- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az SD adásoknál is szaggat, a korábban említett két csatornát kivéve. A Duna World az SD, illetve az extra csomag csatornáinál, a videótárból elérhető adások se mennek jól. Biztos, hogy a vas hibája, mert épp most kaptam visszajelzést, hogy egy drága HTC-n (nem tudom pontosan a típusát) simán megy minden.
-
Exian
addikt
válasz TonyIsBack #10649 üzenetére
Hm, ez nekem is új, megnézem köszi Ez így jól hangzik, de most nincs nálam a készülék.
-
törölt tag
válasz zolivep #10647 üzenetére
Igen, az Opera Minit be lehet zárni, a Beállítások/Haladó-nál lehet aktiválni a kilépés gombot. Sajnos nem nagyon kell kilőni a Minit, mert leállítja azt a rendszer is, szerintem legelsőként, ha elindítasz valami más app-et. Én is ezt használom annak ellenére, hogy induláskor úgy vibrál, mint a neoncső felkapcsoláskor, ami nagyon zavar. Próbáltam már más böngészőt emiatt, de mindig visszatértem a Minihez, az egyoszlopos megjelenítés miatt.
-
zolivep
tag
Nem látok ilyen opciót. :-(
Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
törölt tag
Letöltötted már? Az alkalmazáson belül keresd, a jobb alsó sarokban az O logóval jutsz a beállításokhoz.
Bocs, a #10655-re írtam.
[ Szerkesztve ]
-
kokokka
őstag
Valaki elárulhatná, hogy a fenébe tudom beálítani, hogy ha a Fiók Hozzáadása alatt beteszek három Gmailes fiókot, akkor miért nem szinkronizál automatikusan? Pedig fiók bejelentkezéskor is az van neki megadva meg az idő is be van állítva (nálam 10 perc). Már töröltem és újra hozzáadtam őket, sőt újra is indítottam a telót, de azt írja a fiókok alatt hogy Automatikus frisstés kikapcsolva. Csak én szívok vele?
-
zolivep
tag
válasz user112 #10663 üzenetére
Ha jobb akkor miért is nem használod?
Vagy magát a kilépés gombot nem használod? Akkor hogy lépsz ki?Bocs' hogy ennyire értetlen vagyok, de nekem ez az egész androidos+mobilos netezés teljesen új...
Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
Biggeszkij
aktív tag
Dühös vagyok. Feltettem a sokak által dicsért Nova launchert. Az igaz, hogy (jóval) több szabad memóriám van (40-50 Mb), mint az előtte használt Next-tel, meg az is, hogy gyorsabban reagál. DE! Már kétszer dobta el a Titanium-ot (az ikonra kattintva olyan, mintha egy pillanatra elindulna az app, de aztán kilép és nem történik semmi). Megoldásként csak a teló reboot-olását tudtam alkalmazni. Cseszhetem, hogy 1 tized másodperccel gyorsabban vált oldalakat, ha félóránként újra kell indítani... Akkor inkább vissza a Next-et. Az ugyan több memóriát fogyaszt, de azért nekem egészen gördülékenyen működött és sosem volt vele SEMMI baj. Nem akadt le, nem szaggatott és - valljuk be - sokkal pofásabbá lehetett tenni. (Nem csilivilire gondolok, éppenhogy utálom, ha úgy néz ki a teló, mint egy talicska döglött papagáj. Egészen szép "egyszínű" pl. vörös, kék, fekete, stb témái vannak.) Viszont a memória többlet kívánatos lenne... Van erre valami gyógyszer? (Ja, a Novát rendszeralkalmazássá konvertáltam, tehát a gond máshol van.)
"Ne legyél hős! A hősök ostobaságokat csinálnak és meghalnak." (Daenerys Targeryen)
-
x1port
addikt
válasz Biggeszkij #10671 üzenetére
Valószínű az kavar be,hogy rendszeralkalmazásnak konvertáltad.
Nálam is volt már ez.
Én az Apex launcherre esküszök. Szerintem veri a novát.Bass: 2 böngésző gyárilag??
Én a sima gyári androidos böngészőt használom ami szinte minden készüléken ua. -
Biggeszkij
aktív tag
válasz zolivep #10665 üzenetére
A browser témához: korábban a Dolphin-t használtam. Gyönyörűen működik, egyoszlopos megjelenítéssel, gyors is. A bezárása is gyors, egy gombos. Be lehet állítani, hogy kérdés nélkül törölje a sütiket és az előzmény listát kilépéskor (vagyis nem kell inkognitó mód). De valamit elcsesztek rajta, mert az utóbbi időben - olyan oldalak felkeresésekor, ahol valamilyen video tartalom van, egyszerűen leáll, kidob. Most a Chrome-ot használom - szinkronizálás nélküli módban. Én úgy zárom be - mivel egygombos módszer nincs rá -, hogy a jobb felső sarokban található, a megnyitott lapok számát mutató négyszögre bökök. Ekkor feljön a nyitott oldalak listája egymás alatt. Itt viszonylag gyorsan, az X-ekre nyomva bezárom mindet, amíg a sötét, blank oldal nem marad. Innen pedig a vissza (bal alsó) gombbal lépek ki. Így nem marad a futó alkalmazások között, ellenőriztem.
"Ne legyél hős! A hősök ostobaságokat csinálnak és meghalnak." (Daenerys Targeryen)
-
fricy81
tag
Sorry, a probléma a te készülékedben található. Valahol... Novát használok mióta megvan az y300, és az általad leírt jelenséggel nem találkoztam még. Nem tudom mi a baj, de ez nem a normál ügymenet része.
Most rendszeralkalmazásként van fent, de ment már user appként."mint egy talicska döglött papagáj"
Ja, és a böngészőbezárással szerintem feleslegesen stresszeltek, úgyis kilövi a teló ha kell másnak a ram. Addig meg inkább maradjon betöltve.
[ Szerkesztve ]
-
zolivep
tag
válasz Biggeszkij #10673 üzenetére
Megnéztem, tényleg működik!
Kezdőoldalt hogy tudok beállítani?Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
MIG21
tag
válasz x1port #10672 üzenetére
A gyári Firefox böngésző halott: frissítés, támogatás nincs rá.
@ (#10671) Biggeszkij:
Kezdetek óta a Nova Launcher-t használom (legfrissebb verziót), meg vagyok vele elégedve (igaz nem használom az általad említett programot). Több szabad memóriám van, mintha az Emotion UI-t használnám. -
törölt tag
válasz Biggeszkij #10673 üzenetére
@ Biggeszkij
Hol lehet az egyoszlopos megjelenítést beállítani? A mini és a teljes verziót is kipróbáltam, de azt az eredményt, amit az Opera Mini tud, egyiken sem találtam.
-
Bass
addikt
TSF Shell? Viszont én is novát használok és no problem,a nextet imádom tsf-t imádom csak sokat esznek. Nekem nincs konvertálva rendszerbe és jól müxik,valami más az ok.
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Csakapuli
csendes tag
Sziasztok!
A gyári kamera appot használom elégedett vagyok vele.
Tudnátok valami módszert amivel én határozhatnám meg a képek mentésénekmappáját. Alapból csak a belső memóriát, vagy az SD kártyát ajánlja fel. Nekem viszont az kéne, hogy eleve rendszerezve lennének a fotók, nincs időm másolgatni.Előre is köszi
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz fricy81 #10677 üzenetére
Próbálgatom. Akkor jött elő ez a hiba, amikor ikonokat húzok egymásra, fájlkonténer (mappa) készítés céljából. Ha utána rögtön indítom a Titaniumot (jogtiszta, esküszöm bíró úr kifizettem!), akkor van a baj.
Az Y300-nak lelke van. Szinte nincs két egyformán működő...
-
Biggeszkij
aktív tag
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz #64315648 #10682 üzenetére
Feltettem az Operát (eddig őtet sose láttam), hogy megnézzem, mire is gondolsz az "egyoszlopos megjelenítés"-sel kapcsolatban. Nos, azt látom, hogy az Opera, ha ezt a funkciót élesítjük azt tudja, hogy ha elforgatom a képernyőt 90 fokkal, akkor is egy oszlopban tartja-mutatja a szöveget (pl. Index.hu-n). Ez saját innovációjuk lehet, ezt valóban nem tudja a többi. Elnézést, nem tudtam miről is beszélsz... (Megnéztem a Dolphin pluginjait is, de azok közt sincs erre való.)
Egyébként egész jónak (gyorsnak) tűnik az operett, még tesztelem, és lehet, hogy itt maradhat nálunk éjszakára...
Még egy kérés: valaki, aki kellőképpen mazopista és Novás, nem tenné meg a kedvemért, hogy 4-5 ikont próbából egymásra húz, s utána egyből megpróbálja elindítani az ifjú Titán(iumo)t? Jön-e ki füst a készülékből? Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
user112
senior tag
válasz Biggeszkij #10688 üzenetére
Általában jó az egy oszlop: hírek, fórum stb. De van mikor nem jelenik meg minden, főleg ha nem mobilra optimalizált.
-
törölt tag
válasz Biggeszkij #10688 üzenetére
A Dolphin Minivel majdnem ugyanilyen eredményt sikerült elérni, a szöveget összetördeli egy kijelző szélességre, de pl. ugyanott a képekkel már nem sikerült megbirkóznia.
Ugyanez az Opera Minivel: [link]
Kipróbáltam 6 db ikonnal egy mappában a Nova-t, gond nélkül megy a Titanium. Nem a legfrissebb, 5.3.2 a TB verziószáma, de a Nova 2.3.
[ Szerkesztve ]
-
Bass
addikt
a beagyazott vidokat hogy lehet megnezni online opera minivel? Uc viszi de a mini nem,van erre mod h meg lehessen nezni? Mert a miniben szimpi a keves ram fogyasztas de fapados ilyen szempontbol.
-
Emberkeman81
aktív tag
Amióta frissítették a totálcommandert azóta lanon nem tudok bemenni a számítógépre.
Mit kellene csinálnom?Vagy valami más program?Próbáltam már x-plore-vel de az sem megy. -
papp053
tag
válasz Emberkeman81 #10693 üzenetére
Az ex file explorer is jó a gépbe turkáláshoz Én azt használom.
[ Szerkesztve ]
-
macsek18
aktív tag
Sziasztok!
Root nélkül milyen progival lehet elmenteni és visszaállítani az alkalmazásokat?
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz #64315648 #10690 üzenetére
Köszi, hogy vetted a fáradságot. Asszem megvan a probléma gyökérzete. Titaniumom Link2SD vel linkelve volt a külső memóriába. Ez a Next-nél soha semmi gondot nem okozott, viszont a Nova ezt nem nézi jó szemmel. Sőt, azóta jelentkezett egy szintén sose látott bug, mégpedig az email kliensem a kuka ürítésekor fagyott le.
Szóval, bár tudnám szeretni Novát, de úgy gondolom, hogy: the Next will the next.
-
Bass
addikt
válasz Biggeszkij #10696 üzenetére
melyik nextet hasznalod? Mennyi ramot eszik mostansag,reg nem hasznaltam
-
törölt tag
válasz Biggeszkij #10696 üzenetére
Nem volt egy nagy fáradság, öt ikon már eleve együtt volt, csak odatettem még egy hatodikat is melléjük. Most néztem, hogy a Titanium nekem is ugyanúgy linkelve volt, mint ahogy te is írtad, szóval valami más gond lehet (talán a frissebb Titanium verzió?). Most töröltem a linket, mert bőven elfér mindenem a belső tárhelyen.
A gyári email klienst használom, azzal sincs fagyás jellegű gond. -
KERYgsxr
tag
Sziasztok!
Még a gyári B190 van a telón,t-s,meg lehet valahogy oldani hogy OTA-n ajáljon fel frissítést?vagy csak manuálisan lehet frissíteni?
köszönöm a választ előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest