- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaabe
tag
A hátsó kamerákon van gyárilag fólia? Olyan mintha lenne rajta, de nem merem kapargatni.
-
senior tag
erdei fotozas portre effektel nalam a telefon megbukott.
undorito az elek levagasa, 1+8pro algoritmusa koroket vert a samsungra.Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
minilego
senior tag
Ezt a tokot ismeri valaki, esetleg tapasztalat?
-
Topikgazda
válasz bulikavagyok #7148 üzenetére
Ez valami kegyetlenül drága szerintem....
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
nagyúr
-
-
apazaza
csendes tag
Ma, kB egy hónap után nekem is megjött a Dbrand Grip tok Teardown skinnel. Nagyon igényes már a csomagolás is...
Ennek ellenére a kicsit bumfordibb UAG tokom nekem jobban bejön, szóval marad az a telón.
Ha valakinek kell Dbrand és nem akar egy hónapot várni, írjon privát. -
senior tag
nem a keparanyra gondoltam, hanem a bokeh effekt szemelyhez igazitasara, 30 fotobol mind a harmincon eltorzult.
szines, tartalmas erdei hatter elott az osszes kepen pontatlan az illesztes, olyan mintha a vaj sima bőr felulet szörös lenne, illetve morzsas vagy ilyesmi.Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
Topikgazda
Valahogy be lehet azt állítani, ha nézem a kijelzőt akkor nem kapcsol ki?? Frászt kapok tőle, hogy mindig kikapcsol! (Note 8 tudta...)
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
alex.3
tag
Nem tudjátok véletlenül, hogy esetleg van olyan beállítása a készüléknek, ahol csak az ujjlenyomat olvasó látszik, nincs szükségem az órára?
-
Saccco
nagyúr
AOD ki, ujjlenyomat beállításoknál van olyan, hogy érintésre mutatja a helyét. Én is így használom.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
cinikis
tag
Ha esetleg valakinek nagyon melegedne,ez a tok megoldás lehet,ha igaz
[link] -
Gomez1984
aktív tag
Jött valami frissítés.
Nyomjatok rá.7800X3D , 4070TI , 32GB DDr5 , MSI B650 Tomahawk, Bitfenix Whisper 750 Gold, DELL S2721DGFA
-
Saccco
nagyúr
Van frissítés, volt már szó róla?
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Gaabe
tag
[link] Nem találok ilyet a videószerkesztőben, hogy tudok így belerajzolni a videókba?
-
Pistakiss
őstag
Sziasztok!
Letöltöttem a frissítést, de nagyon megijesztett. Be van állítva a telefonnal fizetés, aztán azt írta ki, hogy nem találja a kártyát. kb egy perc múlva töltötte be.
Nagy kő esett le a szívemről!"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
addikt
Horvátországban vagyunk és már többedik alkalommal csinálja a telefon, hogy 5G hálózaton majd max térerő mellett nuku internet. Repülő mód ki- be megoldja. Belegondolva otthon Pécsett csak pár helyen van 5G és mintha ott is csinálta volna, szóval tuti a telefon hibája.
My name is Bond, James... Dean.
-
cinikis
tag
válasz Leonardo91 #7182 üzenetére
Hát Karancslapujtőn nincs ilyen gond mondjuk 5g sem
-
Laraxior
titán
Olyan fasza foliam van, hogy szabalyszeruen leolvad a telefonrol... folyamatosan vagok az egyik oldalrol, a masikrol meg egyre kevesebb lesz ahogy csuszik at a masik oldalra.. nemigen szereti ezt a dogvesz meleget
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
GeoJoe
senior tag
válasz Leonardo91 #7182 üzenetére
Nekem ezt Szegeden is csinálja. Nincs rá megoldás, engem is idegesít. Majd ha kijön valami új akkor lecserélem
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Ki milyen képszerkesztő programot használ a telefonon?
Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
Gomez1984
aktív tag
Én anno belefutottam egy S21+ készülékbe aminek ugyan ez a baja volt.
Nem volt rootolva, és még is widevine L3 volt csak engedélyezve Netflixen és HBO maxon is.
Sajnos nem tudtam megoldani a hibát.
Állítólag valami mókolt régiós szoftver volt rajta.
De ahogy nézem sokan panaszkodnak s22 szériánál hogy a júliusi frissítés után ment el.[ Szerkesztve ]
7800X3D , 4070TI , 32GB DDr5 , MSI B650 Tomahawk, Bitfenix Whisper 750 Gold, DELL S2721DGFA
-
Bélaaaa
őstag
Valaki cserélt már P30 Pro-t S22 Ultrárá? Érdemes?
A családban maradna a Pro, sajnálnám eladni.Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!
-
Topikgazda
Hát marha jól sikerült az augusztusi frissítés.
Fél 9-kor telefonáltam. Erre 9 után vártam egy hívást és semmi....kiderült elérhetetlen voltam.
Repülő ki-be megoldotta.Csak egészség legyen, meg térerő!
-
PeteePeti
őstag
válasz Bélaaaa #7195 üzenetére
Hát a P30 Pro egy több, mint három éves kiadás! Nagyon jó telefon még most is, de azért a három év az három év! Az Ultra meg az idei csúcs Samsung! Szal biztos, hogy minden tekintetben előrelépés lesz!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
-
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S22 128/8GB Green
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512Gb Dual, Kártyafüggetlen, 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest