- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyári Adreno meghajtóval jelentkezett a Qualcomm
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Remekelek28 #97193 üzenetére
Lidl-ben épp most van ilyen lámpa párban 1399Ft-ért.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
HXY
addikt
Mondom milyen jó kis router 13.000Ft-ért.... Már akartam megrendelni.
[link] -
zeon.hu
nagyúr
Páramentesítőből mi a best buy/ajánlott?
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
#?*@&!
-
-
dudikpal
senior tag
Azt írja van légtisztító funkciója is. Aldisnál mondjuk ez a fícsör nincs is.
Ez mit takar pontosan?
Nekem konkrétan a levegőből kellene kicuppantani a szálló port, szir-szart, mert pár nap alatt olyan porcicák bújnak elő, meg a sík felületek úgy porosodnak, hogy csak na.
Ilyen D vagy C visszabocsátású porszívónk van, és nem értem honnan gyün ez a sok izé[ Szerkesztve ]
-
Flexy90
senior tag
válasz dudikpal #97213 üzenetére
Én megvettem a Lidl-s páramentesítőt/párátlanítót. Ami ebben van légtisztítás az szvsz semmit nem ér (kompresszor kikapcsolva, csak a ventilátor megy)
Egy aktív szén szűrő és egy műanyag háló van csak benne. Maga a páramentesítő része szerintem jó, nem hangos, inkább ventilátor zaj van, mint kompresszor. 1 óra alatt kb 3-3,5 dl-t szedett össze, 23 °C, 55%RH mellett, és max 260 W teljesítményt mértem. (Gyári adat 280 W)Ha légtisztító kell akkor Xiaomi-nak van egy frankó, tapasztalatból mondom, megéri megvenni. (Én allergia miatt vettem, arra tökéletesen bevált)
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Fan
-
spidersoft
senior tag
válasz dudikpal #97213 üzenetére
Termeled (bőr), termeli a ruha, termeli a szőnyeg, a párna, a pók, az atka, a papírzsebkendő, de a textil is...
A páramentesítőkben/légtisztítókban jellemzően efféle izé szokott lenni. A normál dróton belemegy a delej, a szőrös végű drót meg csinálja a nagyfesz cirkuszt, amitől elektronzavarba kerül a levegő, így a levegőben kóválygó por is. A porszemcsék összekapaszkodnak akkora méretre, hogy már ne akaróddzon nekik a levegőben lenni többet, és leülepednek a padlóra (meg mindenre), ahonnan össze lehet gyűjteni. Szóval a port ez se eszi meg, csak "kiszedi" a levegőből meg lepakolja a padlóra (meg mindenre ). Ugyanez vonatkozik a szobában lévő cigifüstre is (piszokapró szilárd részecskék): nem tünteti el, mint az elsőre gondolható a netes videókból, hanem lepotyogtatja a levegőből...
Tényleg, vett már valaki ilyen kicsi ionizálót? Vajon mennyi lehet egy ilyennek az élettartama? Gondolok itt 7/24 üzemre...
-
Zeki
nagyúr
válasz spidersoft #97216 üzenetére
Minden termeli, de LEGJOBBAN a száradó ruhák.
Mi teljesen parkettás lakásban élünk, naponta van felporszívózva, és amíg éjjel száradtak a ruhák, addig délelőttre szép porcicák jelentek meg. Amint lett szárítógép, ennek vége lett. -
dudikpal
senior tag
válasz Flexy90 #97215 üzenetére
"Ha légtisztító kell akkor Xiaomi-nak van egy frankó, tapasztalatból mondom, megéri megvenni."
Na ez ügyben meg már napok óta érdeklődöm mindenfelé, de érdemi választ még nem kaptam.
Végre valaki, aki tapasztalt ez ügyben
Ez a sáomi az én problémámra szerinted jobb lenne mint egy ilyen páramentesítő? Tudom, hogy nem olcsó bele a szűrő, és pár hónapig bírja, ezeknek a vizeseknek meg nincs ilyen gondjuk, így olcsóbb az üzemeltetésük...ez az, hogy így mi alapján döntsem el melyiket vegyem? -
bertokl
tag
válasz Nikaré #97091 üzenetére
Original Xiaomi Mi 20000mAh Mobile Power Bank Quick Charging
2017.10.22 17:00 (200db)
$22.99
Kupon: "11nov403" -
AllTheBest
őstag
Nekem a második van meg, kb 1 hete hozta a postás, chuwi hi10 pro-t meg tudja tartani gond nélkül, mondjuk nem épp a legminőségibb cucc, de teszi a dolgát, az ágytámlámra van rakva, viszonylag sokat használom sorozatnézésre
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
Flexy90
senior tag
válasz dudikpal #97220 üzenetére
Ha a szálló port akarod eltüntetni, akkor légtisztító kell. A Xiaomi szerintem jó ár/érték arányban van. (A szűrőt pedig ki lehet porszívózni, szerintem amire neked kell bőven elég évente cserélni, mivel a szálló por jóval nagyobb mint 2,5 mikron)
Persze vannak mosható szűrővel rendelkező légtisztítók, az ajánlott fórumban érdeklődj utánuk.
Egy páramentesítő teljesen más célt szolgál. Ha penészesek a falak, vagy párás reggelente az ablak, akkor erre van szükséged. (vagy klímára/légtechnikára)
Remélem segítettem.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Fan
-
veterán
válasz Remekelek28 #97209 üzenetére
Az első fajtát használjuk úgy fél éve. A gyerekszobmban van, ha a gyerek éjjel felébred és sír, ezt kapcsoljuk fel a szobájában. Arra jó, hogy ne lépjünk rá játékra, de a fénye azért nagyon kevés, jóval gyengébb, mint a lidl-ös. Ha csak arra kell, hogy kibotorkálj a vécére, arra elég, de amennyivel drágább a honi boltból (700 ft elemmel együtt), annyival jobb is.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
-
cidalain
veterán
válasz janakbacsi #97196 üzenetére
Felejtsd el!
A 100W joval nagyobb teljesitmeny, mint a gyari 55/60W.
Tobb aram folyik a droton, jobban melegszik az izzo. Jo esetben megolvad a foglalat, vagy a foncsor alatti hordozo. Rosszab esetben szeteg a kabel, es felgyullad a kocsi. Semelyik gyarto nem tervez 50%-os teljesitmenytartalekot semmilyen alkatreszre, igy a kabelekre sem. Nem jatek.
Ha kell a tobb feny, akkor Nightbreaker, Superlight vagy Megalight. Utobbi pl 3000 Ft-korul van szettben, es akkor 2-3 evre le van tudva az izzokerdes. (Ezek a gyari teljesitmeny mellett adnak tobb fenyt)[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
bertokl
tag
válasz Randomized #97229 üzenetére
Nem maradtál (még) le, vasárnap 17 órától él a kedvezmény, de minden héten szokták kuponozni.
Most nézem, hogy erre még rájön 2,40$ szállítási költség. -
Czimby
addikt
válasz cidalain #97230 üzenetére
Teljesen igazad van!
Ha már nem látni a sima 55W-os izzóval akkor lámpát kell cserélni vagy újra foncsoroztatni mert behomályosodott. 10éves autónál már simán előjöhet a probléma.
A 100W izzó szétégeti a foglalatot, hacsak nem kerámia a foglalat(ritka), meg ha eddig nem volt bemattulva a foncsor ez tuti megpörköli.
Fiat Punto 2 tulajok pedig cseréljék a gyári izzó csatlakozót, mert már 2 autóban is cserélnem kellet mivel szétégett, kaptak kerámiát a gyári műanyag helyett. Ez örök lesz.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
őstag
A GB nem "eladó", hanem áruház.
Én egy 10000 mAh-st már rendeltem tőlük, gond nélkül megjött. -
Nikaré
őstag
Igen, igen.
Rosszul fogalmaztam, igazad van.
Azért írtam rosszul mert több ugyan ilyen hirdetés van, más árakkal és erre a konkrét "akcióra" akartam kérdezni, hogy nincs benne bukta? Nem hamisítvány?
Ajándékba szeretném és nagyon ciki lenne beégni, de saját részre sem szeretnék demó cuccot.
Tudom egyikünk sem. -
AcCEsS
senior tag
válasz w.miki #97185 üzenetére
Az általad javasolt shopból én egy Orico CSL-5U 5 portos 2.4A asztali töltőt vettem, ami a kuponnal 9.34$ lett. Köszi a tippet!
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
attiati
veterán
-
hunaqua
addikt
-
Robynho
tag
Helo,
Awei a920bl-hez hasonlo bt-s fulest tudnatok ajanlani futashoz? Vettem egy a880bl-t, de a ketto kozt a hangzasbeli kulonbseg eleg nagy. :s
A 920bl pedig nem tul alkalmas futasra a.gombjai miatt.
Koszi az otleteket! -
spidersoft
senior tag
Kisgyerekként ez mekkora jóság lett volna ilyenkor szívesen letagadnék vagy 30 évet
[ Szerkesztve ]
-
AllTheBest
őstag
A tronsmart telefon töltők azok jónak számítanak?
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
nagyúr
válasz AllTheBest #97248 üzenetére
Velemenyem szerint igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest