- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darksiders84
aktív tag
Sajnálom akik a mai napra vártak hogy majd milyen olcsón lesz és semmi bár másban lennének ilyen jók a megérzéseim.
-
Dareiosss
senior tag
válasz Darksiders84 #4551 üzenetére
Azért itthon jellemzően régebbi kifutó termékeket adnak nagyon jó áron.
-
Bennyboy
őstag
speedshopban nem is kapható, gyártó gari meg jó lenne, de köszi
marad majd a trékom[ Szerkesztve ]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Sragi
őstag
Készlet kisopres 😂
Nem BF -
malnabokor
senior tag
Na megérkezett egy régebben linkelt, elvileg teljes kijelzőt védő fólia (link)
A két széletől kb 0.8-0.8 mm maradt fedetlenül a fém keret felső éléig, alján semmi, tetején 1 mm (tehát pontatlanul raktam fel ) Lehajlik teljesen, tehát nincs fellevegősödés az oldalán.
Cserébe telrémszetesen hozza a fóliák minden hátrányát, tehát már azzal, hogy (sajnos) erőteljesen dörzsöltem ki a levegőbuborékokat, egy-két helyen már megmaradt egy-egy sáv, ami fény tükröződésnél észrevehető, illetve mivel csak fólia, így ütések ellen nem nagyon véd (arra van tokom).Szóval a kijelzőt védi, egész esztétikusan néz ki, valószínűleg majd pár havonta cserélni kell, mert műanyag lévén könnyebben karcolódik.
(szerk: a kiküldött csomagolás felirata ne tévesszen meg senkit, csak az volt a doboza )
[ Szerkesztve ]
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
AlrightSir
tag
válasz malnabokor #4560 üzenetére
A linket tudnál adni hozzá? (A posztban nem jó)
-
Darksiders84
aktív tag
Olyan kérdésem lenne hogy nekem még mindig a b120 van rajta nem mintha bajom lenne szerencsére semmi gond de biztos felajálja magától a rendszer valamikor és vajon mitől függ ez?
-
szatocs1981
aktív tag
válasz Darksiders84 #4562 üzenetére
Amennyire én tudom, ez IMEI függö. Nem mindegyik régió azonos idöben kapja meg a frissítést. Ezért van az, hogy egyeseknek többet kell rá várni. Nekem pl. már jött OTA-n a B131.
Itt le tudod kérdezni, hogy melyik régióba szánták eredetileg a készüléket!
[ Szerkesztve ]
-
szatocs1981
aktív tag
válasz szatocs1981 #4563 üzenetére
Bocs a dupláért!
Az viszont engem is érdekelne, hogy ha huawei oldalán beírom az IMEI-met, pontosan 1 év garanciát ír ki, ha pedig ebben a posztban lévö IMEI-t, akkor 2 év garanciát. Régiónk ugyanaz! Valahova elfelejetettem volna regisztrálni?
-
Luser2000
addikt
Ez hol / hogyan mutatja, hogy melyik régióba szánták?
--
Nekem 2 évet jelez egyébként.[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
gabo075
csendes tag
válasz AlrightSir #4561 üzenetére
Végül is benne van a jó hivatkozás is, íme:
-
Corsa02
őstag
válasz szatocs1981 #4566 üzenetére
Ide milyen formátumban kell megadni? Imei1 vagy 2 kell? Már többféle képen próbáltam de nem talál semmit...
The Truth Is Out There --->
-
Dixhorn
csendes tag
válasz mantequilla #4516 üzenetére
na ma reggel leszámoltam, 15 sec körül csatlakozik a wifire otthon. Mobilnet prompt.
-
malnabokor
senior tag
válasz AlrightSir #4561 üzenetére
Bocsi, valamiért nem sikerült elsőre, itt a rendes link
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
clon
aktív tag
Az magyar H8 első heti akciós edigis 2018-ig garis csak United Kingdom az oldal szerint
-
Sragi
őstag
Nekem valamit kiír az oldal. 😀
Kell valahova
regisztralni mert egyik szam se jo.
Hopp kozben latom van valasz. En Hicare regeltem elvileg.[ Szerkesztve ]
-
clon
aktív tag
válasz szatocs1981 #4574 üzenetére
Sehol nincsen regem. Azt sem tudom érdemes-e bárhová reggelni.
-
V@ns
aktív tag
Srácok, legyen egy jó napotok, péntek van, adok okot egy kis röhögésre
Tegnap megpróbáltam meghekkelni a SIM kártyát, ráapplikálni a microSD-re. Elöljáróban annyit, hogy mínuszban vagyok
A microSD-t reszeltem, reszeltem, kétoldalú ragasztóval a SIM-et rá tettem (persze előtte melegítéssel leszedtem a műanyagról az érintkezőt). Ennél a pontnál elégedetten, diadalittasan be akartam tenni a slotba, erre beragadt. Na, itt pánik, mert kijönni sem akart, full beragadt.... mini agyvérzés és szívroham után kiszedtem nagy nehezen
Mondom reszelek tovább a microSD-n, aminek az lett a vége, hogy ketté törtem.Tehát most mennem kell egy másik SIM-ért a Trébe (5e), vennem kell egy új microSD-t (10e), és majdnem tönkre b.sztam az egy hónapos király telefonomat (130e). Totally worth it!
Ritkán szabadulok fel a fórumra, de rá kellett jönnöm, hogy én nem tudok lépést tartani Veletek, akkora a pörgés itt Jó látni, hogy azért pörög a topik, mert mindenki elégedetten használja, és nagy népszerűségnek örvend a telefon (elnézést, ha valakinek rossz választás volt mégis a telefon). Tehát előre is elnézést kérek, ha netán olyat kérdezek, ami 400 hsz-el ezelőtt volt
Amúgy valaki meg tudta így hekkelni a microNanoSIMSD-t?
[ Szerkesztve ]
-
Sragi
őstag
válasz szatocs1981 #4576 üzenetére
Akkor passz
Valamit nemetul ir ki.
Lenyeg h nem jo neki valami. -
V@ns
aktív tag
Ja, amúgy ezt láttátok?
Spigen case? -
clon
aktív tag
Az hozzá tartozik a képhez amit betettem, hogy nem mostani. A fórum elején is volt erről szó az akkori en linken adta ezt le csak lementettem. A mostani de link semmit nem csinál, vagyis csak "nem tudja feldolgozni az adatokat" .
-
Sragi
őstag
válasz szatocs1981 #4580 üzenetére
Ezt irja ki
Entschuldigung, das System kann Ihre eingegebenen Informationen leider nicht verarbeiten.
#4582 Clon kb ezt irja ki nekem is bar szar vagyok nemetbol 😁😂[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
Lehet H8 fotókat, nézegetni, beküldeni
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1797848953818971&substory_index=0&id=1485249095078960 -
Sragi
őstag
válasz szatocs1981 #4584 üzenetére
En nem tudom de majd otthon megnezem az imei matricat ami a telefonon volt meg a dobozon 😀
Lehet nem is egyeznek 😂 -
Oszy88
csendes tag
Sziasztok! Erősen gondolokozok, hogy veszek egy H8-at a tmobiltól! Aki vett tőlük az kért hozzá készülék biztosítást? Havi durván 2000 ft szerintem megéri, legalább nem kell annyira félteni!
-
Corsa02
őstag
válasz szatocs1981 #4591 üzenetére
Na telefonrol müködik, 2 év nálam is a gar.
Hicareben vagyok regelve.The Truth Is Out There --->
-
Sragi
őstag
Gépről jó az imei. 2 évet ír
-
clon
aktív tag
Most már tudja a de értelmezni az imei számot. Még a modellt is felismeri "Produkt Modell: Honor 8(FRD-L09)". Adatbázis elérési probléma lehetett ezért nem tudta lekérdezni.
-
garrotter
tag
Nekem a német oldalról, német garanciát az angol oldalról angol garanciát ír
"Emberi törvény kibírni mindent, s menni mindig tovább, még akkor is, ha nem élnek már benned remények és csodák."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest