- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
LeECO Le 1s (X500) Összefoglaló, tippek-trükkök. Megkérnénk minden kedves tulajt és leendő tulajt, hogy a kérdései előtt olvassa át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorcsev27
tag
válasz tibcsi0407 #1501 üzenetére
Szerintem a telefon tulajdonságai alatt a kábel téma is megérdemel egy mondatot.
Tényleg nem vicc, most, hogy nézegettem én is a vásárlás előtt, láttam olyan feedback-et, amiben elfüstölt töltőről, meg kábelről írtak. Én is itt a topikban figyeltem fel a problémára, és lehet, hogy nem sokon múlt, hogy megvegyek egy olcsó gagyit.[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz gorcsev27 #1502 üzenetére
Van eredeti kábel. Csak arany áron sajnos. Valamint gyári adapter is.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz tibcsi0407 #1490 üzenetére
Nincs root. Úgy voltam vele, hogy használom és nem babrálom
De akkor rootolom, és megnézem. -
tibcsi0407
félisten
válasz lkksioskdl3 #1504 üzenetére
Először én is úgy voltam vele, de rájöttem, hogy havonta az az egy flash recovery alól nem nagy kaland. Aztán root-tal csak jobban kitisztítható. Sőt, most a BB72-t használom, hogy lássam mennyire működik a fordításunk.
utdetailing.hu
-
mindanee
tag
válasz Biggeszkij #1495 üzenetére
Ha találsz erre megoldást, akkor kérlek oszd majd meg velünk
-
csori23
aktív tag
Csak szólok, hogy aki ezen az OTG kábelon gondolkodik. Az ne tegye!!! Sajna ezen a telón nem működik, és ha jól olvastam a mi nap, hogy One plus 2-n sem...
Most mehetek rendelni másat Javaslatok jöhetnek , de csak ami működik . Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/re_qiku_360_n4s_a_biztonsagban_rejlo_energia/friss.html
-
csori23
aktív tag
válasz tibcsi0407 #1508 üzenetére
Ez tutira műxik?
-
csori23
aktív tag
válasz tibcsi0407 #1510 üzenetére
Rendben. Köszönöm. Csak most már biztosra akarok menni
-
gorcsev27
tag
válasz tibcsi0407 #1503 üzenetére
Én nem is kábelajánlóra gondoltam, csak felhívni a figyelmet a problémára.
Mellesleg a gyári Xiaomi adapter is jó és talán a legolcsóbb is, de mondom, nem ajánlóra gondoltam, csak arra, hogy vásárlás előtt (vagy pláne mielőtt megsüt vele valamit) érdemes utánajárni.
-
PLacc
senior tag
válasz tibcsi0407 #1513 üzenetére
-
PLacc
senior tag
válasz tibcsi0407 #1515 üzenetére
Fura, mert így a telefonnak is el kéne törnie akkor, nem?[ Szerkesztve ]
-
-
PLacc
senior tag
Nektek szokott olyat csinálni, hogy valamelyik alkalmazás (98%-ban a gyári üzenetek app) valahogy beragad és a visszafele gombbal nem lehet kijutni belőle, a home gombra sem reagál, csak a bal szélső gombbal lehet kilépni a kezdőképernyőre?
Lehet, hogy a Nova hülyül be?Illetve a hívás közbeni hangerő-változatás Nektek is csak akkor működik, ha eltartjátok a fületektől?
THX
-
zozo112233
csendes tag
Mást is szívat a névjegyek szinkronizálása SIM kártyával és/vagy google fiókkal?
-
tiger71
aktív tag
-
tiger71
aktív tag
Predator Helios 300...
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz mindanee #1506 üzenetére
ITT van a megoldás. Root elengedhetetlen. Először installált Xposed Framework kell hozzá, majd telepíteni a linkelt appot, végül engedélyezni a modult az Xposedben. Újraindít és máris ott csücsül a plusz csúszka a hang beállítások menüjében.
Ja, Tibcsi, ha gondolod, mehet a Tippek-trükkök rovatba, 2 órámba telt a megfejtés...
[ Szerkesztve ]
"Ne legyél hős! A hősök ostobaságokat csinálnak és meghalnak." (Daenerys Targeryen)
-
tiger71
aktív tag
-
fecosrac
tag
válasz Biggeszkij #1522 üzenetére
Ez az xposed framework micsoda?
Egyébként simán felmásolás és telepítés zip-ből? -
tiger71
aktív tag
-
tibcsi0407
félisten
válasz Biggeszkij #1523 üzenetére
Holnap lehet beverem, bár az Xposed alap Android, nem EUI specifikus kiegészítő.
utdetailing.hu
-
fecosrac
tag
válasz tiger71 #1527 üzenetére
Sikerült, csak nem akartam azelőtt telepíteni hogy tudnám pontosan mi is ez. Köszi a leírást.
Egyébként az normális hogy csak a hang beállításokban jelent meg az értesítések csúszka, de ha a hangerő gombokkal hívom elő a gyors beállításokat ott nincs jelen?
Más téma: Már a kezdetektől fogva és majd minden alkalommal mikor bedugom a töltőt a konnektorba, elég durván villan az aljzatban belül, mint ami épp zárlatos akar lenni. Aztán persze tölt meg minden, de nem akarom elhinni hogy ez normális. Nektek nem csinálja?
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz fecosrac #1529 üzenetére
Nekem is szikrázik a töltő csatlakoztatáskor, olyannyira, hogy a vele egy konnektorba dugott éjjeli lámpa égője kiégett. Ezért én először mindig a konnektorba dugom, s csak aztán nyomom a telefonba az USB-csatlakozót, nehogy kinyírja a telefont. (Bár én hülye vagyok az áramhoz, de jobb félni... )
"Ne legyél hős! A hősök ostobaságokat csinálnak és meghalnak." (Daenerys Targeryen)
-
tiger71
aktív tag
válasz fecosrac #1529 üzenetére
Nekem is csak a beállításoknál jelenik meg...
Milyen adapter kiegészítőt használsz?
Ezzel a kiegészítővel nekem is szikrázott:
Én beruháztam egy ilyenbe:
Azóta nincs szikrázás, és stabilan is áll! Valamint a legtöbb külföldi töltőhöz alkalmazható!
[ Szerkesztve ]
Predator Helios 300...
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz tibcsi0407 #1528 üzenetére
Tudom, csak arra gondoltam, hogy esetleg mást is bosszant, hogy éjszaka is jönnek a webshopos emailek, meg kéretlen sms-ek, s ezek felébresztenek. A hanghívást viszont nem akarom nullára levenni, hiszen ne adj isten baj is lehet a családban, s akkor nem tudnak elérni. A javaslatom ezt a problémát segít megoldani, s ha valakit érdekel, nem kellene órákig keresgélni a megoldást. (Bár valóban Android-, és nem telefon típus specifikus a gond.)
-
tibcsi0407
félisten
-
fecosrac
tag
válasz Biggeszkij #1532 üzenetére
Igen, emiatt is hasznos, de nekem pl. más okból jó hogy bedobtad. Olyan csengőhangot használok, ami 1-es szinten is bőven megfelelő hangerejű, viszont az értesítéseket így sosem hallottam. Szóval köszi.
-
tiger71
aktív tag
válasz Biggeszkij #1533 üzenetére
Itt a legolcsóbb, szállítással is megvan 370Ft +990 Ft-ból...
Ha többen összefogtok, akkor a szállítási költség osztódik!
Valamint, én ezt el fogom tenni itthonra, s lesz egy univerzális, kiválóan használható átalakítóm!
[ Szerkesztve ]
Predator Helios 300...
-
Biggeszkij
aktív tag
Kicsit talán off, de nem teszem szürkébe, mert fontos. A Facen, a telefonos csoportomban téma, hogy pénzeket próbálnak lenyúlni a PayPal számlákról ismeretlenek. Ezért javasolt az alább idézett metódus elvégzése, hogy SMS-sel tudjuk engedélyezni a kifizetéseinket.
Íme:
"PayPal SMS azonosítás beállítása
Új felületről nem elérhető, csak a régiről, de meg lehet kerülni. (Én legalábbis az újon nem találtam).
Security fül, itt Log In with PayPal-nál Edit. Visszatértünk a régi felületre.
Felül Back to Settings. Oldalt My Settings, itt Security Key-nél Update.
Alul: Get security key. Itt megadjuk a mobilszámunkat (kétszer ugyanazt), Register, a kapott 6 számjegyű kóddal pedig véglegesítjük. Automatikusan aktiválódott a Security Key.Újabb belépéskor úgy vettem észre, hogy nem küldi automatikusan az SMS-t, nekünk kell rákattintani a Send SMS-re hogy küldje."
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz tibcsi0407 #1534 üzenetére
@fecosrac Látod, erre nem is gondoltam. De nekem is hangos az alap csengőhangom (egy 12 hengeres F1-Ferrari elgyorsulás még abból a korból, amikor a Formula-1 nem szánalmas némafilm volt... ).
[ Szerkesztve ]
-
fecosrac
tag
válasz tiger71 #1531 üzenetére
Nekem (is) a fekete verzió van, de ha csak ezen múlik nem kérdés hogy veszek más fajtát.
Adj hálát az égnek az égő miatt Biggeszkij. Nekem egy step top boxot vágott haza a szobában. :/Egyébként mi lehet a titka a dolognak? Nincs esetleg villanyász közöttünk? Biztos lehet ilyet idehaza is vásárolni. Emiatt nem várnék heteket ha nem szükséges.
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
utdetailing.hu
-
tiger71
aktív tag
válasz fecosrac #1539 üzenetére
Amit fentebb linkeltem az itthoni! max 2 nap és nálad van!
Szerintem nincs itt nagy titok, nem teljesen passzolnak (szorulnak) a lábak az átalakítóban! Amit linkeltem abba úgy bele szorul, mint az "Apci bika a kápolnába!"
Én többször jártam úgy, hogy benn maradt a konnektorban a fekete átalakító, mikor ki akartam húzni...
Predator Helios 300...
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz tiger71 #1541 üzenetére
Meg is rendeltem. Köszi!
Egyébként csodálom, hogy ez a (USA?) villásdugó még nem ütött agyon senkit csatlakoztatás közben. Nincsenek kisbaba ujjaim, de simán hozzá tudnék érni a villához, amikor már éppen érintkezik az aljzattal...
[ Szerkesztve ]
-
fecosrac
tag
-
tiger71
aktív tag
válasz Biggeszkij #1542 üzenetére
Biggeszkij, fecosrac:
Szívesen!
[ Szerkesztve ]
Predator Helios 300...
-
tiger71
aktív tag
-
csori23
aktív tag
válasz tibcsi0407 #1540 üzenetére
Ez az eui6 x500.ason is elérhető lesz? FM rádio??? Tudtommal nincs benne, vagy most már lesz?
-
csori23
aktív tag
válasz tibcsi0407 #1548 üzenetére
Számomra érdekes politika ez a LeEco részéről.Igaz nem is látok bele.
Kidobtak egy szinte félkész terméket "bagóért" amiben rengeteg a kiaknázatlan lehetőség, amit utólag fognak rendbe rakni. Ha rendbe rakták volna kiadás előtt, sztem sokkal többet kaszálhattak volna eladás terén. És még akkor is bestbuy lett volna, ha még egy picit drágább is lett volna. De mondjuk igy sem panaszkodhatnak.[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz csori23 #1549 üzenetére
Ne feledd, hogy még nincs 1 éve, hogy telefonokat árulnak. Ahhoz képest nagyon is jó rendszert raktak össze, főleg így, hogy nem egy AOSP szintű Android fut a készüléken, valamint ügyesen berobbantak a Xiaomi és Meizu mellé az ár/érték harcba.
Szerintem pedig külön becsülendő a politikájukban, hogy meghallgatják a vevők igényeit és ahhoz igazítják a rendszert. Persze gondolom ez nem fog egyről a kettőre megtörténni, mert van még most is mire figyelniük és ebben igazad van.
Azt azért tudod, hogy ez a legsikeresebb készülékük? Indiában folyamatosan készlethiány van és eladási rekordokat dönt a Flipkart-on minden új flash-sale alkalmával.
A készülékeken egyelőre semmit nem keresnek, sőt. Az anyaghasználatot tekintve ezt el is hiszem. Számomra a készülék egy csiszolatlan gyémánt, ami hónapról hónapra jobb lesz az új rendszerekkel. A 6.0 pedig komoly változást hozhat, ha jól összerakják.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban ennek a nagyszerű készüléknek a tulajdonosai oszthatják meg egymással a tapasztalataikat/észrevételeiket, valamint közösen segítünk, ha esetleg valakinek problémája támad.
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest