-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor-KJ
őstag
válasz icemad #38950 üzenetére
Mondjuk első körben azért mert egy rohadt fólia nem marad fent azon a totál feleslegesen hajlított kijelzőn.
Másodszor - szerintem szebb képeket készít az S6 mint az S7 és az S8 amiben szintén az S7 kamerája kapott helyet.
Harmadszor - egy S9-be szerintem férjen már bele 6GB RAM - főleg hogy szemmel láthatóan botlik a rendszer olykor olykor + 2018-ban 2 kiló felett szerintem alap lenne.
(Ezutóbbi lersze akkor ha indokolt - márpedig itt az)Röviden ennyi... Jah és az ujjlenyomat olvasó még mindig nem ott van ahol lennie kéne.
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
-
-
anita67
tag
A régi S6-omon lecseréltem az ikonokat az sms-nél, email-nél, óránál, névjegyzéknél. Az apkmirrorról szedtem le, még itt a fórumon ajánlotta valaki. Azóta viszont több frissítés is van fent s nem engedi telepíteni. Több ezer hozzászólást nem tudok visszaolvasni, tudna valaki ebben segíteni?
[ Szerkesztve ]
-
kekedi
senior tag
Meggyőztetek (remélem így is marad ). Egy darabig még maradni fog az S6.
Igen ez tény, hogy az igényemet kielégíti. Annak idején mikor kijött az edge, elgondolkoztam rajta, de aztán még is a sima S6-on maradt a választás. Jó persze az ár miatt is. És nem bántam meg.Köszönöm!
-
csorbajeno
veterán
válasz icemad #38950 üzenetére
Nekem nem csalódás az S9, de nem adja azt a "Váó" érzést, mint anno az S6 adta. Nagyon jó telefon az S9, főleg a DeX-szel együtt, de ahogy mondani szokták, nincs meg a "Must have" hatása. Nálam legalábbis. Én most az S9-et használom, odaadtam húgomnak az S6-ot. Míg én mindig 2-3 órás SoT-okat csináltam a telefonnal maximum, ő napi szinten 4,5-5 órákat csinál. Persze nálam kibírta az egész napot, neki már rá kell tennie este töltőre.
-
stickrs
senior tag
válasz csorbajeno #38957 üzenetére
hello, látom te használtál s9-et is és s6-ot is.. Nekem anno a G4 és S6 bejött nagyon kamerában, csak G4-em behalt alaplaphibával.. Most azon gondolkodom, hogy vegyek-e egy S6-ot, ami szintén egyik legjobb volt kamerában (és 16:9-es képarányban fotóz max felbontáson) vagy ruházzak be egy S9+-ba.. ha csak 16:9-be fotóznék szerinted megérné többször annyit fizetni egy S9+ért mint az S6-ért? tudnál pár 16:9-es képet lőni mind2 telóval?
Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra
-
Gábor-KJ
őstag
válasz stickrs #38958 üzenetére
Frissites, rendszer es egyeb szempontokbol - megha nekem pl az S6 szimpatikusabb is - S9+-t vennek inkabb mint barmi mast visszafele...
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
stickrs
senior tag
válasz csorbajeno #38960 üzenetére
Köszi, és Zitta neked is. Tudom, hogy levágással csinál 16:9-et, de minden megjelenitőm ilyen képarányú, és nem akarom hogy mikor nézem vissza a képeket, akkor csak "középen" látszódjon a kép, hanem az egész kijelzőn..ezért gondoltam jobbnak egy alapból ilyen képarányú szenzorral szerelt telefont.
-
csorbajeno
veterán
-
Gábor-KJ
őstag
válasz csorbajeno #38960 üzenetére
S9+ - már csak a 6GB RAM miatt is!!!
-
stickrs
senior tag
válasz csorbajeno #38962 üzenetére
hmm köszi, utánanézek ennek az A9-nek is kamerán kívül kb alap programokat használok, de ha már 200k+-t adok egy mobilért ha az s9+ árkategóriát lövöm be pl, akk jó lenne a legjobb megoldást megtalálni.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz csorbajeno #38966 üzenetére
Persze hogy nem.
Az A - A marad és ha minőséget is akarsz akkor S vagy Note.[ Szerkesztve ]
-
stickrs
senior tag
Köszi szépen a véleményeteket akkor valószinü egy S 9+ lesz
-
RoryBreaker
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem van, hogy létezik valamiféle olyan fotós app, amivel Galaxy S6-on lehet RAW-ban fotózni?
A gyári kamera appban csak professzionális módban lehet, ami kicsit macerás.Olyan kellene, ami tök automata és RAW-ban rögzít.
Köszi!
Rog Strix B-760i Gaming Wifi, 32 GB DDR5@6000, i5-13500, Asus RTX 4060 OC Dual, 1TB Samsung 980 Pro, Be Quiet Pure Power 1000W Gold 80+, Noctua NH-12UA + Noctua házventik, Asus AP201 Mesh ház
-
sgeza
veterán
válasz RoryBreaker #38973 üzenetére
Szerintem a kettő kábé ellentmond egymásnak. Hiszen pont azért akarsz raw-ban fotózni, mert te akarod belőni azokat a paramétereket, amiket helyetted az automata végezne el. Vagy nem jól gondolom?
-
RoryBreaker
aktív tag
Végül is nagyrészt, vagyis jelen esetben, amiért nekem kell, nem jól gondolod.
Én arra gondoltam, mint ahogy egy tükörreflexesnél is van lehetőség automata módban RAW-t lőni.
Egy mobil eszközön állítani csúszkával ezeket az értékeket (fé, iso, záridő) a professzionális módban macera.
+kicsit (persze épeszű keretek közt) felesleges.Ha RAW, akkor már Lightroomban mindent korrekten lehet korrigálni. A lényege is ez a RAW-nak. Mivel tök nyers képállomány...
Rog Strix B-760i Gaming Wifi, 32 GB DDR5@6000, i5-13500, Asus RTX 4060 OC Dual, 1TB Samsung 980 Pro, Be Quiet Pure Power 1000W Gold 80+, Noctua NH-12UA + Noctua házventik, Asus AP201 Mesh ház
-
csorbajeno
veterán
válasz RoryBreaker #38975 üzenetére
Professzionális módban is van lehetőséged minden beállítást automatán hagyni, így gyakorlatilag megvan a .ra és az automata mód együtt.
-
RoryBreaker
aktív tag
válasz csorbajeno #38976 üzenetére
Tényleg......
Köszönöm, ezt nem tudtam, így megoldódott a dolog.Rog Strix B-760i Gaming Wifi, 32 GB DDR5@6000, i5-13500, Asus RTX 4060 OC Dual, 1TB Samsung 980 Pro, Be Quiet Pure Power 1000W Gold 80+, Noctua NH-12UA + Noctua házventik, Asus AP201 Mesh ház
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
S6 telón a home button egyszer csak beszart, nem csinál sehol semmit. Volt restart, volt wipe cache, de nem gyógyult meg.
Factory reset előtt nem lehet valahogy meggyőződni róla, hogy szoftveres a hiba? Mert ha hardveres, akkor nem gyomlálnám le a rendszert.
-
-
Mauzes
addikt
válasz csorbajeno #38986 üzenetére
Ez hogy működik? Hibafeltárást is kifizettetik, mondjuk óradíjas alapon?
Romokkal nem szórakoznék, a feleségem telefonja.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok.
Valami folyton bekapcsolja a telefon láthatósságát. Amikor lehúzom a kezelőpanelt és balra tovább akkor világít majd szép lassan a sunyi geci elhalványul. Wifilopáshoz vagy mihez használják vajon? Le lehet tiltani valahogy? Kicsit unalmas. -
csorbajeno
veterán
válasz #55809408 #38991 üzenetére
Wifi lopáshoz nem tudom mi köze, nekem állandó jelleggel be van kapcsolva. Nincs véletlenül valamilyen bluetooth eszköz csatlakoztatva? Alapvetően én annyi hasznát látom, hogy ha bt-n keresztül vagy wifi-directen keresztül akarok fájlokat mozgatni, akkor bekapcsolt helyzetben látják egymást.
-
törölt tag
válasz csorbajeno #38992 üzenetére
Nem használok semmilyen bt cuccot. De mi az hogy önkényesen ki be kapcsolja. Ha kell valamihez, akkor sunyi módon miért kapcsol ki mikor észreveszem? Lehet likvidálni végleg?
-
törölt tag
Köszönöm a válaszokat megnézem.
-
Márton
nagyúr
A "ne zavarjanak" módot tudom ütemezni pl. hajnalra.
De ha én a repülő módot szeretném, az is megy +app nélkül?
Ha nem, melyik a legkisebb, csak erre való app?
kösziEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
-
Márton
nagyúr
válasz csorbajeno #38998 üzenetére
és van amihez nem kell root?
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest