- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- Androidos tablet topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fricy81
tag
@Bass: Asszem az a moto camera lesz. Nagy kedvenc, videóra ez van fent. Fényképeknek pedig az FV-5 a király, toljátok fel a telítettséget egy kicsit, mindjárt szebb az a fotó. De a lencse/cmos akkor is fos.
@lacee90: Wakelock detectort töltsd le, megmondja mi tartja ébren a telódat.
@MIG21: Régi akksikra ez igaz volt, de a lítiumosok bírják ezt a fajta töltögetést, nem is szabad őket teljesen lemeríteni. Állítólag az nem tesz jót nekik, ha rajtahagyod a töltőn, bár ezt én kétlem...
[ Szerkesztve ]
-
Emberkeman81
aktív tag
Nem tudom jól mondom-e.A státuszbárt (amit fentről lehet lehúzni) lehet cserélni?És ha igen tudnátok ajánlani valami praktikusat?
-
addikt
+1 az FV-5-re. Lehet, hogy rosszul emlékszem, de nekem régebben kifagyott exponáláskor, mos leszedtem újra (vélhetően egy újabb verziót) és eddig minden OK. Régi telefonon ezt használtam, de mától akkor ezen is.
(#10358) Emberkeman81 Lehet. Rootolt telefon kell hozzá + Xposed framework + egy (vagy 2) jó modul. Gugli a barátod, vagy itt egy elég jó lista. Nekem spec. GravityBox és XBlast Tools van telepítve, de ezek sok másra is jók.
[ Szerkesztve ]
-
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz 0xmilan #10359 üzenetére
És vajon ez áll még az FV5-re:
"Kellemes app, parasztvakításokkal Okos kis program, kár, hogy a beállítások egy része nem csinál semmit (pl. az ISO-beállítást végigskálázva 100-1600 között minden kép teljesen ugyanolyan és ISO100 van mindnél az EXIF-ben is). Mivel találtam ennél jobbat (ProCapture), nincs kedvem tovább nézegetni, hogy mi valódi és mi kamu. Inkább azt vegyétek."
Egy felhasználó 2013. év eleji véleménye a Marketről.
"Ne legyél hős! A hősök ostobaságokat csinálnak és meghalnak." (Daenerys Targeryen)
-
kicsizee
aktív tag
hali
olvasgatom itt a kamerákról az ajánlásokat, épp én is azt keresek, de nálam az egyik prioritás, hogy ne legyen rajta zárhang. aki talált már olyat amin nincs, és még szép képeket is készít, azt megköszönnémXiaomi Redmi Note 2 | Huawei G620s | Vernee Thor | Xiaomi Redmi 3S | Xiaomi Redmi Note 4 | Xiaomi Mi A2 Lite | Redmi Note 8T | Redmi Note 8 | Redmi 9T | Motorola moto g32 | REdmi Note 12S
-
kezman
őstag
válasz Melack #10368 üzenetére
Azt én se találtam, nos kipróbáltam , meg a LGcamerát is, hát nem dobtam egy hátast örömömbe, szerintem semmi értelme , marad a gyári, kis odafigyeléssel, jó fényviszonyok közepette azzal is lehet hozni ezt a minőséget, ami mondjuk meg őszintén az átlagot se közelíti meg, na de ez egy telefon, ne várjunk tőle sokat
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
addikt
válasz Biggeszkij #10363 üzenetére
Kétség kívül az a hibája, hogy mivel jó sok telefonon használják, így nem működik minden feature minden eszközön.
Nekem pl. asszem a bracketing nem ment régen, de ilyen alap dolgok, hogy ISO állítás azért nem ártana, ha működne mindenhol. Ha egyszer véletlenül sok időm lesz, akkor majd ránézek alaposabban is, de én csak azért is ajánlom, mert tényleg kéznél vannak a fontosabb beállítások, és nincs telenyomva eyecandy hülyeségekkel. -
SoundX
tag
Sziasztok!
Most a hétvégén szeretném a telefonomra CM 11-et( Android 4.4) telepíteni. Van aki már próbálta? Mi a véleményetek róla?
Köszi
"Sose higgy az interneten lévő idézeteknek, sokszor átverés." (Petőfi Sándor)
-
athlasz
csendes tag
Üdv!
Van vkinek tapasztalata Telenor szervízzel?
Kb. fél éves a telóm, egy csomó olyan hibája van ami már új korától fennáll. (nincs értesítési panel, néha nem hallom akivel beszélek, frissíteni se tudtam...) De csak most pár hete adtam le garanciális javításra, mivel három helyen, bal oldalt alul, középen és felül nem, vagy csak nehezen érzékel az érintőképernyő. Tegnap írtak h menjek be, megérkezett a telefon. Bementem, és közölték velem hogy hozzá se nyúltak, mivel szerintük beázott. De sosem áztattam el, mindig fóliával, szilikon tokkal hordtam... Kaptam egy jegyzőkönyvet: " A készülékben ismeretlen eredetű anyag befolyásából származó maradvány(ok), korróziós nyom(ok) találhatók. Az áramköri panel rétegei és az elektromos alkatrészek között vissza nem fordítható károsodás, zárlat keletkezett/keletkezhet, ezért javítását a gyártói utasítások értelmében garanciában nem tudjuk vállalni............." Egy nagy fos ez a készülék már az első naptól, most meg emiatt semmit sem csináltak vele. Pedig nem volt nehéz megszokni az ugyanilyen Y300 cserekészüléket, annak semmi baja nem volt, gondoltam végre fél év után nekem is lesz egy ilyen... de tévedtem... Az lenne a kérdésem, hogy nincs ezekben vmi fehér cucc ami ha elszíneződik egyértelműen jelzi h beázott a készülék? Nem lehet hogy már új korától is ott volt az a korróziós nyom? Vagy mit tudok ilyenkor csinálni? Semmit, csak törődjek bele h ez van? Pedig nálam tuti nem ázott be sosem...
Köszönöm! -
Bass
addikt
válasz athlasz #10374 üzenetére
Egy dolgot tehetsz,jogorvoslatot kérsz a fogyasztóvédelemnél.Ha tényleg nem ázott be a te hibádból,amúgy a szilikon zárt tokoknak egy hibája van,némelyik párásodik és ebben van napi 24 órát a telefon így a telóba is bejuthat szépen lassan.A teló nem vacak,minden elromolhat még a méregdrága szájfon is.Lehet hogy a tok a ludas lehet hogy a gyártásnál rontottak el valamit ez sincs kizárva. Nekem volt rossz tapasztalatom a telenor szervizzel sajnos de jó is.Samsung europe(androidos) telója volt a tesómnak amivel nem lehetett küldeni sms-t és hiába volt fent náluk 6x a teló sosem javították meg,visszaküldték mindig hogy teszt ok de sms-t nem küldött vagy csak kriksz krakszot,ahol leadtuk már fogták a fejüket hogy ők,tudják és értik mert mutogattuk hogy ne teszteljék hanem küldjenek róla sms-t de semmi.Fogyasztó védelem és a Media Markt(függetlenül lett ott vásárolva) visszadta a pénzt de rengeteg levél és utánajárás volt,de mi jól jöttünk ki belőle.Járj utána de mihamarabb,ne várj vele,mire vártál fél évig ha tényleg az elejétől hibás volt a készülék? Milyen rom van rajta? A gyári telenoros ha az új viber van rajta okoz hívás közbeni megszakadásokat.Ha nem tudod a fogyasztóvédelemmel sikerre vinni az ügyet kérj bl kódot és rakj rá valami cust romot,hátha segít.Addig is mihamarabb menj be a területi fogyvédelemhez.
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
-
Bass
addikt
válasz x1port #10379 üzenetére
Akkor miert reagalt ra a telenor?
Hát elolvastad a hozzáállásukat a tesóm samujával kapcsolatban? De tény volt már jó tapasztalatom velük. Azért a telenorral ki van a rőzsém telszámla miatt,plusz fizetendő opciókaént két hónapja INFLÁCIÓ KÖVETŐ DÍJJAT SZÁMLÁZNAK röhej,ez mi????? No de ne offoljuk szét az oldalt
[ Szerkesztve ]
-
-
athlasz
csendes tag
Minden gyári rajt, párszor próbáltam a hivatalos frissítést de újraindul és vmi aborted...-et ír ki, az sem jött össze.
Azért vártam fél évet, mert nem zavartak annyira hogy 2-3 hétig nélkülözzem a telót. Már az első héten bevittem, de mondták hogy Pestre küldik min. 2 hét. (szombathelyi vagyok). Csak az érintőképernyő hibájánál telt be a pohár. Persze ha tudom h Y300-at adnak helyette, már az első héten otthagyom, azt hittem vmi régi göncöt ami nem is okostelefon -
Bass
addikt
válasz athlasz #10384 üzenetére
Hát most már mind1,a frissítés nekem sem ment fel(Telenoros a teló) de nyitottam bl-t és megoldottam Utolsó lehetőségként ha tudod holnap menj el a fogyvédhez(Én Pécsi vagyok tőlük is két hét de volt hogy egy hét alatt visszajött a P500-am komplett panel cserével 3 napos volt a teló)
-
SoundX
tag
Ohh... Pedig nekem pont az lenne a lényeg hogy minél inkább GÖRDÜLÉKENYEN menjen... Én a személyre szabást nagyon meguntam, ezért olyan androidot akarok rá tenni amivel nem lesz semmi baj valamint, ami normálisan néz ki.
Szóval Te nagyon nem ajánlod erre?
Amúgy csak a SwiftKey_t használom, de az tényleg nagyon megéri, remélem menni fog 4.4 alatt is
"Sose higgy az interneten lévő idézeteknek, sokszor átverés." (Petőfi Sándor)
-
lacee90
tag
Úgy nèz ki , hogy a google aszisztens èbresztgette a telefonom.
-
mckangi
senior tag
válasz SoundX #10391 üzenetére
Nem rossz.
Főleg a motorháztető alatt lett sok minden javítva.
Itt főleg a gyári (google) által elrontott 4.3-as energiaéhség lett javítva.
Személyes tapasztalatként inkább a gördülékenységet emelném ki, még a 4.3-ashoz képest is.Amúgy olyan "egetverő" különbséget nem tapasztaltam, ami a külcsínt vagy a kezelőfelületet érintené.
Poco F3
-
kyul
tag
Xposed framework használható a telefonon? Gravity box-ot akarnám kipróbálni.
-
Emberkeman81
aktív tag
Törölt alkalmazások maradék,szemét fájljait mivel lehet kipucolni mindenhonnan (memkari,teló).Például törlök egy játékot ami be van épülve az Android mappába meg stb helyre.De csak a telepített program törlődik,az obb meg sok minden ott marad.Ezek csak fogják a helyet.Ha csak a játékot törlöm attól még nem tudom miket húzott már le a netről.Na ezeket hogy lehet kiszűrni,törölni?
-
MODERÁTOR
válasz Emberkeman81 #10399 üzenetére
Nekem erre a SystemCleanup vált be.
Persze, ez is igényel utómunkát, de a rendszer területről eltünteti a szemetet.Xiaomi 13T
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest