- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam1991
tag
aki nem nézi a BB fórumot: SAMSUNGNYAR15, SAMSUNGNYAR10 és az egyedi kuponnal olcsóbb a fold3, mint a korábban leírt módszerrel. 322-re hozza az 512-es verziót
[ Szerkesztve ]
-
Dave Crank
senior tag
válasz ForRedGlory #6448 üzenetére
Én sem akarok ünneprontó lenni, de már kicsit tényleg off az egész.
Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
veterán
Vissza az ON-hoz. Van olyan Launcher ami ajánlottabb, mint az "eredeti"?
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
sparks
senior tag
Ennek a kupon kódnak is még működnie kell.
-
GeoJoe
senior tag
kupon --> tok --> launcher
és kezdődik elölről... -
ffrdgc
tag
Én meg a fólia témát unom mégsem szóltam (eddig). De tessék, offba rakom.
Az egyedi kuponokból lehet egyszerre többet felhasználni?
Nekem úgy tűnt, hogy a felsorolt kuponok csak a samsung.hu-un működik, a ses oldalon nem. (Tudom ezt is írták már) De akkor milyen kuponok valók a ses oldalára? Hiszen ott is van helye.Samsung Galaxy Note22
-
Saccco
nagyúr
Én meg a sok unom hozzászólást unom!
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
surgery
senior tag
Üdv kaptam én is egyedi kupont most van lehetőségem rendelni de a Föld 3 is nagyon jó àrban el lehet hozni A telefont ajándék lesz a kérdésem hogy hosszú távon melyik éri meg jobban a Fold 3 vagy az ultra? Azt olvastam a Föld 3 nak elég gyengécske az üzemidje.
-
JanR
addikt
válasz surgery #6467 üzenetére
Egy S22 Ultra forumban szerintem egyertelmu, hogy melyikre kapsz tobb szavazatot.
De szerintem nem annyira osszehasonlithato. A Fold3-nak es az Ultranak is meg van celkozonsege. Attol fugg mire hasznalna az illeto a keszuleket. Kameraban, uzemidoben sokkal jobb az ultra. A hasznalhatosag meg szubjektiv.
-
-
veterán
Leszedtem a Nova Launchert és mivel tegnap belaktam a OneUI-t most kezdhetem előről..
Nem is baj, viszont azt vettem észre, hogy az értesítéseknél nincs ott a kis jel az ikonok felett, hogy 1,2 stb... Ez valami bug lesz vagy nem jelzi?The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
chipesz
őstag
válasz csubííí #6473 üzenetére
Régen én is az MS launchert használtam más telefonokon, nagyon szerettem.
Itt egyelőre elvagyok a gyárival. A vertikális alkalmazáslista hiányzik csak, az oldalra lapozgatós nem tetszik. A Good Lock-ban lévő megoldás pedig szerintem csúnya.
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
surgery
senior tag
Sziasztok egy kis kupon majd kérek visszajelzést hogy működik [link]
-
WiZARD
addikt
Fold3 az egy 1 éves modell, 1 hónap múlva itt az utódja. Nem véletlen adják oda mindenféle kedvezménnyel félár alatt.
A samsung.com-on tényleg nem lehet se 45w töltőt, se egy bőrtokot venni?
Ha valakinek nem kell a most ajándékba adott kameralencse szűrő, akkor egy fekete szilikontokért cserébe érdekelne...
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Saccco
nagyúr
1,5-2 hónapja folyamatos kuponos kifosztás alatt áll az oldal, az is csoda, hogy egyáltalán van mit rendelni.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Chamoro
tag
Uraim!
Ha esetleg lenne még valakinek még kuponkódja a samsungnyar es a 10% os soretoson kívűl, nagyon szivesen fogadnám. Egy watch4 classic lenne belölle.
Ezer köszönet -
Pythoncobra
tag
válasz bulikavagyok #6426 üzenetére
Valóban nincs hozzá Pitaka Air, úgyhogy én is váltottam LaterCase-re.
Hasonló anyag, fogás és vastagság (0,6 mm).
Egy picit talán még jobban is védi a kijelzőt, mert a sarkoknál egy hangyányit a kijelző fölé kanyarodik. -
Pistakiss
őstag
válasz bulikavagyok #6442 üzenetére
Köszönöm a válaszodat!
Itt Pápán sajnos csak egy üzlet van, online pedig új előfizetőként akar bevenni."Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
PeteePeti
őstag
válasz Pythoncobra #6480 üzenetére
Latercase mennyi idő alatt jött meg? Vámot, vagy kezelési költséget kellett fizetni? Melyik futárszolgálat kézbesítette?
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
guriga1234
addikt
Ez a topic valójában nem a telefonról szól, hanem tok+fólia+kupon, meg hogy ki mit un. Vicc az egész.
Mivel nincsenek picsogások, abból indirekt módon az következik, hogy a telefon hibátlan.[ Szerkesztve ]
-
PeteePeti
őstag
válasz guriga1234 #6483 üzenetére
És szerinted a topikban lévő telefonhoz kapható tartozékokkal kapcsolatban mégis, hol az úr istenben kérjen tanácsot az ember, ha nem itt???
A kuponokért meg ezer köszönet, mert én is 285-be tudtam elhozni egy hónapja a 12/256-ost!OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
-
JanR
addikt
válasz guriga1234 #6483 üzenetére
Amúgy, ha hiszed, ha nem, én is pontosan erre jutottam és ez így van jól.
Menj be egy S22 topicba, az arról szól, hogy mennyire gyalázatos az akkuidő. Itt meg tényleg az a legnagyobb baj, hogy milyen fólia legyen a telefonon? Jó végre nem azt hallgatni, hogy ez szar, az szar, meg amaz szar. A mai világban így is lehetetlen olyan dolgot gyártani, ami a többségnek jó. -
surgery
senior tag
válasz guriga1234 #6489 üzenetére
Én nem èrtelek téged nem kötelező látogatni a topicot ha bajod van vele! Igenis ez hozzá tartozik a telefonhoz miért ne lehetne itt ezeket a dolgokat megbeszélni? Elvégre ezért van. Akinek ez nem tetszik egyszerűen nem kell ide jönni és megoldódik a dolog. És nem csak erről szól ha veszed a fáradságot és vissza olvasol láthatod.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Pythoncobra #6480 üzenetére
Nagyon remélem, h hamarosan újra elérhető lesz, mert ez az egyetlen tok amit hosszútávon elviselek a telefonomon. Láttam ide is linkelt valaki itthon is elérhető aramid tokot, de attól (illetve az általad linkeltől is) jobban tetszik az Air. Hosszútávon tervezek ezzel a telefonnal, nem szeretnék kompromisszumot kötni.
"...mert a sarkoknál egy hangyányit a kijelző fölé kanyarodik" - nekem az eddigi összes (3) Pitakám ilyen volt.Pistakiss: Hívd őket telefonon! De ne a sima ügyfélszolgálatot, mert akkor minimum 60 percig fogsz várakozni. Az értékesítési csoportot hívd, 1701 a számuk.
-
blueye
veterán
Simán lehet. Az általam említett topic is sok veszekedés után jól működik. Igaz ehhez komoly moderálás kell/kellett.
Itt sokan 3 hszt nem olvasnak vissza, megertem hogy örülnek a jó araknak de szvsz meg kell tanulni fórumozni - bár legnagyobb sajnalatomra megy ki a divatból -
Taci
addikt
A hangerőszabályozó miért 0 és 150 közötti értékeket mutat?
S21U-nál nem volt ott szám kijelezve, itt viszont zavar, hogy nem tudom, mit is jelent a szám, és ha százalék, miért nem 100 a max? -
100 az ajánlott max, ami fölé tudsz menni 50-nel.
Egyébként már a 100 is olyan magas, hogy Buds Proval nem is tudom azon a hangerőn hallgatni. Tömegközlekedésben 75-re állítom a hangerőt, és úgy is elnyom szinte mindent. Otthon vagy irodában meg max 50-en hallgatom.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
subset
senior tag
válasz gyuri81 #6497 üzenetére
Akkor azt is beszéljük meg, mik a nem idekapcsolódó hsz-ok.
Szerintem tok és fólia oké - szinte mindenki valamit tesz, tenni akar rá, kellhet a tanács a javaslat.
Ezek a dolgok viszont off-ra lehetnek érdemesek...szvsz.:
Az, hogy a samsung.hu-n való vásárlás, hogy és miként működik nagyon sokszor volt már de időnként lehetnek "újdonságok" benne....de hogy telefonbeszámításkor vissza kell-e küldeni a régit, meg, hogy akkor hogy is van ez - vissza kellene olvasni egy picit, főleg ha néhány hozzászólással előtte lett pont szájba rágva kétszázötvenhetedjére.
Az érvényes kuponok is folyamatosan változnak, nyilván jó ha megosztjátok másokkal is.[ Szerkesztve ]
Használj Te is szabad szoftvert !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest