-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mm89
őstag
Sziasztok!
Tegnap beléptem én is a klubba egy kék példánnyal.
Használtan vettem egy fővárosi gsm boltban. A dobozán Hollandia van ennek is.
Nagyon tetszik a telefon, száraz kézzel tényleg iszonyat csúszós! Egy MSVII tokot már rendeltem hozzá, akinek van az mondja már meg nekem, hogy milyen a tapintása. Nem a sandstone, hanem a sima változatot vettem. Jó lenne valami olyan tok mint a gyári iphone 6 tok, ami egészen bőr-szerű tapintású. Tudtok ilyet?Belaktam a telefont. Az akkuja nagyon szimpatikus, kicsit több mint 3 óra SOT majdnem 9 óra alatt és még mindig 37% -on van.
Egyelőre nem rootoltam, de szerintem nem sokáig fogom bírni, mert még nem volt rootolatlan telefonom és meglepően sok a reklám. (nyilván nem vagyok hozzászokva)
Jól értem, hogy a roothoz nyitott bootloader kell, az meg töröl mindent a telefonról? A belső sd-t is?HiCare kérdés:
Regisztráltam magamnak egy ilyen fiókot, de még pénteken és nem telefonon. Ma amikor beléptem a telefonon a fiókba azt mondta, hogy ebben a régióban nem elérhető ez a szolgáltatás. Aztán vettem észre, hogy véletlenül a kínai régióba regisztráltam (nem is rémlik, hogy mikor kérdezte). Nem tudom megváltoztatni sem a HiCare appban. A fiók törlésével próbálkozok, de nem történik semmi amikor rányomok..headhunter86
Nekem sem hozta át a wifiket[ Szerkesztve ]
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs