- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba17
senior tag
szerintetek blitzwolf dupla portos mobiltöltő lesz nagyobb akcióban mostanság?
[ Szerkesztve ]
-
cikasz
őstag
válasz spidersoft #78049 üzenetére
Köszi!
Vettem is kettőthttps://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Banggoodon kuponom 12.en jar le. Holnap fel tudom hasznalni vagy csak ma?
-
sto1911
veterán
OBD2 temaban: nem rendelek kinabol 5-6 EUR-ert, ugyanis az 500 meterre levo boltban kapni 13EUR-ert. Azt a 3k HUF-t megeri. Koszi mindenkinek!
-
zolikaDB
veterán
0.3-3mm-es eszkozokhoz keresnek nagyitot. Tudtok ajanlani olyat, ami bevalt?
-
Whynot?
aktív tag
válasz DeFranco #78047 üzenetére
Csak kiváncsiság képpen: honnan veszi a hivatal, hogy a kérdéses cuccot én vettem és nem egy jóakaróm akart egy ilyen csomaggal kitolni velem? Gondolom a jogsértést ebben az esetben is nekik kell bizonyítani.
Mert az alábbiak szerint ha egy kamu reggel elkezdem a főnököm címére venni a jogsértő cuccot akkor sitten fog megrohadni? de legalábbis a gatyája rámegy -
spidersoft
senior tag
válasz Zola007 #77900 üzenetére
(#78062) vacs: egyszer rendeltem egy ettől lényegesen olcsóbb verziót. Szerintem az ár is némiképp tükrözheti a minőséget... ennek a megnevezése canvas wall art oil painting Unframed Home Decor volt. Vászon/molinó, és az a jól ismert, vékony, gumi-szerű anyag, amit pólókra vasalnak, illetve tintasugaras technika... felbontása núdli, ránézésre néhány milliméteres pixelekből állhatott az eredeti kép amit aztán méretre nagyítottak (nyilván a vásznon lévő nagyítás már nem volt pixeles, de részletszegény annál inkább, bár nem arra van ez, hogy tíz centiről bámuljuk... messziről teljesen jó). Ehhez nem járt keret sem, a vásznak egymáson, a belső vászonra egy darab nejlónzacskó helyezve és az egész feltekerve egy strandnúdli-szerű ø3cm körüli hengerre.
(#78061) zolikaDB: amivel bajod lesz, az a mélységélesség -- de ha többé-kevésbé lapos dolgokra kell, akkor ezt a 60x mini mikroszkópot tudom ajánlani.
(#77900) Zola007: megelégedéssel használok egy somogyis készletet, amiben egy U alakba hajtott rugó két szára tartotta a biteket. Sárga műanyag doboza volt, fekete-piros nyele... nem hogy a készletükben nincs, de már a google sem találja meg Mindegy. Lényeg, hogy ha somogyis van, akkor lennie kell másmilyennek is, elvégre a somogyi nemigen gyárt csavarhúzót
-
kirkri
addikt
válasz Whynot? #78063 üzenetére
Ez telitalálat. A hivatal lehet, hogy hivatalosan ki tudná kérni, hogy milyen számú bankkártyával lett fizetve (bár kétlem, hogy a PayPal vagy az Ali könnyen kiadná nekik, ha egyáltalán kiadná). Azonban a korábban linkelt esetben egy ügyvédi iroda járt el a márkanév birtokosának nevében, nekik meg 100%, hogy nem adják ki ezt az adatot.
Szóval, erre szerintem bátran lehet hivatkozni, ha vennék ilyen olvasót és megfognák én tuti állítanám, hogy nem én nem rendeltem ezt a terméket.
Ahogy korábban írta valaki, ez az egész eljárás nem egy-egy pár ezer forintos tételre lett "kitalálva", csak mivel nem léteznek külön szabályok, így ugyanazokat kell alkalmazni, mintha valaki kamionszámra importálná a hamis terméket. Ennél a kis mennyiségnél bepróbálkozik az ügyvédi iroda, aztán vagy bejön, vagy nem.
21 éve a Prohardveren! ™
-
Real_Necro
veterán
Nekem ez a rajzszoggel felrakasos modszer nem gyere be. Egy festmenynek pont ott van ertelme, hogy keretre van feszitve, nem laposan terul el a falon, mint a csajos fotok a szoci muhelyekben.
Ha rahagyassal keszulnenek a festmenyek es itthon el lehet vinni a kepkeretezohoz, mar szerintem tobb ertelme lenne. Persze csak ha a minosege is okyan, meg szamitasba kell venni, hogy par tizest ott hagysz a kepkeretezesert.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
andrisbandi
őstag
válasz Real_Necro #78067 üzenetére
Kreatív ötlet: 5+1 csináld magad képkeret
- Olyan keretet rajzolsz köré amilyet csak akarszNálunk a melóhelyen vastag hungarecoltre vannak rárakva a képek, és kicsi pilácsok selytelmes fényt szivárogtatnak mögüle.
▓▒░ Dell - i7 - akku 5ó ░▒▓█► https://hardverapro.hu/apro/dell_latitude_i7/friss.html
-
veterán
válasz Real_Necro #78067 üzenetére
Sima fa lec kepkeret csak nem lenne olyan mocsok draga, de persze az se olyan olcso, mint a rajzszoges modszer, de en is inkabb normalis minosegu, minimalista verzios kepet tudnek elkepzelni a szobam falan. Ha nagyok a pixelek, vagyis nyomtatva van es az is silany minosegben akkor inkabb mar bazari hatasa lenne egy ilyennek. Vegulis van valami megbizhatosagi alap, vagy honnan tudom, honnan milyet kapok? Tippeljek az ara alapjan? Mert a linkelt cikkben azt irjak, hogy tenylegesen festes szeru, itt pedig tobb hszben is azt irjak, hogy kvazi polonyomtatas kategoria, a linkelt kepen is az latszik.
Everybody lies.
-
spidersoft
senior tag
válasz Pttypang #78069 üzenetére
Igen, amit én kaptam, az effektíve ugyanaz, mint amit a pólókra felvisznek, de az 3.000Ft volt, a cikkben elemzett meg duplája. Attól függetlenül szerintem az sem teljesen kézzel festett... van egy technika, amikor kinyomtatják vászonra/papírra a képet, majd összemázolják akrillakkal, kicsit kihúzva a kontúrokat, és domború hatása lesz az egésznek. Persze az is lehet, hogy tényleg nulláról kézzel festik, de az szerintem még Kínában se fér bele húsz dollárba.
Keretre meg az a legegyszerűbb, hogy veszel vékony fenyőlécet, méretre vágod, és hátulról tűzőgéppel ráerősíted. Szóval itt a keret csak azért kell, hogy feszítse a képet, nem azért, hogy keretet adjon neki, viszont az egész kap egy 1-2cm vastagságot is (a léctől függ, ugye), így eltart a faltól, szóval nem poszter-hatású lesz.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz spidersoft #78071 üzenetére
De ez nem is poszter, rohadt ronda ahogy a gyerek feltette, a szélén látszik hol kéne visszahajtani, legalább akkor vágja le...
-
Skillet
addikt
válasz Skillet #77075 üzenetére
Újra távolságmérő
KATT
A mindenki által vásárolt.
Az utóbbi időben rendesen munkára fogtam. Pontos, de nem mindig. És úgy vettem észre, az nem mindegy, hogy milyen felületről verődik vissza a... mi is? Ezek nem ultrahangosak, ugye?
Egy bútor belsejébe mondjuk kellene egy polc, simán nagyobb távolságot mér a bútor két oldala között. Ugyan "csak" milliméterekkel, de ide az is bőven elég. És mindez akár 30-50-100 centin is. De ha a bútor azon falára, ahol a lézer pötty van, teszek valamit, pl fém vonalzót, sokkal pontosabb érték jön ki. Próbáltam más anyagot is, nem nagyon vált be.
Tud valaki olyan lézeres távolságmérőt, ami pontos de olcsó is?
Valami boscht találtam 40 ezerért (glm 50c), amire azt írják, hogy 50 méteren +-1.5 mm a pontosság. Na de az annyiba is kerül.
Bár kíváncsi lennék, hogy egy ilyen bosch mit tudna bútorozásnál.
De az ilyen dolgok csak vásárlás után derülnek ki.
Vannak 10-en ezerért is márkásak, de nem tudnak ennyi mindent, mint ez a kis pár ezres kínai cuccos
Pl a szögmérés is nagy kincs.[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Real_Necro
veterán
válasz Pttypang #78069 üzenetére
Keretrol beszelunk vagy vazrol? Alap esetben a vaszonra keszult festmenyek nalunk fa vazra vannak felfeszitve es ugy jon ra a keretezes. Emlekeim szerint 15-20k volt rendes kepkeretezonel, ellenben nem is bazari a megjelenes.
Lehet sznobsag, de ha mar a falra kirakok valamit, igenyes legyen, ne ugy nezzen ki mint a 90es evekben a szobafalam, ami tele volt film poszterekkel meg rajzszogekkel.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
veterán
válasz Real_Necro #78074 üzenetére
Igen, erre gondolok, hogy vaza legyen legalabb, keret nekem nem feltetlenul kene, de keret nelkul nem tennem ki, nagyjabol amiatt, amit te is irtal, azert teszem ki, hogy kinezzen valahogy, nem fogom celluxal feltenni meg hasonlok.. De akkor mar lassan ott vagyok, mint a keparusoknal keszen veheto vazra feszitett verziok, ha a minoseg ennyire rossz alacsony ar eseten kinabol.
Everybody lies.
-
beg
veterán
Képkeretezés szép szakma, de lassan ki lesz maxolva ebben a topikban.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
WayneGace
őstag
Az ilyen képeket szerintem pont az teszi különlegessé, hogy több képből áll, keret nélkül kidomborodik a fal síkjából. Egy öt részesre, ha mindegyikre raksz keretet, akkor már más hatást fog kelteni.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
atees
őstag
Sziasztok!
Hasonlo beépíthető usb ajzatot keresek lenyegessen olcsóbban 😀 Autóba szeretném beépíteni. Tudnátok segíteni, hogy keressem?Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
beg
veterán
Wish-es reflinkeket töröltem. Figyeljünk oda a linkekre.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Saját táppal rendelkező minőségi(bb), kipróbált(!), legalább 4 portos USB 3-as HUB-ot keresnék.
-
Gaborz1
senior tag
Banggoodról tud valaki jó kis Bluetooth-os hangszórót amit lehet 10-5-ös kuponozni és 15-20 dollárból megvan?
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
Skillet
addikt
válasz Skillet #78086 üzenetére
Hja, és bár a vízszintező funkció is nagy király, de... ha az egyik élére rakom a kütyüt, akkor szinte nulla fokot mutat, ha a másik élére, akkor meg 1.8° körülit mér
Amúgy nem tükrös felületen is pontatlanul mér... bútor belseje. De pl csempétől csempéig mm pontos értéket dobott. Nehéz rajta kiigazodni.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
XtremLor
őstag
Nem tudom mennyire jo ar, de 720db saru kit 13$ a BG eu raktarjan. [link]
CN warehouse-on pedig van 800db-os erveghuvely $5.43 jon ki a termeknel lapjan van a kupon is."Legen...Wait for it...Dary"
-
Gaborz1
senior tag
Pedig gondoltam rá, hogy ott kérdezem meg, de nem tudom, hogy miért nem ott tettem. De most meg is teszem.
iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
huan
őstag
Sziasztok!
Szeretnék ilyesmi mágneses töltőkábelt iPhone-hoz, valami márkásnak mondott, esetleg világítóst.
Vett már valaki olyat, amit szívesen ajánlana?
Nem baj, ha az említettnél olcsóbb[ Szerkesztve ]
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok tiplit valaki rendelt már kintről? Valaki tipp?
-
-
Ciccuka
veterán
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Ciccuka
veterán
válasz gagyilovag #78096 üzenetére
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
ktamas76