- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Amazon Fire TV stick/box
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Apple asztali gépek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dottore
addikt
válasz horvath85g #39950 üzenetére
Így van. Egyenesen tilos sokszor lemeríteni. Sokaknak furán hangzik, de az a jó ha rátöltesz és soha nem hagyod 15 % alá menni.
-
LógaGéza
veterán
válasz Scooter74 #39937 üzenetére
Mondjuk én már a CAF verziót preferálom
[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
marquuard
veterán
Alap CM12.1 (non-CAF) mennyire használható? Van még gond az akksiidővel?
PSN ID: marquuard
-
goccer
aktív tag
Melyik gapps érdemes CM-hez felrakni?
-
Nite
őstag
mondjatok mar, miert szarik be folyamatosan a kamera, tok mindegy kitkat vagy lolli...
az utobbi 3 hetben csinalja, azelott sohasem volt ilyen
Paid my dues!
-
nzolo76
tag
válasz focvis #39933 üzenetére
Én is ezt tapasztaltam. A telóm 8 hónapos, de volt úgy, hogy reggel 6:30-kor vettem le a töltőről 100%-on, 14:00-kor 13%-on volt alig 1óra kijelzőidővel. Nem tudtam vele mit kezdeni. Berágtam és váltottam. De sajnálom eladni is az N5-öt, mert a Nexus érzés hiányzik. :-(
*** iPhone 12 - iPad Pro - Apple Watch S6 ***
-
TaylorPro
addikt
Frissült a Power Toggles. Működik az adatkapcsoló.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
vacs
veterán
válasz dud998 #39923 üzenetére
Ez az Asus Zenfone 2 launcher egész fasza.
Én eddig dodol-t használtam, de ez se rossz, bár a többségnek a Nova az isten.(#39963) TaylorPro: yesss, root-olt telón tényleg működik végreee
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
aizen92
addikt
válasz TaylorPro #39963 üzenetére
adat mint adathálózat, mint mobilnet? mert nekem még mindig bedobja a beállítások menüjét és még egyet kell rajta kapcsolni ( notification barban használnám )
ja root is kell hozzá. már értem.
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
ntomka
nagyúr
Az új cm nightly-ban ki lehet kapcsolni a heads up notificationt. Öröm és boldogság.
ツ Headphones on - World off
-
MrPetya19
addikt
-
peugeotmate
őstag
Helyzetjelentés. Szerdán leadtam a Nexus 5-ömet a Váci úton a szervizben, mégpedig az alábbi hibákkal. 3 helyen repedt volt a készülékház (SIM tálca, jack dugónál, hangerőgomboknál). Nyekergett a hátlap, valószínűleg a burkolat mögött elengedett egy pöcök, vagy letört és amiatt. Az akkut is mondtam hogy gyorsan merül, hátha cserélik. És láss csodát, másnap délelőtt kaptam is az SMS-t, hogy kész a telefon. Kapott új kijelző+keretet, új hátlapot és új akksit. Abszolút korrektek voltak. 1+1 év garim van a készülékre. (Telenornál lett vásárolva a készülék.)
Úgyhogy ne legyetek restek visszavinni a készüléket, ha valami nem szuperál.meg
-
Sajtqukac
tag
Sziasztok!
Tegnap az én telefonomon is ki jött a beragadó bekapcsoló gomb probléma. Csütörtökön tudom csak fel vinni Pestre. Az egyetlen gondom hogy most úgy ahogy ki iktattam a bekapcsoló gombot (hangerő gombra ébred, dupla koppintás a status barra el altatja. ) ami főleg kikapcsolásnál eléggé macerás. Nem tudjátok hogy lehet SlimLP alatt screen off shortcutot rakni a főképernyőre?
-
dud998
őstag
Örülök, hogy tetszik. Én megvoltam a gyárival is, de ez egy kicsit mintha gyorsabb és pörgősebb lenne, illetve lehet testre szabni is egy kicsit. És mindenféle mókolás nélkül.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
Scooter74
őstag
Jó ez az AICP-de LTE+n merül mint titanic.
Milyen romot érdemes kipróbálni?Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
marquuard
veterán
válasz Scooter74 #39983 üzenetére
CM12.1-et én mellőzöm egy kicsit, fél évet vártam a CM12-vel is. AOSP based ROM-okat nézz, szerintem rendben vannak.
(#39984) SteveJobs: Ez is baromság... Múltkor előszeretettel ajánlottad a Terminus-t, most meg ellenzed ezt a romolósdit, próbáld meg eldönteni, hogy akkor most mi van. Szerintem egyáltalán nem vészes egyik ismertebb ROM se, hozzáértő emberek készítik őket.
PSN ID: marquuard
-
Nite
őstag
válasz SteveJobs #39962 üzenetére
na felraktam enis ezt az aicp-t, lattam sokan oda vannak erte, kivancsi leszek
csak 2 problemam van vele, bar az egyik az nem is problema igazabol, miert van ez is alapbol tele mindenfele felesleges app-al? browser, messenger, stb... ugyis mindenbol letoltom a google megfelelojet!
ha mar itt tartunk, nincs ebbol teljesen szuz valtozat?
ezen kivul, ha a fogaskerekre nyomok a notif-eknel akkor miert rezeg?
ja! a kamera app az egyetlen, amit nem csereltem le google valtozatra, mivel eleve azzal volt problemam...
vagy nem maga az app a hibas?
Paid my dues!
-
stigma
addikt
Sziasztok!
Múlt héten vettem én is N5-öt amihez vettem egy Template gGass-t mert nem akartam összecseszni az üveglapot, illetve ha leejteném ne az törjön össze viszont szeretnék tokot is venni, bármelyiket amiket az 1.hszben írok (Spigen,Ringke, Bumper).
Honnan érdemes venni/rendelni?Bocs hogy hülye a kérdés de néztem már mindent, Ebay, Ebay.co.uk, de a Spigen tokok ilyen 5-7 ezerből jönnek ki, Ringke tokot nem is igazán találok, Bumper-t meg találok de szerintem az hamisítvány.
Valaki linkelne/küldene priviben egy megbízható helyet/weboldalt?
Köszönöm.
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
Scooter74
őstag
-
#Dániel
tag
Nekem sem tartott sokáig az élet stock romon... most cataclysm-ot fogok telepíteni. Valami tapasztalat?
CM12 után kíváncsi leszek. Meg még megnézek egy párat lehet -
LógaGéza
veterán
válasz Scooter74 #39990 üzenetére
Mindig is LTE-n használom, nekem sose merült...
Nite
Ugye megvan, hogy a Messaging az a SMS app? Sokan nem szeretik a Hangoutsot...
Meg miért jobb az, mint pl a Chromát mikor először felraktam, akkor nem volt benne semmilyen SMS app. Gyorsan utalnom kellett volna, vártam a bankos SMSt, erre baszott jönni. Utánna láttam, hogy nincs is fenn semmilyen app SMSekhez...
A böngésző meg benne van az AOSP forrásban is, vannak is hozzá jó kis optimalizációk, minek szednék ki?"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
bl4ze
veterán
még mindig keresek POP3-hoz valami nem csicsás, egyszerű email app-ot.
a legtöbb túl csicsás, túl giccses... nem tudtok valami egyszerű, de jó POP3 email appot?a régi 4.1 androidos stock email teljesen jó volt, de már nem érhető el főleg nem nyalóka alatt
.:. bl4ze .:.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest