Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz hcl #30154 üzenetére

    Uh, legközelebb kérlek írd az idézet mellé, hogy melyik postomból van, sokszor azt sem tudtam melyik szövegkörnyezetből van épp kiragadva.

    Persze, hogy beengedtem mit tegyek? A ház előtt elveszem tőle a sokszázezres gépét, majd besétálok vele minden nélkül (felcipelem az emeletre) és úgy kínlódok vele, hogy hogyha csak újra kell rakni beleszólása sincs? Hm... mondjuk egész ideális lenne :D
    De naná, hogy beengedem, csak legfeljebb pár perc után (jobb ha látjuk mindketten milyen állapotban van a gép) elmegy sétálni.

    Ok, ha elakadok szólok, csak azt nem tudom mikor fogok vele szórakozni még, akkor hirtelen kellett volna, de alapvetően használaton kívül van. Köszi amúgy :)

    Nekem két SSD, két HDD van a gépben, szóval valamennyire redundáns azért :) (ezen kívül vannak a backupok)

    "Cserélnénk vele, pedig itthon sincs rossz meló :D" - a kollégám, majd megyek vissza ősszel én is. Nem rossz meló :)

    "Na, nem mindenki képvisel kísértést :D" - de én akkoriban igen :DDD

    "Amikor előadja, hogy milyen lakást szeretne, ott azért erősen borul a mai árak mellett :D" - van benne valami... volt egyszer egy barátnőm, imádott vásárolgatni és jövőt tervezni. Minden rohadt boltba be kellett menni, főleg ha lakberendezős volt. Egyszer lazán összeszedte a hálószoba berendezése címmel ott a boltban a kívánság listát, 900 ezerig számoltam (10 éve) majd közöltem vele, hogy azt hiszem keresnie kellene magának egy svéd műkincstolvajt inkább (utalva a fejvadászok c könyvre/filmre amit mindketten ismertünk)

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák