-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz erdey_a #97747 üzenetére
mind rugós. az húzza vissza a lyukat 90 fokkal elforgatott állapotba, ettől "biztonságos". ha nem lenne rugós, akkor ott maradna a lyuk "szabadon" a villásdugó kihúzása után. ha a tiéteket nem húzza vissza a rugó akkor valószínűleg az is el van törve. néztem a rossmannost is egyébként, érdekelt vagyok a témában, az is rugós. világíts át rajta egy erős (szajomi) lámpával és fogod látni az S rugót.
persze minimális esély van rá, hogy kihoztak egy rugótlan, kézzel visszaforgatós verziót de ez valószínűtlen.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz gergely2019 #97748 üzenetére
Ne fussuk újra le ezeket a köröket. Nem kell rendelni - saját címre....
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
mobilizmo
addikt
válasz DeFranco #97743 üzenetére
Azért tűz nem lett volna belőle. Egy normálisan kivitelezett háztartási elektromos hálózatban bármilyen zárlatnál rövid idő alatt leold a kör kismegszakítója. Még akkor sem lesz tűz ha nincs életvédelmi (fi) relé.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
retesz147
addikt
válasz vasi89 #97758 üzenetére
Igen, de az oldala még mindig MÁS csíkos lenne...
Engedjük el a témát, jelenleg nem aktuális a telefoncsere, ennyiért elgondolkodtam rajta, de a szín szerencsére meggátolt benne.
Akinek tetszik, ennyiért jelenleg BB szerintem, rendelje/használja megelégedve.FingR86:
Nálam most próbálva ez látszik:Ohh bazzz...Utálom, hogy néha ez,néha az....
kmarci25: Priority Line->EU Express Checkout után...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
retesz147
addikt
Xiaomi A1
Igen, bocsánat, elírtam 177,69 Euró, azaz 209,99 USD!!+posta[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
kmarci25
veterán
válasz FingR86 #97767 üzenetére
Köszi! Nem is a kupon miatt kérdeztem igazából, csak nem tudtam, hogy priority line=Eu express.
Egyébként meg a feketét le lehet vinni 229,99-re ha a mellette lévő QR kódot beszkenneled a GB app-pal.sepsi0: és tényleg!
[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
gubisadam
aktív tag
Sziasztok,
Gearbesten az EU express az garantáltan áfa+vám mentességet jelenet? Nem találtam nagyon róla semmit az oldalon. A lenovo ugye China warehouse-ból jön, ezért bizonytalanodtam el.
köszi a választ
-= Suzuki SX4 S-cross 1.4T 6aut - i5-13500 / MSI PRO B760 / GW 2060S =-=-
-
retesz147
addikt
válasz gubisadam #97773 üzenetére
Erre nem is fogsz konkrét választ kapni, mivel volt rá példa, hogy homokszem csúszott a gépezetbe és néha-néha egy-egy csomagot nem így adnak fel (ritka, de előfordult sajnos), akkor viszont lehet rá tréfa és egyéb költség.
Nagy valószínűséggel EU EX-el adják fel, ilyenkor DPD hozza és tréfa mentes, de semmi sem biztos.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
Dr.NX
addikt
válasz gubisadam #97773 üzenetére
Igen. Nekem nemrég jött egy Lenovo tablet, DPD hozta két hét alatt.
A trükk az, hogy a Gearbest intézi az EU-ba bejutás költségeit, majd már EU-n belülről (UK?) adják fel neked.
Van egyébként Gearbest topik is.
https://prohardver.hu/tema/gearbest/friss.htmlElfogadom a sütiket.
-
vince
őstag
válasz tomazin #97735 üzenetére
Nem kell beleragasztani, megszorul annyira, hogy pl. festés esetén ki lehet piszkálni, de a normál használatot nem befolyásolja. Így használjuk már sok éve
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Tommmysun
senior tag
válasz mobilizmo #97760 üzenetére
Egy mezei izzóban is folyamatos "zárlat" van, mégsem old le semmi ... Fi relé sajnos sok helyen nincs, van ahol sajnos nem is lehet használni (pl társasházak, ahol nincs normális földelés... ).
Bocs a további OFF-ért csak azért írom, hogy ne vegyük félvállról, milyen - adott esetben kínai - cuccokat dugdosunk a konnektorba, a kismegszakító sajnos nem véd meg minket mindentől.
-
FingR86
őstag
Sanrenmu 7084 LUX-PK Liner Lock Pocket Knife
Ár: 9.99$
App-ból: -1.98$ -
Mr.Csizmás
titán
NEJE DK-8-KZ 1000mW Laser Engraver Printer - 1000MW BLACK 148778102
Flash Sale Price $59.99 (van erre kupon?)
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
w.miki
veterán
MiBand2
kupon: GBTX1026
kupon ár:15,99$Original Xiaomi Huami AMAZFIT Heart Rate Smartwatch
kupon: DANY053
kupon ár:80,99$Xiaomi toll betét (3db)
kupon: GBMP1026
kupon ár:0,99$Xiaomi Wiha 24 in 1 csavarhúzó készlet
$19.99 XiaomiWiha kóddalXiaomi Redmi 4A Global 2/16GB
$89.99 "gbredmi4a" kóddal(Bár utóbbiakat inkább az eustock.eu oldalról venném, a gari miatt.)
Xiaomi Redmi Note 4 3/32GB GLOBAL, arany színű
note32gb kóddal $139.99Lighting Cable For iPhone, ROCK Hi-Tensile
US$1.09 ONLY!!
Hi-Tensile Lightning Cable for iPhone
Guide:
1. Follow our vk or facebook page and Place order 10.26. 00-24h PT
2. Place order and you’ll see Store Discount -US$1.00
Join us in #StoreClub
C2W Comment to Win at US$0.1!!
- ROCK Official Store -[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
vince
őstag
válasz w.miki #97783 üzenetére
Az Amazfit kuponja DANY053, csak a fórummotor szmájlivá alakította látom már javítottad
A Xiaomi betét drága, ennyiért nem veszünk[ Szerkesztve ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Ezt bt-os kütyüt szerettem volna az akciós áron elcsípni (tudom, annélkül se egy ökör ára, de na... ), de valamiért nem ment át az átutalás és törölték a megrendelést.
Próbálkoztam vele azóta is, de jön össze.
Tudtok, másikat jó áron vagy más érvényes kódot?Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
vasi89
addikt
Fejlámpából melyik a legjobb/legajánlottabb most olyan 15 dollárig bezárólag?
-
retesz147
addikt
válasz vasi89 #97792 üzenetére
Szerintem ez is nagyon jó lámpa:
Boruit 3W Mini IR Sensor Headlight Induction15 dollárból még kijön egy cella is, ha kis szerencséd van egy töltő is, de az nem szükséges, mert a lámpába van töltő elektronika.
Xiaomi 13 eu dev...
-
vasi89
addikt
Köszi mindenkinek! Néztem a nitecoret korábban, de van annyival jobb mint amennyivel drágább a brouit-nál? Amúgy otthoni szereléshez kellene. vagy ha keresek valamit a garázsban este amikor a lámpa fénye kevés. Konkrétan sokszor a telefonom vakuja elég csak ugye azt fogni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest