Hirdetés
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
Nekem is ez volt benne
-
Ezekiell
veterán
válasz maroni #98891 üzenetére
Ha 90 dollár felett vásárolsz, akkor hozzácsaphatsz a rendelésedhez egy akciós cuccot 11.11$ vagy 1.11$ értékben. Katt a "Merge order"-re, és ott látod miket vehetsz meg akciósan.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
D0zeR
tag
Milyen árban szokott lenni az awei 920bl Bluetooth fülhallgató, 11.52$ jó ár érte vagy érdemes várni vele?
[ Szerkesztve ]
-
8
senior tag
válasz ZsoltG60 #98875 üzenetére
Az ilyen nagyobb akciókra érdemes gb wallettal felkészülni, PP fizetéssel esélyed sincs.
Az ingyenes Mobilkincstár appban ajánlással +22.000Ft! 52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 10.500Ft! Privát üzenetben küldöm
-
MittuDomain_
őstag
-
cidalain
veterán
válasz MittuDomain_ #98910 üzenetére
Eleg keteselyes.
Veszel valamit, kifizeted, majd utana gyorsan torlod a megrendelest, es az arat walletre kered vissza. Ha szerencsed van, a torlest elobb eszreveszik, minthogy becsomagolnak a termeket. Ha igen, akkor jo, a penz walletre kerul. Ha nem akkor kikuldik a termeket>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Met
nagyúr
SG-915, Aliról mert ott találtam olcsóbban (3.84 USD) a GB-s flash sale ellenére, mert ott csak pink volt.
Még szokom de tisztának érzem a fogam. Nekem kicsit kicsinek tűnik a feje, nem tudom a többi nagy gyártónál mekkora. De ez nem feltétlenül hátrány."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
KrAt
veterán
Sziasztok,
ilyesmi ([link]), "sokpofás" érvéghüvely nyomó fogót tud valaki olcsóbban, jobbat vagy elérhetőbbet?
Üdv,
Attila -
szuszinho
őstag
Tomtop német raktárból mennyi idő a szállítás?
-
bump3r111
tag
Gearbesten Ti hogy gyűjtötök pontokat? Review-ok írásával csak? Bannggoodon vágom a napi termék megosztást facebookon pontokért, de Gearbesten tudtommal nincs ilyen!?
-
synar
őstag
Pocket Liner Lock Folding Knife with Buckle / Bottle Opener
kupon: lnockknife
kupon ár: $1.99[ Szerkesztve ]
-
gyapo11
őstag
válasz choco01 #98824 üzenetére
Az is. Az enyémen van egy kis ábra, ami mutatja azt a kúpot, amit a szenzor lát. 12:1 az arány, a távolságot kell osztani 12-vel és megkapod a mérési kör átmérőjét, Tehát 10 m-ről 1.2 m a mérési kör, ennél kisebb tárgy felületét nem érdemes mérni, mert belemér a háttérből is. De ekkora méretnél már egy nagyobb tárgyon is lehet sokféle hőmérséklet, pl. egy ablak nem lesz azonos hőfokú, a kerete, az üvege, alja-teteje mind más lesz. Szóval addig kell közelíteni a mérendő felülethez, amíg a mérési kör átmérőjén belül nagy valószínűséggel azonos a hőmérséklet. Nagyjából 1.5 cm a legkisebb, amit mérni tud, ezzel kell végigpásztázni, ha részletesebb képet akarunk kapni a felületről.
Vagy meg kell venni 150 $-ért egy ilyet, és akkor egy képen megkapjuk egyszerre.menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
attiati
veterán
Ha csak adott orszagra ervenyes egy kupon kod, akkor IP cim valtassal (proxy) ki lehet jatszani, vagy a szallitasi cim szamit?
Kulfoldi forumokon mindig azt irjak, hogy az IP cim a fontos, de nekem az nem oldotta meg, pedig Sydney-ben ultem
-
beg
veterán
válasz attiati #98926 üzenetére
Gondolj bele, üzbég ip-t bárki tud szerezni, de üzbég postacímet már bajosabb
Plusz onnan el is kell hozni, úgy már nem éri meg senkinek sem.You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
addikt
32Gb micro SD kártya van olcsón valahol? Class10 vagy jobb
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
bertokl
tag
válasz f4lcon #98929 üzenetére
SanDisk A1 Ultra Micro SDHC UHS-1 Professional Memory Card - 32G RED
Kupon: SDA132GCP
9.99$ -
synar
őstag
Finger Gloves LED Flashlights for Outdoor Sports
kupon: GB11GD
kupon ár: $1.99 -
-
veterán
Ma jött egy ilyen ELM327-es OBD egység.
Volt hozzá CD is, de a vámon (Szerzői Jogvédő Hivatalnál) nem foglalkoztak vele
Ahogy elnéztem a postán tornyosuló csomag-hegyet, úgy februárig nem is igen fognak ráérni a szerzői jogok védelmére
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
vasi89
addikt
válasz Donki Hóte #98936 üzenetére
ezekkel nem foglalkoznak. A komolyabb diag cuccok azok amiket meg szoktak fogni.
-
Imy
veterán
válasz Donki Hóte #98936 üzenetére
Akkora hegyek vannak? Nekem elég szépen be vannak lassulva a csomagjaim. 32 rendelésem van ami nem ért ide, legrégebbi rendelés 09.08-i feladás.
-
norbert1998
nagyúr
Megjött a durván 2-3 hete linkelt, kuponozott piston fresh GB-ről.
A bal fele el van törve, nem szól, csak néhány pozícióban, és nem is a csatlakozó van eltörve, hanem az Y résznél. Pedig egész szép hangja van még bejáratás nélkül is -
Imy
veterán
válasz norbert1998 #98940 üzenetére
Akkor meg kell írni a Gearbestnek, hogy nem működik, és kéred az újraküldést.
-
Imy
veterán
válasz norbert1998 #98942 üzenetére
Akkor meg gyári hibás, akkor is case, szerintem nem ,lesz vele gond, mert azért korrektek, csak lassúak. Habár kell videó, arra számíts.
-
zsolt1225
aktív tag
Aug 2-án rendeltem egy akciós Skilhunt H03-mas lámpát GearB-ről. Semmi nem történt a trackingbe és 2 hónap után írtam, hogy akkor legyen valami. Újraküldték. Érdekes módon az 1,5 hét után már magyarországra került. Múlt hét szerdán kaptam egy értesítőt, alapból azzal jött a postás, hogy nagy csomag(egyébként nem először fordult ilyen elő, hogy egyáltalán nem nagy csomag csak nincs kedve kihozni). Bementem érte és végre megérkezett. Másnap melóba jött a postás és hozott még egyet(érdekes a másikat ki tudták hozni...). Szóval most lett 2db lámpám is egy árán 3 hónap után mikor már igazából nincs szükségem rá, mert nem megyünk éjszakára horgászni, de nem baj. Jövőre jó lesz asszonypajtásnak is
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
Van egy régi Toshiba Satelite Pro L300 notim, amit beállítottam kis házi szervernek. Teljesen rendben van a maga SATA2 portjával, viszont a LAN rajta 10/100 csak. 11MB/s fölött nem tudok róla olvasni, és rá írni sem. Gondolkodtam egy USB-s gigabites kártyán, de az USB 2.0 szűk keresztmetszet. Szerintetek egy alábbi kütyü a mostani 10/100-nál gyorsabb lehet?
USB2.0 -nál is látom több szabvány van, high speed stb, nem tudom mit tud ez a noti..USB 3.0 to10/100/1000Mbps Gigabit RJ45 Ethernet LAN Network Card Adapter Black X
havri
-
huliganboy
addikt
-
őstag
válasz DougButabi #98947 üzenetére
Nekem múlthéten jött meg az augusztus elején történt feladás.
Nem kapkodták el.. -
havri1
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Csere-Beszámítás! White Gamer PC! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest