- Gaming notebook topik
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
headhunter86
senior tag
válasz m.adri1 #5366 üzenetére
Múlt hét szombaton rendeltem és most pénteken kaptam meg.
Nem hívtam fel őket. Boltot kérdeztem, ők mondták, hogy Telemax-szal kell intéznem a garit ha szökséges.
Ezen kívül még van 5-6 bolt ahol olcsóbb, de itt fórumon már vettek innen telót, azért vettem én is innen.Másik lehetőség Euronics lett volna. 126.000-ért megkapod és hivatalos bolt.
[ Szerkesztve ]
-
headhunter86
senior tag
válasz m.adri1 #5379 üzenetére
Hát magyar töltővel küldték, valamint rajta a hátulján, hogy EU-ban is működik.
Amúgy a dobozán Holland cím van, gondolom ott gyártották.Bolttal egyetlen problémám az volt, hogy hitegettek a feladásról, már majdnem visszamondtam, mikor meglett.
De mondták, káosz van most náluk a sok megrendeléstől.
Az volt a gondom, hogy hétvégén mikor rendeltem raktárról rendeltem és mégse kaptam meg azonnal, hanem rendelniük kellett. Gondolom más kapta a raktárkészleten lévőt és nem frissül magától az oldaluk. Igazából nem tudom a hátterét, csak ez kicsit fájt nekem, hogy itthonról rendelek raktárról és nem másnapra kapom meg.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz m.adri1 #5453 üzenetére
pár nap és személyesen meg tudom erősíteni. de a mate8 független volt, a topicjában rákérdeztem. (aztán sikeresen le is maradtam a kiárusításáról)
(#5451) headhunter86 gyári gari nélkül kicsit nudista érzésem van azért, főleg ha telemaxba menne....
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest