- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Mini PC
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
-
PROHARDVER!
LeECO Le 1s (X500) Összefoglaló, tippek-trükkök. Megkérnénk minden kedves tulajt és leendő tulajt, hogy a kérdései előtt olvassa át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
válasz Katatonia666 #1949 üzenetére
A képernyőidő annyi. Ha nem gyilkolod, akkor két napig is el van egy töltéssel.
Én annyira nem játszok, de a YouTube tele van olyan videóval,ahol izzasztjak.utdetailing.hu
-
Biggeszkij
aktív tag
Bocsánat, akik kérdeztek és nem válaszoltam, de lakás felújítás van...
Az Xposed-et mindenképpen ajánlom feltenni, sok extra beállítás érhető el a moduljaival. Sajnos nem minden fut az X500-ason, legalábbis a BB72 010S romon. A modulok telepítése után ne feledjük engedélyezni őket így:
Utána reboot.
[ Szerkesztve ]
"Ne legyél hős! A hősök ostobaságokat csinálnak és meghalnak." (Daenerys Targeryen)
-
Katatonia666
aktív tag
válasz tibcsi0407 #1951 üzenetére
Nekem megfelel.
Ami nem öl meg, az megerősít. Kivéve a medve, mert az megöl!
-
Katatonia666
aktív tag
válasz tibcsi0407 #1915 üzenetére
Gyors kérdés még. Ha EU Expressel kérem a telefont, akkor csak annyit kell fizetnem, amennyibe kerül, igaz? Vagyis nem kell a futárnak még adnom "X" összeget VÁM cimén?
-
Bornie127
senior tag
válasz Katatonia666 #1954 üzenetére
Miért nem hiszed el, hogy nem kell, ha a SPEmall-ról rendelsz EU express-szel?
Minden fórumban megkérdezed mindenkitől? A külföldi rendelés topikban többször is válaszoltak neked, mint 2016-02-27 19:44:03-kor is, de még este tízkor itt is megkérdezed.
Ne érts félre, engem nem zavar, ha mindenhol, mindenkitől megkérded, csak az okát nem tudom elképzelni, ha elolvastad a külföldi rendelésről szóló összefoglalót, megkérdeztél sok-sok fórumtagot, olyanoktól kaptál választ akik ezer éve rendelgetnek, akkor mi nem jó még neked? -
Katatonia666
aktív tag
válasz Bornie127 #1955 üzenetére
Sorry, de nem egy oldalon nézelődtem, és megmondom őszintén, hogy az itt feltett kérdések gyakorisága, és sokasága miatt kiment a fejemből, hogy erre a kérdésre már kaptam választ.
Igy köszönöm Neked is az észrevételt, és másoknak is, akik eddig bármilyen formában segitettek, hogy ezt megtették.Hétfőn telefonrendelés Tinydeal-ről, vagy SPEmall- ről és amint megérkezik a telefon, irok egy nagyon rövid beszámolót, hogy mennyi idő alatt jött meg nekem, és volt-e valami gond, ha ne adj isten lenne majd, illetve ha nem, akkor arról is.
[ Szerkesztve ]
-
gorcsev27
tag
válasz Katatonia666 #1954 üzenetére
Kifizeted a teló árát + EU Express költséget.
A telót az EU-ba Franciaországban hozzák be, ahol a kínaiak fizetik ki a vámot.
Mivel így már EU-n belüli szállításnak minősül, hogy onnan továbbítsák neked, így már semmit nem kell fizetned, a futár leteszi nálad és kész.
Egyes kínai webshopoknak (pl. Gearbest) vannak európai raktáraik, tehát eleve EU-n belüli vámmentes szállítással kapod meg. Az ironikus az, hogy EU raktárból rendelve a szállítás sokszor drágább, mint Kínából EU Expresszel.
Remélem, most már minden világos. -
Katatonia666
aktív tag
válasz gorcsev27 #1957 üzenetére
Igen, világos. És sajnos rá kellett jönnöm, hogy valóban drágább, és néha még tovább is tart valamiért.
Már csak azt kellene megtudnom, hogy adnak-e hozzá EU töltő adaptert, vagy azt majd én megveszem magamnak?Ami nem öl meg, az megerősít. Kivéve a medve, mert az megöl!
-
tibcsi0407
félisten
Az indiai fórumon augusztusra írják az EUI 6.0-t. Várhatunk még...
utdetailing.hu
-
VenczelG
tag
válasz tibcsi0407 #1941 üzenetére
Felraktam, ujraindítottam. A gravitybox azt mondja, hogy a keretrendszer nem válaszol. Más modul is mondja, hogy nincs aktivalva. Pedig ujraindítottam többször is
-
VenczelG
tag
válasz tibcsi0407 #1961 üzenetére
-
VenczelG
tag
válasz tibcsi0407 #1961 üzenetére
-
Lifeforce
őstag
válasz tibcsi0407 #1937 üzenetére
Még nem tudom, úton van egy ideje.
-
mufc44
újonc
Sziasztok!
Szeretnék én is rendelni egy ilyen telefont ali-ról (http://www.aliexpress.com/item/100-Original-LeTV-1S-LeTV-One-S-Octa-Core-5-5-FHD-4G-3GB-32GB-64bit/32522728734.html?spm=2114.01010208.3.82.VKr7wf&ws_ab_test=searchweb201556_2,searchweb201644_2_505_506_503_504_10020_502_10001_10002_10017_10010_10005_10011_10006_10003_10021_10004_10022_10009_10008_10018_10019,searchweb201560_8,searchweb1451318400_-1,searchweb1451318411_6451&btsid=5ea92188-b97b-47cc-9150-5d1d94e86db5) és meg szeretném kérdezni,hogy innen érdemes-e rendelni illetve miután megjött a telefon( jobb esetben ) akkor tudnátok segíteni a ROM-olásban mert én sose csináltam ilyet, de gondolom így jobb lenne a telefon. Előre is köszönöm a válaszokat! -
Katatonia666
aktív tag
Van rengeteg hozzászólás, miszerint az ali nem a legjobb, van topik is ahol a külföldi oldalak, vám és hasonlókat tárgyalják ki. Én holnap rendelek egyet a SPEmall-ről EU Express-el, és reményeim szerint jó időt fut majd, na meg persze meg is érkezik.
-
szmyky
aktív tag
Igen...ha a vámon elkapják - aminek kb. 95% az esélye - akkor jön rá 27% áfa + 2000,- Ft postai vámeljárási díj.
Valamint ha baj van a telefonnal, akkor nincs védelmed.Az Aliról bármikor eltűnhet, bármelyik eladó!
Az aliról én inkább csak az olcsóbb dolgok beszerzését javaslom, nem a megérkezés miatt, mert azzal nincs baj, ha nem jön meg visszakapod a pénzed.
De ha gariztatni kell és nincs már meg az eladó, akkor gebasz van!Ellenben, ha olyan helyről veszed, ahol van PayPal és EU raktár vagy EU Express akkor nincs áfa rá és van fél év PayPal és 1évet a webshopok is szoktak adni garanciát!
Úgyhogy fuss egy kört még ez ügyben szerintem!
[ Szerkesztve ]
-
szmyky
aktív tag
válasz Katatonia666 #1971 üzenetére
SPEmall-en mennyi az EU Express szállítás???
Igaz, hogy 25-30 dolcsi??? -
-
Katatonia666
aktív tag
Már kérdeztem, de választ nem kaptam rá, vagy csak elkerülte a figyelmem, és ebben sem vagyok jártas, szóval ismét elnézést kérek ha butaságot kérdezek, de.... Ha EU Expressel rendelem akkor is raknak bele EU adaptert töltőhöz, vagy azt majd nekem kell beszereznem külön?
-
gorcsev27
tag
válasz Katatonia666 #1977 üzenetére
Ha EU szabványos országba megy, szoktak mellé csomagolni adaptert (EU Expresstől függetlenül). Így sem árt beszerezned egy jó minőségűt (pl. utazóadaptert), mert a legtöbb filléres kínai nem életbiztosítás.
[ Szerkesztve ]
-
robit1973
aktív tag
-
szmyky
aktív tag
Tudom már kérdeztem, de kérem nézze meg valaki, hogy a nano vagy a micro foglalatban jön-e a 4G...
Mert nekem csak micro sim-em van és nem tudok 4G mobilnetet kicsikarni , pedig elérhető nálunk.(#1979) robit1973 - Nekem is onnan jött és én kaptam. 32GB Gold /206,- USD/
[ Szerkesztve ]
-
robit1973
aktív tag
válasz Katatonia666 #1981 üzenetére
Én is úgy gondolom, hogy ez a teló megéri az árát!
-
Katatonia666
aktív tag
GearBesten most nincs EU raktáron, és HK stockból is 206$ lenne.
robit1973, teljes mértékben igazad van! Itthon, szolgáltatótól, mondjuk egy nevesebb márka ilyen, vagy ehhez hasonló erősségű hardverrel szerelve, szerintem a 150.000 HUF kategóriát súrolná...
Szmyky, igy van. Én holnap rendelem, szerintem még elcsipem ebben az árszegmensben... Később rendelve, akár máshonnan is, tuti drágább lesz. Főleg, hogy ha arra asszociálok, amit egy interjúban mondott egy LeTV-s fickó, hogy terjeszkedni akarnak.
[ Szerkesztve ]
-
szmyky
aktív tag
válasz Katatonia666 #1981 üzenetére
Igen, ahogy nézem a piacot most ott van a legjobb árban - EU szállítással - és azt is látni, hogy folyamatosan emelkedik az ára!
Igen a GearBest-en elfogyott az EU-s és szerintem, ha lesz is már nem ennyiért!
Ezen a telefonon ha LG vagy Samu vagy Huawei logó lenne, akkor 3x ennyibe kerülne!
[ Szerkesztve ]
-
Katatonia666
aktív tag
Igen, valószinű. Nekem már volt Samsung S3-4, HTC több variánsa, legutóbb M7, és sorolhatnám. De mindegyikkel volt valami baj. Samu megsütötte a kijelzőt, HTC kamera problémás volt, stb.... Sorolhatnám, de nem ide tartozik. A lényeg, hogy mig egy S4 pl használtan kerül 40.000- be, addig ezek a telefonok, és emeljük ki most a szóban forgó kinai csodát, amit rendelni akarok, újonnan kerül majdnem ennyibe, hardverben viszont szerintem majdnem ugyanott van. Ebben a kategóriában simán kerülne 180 körül.... Szóval úgy döntöttem, hogy kipróbálok egy ilyet, és hosszas válogatás után döntöttem emellett. És ahogy az itt lévő hozzászólásokból, tesztekből és észrevételekből összegyúrtam, szerintem jól választok.
Bár még versenyben volt a Redmi Note 3, majdnem ugyanilyen hardverrel, de szerintem maradok ennél.Ami nem öl meg, az megerősít. Kivéve a medve, mert az megöl!
-
tiger71
aktív tag
válasz Katatonia666 #1985 üzenetére
A Redmi Note 3-nál vedd figyelembe a zárt bootloadert, s azt is, hogy full magyar nyelvű rom csak régebbi van rá, amit nem tudsz jelenleg frissíteni! Én arról váltottam Le 1S-re, s bátran ajánlom, hogy válaszd ezt a csodát, nem fogod megbánni!
Predator Helios 300...
-
tibcsi0407
félisten
Nagyon jó az a RN 3, csak az a fránya zárt bootloader...
utdetailing.hu
-
Katatonia666
aktív tag
Na, erről pl. nem tudtam. Viszont azt igen, hogy az csak versenyben VOLT. Az LeTV győzött, azért fogom ezt rendelni holnap.
-
tiger71
aktív tag
-
szmyky
aktív tag
válasz Katatonia666 #1988 üzenetére
Szerintem ez kinézetre sokkal szebb a Note-nál bár ez relatív.
[ Szerkesztve ]
-
Katatonia666
aktív tag
válasz tiger71 #1989 üzenetére
Köszi.
Nem 1 hete regisztráltam ide, de szerintem ez az első olyan topik, amihez folyamatosan hozzá szólok. Kivéve a HD2-t, mert olyanom is volt, és folyamatosan romoltam és priviztem meg fórumoztam anno a tagokkal. De köszönöm szépen, szerintem maradni fogok.szmyky , azt hiszem osztanom kell a véleményed! Nekem iszonyúan tetszik a külleme ennek a telefonnak, és első perctől bele vagyok szerelmesedve!
-
Katatonia666
aktív tag
-
tiger71
aktív tag
Szerintem is szebb készülék, volt a kezemben RN3 is... Formásabb az 1S...
Tudnia kell mindkét foglalatnak a 4G-t, de egyszerre csak az egyik aktív... Én 1db simmel használom, nanoval, azzal tökéletes!
APN beállítások rendben vannak?
[ Szerkesztve ]
Predator Helios 300...
-
csori23
aktív tag
Nekem hálistennek sikerült megszabadulnom az S5 minitől 1 hónap használat után (ritka fos), ami simán fedezte az x500ast.
Soha többet Samut.Még tv-ből sem...https://logout.hu/tema/re_qiku_360_n4s_a_biztonsagban_rejlo_energia/friss.html
-
Katatonia666
aktív tag
válasz csori23 #1994 üzenetére
Helyes! Én is pont azért váltok ilyenre, mert úgy gondoltam, megérdemelnek egy próbát, és ha már Samu-ék, vagy más gyártók tudnak remeket alkotni, a kinaiak miért ne tudnának? És csak azért ne próbáljam ki, mert mondjuk valaki azt mondja, hogy "fú, nevenincs telefon és biztos szar lesz..."? Hát nem. Igenis megérdemelnek egy esélyt, és ahogy elnézem sokan vannak vele igy, plusz olyan használók is akadnak, akik igenis meg vannak vele elégedve.
Maradok..... És alig várom, hogy megérkezzen.Ami nem öl meg, az megerősít. Kivéve a medve, mert az megöl!
-
tiger71
aktív tag
válasz Katatonia666 #1995 üzenetére
Nem fogod megbánni, s nézz itt szét, a közösség kiváló... Fullra pörög a topik! Itt valóban a felhasználói véleményeket olvashatod...
Nekem elég rég óta ez az első telefonom, amit miután kiveséztem (romok, használat, extrák...stb), nem azon kezdtem el gondolkodni, hogy ideje lenne cserélni... Pedig volt a kezemben (Oneplus X, Oneplus One, Oneplus 2, Redmi Note 3, Samsung Note 4, Samsung A7...hogy csak az utóbbi 3/4 év termését említsem!
Megfogott a kicsike rendesen!
[ Szerkesztve ]
Predator Helios 300...
-
VenczelG
tag
válasz Katatonia666 #1971 üzenetére
Én antelife. com o,dalon vettem. Lehet kötni vám és adóbiztosítást. Vissza is fizették nekem a vámot és az áfát.
-
Katatonia666
aktív tag
válasz tiger71 #1996 üzenetére
Örülök ennek a kommentnek felettébb, mert ezzel 100000000000% - osan fogalmazódott meg bennem a gondolta, hogy ez a telefon kell nekem!!!!!
Csak majd miután megjön, kelleni fog segitség, hogy mit és hogy érdemes mókolni rajta, hogy valóban használható legyen. És, hogy tudjam a Telekomos 4G-t rendesen kihasználni stb.
-
tiger71
aktív tag
válasz Katatonia666 #1998 üzenetére
Segítünk mindenben! Az összefoglalóban szinte minden le van írva pontosan! Ha kell majd segítség, csak sikíts!
[ Szerkesztve ]
Predator Helios 300...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban ennek a nagyszerű készüléknek a tulajdonosai oszthatják meg egymással a tapasztalataikat/észrevételeiket, valamint közösen segítünk, ha esetleg valakinek problémája támad.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs