- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Mini PC
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
-
PROHARDVER!
LeECO Le 1s (X500) Összefoglaló, tippek-trükkök. Megkérnénk minden kedves tulajt és leendő tulajt, hogy a kérdései előtt olvassa át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biggeszkij
aktív tag
Próbáltátok már a Cameringo nevű kamera appot? Komolyan mondom, hogy már sokat próbáltam, de ez nagyon tuti. Millió effekt és beállítási lehetőség. Csak HDR van benne vagy 8 féle. Meg is vettem 500 tantuszért...
Ja, és szép képeket lő. Na meg full magyarszki.
[ Szerkesztve ]
"Ne legyél hős! A hősök ostobaságokat csinálnak és meghalnak." (Daenerys Targeryen)
-
csori23
aktív tag
válasz Biggeszkij #1302 üzenetére
Ez tényleg szuper kamera app. Asszem váltok is erre. KÖszi a tippet.
https://logout.hu/tema/re_qiku_360_n4s_a_biztonsagban_rejlo_energia/friss.html
-
amadeus11
senior tag
válasz tibcsi0407 #1307 üzenetére
Beléptem recovery-be, kínai cucc fogadott. Akkor nem sikerült telepítenem a twrp-t?
There is a star
-
amadeus11
senior tag
-
tibcsi0407
félisten
válasz amadeus11 #1313 üzenetére
Akkor valamiért Neked sem tette fel. Nem tudom mi a fene van, hogy néhányunknál működik, néhányunknál nem.
Egyébként azt elmondhatnátok, hogy mi történik a script alatt. Fastboot-ba teszi a telefont? Vagy már az sem történik meg, csak az újraindítás? Kivárod a lépések között, hogy legyen ideje összeállni a dolgoknak? Nem nagyon értem, hogy miért produkálja ezt nálatok, míg itthon tökéletesen megy. Lehet összefüggésben lesz az ADB driverekkel is!
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
PLacc
senior tag
válasz tibcsi0407 #1309 üzenetére
Bahh, működik!
Szuper vagy! -
ChrisDzsi95
aktív tag
Sziasztok!
Barátnőmnek szeretnék ilyen telefont venni a későbbiekben. Mik vele a tapasztalatok? Elsősorban a szoftver érdekelne, stabil-e, nem fagy le, teszi a dolgát szépen? Én minidealen néztem, mindennel együtt 65k lenne.
Köszi előre is a válaszokat
-
amadeus11
senior tag
válasz tibcsi0407 #1314 üzenetére
Ó basszus ez nagyon nem akarja nálam. Más negyed óra alatt megcsinálja, nálam a winnel vagy esetleg az alaplappal lehet baj nem tudom. A parancssoros megoldás bejött, mindenesetre feltettem a kettes twrp-t. Mire lemegy a nap kész is lesz a teló! Kössz a segítséget!. A skript lefutott, mintha minden rendbe lenne majd bebootolt a gyári recoverybe.
There is a star
-
just
aktív tag
Minden tökéletesen lefut a scriptes parancssorba. Fastboot meg minden, recovery kiválaszt, telepités ok, aztán kéri gombnyomásra az újrainditást és a gyári recoverybe dob be. Nálam is csak a "manuális" parancssoros telepités működött.
más: Nálam eddig bevált a BB72 010-es ROM, egész jó akkuidő.
[ Szerkesztve ]
Two things what i hate. People that can't count...
-
just
aktív tag
válasz tibcsi0407 #1321 üzenetére
Na ezt nem néztem hogy a telefon mit ir közben. se a scriptesnél se a parancssorinál. De amikor manuálisan csináltam akkor sokkal látványosabb volt a parancssor, láttam hogy mekkora fájlt és milyen sebességgel másol. Scriptnél ilyen nem volt.
Two things what i hate. People that can't count...
-
tibcsi0407
félisten
A script nem fogja kiírni, de pont a telefon reakciója érdekelt volna a script alatt. Tehát, ha valamiért nem indítja el nálatok a recovery telepítést, akkor annak valami oka van. Ezt mindenképpen ki kell nyomoznom. Lehet csinálok majd egyszerűbb scriptet rá, amiben nem lesz választási lehetőség. De ez lenne az igazi.
utdetailing.hu
-
amadeus11
senior tag
Első indításnál mennyi idő, amíg a telefon használatra kész? Bb 72 rom. Fél órája az EUI van a kijelzőn, remélem nem fog most lemerülni!
There is a star
-
amadeus11
senior tag
-
-
gorcsev27
tag
WELCOME!
Tegnap reggel indult el Sevilla-ból és ma délben érkezett meg.A helyéről rendszergazdaként indítva a scriptet nekem sem ment a recovery telepítés.
Fastbootban újraindította, kiírta, hogy telepítette a kívánt recoveryt, aztán továbbra is a gyári maradt.
A BB72 átnevezése nem segített, végül nekem is a parancssoros működött. -
amadeus11
senior tag
Usb-ről nektek is ilyen lassan tölt? Képernyőtükrözés eléggé körülményes ezen a telefonon. Xperián csak egy gombnyomás volt és küldte a jelet. Állandóan kiirkálja tv, hogy a kapcsolat instabil. A gyári launcher-en az egyes modulokat nem tudom szét húzni hogy a képernyő széléig érjenek.Időkép meg a walkman minialkalmazás nem sikerült, a Jetaudio widgettel ment.
There is a star
-
mindanee
tag
Sziasztok!
Egy másik problémám is van: gyári ROM-ban a "Phone" nevű dialer nem látja a google contact-jaimat. Ez normális? Van erre valami megoldás?
BB72-ben milyed dialer van?
Köszi előre is!
-
gorcsev27
tag
válasz tibcsi0407 #1335 üzenetére
Azt hiszem, elcsesztem. Figyelmetlen voltam és töröltem az internal storage-et is. Most itt állok a recovery-ben törölt systemmel, install nélkül! Vissza tudom valahogy tenni a telepítőt?
-
amadeus11
senior tag
Operát egyszer tudtam használni, második indításra kifagy. Adaway telepítve van, lehet attól. Újratelepítettem, de csak egyszer tudom használni. Marad a Chrome.
There is a star
-
balint355
aktív tag
Üdv minden topiklakónak!
Gondolkozom egy ilyen teló beszerzésén, és az lenne a kérdésem, hogy honnan érdemes megvenni? Ezüst színűt szeretnék, sokkal jobban tetszik mint az arany, de kevesebb helyen kapni... EU raktáras megoldásokat kerestem, ezeket találtam: UpbeaTop eladó Aliexpressen és SpeMall, elvileg ezek EU raktáras ezüst verziók. Van tapasztalatotok ezekkel, vagy mást javasoltok?
Köszi előre is
I've just locked an open door. Strange, yet symbolically compelling...
-
balint355
aktív tag
válasz tibcsi0407 #1341 üzenetére
Adták... Out of stock jelenleg, és ha jól látom csak aranyban volt
[ Szerkesztve ]
-
gorcsev27
tag
válasz balint355 #1340 üzenetére
Gearbest-en kifejezetten lehet raktárak szerint böngészni, egyből látod, hogy mi van közvetlenül Európából. Chatelni is lehet velük, bár nem árt jól fogalmazni, mert könnyen félreértenek néha dolgokat.
Én SPEMall-ról vettem ők alapból Kínából küldik a cuccot, akkor is, ha EU Express szállítást kérsz.
Nekem végül Spanyolból adták fel, mert egy kicsit balhéztam velük, hogy kifizettették velem a gyors szállítást, aztán a kínai újév miatt nem akartak vele foglalkozni jövő hétig. Szóval, ők is elég korrektek voltak, csak levelezgetni kellett egy kicsit.[ Szerkesztve ]
-
balint355
aktív tag
válasz gorcsev27 #1344 üzenetére
Néztem gearbestet de eu raktáron jelenleg nincs.
Ebből szerintem spemall lesz, köszi a választ mindkettőtöknek, ha balhézni kell, hát legyen, úgyis imádok a kínaiakkal szájkaratézni...
tibcsi0407: ízlések és pofonok, én valahogy nem tudom rávenni magam az arany színre, pedig néhány webshopban úgy még olcsóbb is lenne
[ Szerkesztve ]
-
-
gorcsev27
tag
válasz balint355 #1345 üzenetére
Szerintem, most már várd meg a jövő hetet, akkor velük sem lesz gond, meg előtte esetleg rájuk írhatsz, hogy neked ők a legszimpatikusabbak, mert gyorsan szállítanak stb. Az üzlet, az üzlet, főleg, ilyen konkurrencia mellett. De azért még a nagyit is áttelepítik ide, hogy ha valakinek nagyon kell gyorsan, akár ő is postára tudja dobni...
-
balint355
aktív tag
válasz tibcsi0407 #1346 üzenetére
Ezt jó tudni, mondjuk ha várni kell az nem olyan nagy baj, csak ezt az áfás-vámos ügyintézést szeretném kihagyni... Ha írok nekik és konkrétan rákérdezek hogy van-e, akkor is kamuznak?
gorcsev27: lehet írok mindkét helyre, ki tud jobban meggyőzni
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz balint355 #1348 üzenetére
Az ÁFA nem lesz, ha EU Express-t választasz. Pontosabban lesz, csak nem Magyarországon, hanem a franciáknál és nem Te fizeted, hanem a feladó. Egyébként mondanak mindent, csak vedd meg. De az is lehet, hogy csak a Xiaomi-ból ennyire hiányos a raktárkészlet. Bár Le1s-ből sem sok lehet, mert nem győzik Indiába szállítani. Túl nagy rá a kereslet.
utdetailing.hu
-
ChrisDzsi95
aktív tag
válasz ChrisDzsi95 #1316 üzenetére
Valaki erre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban ennek a nagyszerű készüléknek a tulajdonosai oszthatják meg egymással a tapasztalataikat/észrevételeiket, valamint közösen segítünk, ha esetleg valakinek problémája támad.
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Öregszem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest