- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darksiders84
aktív tag
Látátok már a tvben a Huweinek a karácsonyi reklámját? Nem semmi mint a C Cola kb azért ebből is látszik hogy igen nagyok és fejlődnek szépen amúgy Samsungos vagy Iphonosat még nem láttam.
-
Andris_2
aktív tag
Tényleg nagyon vigyázni kell erre a telóra, az előző G2-esem három év alatt sosem ejtettem le, ez viszont már egy hét alatt kicsusszant a kezemből, pedig tok is van rajta. Szerencsére nem lett baja, lapjára esett és nem nagyot, de így is koppant rendesen...
[ Szerkesztve ]
-
clon
aktív tag
válasz Darksiders84 #4303 üzenetére
Én szeretem a jó reklámokat (csak nem vásárolok reklám alapján). A T-nek is jó reklámja van karácsonyra (de lehet német reklám volt nem magyar) és mégis milyen ünnepi "meglepetéseket" tartogat a csomagba.
HUAWEI Christmas Advert 2015 - nem tudom erre gondoltál esetleg. A Huawei-Honor elég jó reklámokat csinál csak nálunk nem mennek (az internet korát éljük aki kihagyja az visszaesik).
-
Melanor
tag
válasz Dixhorn #4300 üzenetére
Van pár ember, akiket én is tompán hallok, de ez a z3c-nél is így volt. Viszont a h8 hangosabb, így rendesen tudok telefonálni zajos helyen is. Viszont azt észrevettem, még a z3c-nél, hogy 4g hálózaton jobb lett a hang. Fél éve rendeltem nagyobb net csomagot, ami már felenged a 4g hálózatra és ott vettem észre. Nem jelentős eltérés, én is csak egy HARMAN KARDON ONYX STUDIO 3-al vettem észre a változást.
[ Szerkesztve ]
Soha ne engedd hogy belenyúljanak az agyadba!
-
clon
aktív tag
Valaki használ H8-al ilyen adaptert Nonda USB Type-C - USB 3.0 Type-A mini adapter
[ Szerkesztve ]
-
Joachim
tag
válasz Danny Ocean #4054 üzenetére
Sziasztok!
Nálam is gondok vannak a 2 SIM-es használattal.
Mindkét kártyám VODA-s és csak a 2. SIM-en folytatott beszélgetések szakadoznak. Megabosszantó!
Viber nincs telepítve, sosem volt, ezután sem lesz...
Viszont érdekelne, hogy valami megoldást tudtok-e a problémára!?
Lehet, hogy a VODA által használt frekvenciák támogatásával van a probléma a 2. SIM slotjában?
Ha jól tudom akkor az FDD-LTE (4G) az a B20-as frekvencia használatával valósul meg VODA-nál, de ez nálam az 1-es SIM slotba történik.Ezek a készülék által támogatott és használható frekvenciák:
4G Network LTE FDD/ HSPA+
3G Network WCDMA
2G Network GSM
Technology LTE FDD/ WCDMA/GSM
Network Frequency LTE FDD: B1/B2/B3/B4/B5/B7/B8/B12/B17/B20, WCDMA: B1/B2/B4/B5/B8, GSM: 850/900/1800/1900MHz
Data LTE FDD Category 6: 51.0 Mbit/s (UL), 301.5 Mbit/s (DL), WCDMA: 384 Kbit/s (UL), 384 Kbit/s (DL), HSPA Category 24: 5.76 Mbit/s (UL),42 Mbit/s (DL), EDGE Class 10: 118.4 Kbit/s (UL),236.8 Kbit/s (DL), GPRS: 40 Kbit/s (UL), 60 Kbit/s (DL)[ Szerkesztve ]
Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos!
-
törölt tag
Vettem egy USB átalakító adaptert a saját kábele végére, hogy pendrive-ot tudjak csatlakoztatni, de nem látja a készülék. Valaki csinált már ilyet?
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Beléptem a klubba!
Tudnátok ajánlani nekem tokot a honorra? Máris féltem..
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
tfery
tag
Szevasztok!
Gondolkodom egy Honor 8 vásárlásán. A második SIM-be adatkártyát tennék. Az a kérdésem, hogy telefonálás közben, megmarad-e a második kártyán az adatkapcsolat, és megosztható-e hot spottal? Köszönöm a válaszokat.
Üdv. Tfery
Ma kezdődik életem hátra levő része.
-
clon
aktív tag
Budapestiek esetleg itt próbálkozhatnának LINK, de jelzem nem ismerem az üzletet sem pedig a megbízhatóságát. Állítólag van H8 kompatibilis adatkábel type-c usb, legalábbis az általuk leírtak alapján. Ha valaki be tudna menni az esetleg ki tudja próbálni.
Ennek ellenére ha valaki tud csak adatpert nem kábelt és nem micro usb hanem rendes usb a másik vége és működik, ossza meg a típust.
-
Project: A
tag
válasz garrotter #4260 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszod.
Örülök neki, hogy van lehetőség átállítani a navigációs gombok sorrendjét.Most már egyetlen kérdés maradt, a szín.
Én személy szerint a telefon csak fekete színben párti vagyok, de a Telekomnál sajnos csak kék és fehér színben rendelhető. Visszanéztem a fórumon lévő hsz.-ket ahol szerepelt a "kék" szó, néztem a google-ben, youtube-on anyagot róla de nem tudtam eldönteni, hogy a H8 kék színben elég férfias-e? Munkahelyemen nem nagyon engedhetek meg magamnak egy kirívó? színű készüléket, ezért arra kérlek titeket akik láttak már vagy használnak\használtak kék színű modellt, mondjanak egy véleményt ilyen téren.
Remélem tudtok segíteni.
-
lamberta100
csendes tag
Sziasztok!
Most rendeltem Honor 8 telefont. Kiválasztottam egy tök jó Nillkin Nature TPU tokot arany színben (valahol ezt barnának írják), de sehol nem találtam olcsón.
Tudna nekem valaki ajánlani egy jó oldalt, ahol ezt meg tudom rendelni?Köszi
-
Jocco99
csendes tag
válasz Project: A #4325 üzenetére
Szia
Nekem kék van,szerintem férfias, és nem kirívó, de feltűnő jelenség .
-
Corsa02
őstag
Nekem kék van, szerintem abszolút férfias. Ha kicsit kevesebb a fény akkor sötétkék, vagy már szinte feketébe hajaz. Szerintem igen elegáns hatása van, legalábbis nekem ilyen visszajelzések jöttek. Én is olyan helyen dolgozom ami tűr meg nagy csicsát...de itt szó sincs ilyenről szerintem.
The Truth Is Out There --->
-
berek21
őstag
válasz lamberta100 #4326 üzenetére
Nem tudom mennyit gondolsz költeni rá, de íme egy lelőhely. Én is innen rendeltem áttetszőt.
http://s.aliexpress.com/eauyeQfm
[ Szerkesztve ]
Lancia Delta III eladó!
-
voros89
tag
Sziasztok! Mindenkinek borzasztó képeket csinál automata módban a Honorja? Vagy valami frissítés ami várható és javít rajta?
Jelenleg b120as frissítés van rajta. -
tfery
tag
Berek21, Hoorus köszönöm a válaszokat. Lendítettetek a dolgon, bár még mindig idegenkedem az üveg hátlaptól.
Ma kezdődik életem hátra levő része.
-
Dixhorn
csendes tag
jelentem:
- a kék férfias kinézetű
- én feltűnőnek semmmiképpen nem nevezném viszont, ezért is ezt vettem
- nekem van rajta üveg hátul is, csúszik ugyanúgy mint barom + mellette alu keret volt rajta, most vékony szilikon van
- a 131-es frissítés után, mégiscsak jó lett az automata fényerő, de a hangminőségben semmit nem vettem észre
- ja, automata módban megfelelő fényben igenis jó képeket lehet vele lőni, mondjuk nem akkor sztár a telcsi mint amennyire az ember gondolná a két szenzor miatt, de nem tökéletesen megfelel, mert van jó gépem fényképezésre
-selfiekamera sem rossz, visszaszámlál, ergo van idő belőni a témát, sötétben a kijelző fehér fényével meg is világítja, ötletes -
mantequilla
aktív tag
Kékben nem elég férfias. Inkább aranyat vegyél.
-
Dixhorn
csendes tag
válasz voros89 #4336 üzenetére
Automatában, ami befolyásolhatja és állítható: képfelbontás, telítettség, kontraszt,fényerő
Bár a képfelbontás minimum 6 mp, azzal is tökéletes képet lehet lőni,max extrémebb kinagyításnál már mást mutat, de a telcsi kijelzőn ebből nem fogsz érzékelni semmit nagyítás nélkül.
Amire inkább figyelni kell, honnan jön a fény, mennyi fény éri a témát, mennyire mozog a kezed, milyen a háttér stb. tehát fotózási alapok.
[ Szerkesztve ]
-
voros89
tag
válasz Dixhorn #4341 üzenetére
Normál kinti fénybe tényleg kiváló, de mondjuk egy étteremben egy csoport képet csinálni egy asztalnál 10főről hát elég gyengusnak tűnik az arcokat egész nehezen lehet kivenni. Pedig auto vaki bevolt kapcsolva és max felbontáson volt. Az exponálás gyors volt gondolom kis záridővel készült.
-
Dixhorn
csendes tag
válasz voros89 #4343 üzenetére
Igen, egy olyan helységben egy jobb fényerejű objektívvel lehet esetleg jó képet lőni.
A vakut nem használom általában sosem, mert ha kívül esnek a vaku hatósugarán, akkor még rosszabb lehet a kép.
Megnyújthatod manuálisban a záridőt, de az csak statikus témához lesz jó,+ a telcsit is fixen kell letámasztani.
Egyébként tegnap néztem teszképeket, másik két telcsivel hasonlítva, azt hiszem a Samsung S7 lényegesen jobb képeket lőtt gyenge fényben.
Nem szabad elvárni azért ezektől olyan sokat, mint amit előadnak nekünk , hogy mennyire frankó már egy ilyen telefon kamerája.
Az is vicces volt, hogy egy tag meg akarta magyarázni nekem, hogy ő lő olyan képet az Iphone hetesével mint én az APSC szenzoros fényképezőmmel. Én meg csak azt tudtam mondani mosolyogva, hogy tényleg, mesélj még.
[ Szerkesztve ]
-
berek21
őstag
válasz lamberta100 #4331 üzenetére
Semmit. Én az aliexpress applikációt használom, azon belül pedig az alipay-t. Sokat rendelek tőlük, de még soha nem volt problémám. Semmilyen.
Lancia Delta III eladó!
-
bigalli
csendes tag
BETA
A Huawei tervezte EMUI 5.0, az újonnan kiadott Android 7.0 alapokon. A vadonatúj EMUI 5.0, amit a mediterrán tiszta kékjei és fehérei inspiráltak. A kezelőfelület egyszerű és okos, és az EMUI 5.0 fejlett és kimagasló teljesítményt hoz, amivel a mobiltelefonok még gördülékenyebben működnek. ...
[Frissítés megjegyzések]
1. Az EMUI 5.0 alapvető funkcionalitásbeli változásokat hoz, ami hatással lehet a használati szokásaira. További részletekért látogasson a Huawei fogyasztói weblapjára a http://consumer.huawei.com címen, és tekintse meg a felhasználó útmutatót.
2. Ez a frissítés nem törli a személyes adatait, azonban javasoljuk, hogy készítsen mentést minden fontos adatról a frissítés előtt.
3. A rendszer a frissítés után újraindul. Ez nagyjából 10 percig tarthat. A frissítés után a főképernyő automatikusan az EMUI 5.0 témát mutatja.
4. Ha bármilyen problémával találkozik EMUI 5.0 alatt, jegyezze le a hibát, és hívja a hivatalos ügyfélszolgálatunkat. Látogasson a Huawei fogyasztói weblapjára az ügyfélszolgálat elérhetőségéhez.
FRD-L09C432B316
FRD-L19C432B316[ Szerkesztve ]
Honor 10 Green 128GB - Android 8.1.0 / Honor 8 Gold 64GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest