-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsuri89
őstag
válasz zsirfecske #39230 üzenetére
Látom neked is bevált a Nillkin üveg fólia. :-)
Sima fóliát soha többé nem raknék. Annyival másabb érzés hozzányúlni a telefonhoz, hogy csak na.
Ráadásul én annyira hibátlanul raktam fel, hogy mindenki csodálkozik azon, hogy ezen a telefonom van fólia.Az biztos, hogy következő telefonom S6 Edge biztos nem lesz, mert arra üveg fóliát rakni lehetetlen
Bárki sima fóliát akar, inkább szánjon rá plusz pénzt és vegyen ilyen Nilikin üveget. Nagy előnye, hogy ezek a hajszálkarcok nem világítanak, mint a sima fólián, na meg ez is nehezebben karcolódik. Nekem már fél éve fent van és szinte alig van rajta hajszálkarc.
-
dozsabalint
senior tag
válasz Dzsuri89 #39251 üzenetére
Most nyomkodtam meg az S6 edge-t az óbudai Auchan-ban (280-ért vesztegetik). Érdekes a hajlított kijelző, de nekem úgy tűnt, hogy igazából maga a kijelző nincs is hajlítva, csak a gorilla glass - akárcsak az iphone 6-nál, csak nagyobb szögben (távolról sem olyan szép, mint a note4-nél).
Mindenesetre cserén nem gondolkodok .
[ Szerkesztve ]
-
TTTotya
senior tag
válasz TaylorPro #39249 üzenetére
Hogy megéri-e a felárat azt neked kell eldöntened. Ha visszább olvasol kicsit, akkor látod, hogy nemrég írtam róla. A fénye egyáltalán nem zavaró sötétben sem, az adaptív fény szenzor nagyon gyorsan követi a környezeti fény változását, és lehúzza a fényerőt ha lekapcsolod a lámpát. Nem kapcsolja ki a led -et, de automatikusan stand by -ba kapcsol ha feltöltött és nem fogyaszt annyit. Töltőfejet/adaptert egyébként sem nagyon szoktak adni hozzájuk.
[ Szerkesztve ]
-
bl4ze
veterán
Urak, segítsetek.
Összetört a telefon kijelzője, egy "kedves" ismerős rálökött egy teli fél literes korsót, a sör nem tett benne kárt (fólia+vastag Spigen tok) , de a kijelző jobb oldalát eltalálta a korsó és megrepedt
A telefon nem garanciális, 1.5 éves. Hol érdemes kijelzőt cseréltetni, mennyibe kerül kb ?
Pest megyei vagyok, de Budapestet is meg tudom oldani.
Segítsetek ha tudtok, el vagyok keseredve, 10 napja van a telefon zéró karc rajta első perctől az előző tulaj is fóliával használta.
Ha valaki ki tudja cserélni annak kifizetem a munkáját és megrendelem interneten esetleg....
Minden megoldás érdekel..:. bl4ze .:.
-
Sajtqukac
tag
Akkor nálam valami nagyon nem az igazi. Pedig nemrég volt egy clean flash is gyárira, majd vissza SlimLP-re mikor is behalt a TWRP teljesen és azt hittem alaplap csere lesz belőle. Mostanában sajnos elegem van néha a telefonból és legszívesebben földhöz vágnám(kamera bug tegnap 8x jött ki, olyan memory leak hogy azt az appot is zárta már be szó nélkül teljesen amit épp használtam és merülés) , aztán rá jövök hogy ennél jobb így sincsen, így nem repült még soha. Csak az a baj hogy kezdek ki fogyni az ötletekből. Egyedül csak reménykedni tudok hogy a Google végre megcsinálja rendesen az androidot.
-
Doosa
aktív tag
Látom nagyon pörög most a vezeték nélküli töltés biznisz Megosztanám én is tapasztalataimat. Nekem egy ilyesmi eszközöm van, nálam kb fél éve tökéletesen működik, 1- másfél óra alatt szoktam vele feltölteni a telefont.
Olvasni mostanában olyat, hogy a töltésnél nem csak az adapter a fontos hanem a kábel is. Ezt én először nem nagyon akartam elhinni, de tényleg nagyon sokat számít. Ami a történetben a furcsa, hogy az összes micro usb kábel közül ami itthon van, a legjobb az amit ehhez az 1000Ft-os vacakhoz kaptam
És ugyan csak 1 tekercses és kicsit bénácska ez a konstrukció, de mint már régebben is mutattam én pár forintból kicsit meghekkeltemAzzal viszont nem értek egyet, hogy a vezeték nélküli töltés nem befolyásolja az aksi élettartamot. Szerintem 2 dolog miatt rosszabb a vezeték nélküli töltés.
Az egyik, hogy mivel nagyon egyszerű és kényelmes az ember állandóan rápakolja a töltőre és ezzel gyorsan pörög a ciklusszám. Persze ez emberfüggő.
A másik, ami miatt károsabb az akkura, az az, hogy a vezeték nélküli töltésnél teljesítmény veszteség része hővé alakul, ami egyértelműen rossz, ráadásul ha az ember rajtahagyja pl egy egész éjszakára, az végig kellemesen meleg lesz.
Szerintem az én akksim romlott is mióta ezt a töltőt használom, de ezt nehéz megmondani, mert azért az 5.0 sok mindent bekavart. Az viszont tény, hogy pl a Battery Monitor Widget 1800-1500 mAh-t saccol az aksim kapacitására, ami nem túl jó. -
CB
senior tag
"ha az ember rajtahagyja pl egy egész éjszakára, az végig kellemesen meleg lesz"
Nálam egész éjszaka rajta van, de reggel egyáltalán nem meleg. Már nem tölt.
Ha leveszem megnézni a leveleket, majd visszateszem, érzékeli hogy rátettem, de nem kezdi el tölteni."az ember állandóan rápakolja a töltőre és ezzel gyorsan pörög a ciklusszám"
Csak este teszem töltőre, ugyan úgy, mint amikor vezetékkel töltöttem, így nem növelem a töltések számát.
Ha valaki odafigyel a dolgokra, akkor a vezeték nélküli töltéssel nem lesznek problémái.
Én legfeljebb annyi hátrányt tudok felróni ennek a fajta töltésnek, hogy nem bírja olyan sokáig a telefon, mintha vezetékkel tölteném.
[ Szerkesztve ]
40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
Dzsuri89
őstag
Nálam édes mindegy, hogy vezetékes vagy vezeték mentes formában töltöm a telefont, ugyan annyit bír a készülék.
Tegnap csak úgy kipróbáltam, hogy kikapcsolt állapotban is töltöttem a készüléket és meglepően jobban bírta aksival a drága. Néha nem árt kikalcsolni én azt mondom.Én erre esküszöm
-
YAS-dude
őstag
"Apr 10, 2015: Smart Timeout: fixed camera busy issue."
Cataclysm frissítés changelogja... -
marquuard
veterán
Úgy tűnik, hogy ma megejtek egy rendelést, és teszek egy próbát ezzel a Qi töltővel. Azt írja, hogy az áramerősség 1,5A. Ez azt jelenti, hogy ennyit "lead", mint a hálózati töltőnél?
PSN ID: marquuard
-
marquuard
veterán
Előjött a kamera csatlakozási probléma, és többszöri újraindítás után sem javul meg. Erre van valami?
-
Robbertho
aktív tag
válasz slice14 #39280 üzenetére
Ügyeljetek rá, hogy mindig vissza gombbal lépjetek ki a kamerából, kapcsoljátok ki a megbízható arc funkciót, nézzétek utána, nincs-e fent olyan alkalmazás, ami a kamerát használja (a zseblámpa is a kamera "része").
Nekem elég volt a megbízható arc funkciót kikapcsolni, és azóta nincs gond. -
marquuard
veterán
válasz slice14 #39280 üzenetére
100%, hogy szoftveres és lehet akár kernel oldali. Már mikor S3-am volt, akkor is aktuális probléma volt a kamera hiba, legtöbbször custom kernellel. Most, hogy Chroma mellé felraktam egy custom kernelt, meghalt a kamera. Vissza stock kernelt és ismét ment.
Persze stock alatt is előfordul, de nem olyan sűrűn. Volt, hogy hónapokig semmi, majd egy időszak, amikor megint visszatért a probléma.
[ Szerkesztve ]
-
radicspeter1
őstag
Hallottatok/használtok már spotify prémiumot? Akinek igény van rá PM-ben forduljon hozzám!
[LG NEXUS 5]
-
mickeyz
csendes tag
Sziasztok,
összetört a Nexus4-em kijelzője és ha már így alakult, vennék egy új N5-öt. Tudtok valami megbízható helyet ahonnan érdemes venni? Nézegettem az online shoppokat, de hol van raktáron, hol nincs, az ár áfával, áfa nélkül, néha nem minden tartozékkal,szóval, kissé elbizonytalanított, hogy honnan is lenne érdemes rendelni?
Köszönöm a válaszokat!
-
Fkris
őstag
válasz mickeyz #39286 üzenetére
Nem gyártják már sajnos, szóval amit látsz arra csapj le!
Gyári garival valszeg már nem is fogsz találni, csak boltossal."...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
HREH
senior tag
Giga off lesz itt, de hátha válaszol valaki:
Az lenne a kérdésem, hogy ha egy játékban in-game purchase-vel feloldom a prémium opciókat, akkor utána minden androidos eszközön elérhetők lesznek a prémium opciók, ha felrakom rájuk a játékot? Szóval ha leszedem N5-re a játékot, megveszem a prémiumot in-game purchase-vel, akkor utána a tabival leszedett játékban is elérhető lesz a prémium?
Köszi annak, aki válaszol és bocsi az off-ért"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
marquuard
veterán
válasz TTTotya #39294 üzenetére
Elég érdekes a helyzet, stock kernellel oké, Chroma kernellel, Francoval és Uberrel próbálkoztam, de hiába. Más ROM-nál nincs velük probléma. Teljes mértékben szoftveres probléma ez a kamera bug és minden ROM alatt másképp viselkedik ez a valami, ami kiváltja a kamera csatlakozás hibáját.
-
-
Draken
őstag
Nálam ma jött elő a kamer bug először nexuson, komolyan, mintha bevonzotta volna a sok ehhez hasonló iromány. Egyébként annyiban változott a felállás, hogy viber lett telepítve, 2x újra is kellett indítani a telefon a bug miatt azóta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kupon kunyeráló
- DIGI kábel TV
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest