-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atthany
aktív tag
válasz s7evcsenko #140202 üzenetére
Fateromek anno '85-ben nyertek egy Wartburgot😃
-
Lucho7
tag
Sziasztok, Vernee m5 telefonhoz tudtok olcsó kijelzőt? Nem találok semerre, nagyon fontos lenne! Előre is köszönöm!
-
Zola007
veterán
válasz s7evcsenko #140202 üzenetére
azt nem tudom, hogy nekik van-e rokon az OTP-nél
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Dr. Romano
veterán
Én minden nap nyerek valamit, de hiába kattintok rá sose küldik
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
veterán
válasz anonymus89 #140207 üzenetére
1980, és nulla.
Rokon már 3 kocsit nyert.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Ghard
őstag
válasz w.miki #140182 üzenetére
2 accal pörgettem, külön pc-n és telefonon. 13 nap után pörgettem egy 100%os kupont, a másik accal 22 nap után. Előtte volt 2-3db 50%os sd kártya is mindkét accon. Még nekem sem küldték el, zapalson semmit nem vettem eddig. Elnézve a kamu free only postage cuccokat, nem is fogok
-
betyarr
veterán
létezik valami hőre zsugorodó cső vagy mi a szösz,asszem vezetékeknél szokták használni.nekem cipőfűző végére kellene.tudtok valami ilyesmit kintről?
-
-
flymi
addikt
Tudnátok ajánlani/linkelni beltéri kamerát (babaszobába) 10k környékén ami hozza azt, ami a leírásában szerepel? Ha valaki vásárolt már ilyet, az megoszthatná a tapasztalatait.
Lehetőleg 1080p, kétirányú hang, wifi, esetleg felhőbe mentse a videót, ne kártyára./// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
lorcsi
veterán
usb tesztert szeretnék..
ezt találtam ..jónak tűnik az adatai alapján
ráadásul az ára sem tűnik vészesnek, kuponnal : 7,41$szerintetek ?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
6120
tag
válasz bandigyerek #140216 üzenetére
Kézben!
-
-
DarkByte
addikt
Aliexpress-en melyik szállítási opció felel meg a Gearbest-es priority line-osnak, ha van egyáltalán ilyen?
Ezen a fejhallgatón gondolkodom. [link] -
wwenigma
Jómunkásember
-
Real_Necro
veterán
válasz Real_Necro #140225 üzenetére
...és már app is van rá... persze nem nyert "kispolszkit".
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz szabi__memo #140201 üzenetére
Ne izzadj vele, úgysem küldenek semmit. Én eddig kétszer nyertem, de nem adták postára egyiket sem. Már egy ideje nem is vesződöm vele, felesleges időpocsékolás.
-
fradi81
veterán
Épp akartam kérdezni ez a zapals mennyire megbízható mert a 18-án rendelt cuccot még nem adták fel, erre ma jött email hogy shipped.
moto g72, Ninebot d28e
-
Upo
addikt
-
Beni2360
félisten
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Vámeljárási Osztálya tájékoztatása alapján az alábbi értékhatárokig adómentes a küldemény:
2018. december: 42,17 USD-ig, 58,22 AUD-ig, 56,01 CAD-ig, 41,95 CHF-ig, 32,99 £-ig és 292,59 CNY-ig.
Ha még nem volt, ha volt akkor az ismétlés a tudás anyja.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
HXY
addikt
válasz Beni2360 #140242 üzenetére
És ezek a decemberi összegek mire vonatkoznak?
a) Arra, hogy most decemberben rendelem meg és fizetem ki a terméket, de lehet, hogy majd csak januárban fogom megkapni.
b) Vagy arra, ha már októberben-novemberben megrendeltem és kifizettem, de csak most, azaz decemberben érkezik Magyarországra és most kerül vámeljárás alá?
Mert ha a második, azaz b), akkor félig meddig lutri.
-
Beni2360
félisten
válasz kigyi_23 #140245 üzenetére
Hát mondjuk ez a legnagyobb hülyeség,de volt aki már azt írta, hogy a
feladásirendelési időszak a lényeg.
------------------
Degeczi - Én éppen ezért maradtam a 40 $ mellett.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Siffredi
senior tag
válasz Tarokk79 #140239 üzenetére
Alapból van ugye 180 napod, amíg tudsz indítani dispute-ot, viszont ebben az esetben elég rizikós a dolog. Én nem bíznék meg olyan eladóban, aki törölte az adott terméket, illetve soha nem rendelnék újra tőle.
Emiatt én is azt tanácsolom, amit a többiek, kérd a pénzvisszatérítést, majd rendeld meg a terméket egy másik eladótól.
-
flymi
addikt
válasz Janusz001 #140236 üzenetére
Eustockban nemrég még lehetett kapni, de már nincs.
Most Escam cuccokat nézek ebayen, valószínűleg onnan vásárlok majd, de egy tucat különböző van, nem igazán tudom még, melyik lenne a legjobb választás./// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
dugesz77
őstag
zanflare F1 a DEBFF1 kuponnal 12,99$ GB-nél.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest