-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Olyan hátizsák ami elő van készítve. Belül van zseb ahova rakhatod a power bankot, ott lóg egy usb vég. A vállpánt alján kívülről meg egy aljzat ahova a saját kábeled dughatod. Ali-n ebay-en keress rá hogy "usb backpack" és lesz belőle millió féle. A fiam használja, én ilyent rendeltem, csak akkor 24$ volt: [link]
Köszönöm mindenkinek a visszajelzést, egy powerbankot én is behúztam a kuponnal.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
porse
őstag
Sziasztok,
tényleg nullázódnak elsején a gearbest pontok?
... szerintem.
-
Zsoleszhun
addikt
Ma megérkezett a 09.17.-én rendelt 2200Ft-os autós menetrögzítő (még akksi is van benne),[link] köszi (#93062) cadtamas
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
spidersoft
senior tag
válasz spidersoft #97424 üzenetére
Füstölőből egyelőre vettem egy aprót. ~380Ft körül kijött, majd meglátom, hogy akarok-e egyáltalán ilyet ha bejön, veszek nagyobbat Lentebb lemaradt a link, de 2000Ft-ért már CD méretű völgybe hányó sárkányt árulnak. Kíváncsi lennék rá, hogy hazai kínaiban nincs-e olcsóbban.
-
verybigboy
senior tag
válasz Janaboy #97508 üzenetére
Most néztem youtube-on review-t, borzalmas a kontroller hozzá, nagyon szidta a tesztelő ... így én kihagyom (pedig tetszett az ötlet ... a gyerekeknek jó is lehetett volna, de ha a dobozból kivett mindkét kontroller hibás volt, így nem sok érkezésem van rá, mert a kicsik tuti 2 óra alatt megölik az egészet)
-
Mr.Csizmás
titán
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
DJGABI
addikt
válasz Gabócza #97484 üzenetére
kár hogy csak analóg kimenete van...
(#97508) Janaboy snes mini jött ki mostanság, de ez leginkább egyik se. azokban arm prockó van, hdmi kimenet, meg pár nincsendós jóság (hardveresen ugyanaz a kettő [link]). nem azt mondom hogy megéri az árát, de biztos minőségibb mint ezek..
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok!
2 oldalas MicroUSB kábelt keresek, 1 fehér BW van itthon, ezzel elégedett vagyok de hallottam hogy az utána lévő szériával volt gond. Mit tudtok ajánlani?
-
Zsoleszhun
addikt
válasz spidersoft #97509 üzenetére
Nagyon állat , olyan belevaló makkot lehet venni külön? Mi a neve?
¯\_(ツ)_/¯
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz Zsoleszhun #97514 üzenetére
"incense burner bullet"
[link]"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Krogoth
senior tag
Külsőre és a fent lévő játék képek alapján a régi.
(#97510) verybigboy
Akkor meggondolandó a vásárlás...(#97518) kelly416
Mi is jó pár órát beleöltünk annó, csak sajna már nem tudom hova lett a gép.
Miénkhez még pisztoly is volt, jó kis kacsavadászat és a feledhetetlen kutyaröhögés[ Szerkesztve ]
-
Dr. Romano
veterán
válasz Mr.Csizmás #97511 üzenetére
Mert mi van vele, nem működik?
300-500Ft-ért milyen másik sok gombos, "rgb", dpi váltós, szövetes kábelű gímer egeret kapsz? Ezért az árért ez prémium minőség
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
smithsys
aktív tag
Ma érkezett egy csomag ilyen:
Ráakasztottam egy 25 éves ITT-Schaub lorenz dobozt, a bemenetre rádugtam egy Xperia Z3 Compactot, megküldtem 12V-tal és olyat szólt hogy besza-behu!
1200,- pízé 5 db sztereo modul szvsz korrekt ár.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Dr. Romano #97526 üzenetére
lehet a kábel mellé jár ingyen egy egér
btw beüzemeltem, a hüvelykujjtámasz egész kényelmes, a bazári NFS ledet még szoknom kell
-
Timyyy
őstag
válasz Zsoleszhun #97506 üzenetére
Jujj köszi hogy felraktad, behúztam egyet most én is.
Csináltál már tesztvideót? Linket tudsz dobni itt vagy priviben?Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Olyan
digitális póráztokosórát keresek a gyerek részére, ami SIM kártyát be tud fogadni, önállóan működik telefon nélkül, és van benne GPS.
Nem gond, ha nem túl gyerekes a kinézet.Ki mit ismer a témában?
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Zeki
nagyúr
válasz Zsoleszhun #97506 üzenetére
Érdemes megrendelni? Mert durván olcsó, de legalább ócska, vagy jó?
-
Peetta14
tag
Sziasztok!
Kerti kis faházba (4m2) kellene villágítás, ami 230V nélkül megy, azaz elemről, akksiról. Mit tudnátok ajánlani? Nem szükséges az alsó polcról, legyen fénye. Mozgásérzékelő extra, de nem létszükséglet. Falra tenném, vagy mennyezetre rögzíteném. Köszi -
Dr. Romano
veterán
válasz Mr.Csizmás #97528 üzenetére
Ilyen világ ez a bazári rgb világítás korszaka, de itt egy videó hogyan kell rgb-teleníteni a cuccokat
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
w.miki
veterán
válasz Mr.Csizmás #97531 üzenetére
Hol láttál náluk ilyen okosórát?
Valahol erről olvastam, hogy jó: FINOW X5 AIR 3G Smartwatch
vagy erről: LEMFO LES 1 3G Smartwatch
Nem emlékszem... most 25e feletti, de akciós volt, kb. a fele.(#97534) Peetta14: kamrába kerestem lámpát, ezt rendeltem:
ARILUX® AL-SL09 Solar Power 24 LED Waterproof PIR Motion Sensor Light
Az jó, hogy 18650-es (fejes) akku megy bele (1db), csak nehéz kiszedni, 6 csavar zárja a hátulján.MiBand akcióról a lentebbi FB kütyüs csoportból értesültem.
[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
azbest
félisten
Egyik sem, nem nintendo gyártásúak azok, hanem lemásolták a külsőt és emulálnak 500 licenszeletlen játékot. Persze ettől még használható lehet, bár valószínűleg a legtöbb játék valami kínai klón meg kb véltlenszetű, hogy miket raktak rájuk. Csak azért írom, hogy ne legyen csalódás.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Dr. Romano #97535 üzenetére
ez a gyerek az IT howtobasic-je?
[ Szerkesztve ]
-
andrisms
aktív tag
Nem tudom volt-e már:
5PCS USB LED Mini Flashlight - WARM WHITE LIGHT 0,10dollárKUPON: 11nov607
szerk: ezek szerint ha 20másodperccel előbb is, de volt
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
-
w.miki
veterán
válasz koxkids #97545 üzenetére
szobába (kb 15m2?) a teljes sötétségből kb. félhomályt tud csinálni. Olvasni nem lehet, de meglátod, amit keresel.
Amit linkeltem oldalra is szórja a fényt 3 led. Nyilván, ha van pénz több LEDesre, az jobb.[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- PlayStation 5
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Opel topik
- ZIDOO médialejátszók
- Asztalos klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest