-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zümzümm
senior tag
válasz icemad #38807 üzenetére
Mennyi idobe telik a mobilnak mig visszaall a gyari beallitasokra es kozben torol minden fotot nevjegyet alkalmazasokat.
Ez most egy gyakorlatias kerdes mert csak kozvetlenul az adas vetel elott akarom torolni a holmikat a mobilrol, amikor mar tuti hogy megveszi valaki. -
válasz zümzümm #38852 üzenetére
Szerintem nagyon max 3-4 perc... Arra vigyázz, hogy törlés után megint bejön az indítás varázsló. Fiókok megadása, wifi jelszó, szinkronizálás, stb. Pont úgy mint amikor először kapcsoltad be. Ezeket végigzongorázni sok idő is lehet. Ezt kalkuláld bele.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
Intel fan11
őstag
Üdv! Hogy lehet a telórol letiltani a reklámokat. Már úgy tele van vele, hogy van amikor magától elindul 1 reklám video! aMúgy hogy került rá? vmi verzió frissítéssel?
Battletag: hojszi#2983
-
balinlin
senior tag
válasz Intel fan11 #38858 üzenetére
szerintem valamelyik utólag telepített alkalmazás a hibás.
nekem soha nem volt ilyen gondom -
csorbajeno
veterán
válasz Intel fan11 #38858 üzenetére
Valamelyik app hozta magával. Nekem anno a Peel akart hasonló reklámokkal kínálni, de a letiltása megoldotta a reklámok sorsát.
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Bejövő hívásom van. Csörög a telefon letéve az asztalra.
Megfogom a készüléket, bizonyos mozdulatot érzékel és a csengő elnémul.
Mi ez a mozdulat????
Mert van amikor ezt csinálja, van amikor már szanaszét rázom de akkor sem hallgat el.[ Szerkesztve ]
Hölgyeim! Azt tesszük a kirakatba ami eladó.:)
-
Intel fan11
őstag
válasz csorbajeno #38860 üzenetére
Törölted a peel alkalmazást? Lehet nekem is ez csinálja, mert fenn van! Röhelyes a kérdés, de androidba hogy tudok alkalmazást törölni? Még sosem töröltem!
[ Szerkesztve ]
-
Márton
nagyúr
válasz hódmaci #38863 üzenetére
igen
a számológépen gyököt akartam vonni.
nem akartam elhinni, hogy nem tudja...
de google segített: el kell fordítani fekvőbeEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
csorbajeno
veterán
válasz Intel fan11 #38864 üzenetére
Sajnos egy ideje nem lehet törölni, csak tiltani, de azt a Beállítások-> Alkalmazások-> Peel, azon belül a Kikapcsolás menüpont. Ha fel akarsz szabadítani némi tárhelyet, akkor itt előbb jobb felül a 3pötty és ott a frissítések eltávolítása, majd ezt követően kikapcsolás.
-
Intel fan11
őstag
válasz csorbajeno #38867 üzenetére
Közben már rájöttem! Miért nem lehet amúgy törölni csak kikapcsolni? Gyári visszaállítással sem törlődik? Amúgy ha esetleg ez a PEEL kellene magát a reklámokat nem tudom kitörölni belőle, hogy en dobja be?
-
hódmaci
senior tag
válasz Márton #38865 üzenetére
Tényleg!?
Enyém se tud! Ezért inkább fejbe számolomPoént félre téve.
Azt hittem itt kérdezhetek és kapok segítséget, de igazad van ez nem az a fórum.
Tanácsodnak megfelelően inkább ezentúl géppel beszélgetek, az emberi segítséget meg hagyom a francba.csorbajeno:
Köszönöm, kipróbálom ezt is.[ Szerkesztve ]
-
hódmaci
senior tag
válasz Márton #38870 üzenetére
Szia!
Nem sértődtem meg csak nem értettem miért írtad ezt és nem is sértésnek szántam a választ!!!!!!!:
Amennyiben ez jött le Bocsánat
Ne haragudj de nekem az jött le hogy inkább googliztam volna ki:"de google segített: el kell fordítani fekvőbe"
Mintha inkább itt
(Google)néztem volna először azután kérdezősködnék itt.[ Szerkesztve ]
-
-
corvin1984
tag
Lassan csereerett az S6-os telefonom, de ugy gondoltam, ha megoldhato kiprobalnam rajta a mukodo portolt Google Pixel camera alkalmazast, illetve az ARcore for all framework segitsegevel a Google measure-t. XDA-n korbeneztem ey tucatjaval vannak a verziok. Van esetleg valakinak tapasztalata, tanacsa melyiket probaljam? Koszonom elore is!
-
csorbajeno
veterán
válasz corvin1984 #38879 üzenetére
Én ebben nem tudok neked segíteni, sosem romolgattam.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz corvin1984 #38879 üzenetére
Egyiket se!
Úgy a legjobb ahogy van.
De ha minden áron tönkre akarod vágni - akkor hajrá!
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
Márton
nagyúr
GPS-t ha bekapcsolom, állandóan jön a kérdés:
"Pontos helymeghatározást szeretne?"
Nagyon bosszantó, hogy lehet ezt eltüntetni, vagy megjegyeztetni vele, hogy igen, elfogadom?Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
csorbajeno
veterán
válasz Márton #38883 üzenetére
Ha fentről 2-szer lehúzod az értesítési függönyt és ott a Hely szövegre kattintasz, majd a részletekre alul-középen, azon belül lesz a Helymeghatározási módszer. Ha azt "Nagy pontosság"-ra állítod, akkor abbahagyja a dumálást. Ez esetben a pozíció meghatározásához a wifit is igénybe fogja venni. Persze van, hogy feleslegesen...
-
sgeza
veterán
válasz csorbajeno #38884 üzenetére
A nagy pontosság csak annyit jelent, hogy a hálózati helymeghatározás (mobilneten vagy wifi hálózaton) mellett a GPS-t is használja.
A pontosság javításánál lehet még külön bekapcsolni azt a lehetőséget, hogy kikapcsolt wifi vagy bt esetén, azokat a helymeghatározás érdekében használhassa. Ez utóbbi szerintem hülyeség, én legalábbis nem használom. Erre esetenként figyelmeztet, de nem állandóan. -
Márton
nagyúr
válasz csorbajeno #38884 üzenetére
Szia
köszi, de nem találok ilyet.
Eleve nincs "részletek" alul-középen.
Ki-bekapcsolás van, Helymeghatározási módszer és Pontosság javítása van.
Az előzőben hiába állítom "csak GPS-re", mindig visszaáll "gps, wifi és mobilhálózatra".
Az utóbbiban 2 lehetőség van, egyik sincs bekapcsolva: "wifi keresés" és "BT keresés".Android 6.0.1
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
válasz csorbajeno #38888 üzenetére
és hogyha nem akarom, hogy a wifit is igénybe vegye, csak a gps-t, az dumálás nélkül nem is megy
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
Ezen már rég túl vagyok.
Beállítom, hogy "csak gps" majd egy hely ki/bekapcs után mindig újra jön a kérdés.
Rágoogléztam, több 10 fórumot átolvastam a témában, de mindenki csak bosszankodik, megoldás nincsEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
-
-
Márton
nagyúr
válasz icemad #38896 üzenetére
ezt nem tudtam
azért csinálok majd tesztet
azt mondod, csak akkor aktív és fogyaszt bármit is, ha egy app igényli azt?
home screen, total commander, stb. alatt nem?Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
válasz Márton #38897 üzenetére
Persze. Amikor egy program használja, akkor felül, az állapotsávban megjelenik egy kis ikon. Próbáld ki mondjuk a térképek programmal. Amikor megnyitod, akkor fent lesz egy extra ikon, ha kilépsz belőle, akkor eltűnik.
Home screen is használhatja, ha van kirakva időjárás widget, vagy más, amihez kelhet. De az sem állandóan, csak akkor, amikor kell.
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Márton
nagyúr
válasz icemad #38899 üzenetére
Ok, megnézem azt is, de most SOS segítség kéne.
Párom S6-osa a táskájából kiesett és azt mondja egy ideig még volt kép, de fokozatosan elment feketébe. Azóta fekete.. A gombokra reagál, hívni lehet, sőt a touch is működik, mert szerencsére a PC látja USB-n és a fotókat most le tudtam menteni róla.
De mivel mentsem a névjegyeket? Mi a legegyszerűbb app erre, ami nem "ágyúval verébre" kategória és nem kell semmit nyomni hozzá a telón?
Tippetek szerint ez így kijelzőcserés, vagy van halvány remény arra, hogy csak valami kábel csúszott le, esetleg olcsóbb alkatrész szállt el? (kívülről sértetlen)Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest