- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
öregpapa
tag
Üdv.mindenkinek! Segítséget kérnék! Már S2-óta a garancia lejártakor mindig áttértem custom romra.Voltak esetek,hogy valami nem jött össze elsőre,de mindig sikerült összehoznom.Volt már vészhelyzeti helyreállításom is Smart Switch-ből ,de most elakadtam.A Smart Switch vészhelyzeti helyreállítása nem kinálja fel azta lehetőséget amikor széria szám alapján azonosítja a telefont és szoftverezi újra.Csak helyreállítási kódot kér, azt pedig nem tudom honnan vegyem.Széria szám megadásával már kellett helyreállítanom és az müködött is.Tehát mégegyszer,azt kérdezném mért nem jön be most az az ablak ahol kéri a széria számot.Egyébként odinos müvelet szakadt meg azért került a vészhelyzeti állapotba. Kérem aki tud segítsen!!!
-
öregpapa
tag
válasz #20749568 #38357 üzenetére
Nos megint ott vagyok mint tegnap,tehát a gyári szoftver után amikor a custom recoweryt /TWRP/ akarom odinnal feltenni újra vészhelyzeti állapotba kerül.De az a szerencse most azonnal bejön a download mód és ujból felteszem a gyári szoftvert.Csakhogy én a custom recoweryt szeretném mert egy AOSP romot szeretnék kipróbálni.Kérlek segíts, miért nem sikerül?
-
öregpapa
tag
válasz #20749568 #38360 üzenetére
Azt hogy milyen hibát ir az odin elfelejtettem megnézni, pedig már háromszor végig csináltam.Az odin 3.12.3-as a TWRP- t az összefoglalóban lévő linkről töltöttem le.Az ujraaktiválási védelem off-on van,az usb biztosan jó mert laptopon csinálom és ezzel még nem volt gond.
[ Szerkesztve ]
-
Márton
nagyúr
üdv,
ha a képernyőn a jobb-bal érzékelés tapi fel van cserélődve, akkor mi a teendő?
Valószínű rossz fw-t tett fel az előző tulaj, így vettem.
Ha letöltöm a hivatalos, magyar 7-est és odinnal ráteszem megoldódhat, vagy merre induljak el?
(már biztos nem garis, és semmi fontos nincs rajta, törölhető minden, csak kárt nem akarok tenni, brickelni..)köszönöm!
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
-
Márton
nagyúr
válasz icemad #38366 üzenetére
köszi. de sajna nem reagál semmilyen kódra
Ha [link] innen leszedtem ezt:
SM-G920F_1_20180321144153_qj7ft8zv47, kicsomagoltam, megvan az md5 fájl, letöltöm az Odin 3.12-t, csatlakoztatom a telót usb-n pc-re és simán ráflash-elem, abból lehet baj?
Kell bármi driver, hogy egy win7 lássa a telót?köszi!
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
-
-
-
Márton
nagyúr
Sajna nincs root-olva, így a titkós kódot sem tudja futtatni az app-ból.
Ráteszem akkor a linkelt fw-t, drukkoljatok!Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
Újraraktam a gyári romot, már megy a kód, touch key fw update megvolt, restart, és még mindig fordítva veszi a bal-jobb oldalt
szerk: müxik! TSP FW update (general) kellett
köszi srácok!
[ Szerkesztve ]
-
Márton
nagyúr
Ha mondjuk egy kamerához kapcsolódok wifin keresztül, állandóan kiírja, hogy nincs elérhető internetkapcsolat. TUDOM. Hol lehet ezt az üzit letiltani?
köszi!Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Tomika86
senior tag
.
[ Szerkesztve ]
-
kekedi
senior tag
Sziasztok.
kb. Másfél éves az S6-om. Mostanában kezdtem el azt tapasztalni, hogy gyengül az aksi, de elég rohamosan.
18%-kon áll az aksim és 1óra 20 perces a kilelző üzemideje.
18 órája megy a telefon, a készenlét 12%-kot nyom a kijelző 10 %-kot (az 1óra 20perccel). A többi elenyésző.
Érdemes próbálkozni egy gyári visszaállítással?Köszönöm!
-
szasza87
tag
válasz kekedi #38383 üzenetére
Hello!
Szerintem felesleges! Ennyi idő alatt szerintem "elfáradhatott" az akksi! Az enyém januárban volt 2 éves de lassan már egy nap 3x kell tölteni, viszont az akksicsere árát inkább már az új telóba rakom! A formázással is próbálkoztam de úgy sem lett jobb!A másik szomorú tapasztalatom hogy a Samsung továbbra sem tud akksit gyártani...! A Galaxy S óta használok Samsung csúcsmodelleket, de idáig mindhez kellett új akksit vennem... Bezzeg van egy 5 éves Xperia SP-m is annak az akksija szinte még mindig újszerű állapotban van!
[ Szerkesztve ]
-
válasz szasza87 #38384 üzenetére
Bezzeg van egy 5 éves Xperia SP-m is annak az akksija szinte még mindig újszerű állapotban van!
Ahha, hogyne... Nyilván a Sony 5 évvel ezelőtt simán megk**ta a fizikát és kémiát, elölről-hátulról... (ne vedd magadra, de ez enyhe túlzás...)
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
szasza87
tag
válasz icemad #38386 üzenetére
Persze nem így gondoltam, a fizika az fizika de a Samuhoz képest még mindig fényévekkel jobban bírja az akkuja! Persze nem egy kategória a két telefon... Az s6-om akku százalék jelzője lassan úgy számol vissza mint a másodpercmutató! Ha véletlen összejön a 1,5 óra kijelző idő az már luxus!
Amúgy a Phone Info 668 ciklussal 89%-ra becsüli! -
csorbajeno
veterán
válasz Laza... #38385 üzenetére
Nekem az alapján 81%-os az akku kapacitása 570 töltés után. Csak nem tudom, hogy ezeket a töltési ciklusokat honnan számolja, mert az én S6-om már 3 éves és minden este töltőre tettem. Az pedig barátok között is 1000 töltés felett van...és nem volt sem akku, sem alaplap cserélve.
-
Mr.Silkó
veterán
Üdv!
Az S8 fórumban merült fel a kérdés, de itt igazán releváns: mikor kaptatok az S6-ra utoljára bármilyen frissítést?
Köszönöm előre is!
-
öregpapa
tag
Űdv ! Megtudná valaki mondani,hogy a fejlesztői beállításokban miért nincs nekem "OEM feloldás" lehetőség?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest