-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alex.3
tag
Üdv a csoportnak, hétfőn jön a készülékem, mit javasoltok a költözéshez, hogy ne vesszenek el az adataim stb.. Xiaomiról jövök.
-
T0rnad0
addikt
-
edgelaszlo
senior tag
Sziasztok. Már korábban is volt ezzel problémám [S20+], most is...Hol tudom beállítani, hogy a Spotify alkalmazás vezérlője megjelenjen a zárolt képernyőn? Sok esetben szükségem lenne rá menet közben, de képtelen vagyok megoldani.
telefonok, tabok, gitárok, erősítők
-
csubííí
senior tag
válasz edgelaszlo #6857 üzenetére
Zárképernyön megérinted vagy elhuzod az órát- legalulra görgetsz- beállítások- listában megapcsolod zene.
Jobb felül átrendez- ott a sorrendet lehet változtatni.Ha nem erre gondoltál, passzolom.
[ Szerkesztve ]
-
edgelaszlo
senior tag
válasz csubííí #6859 üzenetére
Nem pont erre gondoltam. Anno ha pl zenét hallgattam fülesen a lezárt képernyőn automatikusan megjelenten az alkalmazás - itt Spotify, de akár említhetném a Powerampot is - vezérlője a zárolt képernyőn, és feloldás nélkül is tudtam vezérelni, léptetni, leállítani stb az alkalmazást. Na most a Powerampot be tudom így állítani, a Spotify-t meg nem. Ebben kérek segítséget. Illetve van még valami, de gyorsan átfutom az összefoglalót, hátha arra találok magyarázatot
-
addikt
-
csubííí
senior tag
válasz edgelaszlo #6860 üzenetére
Én nem állítottam igazán semmit, de a spotify, vlc, saját lejátszó, böngésző lejátszó, nekem alapból így működik ahogy te szeretnéd.
Dupla kopp vagy Power gomb és ott van.[ Szerkesztve ]
-
edgelaszlo
senior tag
válasz csubííí #6862 üzenetére
Na ez kellene...s20+-nál sem ment, gondolom ahogy átmentettem az adataimat S22Ultrára, hozta magával ezt a beállítást is....fogalmam nincs mi lehet elnyomva...:-/ (Youtube music, Poweramp okés, csak a Spoti nem - nyilván az, amit a legtöbbet hallgatok )
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz edgelaszlo #6863 üzenetére
Itt ezt magyarázza, ami neked kell, remélem: [link]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
addikt
Egyre morsosabb vagyok erre a GG victus+ üvegre. Eddig csak karcok voltak rajta, de most jobb alul van egy olyan mély karc, ahol már két helyen anyaghiàny is látható. Alatta az AMOLED teljesen rendben, nem érőhatás miatt lett ilyen. 2010 óta van érintős telefonom a Motorola defy a maga első második generációs GG üveggel sokkal többet bírt! Nem a homok lett keményebb vagy a zsebpiszok. Szerintem ezek az üvegek 2gyre szarabbak. 12 év alatt soha nem volt még telefonon fóliám, most először érzem a hiányát.
[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
Taci
addikt
válasz edgelaszlo #6865 üzenetére
Nézd át az itt említett tippeket, hátha megoldja az egyik: [link]
-
addikt
Nálam is 2-3 év az átlag kihordàsi idő. Soha egy telefonom sem volt ilyen karcos 5 hónap után. De az oleofob réteg is hibádzik, folyton zsíros paca a kijelző közepe. Szerintem ezt cserélnék háromban, külföldi fórumokon is sokaknak cserélték, de nincs kedvem leadni és utána újra belakni.
-
kchris78
veterán
válasz Memmaao #6873 üzenetére
szerintem rugalmasabb de puhább anyagokat használnak hogy esésnek jobban ellenálljanak. Ha a gyártó tesz fel fóliát annak üzenete van.. plusz, ha zseb ott zsebpiszok is van, szerencse kérdése hogy bejöjjön egy homokszem ami karcol mindent... én meg biztosan nem akarok semmilyen karcot.
-
axlfsi
veterán
Ha nem használsz fóliát vagy valamilyen egyéb kijelző védelmet (pl. TG), akkor borítékolható, hogy akármennyire is vigyázol, záros határidőn belül karcos lesz. Ha másért nem, az értékeny oleofob bevonat miatt. Bármiben fogadnék rá.
Én nem szoktam elejteni őket, így manapság ritkán használok már TG-t, de egy jó fólia alap a kijelzőn (és még zsírosnak sem mondanám a kijelzőt, mint azt egyesek tapasztalják).˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
NY_A
őstag
A 06.30-án rendelt Teardown Ultramatte tokom ma érkezett meg. Ha valakit érdekel 1717ft vámot fizettem rá.
-
Ace owner
addikt
Ha valakinek nem jon be a dbrand tok gondoljon ram ;)
Galaxy Fold 4
-
cinikis
tag
Nagyon nézegetem, de még nem szántam rá magam.
Minap a videót teszteltem Mediamarktban és többször röcögött, akadozott egy 20mp.videókészítés alatt.
Tapasztalat? -
senior tag
válasz Joe_Muad_Dib #6881 üzenetére
aztan vegul egy USAMS 47W USB-C + USB gyors tolto lett amazonrol.
azert koszonom mindenkinek.
Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
addikt
Lehet eddig is csinalta, csak nem vettem észre, légyszi nézzétek meg, ha megràzzàtok a telefont, nektek is zörög,.mint egy doboz tic-tac? A 10x optika ha használatban van, akkor nem csinálja, szóval szerintem annak a képstabilizátora adja ki ezt a hangot, csak nem tudom normális e?
-
nagyúr
-
SX Wave
aktív tag
válasz Memmaao #6886 üzenetére
Szintén. Eddig fel sem tűnt, igaz rázogatni sem szoktam a telefont. A 10x használatánál marad a zörgés, de már nem olyan hangos.
5110 > 3210 > 3310 > 3330 > ME45 > 3100 > SX1 > 6233 > E51 > Wave II > XPERIA mini pro > SIII > Note 3 > Note 4 > S7 > Note 8 [Gear S3 Frontier] > Note 9 8/512GB [GW4] Tab S7+ > S22U 12/512GB > S24U 12/1TB Orange [GW6 47LTE]
-
Laraxior
titán
válasz Memmaao #6886 üzenetére
A legtöbb telefon kamerája zörög igen
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
JanR
addikt
Sok eszmecsere ment itt a foliarol, viszont nem talaltam egy olyat sem, ahol valaki felrakatta es nem maga szorakozott vele.
A kerdesem az volna, hogy tudtok olyan helyer ajanlani, ahol normalisan felraknak egy foliat az S22U-ra?
En nem szorakozok vele, mert 100%, hogy elrontom.
Illetve az iveltseg miatt is kerdeses ez. A felesegem S10+ keszulekere is kellene folia, ezert is kerdezem a helyet.Koszi
-
nagyúr
Ott vágják ki profil alapján, szóval biztos van mindig mindenhez.
Az más kérdés,hogy én nem tetetném fel, mert kicsit "narancsos-szivárványos", persze olyan mértékben, hogy sokakat ez egyáltalán nem zavar, de engem pl. igen, idegbajt kapok,ha valami "nem víztiszta". Nekem ne rontson 1%-ot sem a kijelző élvezhetőségén. Persze, ez csak én vagyok
Persze, ha mégis elcsábulok, gondban leszek én is, de ajánlottak itt már jófajta amazonos fóliákat.Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PlayStation 5
- Battlefield 2042
- Android szakmai topik
- Milyen routert?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Felújított Samsung Galaxy S22 Ultra 12/512
- Samsung Galaxy S22 Ultra (Burgundy színű) 12/256GB DS Garanciális újszerű állapot
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Plus Kártyafüggetlen 3 Hónap Garancia
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest