- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tdhenry
tag
Most játszottam a real racing 3-mal kb 40-50 percet kisebb szünetekkel, a végén 15 perc folyamatos játék után 38,1 fok volt a max. Elég meleg volt, és mocskosul merül közben
-
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
Csatlakoznèk a klubhoz. Egy LG G3-t vàltott le a Honor 8.
Sajnos rögtön problèmàba ütközetem. Bocsànat hogy rögtön segìtsèget kèrek. Nem tudom aktíválni a google fiokomat. Rögtön az első oldalon jelszó megerösítést kèr. Nem tudom hogy mit írjak be. Semmit nem fogad el. Ès már csak egy pròbàlkozàsom maradt. Ès ugyan ez a helyzet ha megakarom nyitni a play árùházt.
Nagyon megköszönném ha tudnàtok segìteni. -
Blac1
aktív tag
Köszönöm megoldottam. Az ujjlenyomatnál megadott jelszò kellett. De azt is pròbáltam eddig is, de ugy látszik rosszul írtam be. Még egyszer köszönöm.
-
nagysandor79
aktív tag
sziasztok.
töltő csatit mennyire nehéz/bonyolult kicserélni. nem kontárkodok bele csak érdeklődés.
vajon honor 3chez töltő csatlakozót honnan tudnék eredetit rendelni? ugyanis vacakol a töltő,állandóan kicsúszik a kábel. :-( -
Dwatti
addikt
válasz nagysandor79 #5360 üzenetére
Az Usb dugó csúszik ki a töltőből ? Próbáld meg óvatosan egy fogóval megszorítani , kicsit összenyomni a végét.
-
m.adri1
csendes tag
válasz headhunter86 #5285 üzenetére
Szia!
Végül mennyi idő alatt érkezett meg a rendelésed a mobilcornertől?
Esetleg a huawei-eseket nem hívtad fel, hogy tényleg minden rendben van e a telefonnal (gyári gari stb)?
Én is nézegetem a webshopokat és ez a legolcsóbb, ami gyanús -
Sanki
addikt
NFC-vel meg lehet csinálni az alábbiakat?
1. Némítás, összes hívás átirányítása 1 másik számra, wifi- és mobilnet off (esetleg repülőgépes mód is jó).
2. Az előző funkciók kikapcsolása, tehát: rezgő vagy hangos mód, átirányítás kikapcsolása, wifi- és mobilnet on. -
Blac1
aktív tag
Sziasztok. Lent a navigáciòsáv gombjainak a mèretèt lehet változtatni?
Köszönöm. -
headhunter86
senior tag
válasz m.adri1 #5366 üzenetére
Múlt hét szombaton rendeltem és most pénteken kaptam meg.
Nem hívtam fel őket. Boltot kérdeztem, ők mondták, hogy Telemax-szal kell intéznem a garit ha szökséges.
Ezen kívül még van 5-6 bolt ahol olcsóbb, de itt fórumon már vettek innen telót, azért vettem én is innen.Másik lehetőség Euronics lett volna. 126.000-ért megkapod és hivatalos bolt.
[ Szerkesztve ]
-
m.adri1
csendes tag
válasz headhunter86 #5378 üzenetére
köszi, csak azért kérdeztem, mert én is olvastam itt korábbi hozzászólásokat, hogy esetleg csak forgalmazói garit adnak és nem gyártóit.
Illetve, hogy nem EU-s a telefon hanem lehet, hogy kínai átbuherált. Tudván, hogy mennyire értek hozzá, nekem simán el lehetne adni egy kínait is ezért kérdeztem, fogalmam sincs mit kell nézni rajta, hogy tudjam honnan származik -
headhunter86
senior tag
válasz m.adri1 #5379 üzenetére
Hát magyar töltővel küldték, valamint rajta a hátulján, hogy EU-ban is működik.
Amúgy a dobozán Holland cím van, gondolom ott gyártották.Bolttal egyetlen problémám az volt, hogy hitegettek a feladásról, már majdnem visszamondtam, mikor meglett.
De mondták, káosz van most náluk a sok megrendeléstől.
Az volt a gondom, hogy hétvégén mikor rendeltem raktárról rendeltem és mégse kaptam meg azonnal, hanem rendelniük kellett. Gondolom más kapta a raktárkészleten lévőt és nem frissül magától az oldaluk. Igazából nem tudom a hátterét, csak ez kicsit fájt nekem, hogy itthonról rendelek raktárról és nem másnapra kapom meg.[ Szerkesztve ]
-
arkone
aktív tag
válasz headhunter86 #5380 üzenetére
Nem valószínű, hogy a Huawei Európába hoz gyártani bármit is 5x annyi pénzért.
Inkább Hollandiába szánt telefon lehet.
[ Szerkesztve ]
-
m.adri1
csendes tag
válasz headhunter86 #5380 üzenetére
Igen, az arukereson olvastam, hogy leginkább erre panaszkodnak a bolt kapcsán :S Holnap telefonálok párat, de ez legyen a legkevesebb, hogy nem 1 nap hanem 7, ha egyébként minden szempontból okés a telefon
-
headhunter86
senior tag
Most a telefoncserével nekem egyetlen egy gonddal találkoztam google oldalról. Mégpedig, hogy a WIFI-s jelszavaim nem hozta át Honor-ra. Ez miért van? Én úgy tudom hogy WIFI-s jelszavakat menti google.
-
mm89
őstag
Sziasztok!
Tegnap beléptem én is a klubba egy kék példánnyal.
Használtan vettem egy fővárosi gsm boltban. A dobozán Hollandia van ennek is.
Nagyon tetszik a telefon, száraz kézzel tényleg iszonyat csúszós! Egy MSVII tokot már rendeltem hozzá, akinek van az mondja már meg nekem, hogy milyen a tapintása. Nem a sandstone, hanem a sima változatot vettem. Jó lenne valami olyan tok mint a gyári iphone 6 tok, ami egészen bőr-szerű tapintású. Tudtok ilyet?Belaktam a telefont. Az akkuja nagyon szimpatikus, kicsit több mint 3 óra SOT majdnem 9 óra alatt és még mindig 37% -on van.
Egyelőre nem rootoltam, de szerintem nem sokáig fogom bírni, mert még nem volt rootolatlan telefonom és meglepően sok a reklám. (nyilván nem vagyok hozzászokva)
Jól értem, hogy a roothoz nyitott bootloader kell, az meg töröl mindent a telefonról? A belső sd-t is?HiCare kérdés:
Regisztráltam magamnak egy ilyen fiókot, de még pénteken és nem telefonon. Ma amikor beléptem a telefonon a fiókba azt mondta, hogy ebben a régióban nem elérhető ez a szolgáltatás. Aztán vettem észre, hogy véletlenül a kínai régióba regisztráltam (nem is rémlik, hogy mikor kérdezte). Nem tudom megváltoztatni sem a HiCare appban. A fiók törlésével próbálkozok, de nem történik semmi amikor rányomok..headhunter86
Nekem sem hozta át a wifiket[ Szerkesztve ]
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
H8-ra milyen igényesebb tok létezik, ami ajánlott? ami a 2$ szilikonbugyi felett van minőségben.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
headhunter86
senior tag
válasz Mr.Csizmás #5389 üzenetére
-
Brumi˘
addikt
Ipaky tokokra nézz rá, nekem bejött.
-
berek21
őstag
válasz headhunter86 #5390 üzenetére
A spigenre majd nézz rá a gyártónál is, mert hivatalosan nem csinálnak.
Lancia Delta III eladó!
-
Sragi
őstag
Nilkin-t rendeltem én.
-
headhunter86
senior tag
Ipaky meg is jött spanyolból. Múlt hét hétfőn rendeltem és itt is van.
Azt kell mondjam elég fasza kis tok. A szégyen az, hogy gyári szilikont is rendeltem Pestről, még raktáron-t írt mikor rányomtam a rendelésre. Erre jön a mail, hogy szállítási idő 6-8 munkanap. Most, hogy ideért az ipaky, így lemondtam a szilikont, csak nem voltam benne biztos, hogy tetszeni fog.
Egy Spigen-t még majd rendelek, ha hamisítvány akkor is, mert jól néz ki az is képekről[ Szerkesztve ]
-
gaben88
őstag
Nillkin üveg fóliát használ valaki? Ali-ról rendelnék most előre hátra. Érdemes? Ha igen, melyiket? Előre több fajta is van...
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
Dwatti
addikt
válasz gaben88 #5395 üzenetére
Igen én használok és szerintem jó, aránylag jól is fed (széleit ez sem takarja kb -1 mm sarkoknál -1,5 mm)
itt rendeltem 10 nap érkezéssel.[ Szerkesztve ]
-
Dixhorn
csendes tag
Most jött meg két tokom, egy sima szilikon, meg ez:
http://www.ebay.com/itm/Luxury-Ultra-Thin-Slim-Matte-Hard-Back-Case-Cover-For-Huawei-Honor-8/282137908077?_trksid=p2060778.c100275.m3474&_trkparms=aid%3D333008%26algo%3DRIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D20140723144412%26meid%3Dff84823a26e148e38484a3456c2c0d8d%26pid%3D100275%26rk%3D1%26rkt%3D4%26sd%3D152174143365
Nos a szilikon nekem nem jön be, ha kell valakinek eladó.
Ez a kék viszont nagyon fain. Ilyen homokszórt, enyhén érdes a felülete és nem olyan kopogós szar műanyag mint amire gondoltam, hanem olyan puha, enyhén gumis hatású a tok. De lehet csak egy felület van rávonva, mint az autókban belül. Ami ocsmány lesz ha lekopik.
Jól passzol a kék telcsihez, a gombrész szabadon van, egyáltalán nem csúszik, inkább ilyen polírpapír feeling fog el ahogy fogom.ujjlenyomat nem látszik meg rajta. Nem vastag, nem igazán nagyobb tőle a telcsi, masszívan fekszik rajta, ráadásul úgy is , hogy nekem hátul is van üveg a telcsin.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest