Új hozzászólás Aktív témák
-
Yager01
senior tag
válasz rangersanyi #1450 üzenetére
A másik kérdés hogy ki lehet e nyitni? Ha igen akkor megoldható e házilag, mint pl. Samsungok esetében, vagy csak komolyabb beavatkozással lehet nyitni? A másik fontos kérdés, hogy vissza lehet e zárni, ha garancia problémák vannak? A szolgáltató vagy a Sony nem függetleníti hivatalosan?
-
#Dániel
tag
Egyik kollegam volt okostelefon treningen , ahol kulombozo cegek mutatjak be a szolgaltatoknak a telefonokat. Volt a sonytol is kulon ember, aki beszelt az ion rol, a t rol, es egyebb keszulekekrol. Nem ez a lenyeg , zarojelben csak annyit , hogy o nem hallott meg ionrol hogy rossz lett volna. A lenyeg... beszeltek az android 4.0.4 rol. Azt mondta, annyira nem sikerilult optimalizalni ezt a rendszert a fejlesztoknek hogy ez emlitesre melto. Azt emelte ki a beszedeben hogy kifejezetten a menuben, bizony alap programok megnyitasakor akad minden 4.0.4 es droid. (For your information)
-
darvinya
titán
válasz dani993 #1462 üzenetére
Jó elismerem tévedtem.
Az ICS-nek alapvető hibája akkor is ezek amiket te is felrósz.
Egyrésze a Sony sara, de már az alap ICS is evvel küzd.Amúgy JB most kellene megjeleni, ha az évenkénti fő változat változatokat veszem figyelembe.[link]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
#Dániel
tag
Azt mondta hogy a sony telefon ide vagy oda, a rendszer az. Samsungokra mutatottra , hogy azoknal sokkal jobban lehet merni, sokkal eszrevehetobb. A sonyrol tartott 2 oras eluadast, amiben lenyegeben azt mondta hogy egyre jobb, a rendszerrol meg nem tehetunk. Alapvetoen szerintem a 4.1 el ez a telefon... nagyon brutal lesz, de a tobbi is. Viszont valoban nagyon akad a rendszer.... nalam is. Beszeltek hibakrol, mik lehetnek mik nem. Legkozelebb raterek erre a zorejre a telefonban
-
petipetya
nagyúr
válasz #Dániel #1464 üzenetére
Bizony, lényegében a Sony a 3. helyre szeretne feljönni a Samsung és az Apple után - ugyanis ez a két vállalat uralja a telefon piac döntő többségét.
Szerintem ha így halad tovább a Sony és nem cseszi el a frissítésekkel, akkor van esélye rá. Én szurkolok neki.
"nincs rá lezsóidő"
-
genius30
csendes tag
sziasztok!
szerintetek melyik telefont vegyem?
Sony Xperia Ion vagy Sony Xperia Acro S?Az acro s azért teccik mert vízálló, porálló, ugyan azt tudja mint a sima S csak nagyobb akku van benne, van hozzá dokkoló (ion hoz is van tudom csak azt itt asszem nem lehet kapni az acro s hez meg van a dobozba)
, de félek is tőle hogy a tetején lévő ajtócskák elhasználódnak és ott beázik, mert a jack dugót használnám sűrűn, mert kell zenehallgatáshoz.. és azt mindíg nyitogatni.. és szerintem a zsebbe meg a nyitott ajtócska letörik :S
de hallottam olyat is hogy ami nincs fedve abba meg gyűlik a szösz.. és eldugul
ezért az ion a másik mert annak nincs fedve a jack dugó meg 4G képes annak is van az oldalán kamera gomb
de nem tudom h melyik hátlapja karcolódik jobban ion vagy acro s..
úgy 120 k nál többet nem akarok rászánni.. ez is sok egy telefonért
ja és a legfontosabb melyik teló hátsó hangszórója szól jobban?!és hátránya még az ionnak h micro sim es tudomásom szerint..
[ Szerkesztve ]
Kezdő androidos, Sony Ericsson W200i -> Sony Xperia SP
-
Footballer
tag
válasz rangersanyi #1468 üzenetére
Gondolom azért tartja hátránynak, mert váltania kell a normálról és az is plusz idő.
-
ayden
tag
válasz Footballer #1469 üzenetére
Vodánál megoldották 5 perc alatt és pénzt se kértek tőlem. Átalakitóval meg tudja normál kártyaként is használni, ha igy nézzük meg inkább előny
Love is like wind, even though you can't see it, you feel it.
-
-
siofok
őstag
válasz Footballer #1471 üzenetére
Telenornál 600ft a microsim adapter,tehát sufni telefonos boltba tuti nincs 500ft-nál több. Amúgy meg ugyis bemegy a telóért,mikor veszi nem?és akkor vesz hozzá adaptert eggyuttal.
OnePlus nord 2t
-
-
divid4
csendes tag
válasz Footballer #1471 üzenetére
Trémobilnál maga a sim csere ingyenes(legalábbis nekem az volt), az átalakítóért kell pár száz forintot fizetni asszem...
[ Szerkesztve ]
-
zola-
őstag
Nekem kivagtak a simet, es a kulso resze pedig tokeletes adapternek.
-
Daffchy
őstag
Sziasztok!
Szeretnék a közel jövőben vásárolni egy Ion-t.
Olvasgatom itt a hozzászólásokat arról a bizonyos kattogásról.Kérdezném, hogy ha a füles be van dugva, zenehallgatás közben (halk vagy ütem mentes rész a zenében stb.) hallani? Számomra nagyon fontos a zene és ha zenehallgatás közben a legkisebb mértékben hallani, akkor le kell mondjak erről a készülékről (hiába ez tetszik a piacon lévő készülékek közül a legjobban...:S )
Válaszotokat előre is Köszönöm!
-
boletus
aktív tag
Nem a legfontosabb,de....
Eddig működött a lezárt képernyő módosítása albumról,most csak xperia.
Lehet,én vagyok a "béna"?
Köszi a segítséget. -
Daffchy
őstag
dani993, boletus: Köszönöm szépen a segítséget!
Remélem mihamarabb tulaja leszek egynek...
[ Szerkesztve ]
-
Sefase
csendes tag
Lehet az iont biztonsággal root-olni? Lehet hülye kérdés
-
dani993
senior tag
-
rangersanyi
tag
Lehet én is e szerint csináltam!!!
Munkamenet:
Töltsd le Root_with_Restore_by_Bin4ry_v15.7z
Bontsd ki egy mappába
Csatlakoztasd a telefont, USB hibakeresés, és a fejlesztés alatt az állhelyek engedélyezése legyen bekapcsolva, továbbá az ismeretlen forrásokat is engedélyezd a biztonsági beállításokon belül, valamint
a kijelző kikapcsolási idejét állítsd minimum 10percre.
Futtasd a RunMe.bat nevű fájlt
Írd be, hogy "1" a választási lehetőségeknél (vagy unrootolni szeretnél, értelemszerűen mást)
Xperia S, P, ION és T esetén megjelenik a gyári Backup&Restore, itt nyomj a Restore(visszaállít) gombraMiután restorelt, a telefon újraindul, ne válaszd még le, várd meg míg elindul, befejezi az utolsó lépést majd még egyszer újraindul és készen van.
A script pár másodperc alatt elvégzi a dolgát, amint újraindult készen is van.(Ami esetleg okozhat sikertelen root-ot, ha esetleg korábban a gyári Backup&Restore-al már csináltál mentést, akkor a rootolás során mielőtt a restore_ra rányomsz a Backup&Restoreban, a visszaállítandó rekordnál ellenőrizd, hogy ne a korábbi mentést, ha nem a root Me-t használja.)
[ Szerkesztve ]
IPhone 14 pro
-
Sefase
csendes tag
Köszönöm a segítséget!
-
boletus
aktív tag
válasz dani993 #1486 üzenetére
Köszönöm.
Ez,nekem túl bonyolult. A letöltésig eljutottam,a továbbiakhoz már az én "szakértelmem" kevés. Nagyon is meg vagyok a SMART MH 1c füles hangzásával elégedve,csak néha elkapja a kíváncsiság a magamfajta öregembert is. Aztán,rájön arra,amit már régóta tud. Csak nehezen akarja elfogadni. Az idő múlását. -
genius30
csendes tag
A teszt azt írja hogy van benne gyárilag egy narancssárga adapter,
szerintem hátrány: a normál sim et átalakítják micro sim re és ami most van telefonom az azt valószínű nem fogadja be, mert nem biztos hogy akarok új sim et venni, de kitudja...
mert a régi telóm is használnám..Kezdő androidos, Sony Ericsson W200i -> Sony Xperia SP
-
Sefase
csendes tag
Lehetséges olyan progit leszedni az ionomra hogy ha hallok egy zenét, bekapcsolom és felismeri nekem a címét előadóját?
-
veterán
-
Sefase
csendes tag
A Shazam giga mega szuper brutál jó, 5 másodperc alatt felismer minden zenét. A TreckID-ről inkább nem mondok semmit.
-
boletus
aktív tag
-
Sefase
csendes tag
Még egy kérdésem lenne ami már nagyon idegesít, bármit leszedek a play áruházról legyen az játék progi akármi, ha elindítom vagy belelépek akkor mindegyikben van egy kicsi reklám rész, na azt hogy a p..ba lehet eltávolítani, kikapcsolni, leszedni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest