabb mint bármelyik eddigi telómon.(ha érdekel, nézd meg az adatlapom(Samsung Wave után ))
Akksiról: Megegyezik az S-el. Nagyobb kijelző, nagyobb akksi, kioltják egymást
[ Szerkesztve ]
-
Jamesb2
aktív tag
válasz dani993 #1615 üzenetére
Ebből a szempontból érdekes az N9. Idle módban többet eszik, azaz a készenléti ideje kevesebb ha megy a wifi vagy 3G. Takarék módban elmegy két hétig, de akkor minek ?
Viszont használat közben se kezd el pörögni a villanyóra annyira, persze hardverileg jóval gyengébb, de ez nem droid, nem kell bele erőmű.
Vacillálok, van fél órám hogy megrendeljem, akkor még ideér holnap.
-
boletus
aktív tag
válasz petipetya #1617 üzenetére
Ugye milyen érdekes,leszólnak telefonokat, akik eddig még a kezükbe sem fogták.Vagy,,ha váltottak,,akkor az előző már ócska. Hmmmmm. Akkor miért adtak ki százezret. Le fogod Te is szólni a régebbi telefonodat ? Én,nagyon örültem az N8-nak,és,a SONY X S is egy nagyon is szép,s jó készülék.
-
petipetya
nagyúr
válasz boletus #1618 üzenetére
És ez még csak a jéghegy csúcsa. Nem tudom, hogy mennyire mozogsz más topicokban is, de én el szoktam olvasni a friss készülék teszteket, illetve - ha tudom akkor - a hozzászólásokat is. Na ott aztán megy ám a hozzá nem értés meg a trollkodás a nagyobb márkák vagy gyártók esetében (pl. Apple vagy Nokia). A meló közben nem egyszer kérdezték már, hogy mi a f.szt röhögök?
Persze ez itt más, mivel főleg Sony tulajok olvassák a topicot, vagy esetleg ex/leendő vásárlók.
Visszatérve az eredeti témára, már csak gazdasági szempontból sem előnyös leszólni az előző telefont, mivel nekem első dolgom egy hirdetés során az, hogy visszakövetem az illető hozzászólásait a készülék topicjában. ha ott azt látnám, hogy fröcsög és leszólja a vasat, akkor tutira nem venném meg tőle. Az előző telefonomat pedig nincs okom leszólni, mivel csak egy hibája van - a kijelző már túl kicsi lenne a számomra.
Egy-egy új telefonban mindig van valami, amit jobbnak találunk a réginél, ezzel Te is biztosan így vagy. Ha nem így lenne, akkor nem vennénk új készüléket, nem igaz?
Végül is vehettél volna egy másik S-t azután, hogy az előzőt odaadtad valaki másnak, ám inkább az ION-t választottad. Na de persze pont itt jön a lényeg - ennek ellenére csak dicsérni láttalak az S-t, ami alátámasztja a véleményedet.
Egyszóval: egyetértek (a fenti gondolatmenet kicsit hosszabban szintén ezt jelenti).
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
boletus
aktív tag
válasz petipetya #1619 üzenetére
Egyetértéssel olvastam leveled,mostanában én is olvasom a
oMobilaréna új kommentjeit,volt egy
véleményező,aki röviden ennyit tett hozzá a rövid bemutatókhoz,"ez az,ez kell nekem !". Tizennégy ismétlés. ZTE-től SONY-ig.
Már megint ki-be kapcsol. Nem elég,hogy a Vidi kikapott-itthon,még ez is. Mégis kikapcsolom.[ Szerkesztve ]
-
-
Footballer
tag
Sziasztok!
Még mindig nem derült fény a rejtélyes kattogás okára? -
Jamesb2
aktív tag
Megjött a gép.
Ez mekkora egy tepsi
Ennek ellenére szép, az biztos.Sokkal lassabb ugyan a fénygépe mint az N betűsé, de nem olyan lajhár mint a Nozomi. Majd tesztelem.
-
Jamesb2
aktív tag
Ne veszekedjetek itt
Na, felröppent az E.2.68, valami régi volt rajta.
Nem könnyű visszaszokni hogy itt elkopik a vissza gomb. Illetve hogy egyáltalán van gomb.
Fél éve nem volt droidom, nem találtak fel azóta valami épkézláb emilkezelőt? K9 nem tud levélfolyamot még mindig.
Magyar nyelvű Swipe keyboard is kéne, tud valaki?Szeretem a választási kampányt. Olyankor tele vannak a villanyoszlopok politikusokkal.
-
#Dániel
tag
Lehet én is váltanék ION-ról S3 ra... ://///
-
#Dániel
tag
válasz darvinya #1632 üzenetére
Igazából nem nagyon jött át maga a készülék. Talán még mindig nem szoktam meg. Vannak benne számomra kicsit kellemetlen dolgok, Jó jó, szépnek a legszebb. Meg olyan mint ha tök lassú lenne néha... az ébresztő óránál olyan anomáliák vannak hogy a telefont ki kell kapcsolni miközben folyamatosan csörög az ébresztőhang , és egyebek... reggel ilyenekkel kell szarakodni. Stim hogy re softver, de ******** . Ja meg... ha hívnak, kétszer kell beleköszönnöm mert az első soha nem hallják ...... mi a retek....
-
zragon18
tag
Sziasztok, tudnátok segíteni az Ion rootolásában...?..
4.0.4 van rajta (ST28h) telenoros..
Segítségeteket ellőre is köszönöm... -
boletus
aktív tag
Hiába próbálkozom,a felesleges e-maileleket nem tudom végérvényesen törölni. Tudna Valaki segíteni ? Köszi.
-
-
darvinya
titán
válasz boletus #1649 üzenetére
Ott a smtp-t kell rendesen beállítani, különben nem törli a szerverről a levelet.
Van az app-ban külön törölt levelek mappa is, de az csak készülékre vonatkozik.Ki a levelező szolgáltató?
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest