- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz 206 cc #79086 üzenetére
akasszátok fel fejjel lefelé, akkor látni majd a kijelzőt f.szául
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Flashy
veterán
válasz kirkri #79097 üzenetére
én sima sokszázwattos (aránylag olcsó) halogénes reflektorba rendeltem kínából LED-es égőt. meglepő, de eddig egy sem égett ki, pedig van, amelyik már több, mint két éve kint van (legolcsóbb LED-nél ez már soknak számít). mondjuk lehet, hogy az is segít, hogy a szabadban nem fülled be és nem is ég sokáig egyfolytában.
de amúgy valóban Lidl-Aldi helyeken is rendszeresen megjelennek érzékelős reflektorok, különálló mozgásérzékelőt Tescoban is vettem olcsón, nem biztos, hogy érdemes kintről. -
veterán
válasz cris78 #79096 üzenetére
Digoo téma és lehet zárni a témát!
Az hova írjon, aki elégedett a cuccal?
Az itt felsorolt problémák nálam vagy nem jelentkeznek, vagy nem tartom fontosnak őket. Én speciel látom a számokat rajta, tudom hogy az abszolút légnyomásnak semmi jelentősége (csak a változás iránya és mértéke a fontos), az sem gond, hogy 1 fokkal magasabb hőmérsékletet mutat a valóságosnál mert gyakorlatilag az összes kínai hőmérő valamiért 1 - 1,2 fokkal magasabbat mutat a valóságosnál, a 20 % alatti relatív páratartalom pedig amúgy sem egészséges
Az órája nálam eléggé pontos (ez már önmagában a többi kínai tucatáru fölé emeli!), a kinézete pedig megüti az IROX - AURIOL - SENCOR időjárás állomások átlagát.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
szabifotos
senior tag
USB-s páka érkezett. Azt hiszem ebből refund lesz. Nem melegszik sehogy sem.
-
206 cc
senior tag
válasz szabifotos #79105 üzenetére
Szia! A képen úgy látszik hogy a pákahegyet beszorító csavar nincs a helyén?!..lehet nincs érintkezés e miatt?!
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
zoltan6
őstag
egyszerű fizika az egész egy 5 voltos 500mA-es usb max 2,5watt teljesítményre képes,hogy tudna egy páka 2,5 wattos teljesítménnyel fűteni?
-
veterán
Tekerd vissza, és csak a műanyagot vedd le. húzd le erősen, nehezen jön.
[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Zola007
veterán
válasz zoltan6 #79107 üzenetére
az nem gond
egy jó fali töltő le tud adni 3-4A-t is, az 15-20 Wattig elbírnáMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
petipetya
nagyúr
Egy mobil és karóra egymás melletti tárolására tudtok ajánlani valami kis állványt, vagy az IKEA ágy szélére akasztható cuccot? Ez utóbbi esetén egy műanyag mini polc is megfelelő lehet.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
spidersoft
senior tag
Hollandert ha visszacsavarod? Pákahegy szakadás vagy van valami ellenállása? A csövecske, amit bedugsz a pákába az egyik pólus, a külseje a másik, amit a hollander zár a páka menetes részével. Ha nincs rajta a hollander, nem megy akarat a pákahegybe.
-
206 cc
senior tag
válasz petipetya #79110 üzenetére
Szia!
Nem tudom [ilyesmire ]. gondolsz?206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
-
szabifotos
senior tag
Egyébként olvastam hogy X mp után standy-ba áll. Ilyenkor elalszik a led a következő érintésig?
Na ez olyat csinál, hogy villan egyet a led és ugyan úgy világít tovább...
Hmm... Sajnos csak pénteken tudok ránézni, köszi mindenkinek! Lehet hogy user error lesz?!zoltan6
Pedig egész használhatónak tűnik. Nyilván nem 0.5A-es töltőről fogom használni...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz szabifotos #79114 üzenetére
Biztos az, én is így jártam.
Tekered vissza, és húzd le a kupakot, ennyi.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
ot93
senior tag
üdv, tudnátok ajánlani olyan tároló/szállítódobozt vagy hasonlót, amiben tudnám biztonságban szállítani (pl. egy hátizsákban) a kényesebb műszaki dolgokat (pl. akciókamera, tartozékok, töltők, esetleg tablet (bár ennek van tokja ), mini hangszóró, külső akku, stb... nem feltétlenül kell ennek mindnek beleférnie, de jó lenne, ha minél több de azért nagy se legyen.. és valami párnázottra gondoltam...
Előre is köszi.CRF300L
-
petipetya
nagyúr
válasz petipetya #79119 üzenetére
Ehez hasonló is megfelelő lenne, mivel nincs benne az usb csatlakozó (nem Apple teló/óra kombóm van). Vicces, hogy olcsóbb amelyiknek benne van a nevében az Iphone/iwatch.
TS026 2 in 1 L Shape Convenient Charging Dock Stand for Smart Watch Phone AUK
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Optikai kábelt érdemes rendelni?
Nem sürgős. Nincs nagy igény vele szemben, csak tegye a dolgát. Itthon is láttam ezres körül, de ez megütötte a szemem.
Nyitott vagyok a hozzáértő javaslatokra.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
Ballage83
csendes tag
sziasztok!
Led szalagot rendelt már valaki? Milyet ajánlotok?
köszi
üdv
balázs
-
petipetya
nagyúr
válasz petipetya #79120 üzenetére
Még nézelődök, de valószínűleg ez lesz a vége: kép
- ezres alatt van az ára
- a zöld színű verzión kevésbé látszik a por
- a töltéshez fektetve tenném bele a telót
- bármikor leemelhetem a dokkról a telót a kábellel együtt, erre nem kell külön figyelni
- fémszíjas, bőrszíjas és NATO szíjas órát is rá tudok helyezni odafigyelés és becsatolás nélkül
Egyszóval egyszerű és praktikus.Non-Slip Bracket Cradle Dock Station Desk Phone Stand for iPhone Samsung Huawei
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
maestro87
őstag
válasz szabifotos #79114 üzenetére
Nekem ez a páka csak power bankról működik normálisan, hálózati töltő állandóan triggereli, soha nem kapcsol le. Power bank meg standby-ba megy ha lekapcsol a páka. Bár ezt majd egy terhelő ellenállás ráforrasztásával kiküszöbölöm, de az zavaró, hogy töltővel nem kapcsol le.
(#79123) petipetya: [link]
11:00-kor lehet grabbolni a store-ban 5$-os kupont és ha sikerül, akkor holnap megveheted 1.65$-ért. -
Flashy
veterán
válasz Ballage83 #79122 üzenetére
valószínűleg sokan rendeltünk már. messziről látható különbség nemigen van, megfelelő táp és megfelelő hűtés kell nekik. a vízálló simán felragasztva hamar elöregszik, a táp teljesítményét gyakran túlhazudják (tönkremegy és halványan világít). a led chip méretével nő a fogyasztás és a fényerő is. mit mondjunk még?
-
dugynok
senior tag
Banggood-on a Nexbox A95X Amlogic S905X médiabox 8400Ft, pontozható, így 7000Ft-ért elhozható.
Szerintem így jó vétel -
Yahhher
aktív tag
Szia.
Többször felmerül itt a ledes reflektor kérdése. Én ezt vettem ( kelvinben nem vagyok biztos) kb. 1 éve.
Több is van itthon kültéren, környezeti hatásoktól védtelenül. Eső, -10-15 fok, +35 fok, tűző nap stb.. 5 db-ból egyikkel se volt még gond 1 év alatt. Annó 6000 ft-ért vettem innen, most olcsóbb is, kb. 16-18 usd-nek felel meg az ára. Szerintem a garancia miatt mindenképp megéri itthon vásárolni jót.Üdv B.
-
Vertigo18
addikt
Ugyanezt tudom tanácsolni! Főleg, ha nem egyet veszel, akkor itt is eléred azt az összeghatárt, ami után ingyenes a szállítás, így pedig már végképp nem éri meg külföldről vásárolni.
A magyar garancia pedig verhetetlen ugye. Külföldről ilyesmire esélyed sincs.
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Janos250
őstag
Persze!
Bp. Józsefváros, vagy egyéb piacokon UGYANAZT a LED lámpát feléért, mint a boltokban. Nekem beváltak. Én csak a külön mozgásérzékelőt, vagy magát a LEDet rendelem Kínából. Ha tudod, a LED áramerősségét vedd kissé lentebb. Picit világít gyengébben, de kevésbé melegszik és tovább tart. Persze, ha a gyári 230V-os tápról hajtod, akkor erre nincs lehetőség. Most egy hete egy 20W-os mennyezeti lámpát vettem tokkal vonóval kétezerért. Tetszik.Az amerikaiak $ milliókért fejlesztettek golyóstollat űrbéli használatra. Az oroszok ceruzát használnak. Én meg arduinot.
-
oba
addikt
Gyerekek, ITT hogyan tudok egy adott szíjat adott méretben kosárba rakni? Nincs választási lehetőség...
SpanyolulOlaszul meg nem értek...[ Szerkesztve ]
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
BullZeye
veterán
válasz spidersoft #79055 üzenetére
Azon gondolkodtam még, hogy vannak a csuklóvédők pár egérpadban, ilyen gumi-szilikon valamik, fogalmam nincs mi a pontos megnevezése, viszont 2cm vastag valami jó anyagba burkolva tökéletes lenne. Puha, de nem süpped be túlságosan, és visszanyeri az alakját teljesen. Ebből láttatok már 5x38x2cm-es darabot?
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
oba
addikt
Köszi srácok. Írok nekik egy üzenetet... remélem értenek angolul.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
huniross
tag
Próbáld meg minimum 2 A- os táppal. Gyenge táppal nekem sem megy.
-
bexinho23
őstag
Ezzel milyen további teendőim vannak?
Megérkezett a termék, viszont a színe nem hasonlított a fényképen lévőhöz. Ezt kifogásoltam az eladónál, aki azonnal vissza is utalta a a teljes összeget, és elnézést kért. Megadtam neki a pozitív értékelést, lezártam az adás-vételt. Viszont nem kifizetett termékkénk listázza a rendszer ezt a terméket. De nem értem, hogy miért.
-
Bicskás
senior tag
-
ztibor
senior tag
válasz BullZeye #79137 üzenetére
Nemrég érkezett pont olyan amit a képen betettél, 5 forintot nem ér a csuklótámasz része, egyszerű szivacs betét, nem tart semmit. Szóval az olcsók nem ajánlottak.
Amik már ott is jók lehetnek, inkább 7-15$ körül vannak, annyiért meg már itthon is láttam (2k) Hama-t ha jól emlékszem.
-
HoTaZo
addikt
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest