Új hozzászólás Aktív témák
-
1stVikman
senior tag
Szia!
A hdmi kábel nélkül még elvagyok tok viszont jó lenne. Ilyen szilikonos+ szétnyitható tokok nem tetszenek, leginkább a beledugós bőrtokok jönnek be. pl[link] , [link], vagy ilyen: [link]
És akkor még nem is beszétünk a garancia beli különbségekről.
Eddig S-t akartam, de egyre jobban tetszik az Ion. (ja és pirosban is gondolkodom, de a lányokat szeretem )
@Ferenczi Áko
Én végig olvastam, típushibáról senki nem írt. Néhányan a jack dugótól hallani vélnek egy nagyon halk kattogást, ha aktív a képernyő, olyan statikus zaj félét, de a füledhez tartva nagyon kell figyelni, hogy észrevedd. Más említésre méltóra nem emlékszem. Pont emiatt lett nekem is a favorit ez a teló. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz 1stVikman #1701 üzenetére
Köszönöm! Egyébként pont most akartam nekiállni olvasni a topikot! Úgy látszik ezek a Sony telefonok ilyenek.. Nekem volt Arc S-em, Ray-em, P-m, és mindegyik kifogástalan volt működésileg! Isten tartsa meg jó szokásukat! :-)
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
mihzolt
csendes tag
Üdvözletem Mindenkinek! Tud valaki hírt, tapasztalatot a Tom-Tom új navigációjáról ? Különben egyéb megoldás is érdekelne ebben a témában
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
ayden
tag
[link]
Egy kis érdekesség, bár ez minden sony tulajnak jól jöhet.Love is like wind, even though you can't see it, you feel it.
-
boletus
aktív tag
válasz 1stVikman #1691 üzenetére
Még hozzátenném a kimondottan egyéni,szubjektív véleményemet. a garancia dologról. 20-25 ezerrel több,mint a bolti,ha elromlik,a gyári garival is elromolhat. És,itt van a lényeg. Akkor előveszem a 20-25 ezret,és megjavíttatom a B-teltől vásároltat. Ennyiből biztosan futja. A gyári gari is javított lesz ezután,és a bolti garis is. Tehát,ne felejtsük- ha elromlik.
-
1stVikman
senior tag
válasz boletus #1711 üzenetére
@Boletus
Neked volt/ van mindkettő. Ha most vásárolnál, melyiket vennéd?
Hajlok egy piros Ion felé, de a gyári gari, tok, hdmi kábel, 2x akkora belső memória miatt nem tudok elszakadni az S-től.
Közben Elektromarket-tel is beszéltem, ők német, olasz, szlovák forrásból dolgoznak, és a szlovák/cseh vonalról tudom, hogy adnak az Ion mellé hdmi kábelt, 2x NFC tag-et, +kendő+fólia, csak ők 95 Mátyásért adják 1 év forgalmazóival.
Szóval nagyon a B-tel nézem befutónak, NFC nélkül elvagyok, hdmi kábel 2500-ért van külön gyári, ha kell, tokot meg nézek itt helyben valahol. -
1stVikman
senior tag
Köszi az infót.
Ma voltam vodánál is, megkérdeztem a micro sim dolgot, de csak pénzért akarják cserélni. Szóval ha majd eldöntöttem, hogy melyik telefont veszem, szerintem még futok egy kört a területi képviselőnél, és ha nem engednek , akkor 8 év hűség után elválnak útjaink számhordozással. -
boletus
aktív tag
válasz 1stVikman #1712 üzenetére
Azt vedd meg,amelyik jobban tetszik. A tudásbeli különbségek nem számottevőek. Az S- re is jó érzésse gondolok, hisz én voltam a hunyó. Az ION-t kézbe kell venni,és........................ A T (szerintem),"vaskosabbnak",szélesebbnek tűnik,az ION elegánsabb.Sokkal. Az S egyike a legszebb mobiloknak. A "Testvéreivel"egyuütt.
-
sixpak
nagyúr
válasz 1stVikman #1713 üzenetére
Ez érdekes, én az előbb voltam a Vodafonnál, előadtam a problémám, miszerint normál sim-ből microt szeretnék és mondta a fickó ( a biztonsági őrrel beszéltem, mert nem akartam sorba állni ), hogy mindjárt hozza a vágót és kivágja. Csak próbáljam bele utána, mert előfordult már olyan eset, amikor a kivágás tönkretette a simet. Beleraktam az Ionba és tökéletesen működött, kb. egy perc volt az egész.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
1stVikman
senior tag
Hallottam én is, hogy a vágás nem mindig sikerül, mert a régi sim kártyákon nagyobb helyet foglal a chip. Na és nekem 8 éves, régi típusú sim-em van, még az a fajta, amelyik az adóinformáció helyett is a vodafone szöveget jeleníti meg.
Az a röhej, hogy telenornál ha 2 évnél régebbi a sim, akkor ingyen cserélik. Bár ezen a sim témán ráérek agyalni akkor, mikor már tényleg szükség lesz rá. -
conanabarbár
aktív tag
sziasztok! felajánlottak egy amerikában vásárolt iont. függő a telefon! ezt lehet függetleníteni?az amerikai gondd nélkül használható nálunk? köszi a válaszokat
Istenem adj türelmet a hülye emberekhez,mert ha erőt adsz,megölöm őket!!!!Sok csicska aki válaszolni sem tud...
-
1stVikman
senior tag
Megrendeltem egy pirosat a B-tel-től!
@darvinya, ayden, köszönöm a tippeket, majd bepróbálkozom velük. Végső megoldásként bedobom a szolgáltatóváltás témát, ha nagyon nem akarnak megtartani ügyfelüknek. -
conanabarbár
aktív tag
valaki? válasz? esetleg? [link]
Istenem adj türelmet a hülye emberekhez,mert ha erőt adsz,megölöm őket!!!!Sok csicska aki válaszolni sem tud...
-
DeadMeat
nagyúr
válasz conanabarbár #1723 üzenetére
Elvileg tudja az itthoni szabványt is, de ha függő nem tudom ki lehet-e üttetni.Kérzezz rá milyen szolgáltatótól van, meg hogy náluk hogy megy a függetlenítés.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
darvinya
titán
válasz conanabarbár #1723 üzenetére
Elvileg lehet, de nagy a valószínűsége a kukázásnak.
Nemrég volt egy BB telo teszt ami AT&T függő volt, de Telenor-os SIM-mel ment.Mivel az nem „h”-s ezért itthon gyengébb lesz benne az adatkapcsolat.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz conanabarbár #1721 üzenetére
Hello! megkérdeztem egy telefonos ismerősömet,nem tudják függetleníteni.. Gondolom Neked is az a srác ajánlotta fel,aki nekem. 50ezer ft-ért,Budapest.. Mondtam neki,hogy ha függetleníti,akkor megveszem, de nem tetszett neki az ajánlatom!
-
conanabarbár
aktív tag
válasz Ferenczi Áko #1726 üzenetére
köszönöm az infót! gondoltam,hogy átba.ás . túl szép volt,hogy igaz legyen!
-
petipetya
nagyúr
-
conanabarbár
aktív tag
válasz petipetya #1728 üzenetére
itt a hirdetés! csak nehogy más bebukja!!!
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz conanabarbár #1729 üzenetére
Az a gyanús,hogy egy 80-85 ezres telefont miért ad oda 50ezer ft-ért,ha 6ezer a függetlenítése..
-
conanabarbár
aktív tag
válasz Ferenczi Áko #1730 üzenetére
ezeket az üziket ő irta!! ha a helyesírást nem is vizsgálom,akkor is erős a kontraszt a két levél közt!!(3 db 80000ftos teló ,de bkvra nincs zsé! de szar)
1:Az a baj nekem nincs kocsim igy szeretnélek megkérni téged az örsön talizzunk jo oda még el tudok bliccelni mert jegyre sincs pénzem .2:Hidd el hogy nem hoztam haza 3 telot is már amit ott vettem egyiket sem tiltották le hidd el ki lett perkálva kp ra igy nem tiltják le hidd el . Akkor jo neked az örsön ma olyan délután 5 körül? Az árkád föbejárata elött aztán bemegyünk és bent kiprobáljuk hogy jo e a tablet meg te is a telot de ugye hibátlan a tablet mert a gyereknek kell nem karcos meg ilyenek ugye?
-
-
1stVikman
senior tag
válasz neo_xperia #1732 üzenetére
Talán kedden megérkezik a telefon, Pick Pack Pontra rendeltem. Rögtön a közelben van egy vodafone is, majd bejátszom ezt a készülékcsere miatti micro sim igénylést is. Köszönöm a tippeket.
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Nincs köztetek olyan,aki megválna a telefonjától? Megvenném...
-
Pancsa
csendes tag
Sziasztok!
A kérdésem a következő lenne, mert még sík hülye vagyok a telóhoz
Ha szeretnék egy képet berakni háttérnek ( pl. eddig bármilyen Nokiám volt, csak rányomtam, hogy beállítás háttérképnek és kész) ez pedig minden áron azt akarja, hogy vágjam meg a képet. Ez eddig oké, de nem tudom rendesen megvágni, hogy pl az egész képet lehessen látni. A kereteket (álló, fekvő ) pl. lehet nyújtani teljes képernyőre? Van ennek valami trükkje????????????Előre is köszi
-
sixpak
nagyúr
Szerintem az androidos telefonokon csak vágott képet tudsz berakni, nekem legalább is eddig mindegyiken így volt. Vertikálisan a kép teljes méretéig ki tudod nyújtani, de horizontálisan csak a telefonon lévő képernyő(k) szélességének megfelelően. Ha valami orbitális faszságot írtam, akkor kijavítanak, de szerintem így van.
Az egyetlen megoldás, ha eleve olyan képet raksz be, ami arányaiban illeszkedik a telefonod képarányához.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
boletus
aktív tag
válasz Ferenczi Áko #1734 üzenetére
Szia !
Vagyunk itt páran,akik jóval száz felett vásároltuk még a nyáron. Tudom, egy idő után mindegyik telónak esik az ára,de én nehezen válnék meg tőle. A mostani ár már elfogadható ezért a minőségért. Vatera,Prohardver ? -
Nandivagyok
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg az Xperia S és Ion között vacilálok, valószínűleg a memória bővíthetőség, anyaghasználat és a nagyobb kijelzőméret miatt választom az Iont. Az S topikjában is érdeklődtem, itt is megtenném. Megosztanátok velem az akksi üzemidő tapasztalatokat? Leginkább a kijelzőhasználat ideje érdekelne két töltés között, és hogy mik futnak a háttérben. (sync, viber, fb stb.)
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
1stVikman
senior tag
válasz Ferenczi Áko #1739 üzenetére
Az egész korrekt ár, én tegnap rendeltem meg 88-ért!
Bár csak 1 év bolti garanciás, de kártyafüggetlen.[ Szerkesztve ]
-
1stVikman
senior tag
válasz Nandivagyok #1740 üzenetére
Szia!
Akksiról csak a tesztekben+ fórumban olvasottakat tudom, tapasztalatom nincs, de 1 napot mindegyik kibír sok wifi használattal. Nálam szintén a nagyobb kijelző, fém hátlap, szebb összkép hajtotta az Ion malmára a vizet. Memória bővíthetőség is érdekes megközelítés, mivel az S alapból 2x annyi hellyel büszkélkedik, mint az Ion, és ez egy class 10-es memóriakártya képében 7-8000 Ft-ot jelent. De én addig nem tervezek bővíteni, amíg ki nem tapasztalom, hogy mire elég a meglévő hely.
Csak lenne már a kezemben a telefon, hogy ismerkedhessek vele+ az androiddal is. -
-
neo_xperia
senior tag
válasz Nandivagyok #1740 üzenetére
Akksi üzemidő nagyon szubjektív dolog. Az biztos hogy 100 % fényerőre állitva a 4,6''-os kijelző irtózatosan tudja meríteni / volt hogy reggel levettem töltőről és délután már toltam vissza../, de átlagos használat mellett bő egy napot azért simán bír. Nálam a rekord eddig 1 nap 15 óra. Persze ha nem használja az ember csak telefonálni biztos kibír 2-3 napot is, de akkor meg minek ilyen teló ?
[ Szerkesztve ]
-
boletus
aktív tag
válasz Ferenczi Áko #1739 üzenetére
Sok szerencsét, várjuk az eredményt,és az elsődleges tapasztalatokat.
-
zragon18
tag
Sziasztok Srácok.. Most itt vagyok kint német országban és megnéztem a telók árat is persze...
Most voltam bent a Saturnba és gyári függetlenül az ION 499€ volt..xD míg a Galaxy S3 "csak" 449€...xD
Valamit nagyon félre árazhattak hogy az S3 olcsóbb mint az ion persze az ifos 5 649€ volt........ -
Footballer
tag
El sem hiszem.
Én is megrendeltem. -
sixpak
nagyúr
Hi guys. Az ICS-n csak öt darab ablak elérhető a főképernyőn? Kicsit kevés szerintem, nagyobb widgetekből néha kettőnél több nem is fér egy ablakba. Jó lenne a hét vagy még több. Kösz.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest