Új hozzászólás Aktív témák
-
Sefase
csendes tag
Ajjaj Az enyém holnap érkezik! Kíváncsi leszek!
-
Sefase
csendes tag
Dehogy nem! Nem riadok meg egy kis ketyegéstől
-
rangersanyi
tag
Ez a beszéd! Nekem 3 és fél hónapja van meg és probléma mentesen muzsikál! Pedig szoftveres téren nem kímélem, filmet nézek rajta, netezek, zenét hallgatok, több app-ot futtatok egyszerre. Mint már írtam ha nem jezik itt a fórumon valószínüleg nekem soha nem tünt volna fel ez a ketyegés dolog!
[ Szerkesztve ]
IPhone 14 pro
-
boletus
aktív tag
válasz rangersanyi #1406 üzenetére
Jól mondod !
Amúgy,az enyém is három és fél hónapos,ugyanúgy semmi probléma vele.
Ha annyira ketyegni akar,ketyegjen. -
Gallowgater
tag
Sziasztok!
Egy apró dologban kérném a segítségeteket. Hol lehet beállítani az Ionban, hogy az ékezetes betűket ne számolja több karakternek, mert kezd elegem lenni abból, hogy írok másfél sornyi sms-t és máris jelzi, hogy elfogytam, és két sms-ben fogja elküldeni az üzenetet.
Előre is köszi!
Üdv, Gallowgater
Ui:
@Footballer: ne foglalkozz semmivel, vedd meg a telefont, ez edzői utasítás!!!!!!
Z68X-UD7-B3 // Core i5-2500K // Noctua NH-D14 // G.Skill RipjawsX 16GB // MSI GTX 1070 gaming X // OCZ 60GB Agility 3 // WD 750GB Caviar Black // Corsair AX850 // Corsair 600T White // Corsair SP2500 // Roccat Tyon // Isku
-
petipetya
nagyúr
válasz Gallowgater #1409 üzenetére
Sehol. Állítólag a Handcent sms-ben nyugodtan írhatsz ékezeteket, nem bontja szét az üzenetet.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
darvinya
titán
SMS beállításon belül van egy költség hatékonyság.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Footballer
tag
Igenis!
-
Kronus
tag
Írtam a Sony-nak a sonymobile.com -on keresztül.
Válasz:
"Nem érkezett bejelentés arról, hogy lenne ilyen széria hiba, illetve mi sem tapasztaltuk. Ajánljuk, hogy próbálja meg frissíteni vagy javítani a készüléket a PC Companionnal, ha a hiba ezek után is megmarad érdemes megnézetnie a telefont a szervizben."
Azért írtam egy hivatalos Sony márkaszerviznek is onnan még nem jött válasz.
Ha megjön azt is közzéteszem
-
Kronus
tag
válasz Footballer #1420 üzenetére
Lényegében
-
szirtg
csendes tag
-
szirtg
csendes tag
válasz Footballer #1425 üzenetére
Az U elmúlt/nem kimúlt.
Gyerekcipelés közben elhagytam.Amíg volt (3 hónap) szerettem.
Egyébként a méret/anyaghasználat/fényképezőképesség ami lényeges különbség.
Szvsz az U is egy korrekt darab.Az Ion eddig minden hibától mentes.
Az alsó 4 gombot kell még szoknom, olyan mintha elsőre nem mindig reagálna...
Vagy rossz helyre nyomok...
A led villanó gyengének tűnik az U után.[ Szerkesztve ]
-
szirtg
csendes tag
Ja remélem megszokom, mindenesetre az U után egyelőre valahogy nem az igazi.
Simogatom ha kell.[ Szerkesztve ]
-
Sefase
csendes tag
Végre megérkezett a kis drága! Nekem eszméletlenül tetszik, gyors, szépen lehet simogatni reagál mindenre nagyon kézre áll és gyönyörű a kijelző. A kattogást én is hallom de rettentő halk ha itt nem írja le az a valaki akkor észre sem veszem Ja és a 4.0.4 op rendszerrel van szerelve
-
Bandi8407
tag
1 hete használom lassan az ion-t de hála istennek nem tudok belekötni, egyáltalán nem bántam meg!
Egyszer kellett újraindítani mert a kamera nem volt elérhető de ennyi.... Rendkívül jól összerakott gép szép kijelző és remek képeket készít egyszóval imádom -
rangersanyi
tag
Üdv a klubban!!! Örülök neki, hogy tetszik!! Ez a kattogás dolog meg engem nem nagyon izgat igazán, együtt tudok vele élni!! Mint ahogy te is, és én is írtam korábban fel sem tűnt volna ha valaki nem jelzi itt.
Ha esetleg van valami kérdésed a telefonnal kapcsolatban, kérdezz bátran!!IPhone 14 pro
-
Kronus
tag
válasz rangersanyi #1435 üzenetére
A "valaki" én vagyok
De azért ne kövezzetek meg h észre vettem
Nem mondtam 1 szóval se h ez ront rajta engem is csak az oka izgat és el is indítottam a nyomozást (bár a Sony semmit se tud róla, a márkaszervizek még nem válaszoltak)
A "ketyegés" ellenére fantasztikus készülék... imádom -
petipetya
nagyúr
válasz rangersanyi #1437 üzenetére
Ez egy visszaszámláló benne. Amikor decemberben megáll a ketyegés, akkor kezdődik a maja világvége.
"nincs rá lezsóidő"
-
Footballer
tag
A sok elégedett hsz-t olvasva mindig felbátorodok és azon gondolkodom, hogy most azonban leadom a rendelést, de aztán valamiért mindig visszakozom.
Nézem a többi gyártó által kínált lehetőségeket, de még mindig nem találtam olyat, ami külsőre is tetszik és hardverileg is rendben van (természetesen az Iont és a padfone 2-t kivéve).
Gondolom elég idegesítő olvasni a vacillálásomat, úgyhogy le is állok vele
Mostantól próbálom hanyagolni ezt a dolgot, azt nem ígérem, hogy akkor írok legközelebb, mikor már meg lesz a telefon, de azért igyekszem kerülni a témát. -
Sefase
csendes tag
válasz rangersanyi #1437 üzenetére
Rendben, köszi a segítséget biztos lesz kérdésem bőven. Pl egy új frissítés érhető el nekem 6.1.E.1.20 érdemes rárakni?
-
Sefase
csendes tag
Egy kis segítséget kérnék. Nem tudok mms-t küldeni és fogadni. Pedig az üzenetekben ott van hogy elküldve, de nem kapja meg és én sem kapom meg. Mi lehet a hiba?
-
rangersanyi
tag
Ez nálam is fennáll már régen!! Hiába töltöttem le a hálózatról többször is az MMS beállításokat, még sem jó. Nem tudok küldeni sem fogadni MMS-t. Én már túl tettem magam ezen és nem is foglalkozok vele.
Természetesen frissítsd a telefont!! Javaslom, hogy csinálj egy gyári beállítások visszaállítását, majd Sony Update Service segítségével rakd fel a szoftvert. (Ne a PC companion-t használd mert az néha nem jól rakja fel a szoftvert.)
Töltsd le a legfrissebb SUS-t.
Készíts biztonsági mentést a dolgaidról, majd kapcsold ki a telefont. Indítsd a SUS-t, erre a progi lefuttat egy ellenőrzést(ellenőrzi a hálózati beállítást), csatlakozik a szerverhez, majd el kell fogadni a licensz megállapodást, és csak ezt követően adja be a felületet ahol ki kell választani a telefont, ha kiválasztottad a készüléket a következő lépésnél kéri, hogy csatlakoztasd a telefont. Az ion esetében a hangerő gombot le irányba kell lenyomva tartani az USB kábel csatlakoztatásakor, mind addig míg a a SUS nem jelzi, hogy elengedheted a hangerő gombot. Továbbiakban a SUS már elvégzi a frissítést és jelzi, ha elkészült.
IPhone 14 pro
-
andris94
csendes tag
Én három hete vettem de nem is tudom, nagyobbra számítottam. Nekem már fagyott is le azthittem hirtelen tönkrement mert az alsó sáv világított de kép nem volt. Valamint ha walkmenben hallgatok zenét közben meg facebookoznék 3g-ről az is szörnyű..meg ez hogy két magos nem is tudom. vagy én próbálok mindent ilyen hú de most azonnali módon megnyomni de picit fáziskésésesek a dolgok. na de mindegy
Valaki tud javasolni egy media lejátszót ami feliratot is visz? Bs player Free-t használtam tök jó volt először rá is keresett feliratra a neten egyik sorozatomnál de egy másiknál meg azt írta hogy:"error vagy nincs találat", holott ott is volt már akkor felirat.
-
zola-
őstag
Nekem egyszer sem fagyot meg le, a sebessegevel sincs bajom pedig elotte one x volt. Ahol mar kell a negy mag az a fifa12. Elmegy ezen is, ha nincs egymas mellett a ket telefon akkor nem erzem, hogy csak ket magos. Az one x en folyamatosabban megy, de mondom ez csak egymas mellett latszik.
[ Szerkesztve ]
-
zola-
őstag
A telenoros ion-ra mennyi gari van? Nem vilagos szamomra. Amugy fuggetlenek, vagy fuggoek?
[ Szerkesztve ]
-
zola-
őstag
Nem biztos. Galacy note es a htc one x is fuggetlen a mai napig
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest