- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple notebookok
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
válasz corvin1984 #38450 üzenetére
-
Gábor-KJ
őstag
Mert ezáltal valami beragadt baromságot sikerült elfelejtenie.
Ez olyan mint valami szórakoztató elektronikai termék - ha behülyül - ki kell húzni a konnektorból egy kis időre.
Ennyi...
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
nggabi
félisten
Vizes vagy koszos volt az usbd. Az csinálhat ilyet, amikor rádugtad a töltőt megjavult.
"szenyor dzsíííí"
-
Gábor-KJ
őstag
Nem feltétlenül - mert ha csutkára leütöd akkor azért megszakad pár dolog a háttérben és másképpen mint amikor újra indítod.
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
corvin1984
tag
válasz nggabi #38454 üzenetére
Vizes? Nem hiszem, ezt az utcso probat megelozte egy usb csati takaritas, illetve toltes. Korabban irtam, hogy probaltam cache wipe-ot,safe mode-ot,restartot poweroff/ont semmi nem segitett csak ez. Gyorsabb, mint a factory reset es muxik pedig elsore nagyon HW gyanus volt.
-
Márton
nagyúr
Az osztott képernyős nézetet le lehet valahol teljesen tiltani?
Párom heti rendszerességgel jön hozzám, hogy sikerült előcsalnia, állítsam vissza.
Pedig a beállításoknál a "speciális funkció" részen az osztott képernyős nézet ki van kapcsolva.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
válasz csorbajeno #38460 üzenetére
értem, köszi
hihetelen hogy már-már napi szinten jön elő új funkció, amire semmi szükségem, csak bosszantó. Miért nem gondolnak ezekre az emberekre is?
A bejövő hívás full screenen is azért lenne jó, mert az autómban a rádió csak a hívó számát jelzi ki, nem a nevét. Gondoltam sebaj, ott lesz a telefon, látom a nevet. Igen, de csak kis méretben amíg nem bökök rá
EhhEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
válasz csorbajeno #38462 üzenetére
Nem tudom párom hogy csinálja, de hetente jön át, hogy hogy tudja kikapcsolni?
Hiába, a női ujjakEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
válasz csorbajeno #38464 üzenetére
sztem a sima visszanyíl nekem sem lépett ki a módból
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
ngabika92
tag
Srácok a VoLTE-t valahogy lehet aktiválni valahogy a független magyar S6-re?
-
-
Warpig
aktív tag
Sziasztok!
Milyen bill kombóval lehet screen shot-ot csinálni a telefonnal?Idő vagyok, világok hatalmas pusztítója. Azért jöttem, hogy megsemmisítsek minden embert.
-
Intel fan11
őstag
Üdv! S6-ban hol tudom simre másolni a telóban lévő névjegyzéket? Multkoriában úgy jártam h lemerült a telóm és sürgősen kelett volna 1 szám róla! Azt hittem simen vannak a számok és átraktuk másik telóba, de nem volt rajta! Ugy szeretném, hogy simen is és telón is rajta lennének a számok! Köszi előre is a segítséget!
Ja és találkozott vki olyan problémával, hogy 2 töltővel is kipróbálva nem töltött a telefon? Mikor lemerült teljesen utána csodák csodájára elkezdett tölteni! Ez mitől lehet?
[ Szerkesztve ]
Battletag: hojszi#2983
-
csorbajeno
veterán
válasz Intel fan11 #38473 üzenetére
Én nem a SIM-en tárolom a kontaktokat, hanem a google fiókban. Így bármilyen telefonon/gépen pillanatok alatt meg tudom nézni a listát.
-
Márton
nagyúr
Az miért van, hogy auto brightness-t kikapcsolva is változtatja a fényerőt a kijelző?
Maxon akarnám végig (monitorként használnám a napokban), de ahogy kis árnyékot kap, már lejjebb veszi és alig látom a képet.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Intel fan11
őstag
-
amoledus
aktív tag
válasz Márton #38477 üzenetére
Energiatakarékos módoknál nézz szét, az volt nálam is annó
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
csorbajeno
veterán
válasz Intel fan11 #38480 üzenetére
Névjegyek-3 pötty jobb felül-Névjegyek kezelése-Névjegyek importálása és exportálása. Itt előbb exportálsz, majd beállítod alapértelmezettnek a SIM-kártyát és utána ugyanezen az úton importálod a SIM-re. Elvileg ezt követően mindkét helyen ott lesznek a számok. Vigyázz, mert a SIM-en korlátozva vannak az adatok mennyisége(pl.: névhosszúság,e-mail cím...) vagy egy névhez csak egy szám tartozhat.
-
Intel fan11
őstag
válasz csorbajeno #38482 üzenetére
Nevjegyek 3 pottybe nekem ilyen nincs. Gyorshivas van megosztas meg beallitasok. Beallitasokon belul nem talaltam ilyet.
-
Intel fan11
őstag
válasz csorbajeno #38482 üzenetére
Nevjegyek 3 pottybe nekem ilyen nincs. Gyorshivas van megosztas meg beallitasok. Beallitasokon belul nem talaltam ilyet. Ja de megtalaltam. Koszonom 😁
-
envagyok
veterán
Sziasztok,
Egy használt S6 megvételén gondolkodom a gyereknek, szeretném kérdezni tőletek, hogy mennyire érdemes például egy új 2 év garis Galaxy J5-höz képest belenyúlni az S6-ba, milyen dolgokra kell odafigyelni használt vásárlásánál, mik a típushibák, egyáltalán érdemes-e használtan ezt megvásárolni, illetve mi a reális értéke egy zsebkopott s6-nak?
Köszönöm! -
-
wemorey
csendes tag
Sziasztok!
Szombaton lejárt a telefonom garanciája, ennek örömére a drága ma már nem hajlandó tölteni. Elvileg mindent kipróbáltam(más kábel, tisztogatás, factory reset), ha rádugom gépre, az sem látja. Tudtok viszonylag olcsó és megbízható szervízt/boltot/stb. ajánlani, ahol megjavítanák? Előre köszi!
-
legenda007
aktív tag
Sziasztok. A telo belapcsolásakor a kijelzö széle bevillan, utána csak kék led van. Mi lehet a baj.
-
csorbajeno
veterán
válasz legenda007 #38491 üzenetére
Ne legyen igazam, de az szerintem alaplap hiba lesz.
-
válasz legenda007 #38491 üzenetére
Recovery vagy download mód megy?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
sziku69
őstag
Sziasztok! Gyári 7.0 van a telefonomon.
Mostanában nagyon késve reagál mindenre. Érdemes lenne lepucolni? Nincs rootolva. Már nincs rajta garancia. Vodás a telefon. Van valami egyszerű megoldás, hogy teljesen tiszta legyen a rendszer?
Már mindent lementettem mobilego-val.
Köszi előre is! -
-
-
sziku69
őstag
válasz icemad #38497 üzenetére
Nem akarom eladni, csak tiszta rendszert. Mindegyik cash-t meg kell tisztítani? Tudod gyári recovery van.
Eddig S2, és S4 volt. ott tudtam mit hogyan. Ez egy éve van meg, de még nem pucoltam le. Igazából valamilyen alternatív romnak is híve lennék, ha jobb mint a gyári 7.0.
Gondolom a 8.x androidot már nem kapja meg frisítésként. -
válasz sziku69 #38498 üzenetére
Factory resetet elég, ha csinálsz.
Custom romot nem használok.
A szoftver támogatás már végetért erre a készülékre, nem jön több frissítés.
Gondolom garanciád már nincs, szóval lehet próbálkozni custom rommal is, de ebben nem tudok segíteni. Xda-n vannak projectek, keress rá ott.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
trobi28
addikt
Aki dual SIM -es készüléket használ, azoktól kérdezném, hogy dual aktiv készülék? tehát amikor az egyik kártyán beszélek, a másik is hálózaton marad és ha hívnak jelez?
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest