-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
radicspeter1
őstag
Fennt a ...47O 5.1 AOSP droid. Meglátjuk mit hoz a konyhára
[LG NEXUS 5]
-
horvath85g
aktív tag
van egy eladó, fehér, 32GB-os, nexusom (5) ha valakit érdekel írjon privát üzenetet
-
Scooter74
őstag
válasz radicspeter1 #39507 üzenetére
Te fordítottad magadnak?
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Kispósi
aktív tag
Sziasztok!
Van köztetek valaki akinek nem akarták garanciában csinálni az oldalkeret cserét (repedés)?
Nem vagyok Pesti így egy barátom vitte be (illetve végül a csaja) de nem akarták gariba
bevenni tőle hanem meg akarta vágni 35e Ft-tal. Váci úton az LG szervízben, egyébként
Expansys-os teló.[ Szerkesztve ]
-
Scooter74
őstag
válasz radicspeter1 #39512 üzenetére
Pedig már kezdtem örülni, hogy fordítottál egy romot!
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Slukkica
őstag
válasz radicspeter1 #39512 üzenetére
Rastapop a rom neve, Rascarlo a neve aki csinálta
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
marquuard
veterán
-
X_C
tag
Sziasztok!
A D820-as modell semmilyen magyarországi lte/4g hálózattal nem képes kommunikálni? Nincs is benne olyan vevő, amilyen itthon kell és nem is lehet valahogy megbűvölni sem? -
SteveJobs
őstag
válasz mr.szabados #39486 üzenetére
Nekem nem csinàlja gyàrival!
-
marquuard
veterán
-
toscana
csendes tag
Hello mindenki !
Kint van egy új kép 5.1.0 (LMY47I) Vagy csak nekem új ??
[ Szerkesztve ]
OnePlus 5 A5000 5.0.1
-
TOZ
addikt
Az iment megmakkant a telefonom.
Valaszinuleg a bekapcsolo gomb ment el melegebb eghajtalra.
Allando ujraindulas, kikapcsolas, a kepernyo felebresztes celzattal nyomott bekapcsolas kozben felvillan a "kikapcsolas" felirat, aztan a feloldas utan mar kapcsol is ki / indul ujra.Remelem a Vaci uton szepen megcsinaljak nekem a jovo heten. Addig egy Lumia 630-at kell "elveznem"...
-
G4bi89
senior tag
válasz Sajtqukac #39500 üzenetére
Ez elég aljas. Gondolom azért nem vállalják csak a gomb cserét, mert így akkor gari időn túl kénytelen vagy új készüléket venni. Mivel nyilván senki nem fog 60 ezret kiköhögni egy amúgy 80-at érő telefonért. ( Marad ilyenkor a gsm szerviz ők biztosan megoldják olcsóbban. Nem egy nagy művészet kicserélni egy gombot szerintem.)
"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
Sajtqukac
tag
-
lezlie74
csendes tag
Az első fecske
-
Scooter74
őstag
-
belavagyokbp
aktív tag
válasz Scooter74 #39530 üzenetére
Tegnap este felraktam, eddig jó
Arra figyeljetek, hogy valamiért a titanium backup fc-ztetni a google play-t, ami restart után se marad abba, csak full rom reinstall segít Ezt megfigyeltem már unnofical cm12.1-ekkel is, de az official-ban is előjön ez a hiba, lehet a TB a ludas, én a 7.0.1-et használ(nám)om, banks gapps-al. -
Martinitius
tag
válasz belavagyokbp #39532 üzenetére
Nekem is jöttek az fc-k bőszen szval twrp-be full wipe, legfrissebb gapps, és úgy fel a legfrissebb (közben kijött a mai nigthly is) nightly!
Ius est ars boni et aequi. // Nexus nagyhatalom vagyok: 3db Nexus 5; 2db Nexus 5X; 1db Nexus 6P.
-
w333
félisten
-
w333
félisten
-
marquuard
veterán
PSN ID: marquuard
-
huan
őstag
Mi újság van az Xposed-del 5.1-en?
-
-
törölt tag
Sziasztok. Van valakinek Emag-os telefonja, és netán szervizeltette is velük? Mi a tapasztalat, unrootolni kell, vagy nem foglalkoznak vele? A kijelzővel van problémám (bal alul erősen beszűrődik a háttérvilágítás és egyre inkább zavar, mert nem tudok világos hátteret beállítani, vagy videót nézni), jó lenne megjavíttatni.
-
gyalu 1
aktív tag
Üdv!
Létezik olyan alkalmazás amelyik Otg-n tud NTFS fájlrendszerben írni-olvasni? (Stock rendszer, nincs root)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest