- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
-
XY6020L Sinilink DC-DC átalakító
lo XY6020L Sinilink DC-DC átalakítóAz ok amiért írok egyszerű, elakadtam, és nem találok információt egy kérdésre, de ezt...
-
Borongós őszt felvidító hardverportfólió
ph A napokig tartó esőzés komorságát desktop PC-k, többféle periféria, hűtések, toner és egy minőségi tápegység igyekeznek feldobni.
-
Hosszabb bemutatón a Metro Awakening
gp A VR játék érkezésére már nem kell sokat várni, alig egy hónap múlva érkezik a teljes kiadás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cannibal
senior tag
"illetve most sem hiányzik a DeX." Eddig nem úgy volt, hogy csak a Foldban volt DeX és a Flipben nem?
-
cs.zs.
veterán
Még egy tetszett plecsni sem jár?
Értem én hogy marha drága, és nem biztos hogy ér annyit (ezt mindenki eldönti saját maga), de a tesztelőnek végül nem is tetszett?...itt kérem mindenki!
-
Bog
HÁZIGAZDA
Nem látom az indokot, hogy miért járna. Ugyanezt néztük tavaly is. Trükközni kell, hogy a külső kijelzőn fussanak appok, még mindig 25 wattos a töltés, csóró a doboz, melegszik terhelés alatt, nem lett sem vékonyabb, sem könnyebb, ugrál a fókusz esti videózásnál. Nekem ennél több kell a plecsnihez, lehet, hogy szigorú vagyok.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
veterán
Én a Fold esetén vártam volna egy Tetszett plecsnit, de ott is elmaradt pedig szerintem hiába sok apró, de mégis jó kis változásokat hozott a 6. Neked mi a véleményed róla sok év Foldozás után?
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
rwbag2012
tag
Megjelenése táján megvettem az S24-et a Samsung azon ígéretével, hogy idén nyáron már lesznek magyar nyelvű AI-funkciók. Nem lettek. És ez így rendben is van: hazudtunk, na és aztán, közöd, nincs itt semmi látnivaló... Szerintem nincs rendben.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Fogalmazzunk úgy, hogy önmagában a Flip6 talán ért volna egy halvány plecsnit, a Flip5 után viszont nem. A Motorolánál látni a fejlődést, itt ez inkább csak csiszolgatás még úgy is, hogy biztos tök sokat dolgoztak vele, hogy beférjen a nagyobb hőkamra meg a nagyobb akku, benne van a fejlesztési idő, csak szerintem ha már hozzányúlnak, akkor a fontosabb dolgokhoz (méret, tömeg, töltési sebesség) is hozzá lehetett volna nyúlni, elvártam volna egy AF ultraszélest a makrókhoz is.
[ Szerkesztve ]
-
domos
senior tag
Több mint egy hete használom, nekem nagyon bejött, jópofa ez a formátum.
If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
-
icezozo
addikt
Elolvasva a tesztet, nem cserélem le a Moto Razr 40 Ultrát.
http://qwankido.hu/
-
7Heads Drago
veterán
Kinézetre és az új funkciókra tekintve bejön ez a Flip vonal. Még a végén majd egyszer be kell szereznem egyet. Persze csak ha földi halandó áron lesz és javul a sot, meg a kamera. Mondjuk a Razr választanám ha venném.
[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
savage45
csendes tag
fél gurigáért 60 Hz - na eddig olvastam
-
doooo
veterán
válasz janeszgol #17 üzenetére
Nem mondom, hogy nem számít, de annyit véletlenül sem számít, amennyit itt bele próbálnak magyarázni. Ha a belső kijelző lenne 60, na az óriási baj lenne (lásd "olcsóbb" iPhone-ok). Ez így most tök mindegy egy ekkora kijelzőn. Amúgy sem egyediek ebben perpillanat.
[ Szerkesztve ]
-
Viviennen76
csendes tag
Nekem Flip5-öm van, és miután megfogdostam a Samsungban, ill. a teszt után is azt mondom, hogy tényleg nem történt egetverő változás.
A két telefonnál viszont észrevehető különbség a fényerő, ami a Flip6-ban jóval erősebb. Bár hozzáteszem, hogy nincs bajom a Flip5 fényerejével..
Ami fájó pont számomra, hogy a Flip6-tal kijött suitcase tokok NFC kártyája nem kompatibilisek az előző generációval, pedig előrendeltem egyet látatlanban, - mivel a Flip5-höz is jelentek meg ilyenek, gondoltam működni fog - de ebből kifolyólag visszaküldöm.. -
SkyLine3000
addikt
Teljesen igaza van Bognak. Miért érdemelt volna akár egy tetszett plecsnit is? Szinte semmiben sem fejlődött, csak ismétli önmagát, de legalább jó drága.
A T. gyártó kapjon az eszéhez, hogy már nem egyeduralkodók ezen a téren és a konkurencia lelépte őket, fejlődnek, míg ők belekényelmesedve a babérjaikon ülnek és kis túlzással évről évre ugyanazokat adják ki, csak mindig kicsit drágábban. -
cs.zs.
veterán
válasz SkyLine3000 #22 üzenetére
Egy percig sem mondtam/gondoltam, hogy ne lett volna igaza.
A soraimban az volt, hogy "fú b.zzeg ez félmilláért tényleg egy halvány szikrát sem lobbantott fel benned?", és ezzel nem arra gondoltam, hogy Bogban lenne hiba, hanem hogy egy ilyen árú eszköznek illett volna nagyobbat villannia, és ez most elmaradt.
Ez minden gyártó esetében jó nagy blama, ennél is az.
...itt kérem mindenki!
-
Bog
HÁZIGAZDA
Maximum annyit lobbantott fel, hogy úgy látszik, hogy a Samsung szerint elértük a flip telefonok értelmezhető maximumát, váó. És amúgy ja, életképes, jól használható, kellemes telefon, csak hát ez már tavaly is így volt, a Motorolánál is így van, a Find N2 Flip is oké volt, szóval talán ideje lenne akkor olcsóbban is adni, ahogyan a Nubia igyekszik a saját megoldásával. A Samsungnak sem kéne 8 Gen 3-at tenni bele mindenképp, amúgy is szétforr, bőven jó bele valami kicsit kevésbé csúcs, akkor talán olcsóbb is lehetne, vagy legalább lehetne egy fékezett habzású kistesó mondjuk Qi töltés nélkül a tavalyi kamerával, gyengébb chipsettel, 8 GB RAM-mal, de megtartva a külső kijelzőt... 350-ért?
-
janeszgol
félisten
válasz bollokcs80 #28 üzenetére
A Flip 3 a körül nyitott.
-
janeszgol
félisten
válasz bollokcs80 #30 üzenetére
Igen, akkor azt irtam neked, hogy vedd meg a Fold 5-ot annyiert.
-
cs.zs.
veterán
Nekem nem volt a kezemben - Neked igen.
Én nem ismerem testközelből - Te már igen.
Remélem átment, hogy egyáltalán nem a véleményedbe/soraidba kötök bele.
Egyszerűen csak elvárnám egy félmilliós eszköztől, hogy az legyen k.rvajó, mert ez igenis sok pénz.
Bármilyen brand neve állna itt, ez az eredmény nekem elszomorító....itt kérem mindenki!
-
tag
Számomra összességében csalódás, hogy a Samsung ennyire megúszósra vette a dolgot. Tök jó, hogy van IP48 minősítés, fényesebb kijelző, több RAM és nagyobb akku, de a DeX kihagyása elfogadhatatlan, mert tavaly a Flip5-ből a hivatalos közlemény szerint azért maradt ki, mert "felrobbant" volna tőle a telefon. A Flip6 kapott gőzkamrás hőelvezetést, de DeX továbbra sincs. A fixfókuszos UW kamera meg kb. vicc egy félmilliós telefonnál.
Na mindegy, legalább lenyomta a Flip5 árát, amiben a Snapdragon 8 Gen 2 egy kifejezetten jól sikerült, energiatakarékos chip és nem süti meg az ember kezét.
No Cat No Life
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet. Tetszik a flip vonal is, itt sem vitték túlzásba a látványosabb fejlesztést.
A jövő most van
-
addikt
60hz kijelző 2024-ben is , de legalább nem IPS.
Oneplus Nord 4 eladó.! Vivo X Fold3 Pro Unbeatable.
-
tag
válasz Elit3Zotya #41 üzenetére
Ennyire azért nem kell lesajnálni őket. Kivétel nélkül az összes Flip külső kijelzője AMOLED volt. Vagy ez most valami elfuserált flame keltés akart csak lenni?
No Cat No Life
-
tag
válasz Elit3Zotya #43 üzenetére
Igen, valóban hihető pletyka volt, hogy az 5. generáció visszavált IPS-re.
No Cat No Life
-
addikt
-
tag
válasz Elit3Zotya #45 üzenetére
Amikor az általad linkelt hírt olvastam, az első gondolatom az volt, hogy lesz majd egy Flip6 SE, vagy ilyesmi. Mondjuk jöhetne, jót tenne az eladásoknak és szélesebb körben terjedhetnének a foldable Samsungok azoknál, akik valamiért fáznak a kínai gyártóktól.
No Cat No Life
-
veterán
Aki nem feltétlen akar bolti áron és újat venni az aprón vagy ilyen helyeken talál már egész korrekt áron Flip és Fold készülékeket tehát azt nem mondanám, hogy nem terjed szélesebb körben.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
tag
Ahogy telnek az évek, egyre több Flip és Fold talál gazdára, de összességében a számuk még mindig nagyon elenyésző a hagyományos kialakítású társaikhoz képest.
Nálam van egy felső lélektani határ (200 ezer forint), amennyit hajlandó vagyok telefonért kifizetni. A Telekomnak köszönhetően, ami most 110 ezer forint kedvezményt ad a Z Flip5-re, ezt a meghúzott határt ezúttal sem kellett megugranom.
No Cat No Life
-
Smirty
tag
Sziasztok. Van egy s24 ultra telefonom, amit leginkább a toll miatt használtam. Kaptam a cégtől egy tabletet amin tudom intézni az ilyen jellegű dolgokat. Gondolkodtam azon, hogy lecserélem a telót egy Z flip 6 -ra. Kényelmesebben elfér a zsebembe szempont miatt. Van valakinek hasonlítási alapja, hogy mennyire bánnám meg a lecserélést? Átlagos napi dolgokra használom (netezés, közösségi oldalak, néha-néha fotózás, meg persze telefonálás
-
domos
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen