- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
anigabi13
újonc
Sziasztok!
Most vetem egy ilyen telot, és az a problémám vele, hogy ha hívott fél felveszi rezeg egyet, Ezt valahogy ki lehet szedni, más is tapasztalt ilyet? Köszi
-
donmackó
addikt
Valakinek nincs esetlegesen egy cwm vagy twrp-s mentése a gyári romról? Mindegy melyik, csak zip-ben legyen. Kellenének belőle a csengések.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
theo_76
aktív tag
válasz papp053 #10155 üzenetére
Ez is csak azt bizonyítja, hogy semmit nem érnek ezek a benchmarkok... kaptok egy fiktív pontszámot, amit igazából nem is tudni hogy mi alapján adja, és utána úgy is kiderül mikor futtat rajta az ember valamit, hogy mi is az ami jól meg mi nem... Ezeknek a pontozó programoknak semmi haszna nincs...
-
cssaszi
tag
Sziasztok!Felraktam a TWRP-t és amikor bejön nem tudok semmire sem nyomni mert nem reagál a képernyő.Ez mitől lehet?A CWM működik.Még 1 kérdés a twrp-s romokat fel lehet rakni cwm-mel?
-
yuri90
tag
Az eazyguard márkájú fóliák jó minőségűek?
-
Melack
veterán
Van itt Telenoros user stock rommal? Lenne pár kérdésem. SMS küldése hibája továbbra is fennáll :S
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
törölt tag
válasz yuri90 #10161 üzenetére
Én ezt vettem meg: [link]
Nem az általad keresett márka, de én tökéletesen elégedett vagyok vele (ill. azok is, akiknek adtam belőle).
Előtte valami olyan fólia volt rajta, amit ajándékba adtak egy gél tokhoz, na az egy hulladék volt ehhez képest. Ezen még egyáltalán nem látszik a használatnak a legkisebb nyoma sem, míg az előzőbe ennyi idő alatt rendesen belekarcoltam a screenlock feloldó mintámat.
Az árát mindenképpen megéri, szerintem próbáld ki. -
Dj.Kütyü
aktív tag
Hello.Letöltöttem a tv-ről a Tények hírműsor felét,de ittott szaggat.Mp4-be játsza,szép meg minden hang se csúszik el,de miért szaggat!?Mx player van hozzá töltve
-
Melack
veterán
válasz x1port #10167 üzenetére
Minden egyes alkalommal el kell eme remeket játszani... De jó. Erre csak az van, hogy be a beállításokba, átállít, elküld, visszaállít?
Kap egy szép levelet a Telenor (amúgy fura, hogy OT-995tel nem volt ilyen gondom, csak ezzel)Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
060asgabi
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a gyári ROM kék értesítési területét átlehet színezni a systemui.apk-ban? Esetleg egy xml- file módosítással? Megnéztem, kék színű PNG ikonnal van tele.
A másik kérdésem, a 29%-os akku riasztással kapcsolatos. A leírás szerint nekem nem megy. Biztos hogy a következőket kell kiszedni?powersaving.PowerSavingModeAttention
powersaving.PowerSavingModeBatteryLowAlert
powersaving.PowerSavingServiceA 29%-ot nemlehet valahol átírni 10%-ra? Én nem találtam sehol...
Esetleg ki milyen új romot próbált már az Y300-on?
Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
sonny007
tag
Sziasztok!
Tegnap est folyamán feltelepítettem a telefonomra a FusionX B08-at..
Tapasztalatok:
- gyors, talán a ram használat is jobb mint gyári romban.
- lefagyások nem voltak.
- akku fogyasztás is kevesebb.Viszont olyan kérdésem lenne, ezzel a FusionX-el kapcsolatban..
Amikor a "kezdőlapi" vagy "középső" érintőt hosszan nyomva, kijön a futó alkalmazások listája..
Nem tudom csak nálam van-e így, vagy maga a ROM ilyen. De nincs "Memóriatakarítás" gomb, és felült RAM használati sáv sem.. Gyárilag nincs benne, vagy csak nálam nincs?!Előre is köszönöm a válaszokat!
-
HPAA
őstag
gyári rom mellett hogy tudom megváltoztatni a kiterjesztésekhez rendelt programokat ?
.amr -t amibe rögzít a hívásfelvevő véletlenül hozzárendeltem "Mindig" -el olyanhoz ami nem viszi , ezt szeretném újra választani************* censored
-
dokee78
félisten
lehet már hozzá új témákat letölteni?
-
Bass
addikt
Sziasztok
Én is felraktam a FusionX-t de a kis seprű nálam sincs meg,darabonként kell ilőni a progikat,van erre megoldás valahogy visszahozni?"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Bass
addikt
válasz cssaszi #10184 üzenetére
Nem es eddig gyari b196-t hasznaltam de ez jobbnak tunik eddig,ha jol veszem ki ez b199-re epul,a telo eddig gordulekenyebb a tobbirol majd par nap mulva. Epp email klienst keresek freemaihez ka valaki tud valami jot kerem ossza meg,ekem a gyari is tokeletes volt de ebben nincs benne.
[ Szerkesztve ]
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
ducsidu
senior tag
-
Melack
veterán
válasz tsabeekaa #10190 üzenetére
Akkor ezek alapján ma megy egy újabb levél a Telenornak, hogy támogatja e a custom rom telepítést, hogy ne robbanjon fel az agyam....
Akkor a B194re jellemző ez a hiba, de ha felrakok egy 196/199 valamelyikét, akkor jó lesz ?[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Bass
addikt
A gyári email klienset le lehet valahonnan tölteni? Vagy nincs meg valakinek?
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
tsabeekaa
aktív tag
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz x1port #10193 üzenetére
Egy gyors próbát végeztem...feleség telefonjára B608 fel, sms nem megy el sem 2, sem 3g-n, míg az én telefonomon igen...vissza a gyári 196, és láss csodát, ismét küldi.De valahol olvastam, hogy "mókolt" romoknál volt erre panasz....de nem vitatom a hálózat dolgot sem, lehetséges az is
[ Szerkesztve ]
-
puhakex
tag
A topic leírásában található "call recorder" programomnak lejárt a határideje. Hogy lehet "meghosszabítani"? =)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Jogász topic
- iPhone topik
- Motoros topic
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest