- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cool Face
aktív tag
nekem olyan gondom lenne, hogy nem tudom hogy kell elindítani a torrentet és hogy melyik szolgáltatást kell elindítani vagy kikapcsolni hogy ne akadjanak össze. A felslegeseket kikapcsoltam csak a transmission van bekapcsolava. HD2 rev 3.-as van fent. Visszaolvasgattam jó pár oldalt de konkrétat nem találtam sehol. valaki leírná nekem vagy elég egy link is...előre is hála
-
Cool Face
aktív tag
ha torrentezni szeretnék azt hogy tudom beállítani? Nekem sehogy nem akar menni.
-
Cool Face
aktív tag
Sziasztok!
Lassan 1 éve hogy frissítettem az O!play-emen a firmware-t. A kérdésem azt lenne, hogy létezik-e újabb jobb szoftver hozzá vagy csak valami finomítás, kiegészítő? Ha minden igaz ezt használom:
O!Play HDP-R1/R3(Air)Előre is köszönöm
-
Cool Face
aktív tag
Sziasztok!
Feltettem egy HD2-es firmware-t de foggalmam sincs hogy tudom beállítani a torrent klienst. valaki tud segíteni? Hogy fogjak neki?
-
Cool Face
aktív tag
Eljutottam odáig hogy feltettem egy HD2 1.12.06 rev 5.1 firmware-t ebbe már gyárilag benne van az mo. A lényeg hogy csak torrentezésre használnám. Elindítottam a Transmission service-t majd böngészőböl betöltöttem neki egy torrentet amit ncore-ról szedtem le. Az O!play vagy lefagy, megáll esetleg újraindul Frissítettem a modulokat de semmi. Ötletem sincs hogy miért nem megy
Letöltöttem a Transmission Remote GUI-t de azzal sem jó 70-80%-nál elveszti a kapcsolatot.
Abba se vagyok biztos hogy az usb-t látja-e mert ftp-n keresztül tmp/usbmounts/ be nincs semmi, pedig maga a lejátszó kiirja írja h csatlakoztatvaEsetleg valami megoldás? Örülnék ha valaki tudna segíteni.
-
Cool Face
aktív tag
válasz tejeskifly #2445 üzenetére
Szia!
A kérdéseidre válaszolva a routeren nem kell módosítani semmit, esetleg portforwardingot kell csinálni ha nem látná az eszközt, de ez csak nagyon extrém esetben van. A gépen egy sima megosztás is elég. Én most egy moddolt fw-t használok nagyon sokat tud és tényleg mindent meglehet csinálni vele. (HD2-es fw). A hátránya hogy 2 napja a torrent kliensel szenvedek ami folyton lefagy nem indul etc. Kicsit kiforratlan...
Jah és amiket írtál... egyikkel sem lesz gond -
Cool Face
aktív tag
válasz tejeskifly #2455 üzenetére
Én 4 napig szenvedtem vele folyamatosan, a legújabb HD2 1.12.06 rev 5.1 fw-el próbálkoztam, de sehogy sem működött. Túl gyenge a gép hozzá, mindig lefagy újraindul és hasonlók. Próbáltam keresni működő torrent klienst, mert ugye bár nem mind1 hogy egy 500w-os gép megy folyamatosan vagy egy 50w-os.
Muszáj voltam feladni Túl kiforratlan a HD2-es fw-ek, bár tényleg nagyon sok mindent tud és jól is néz ki viszont lassú és sok a fölösleges app.
Most a hivatalos jul 22.-ei fw-t használom gyors és minden működik, de nincs se youtube se torrent kliens... valamit valamiért.[ Szerkesztve ]
-
Cool Face
aktív tag
válasz tejeskifly #2455 üzenetére
Ezt próbáld meg még szerintem. Ezzel nem kisérleteztem, viszonylag gyors fw és van benne torrent kliens. Igaz nem túl új de legalább itt még működik minden.
-
Cool Face
aktív tag
válasz Anonymus23 #2454 üzenetére
-
Cool Face
aktív tag
HD 2 5.1 háát azt a fw-t mindennek mondanám csak jónak nem. Én 2 napig szenvedtem vele éjt nappalé téve hogy normálisan működjön rajta a torrent kliens. Feladtam, mert mindig lefagyott, újraindult, sehogy sem működött. Nagyon lassú, és tele van hibákkal, rengeteg a használhatatlan app az orosz nyelv miatt. El kell ismernem az új skinek miatt tényleg jól néz ki, de semmi több .
Pontosan nem értem hogy mi a gondod mert eléggé szellősen fogalmaztál. De.
GUI-t használsz a torrent betöltésére vagy a webes felületen intézed? R1 vagy R3-as a O!play-ed? Milyen op rendszert használsz?u.i: fogalmam sincs neked hogy működik a torrent kliens de érdekel
[ Szerkesztve ]
-
Cool Face
aktív tag
válasz kopi.dll #2471 üzenetére
Ilyen esetben nem nagyon számít a gép teljesítménye, az csak az adat átvitelére szolgál. A nehéz munkát az O!play végzi. Pont ezért is találták ki hogy ne kelljen drága gépet venni amivel lelehet játszani egy full HD-s filmet. Ha csak az átjátszásra használnád akkor neked pont ideális lenne egy Tablet PC, olyan 30e körül van és ez mellette egy jó számítógép is. Ennél olcsóbban nem hiszem hogy bármit tudnál venni. Ha csak nem kukázol egyet használtan.
-
Cool Face
aktív tag
Arra milyen megoldás létezik, hogy ne kelljen mindig rootolnom puttyon kereztűl telenettel és reboot után kapcsolódni ftp-re.Külső hdd van rádugva usbn keresztül és pc-ről másolok rá. Kicsit fárasztó minden kikapcsolás után ezt eljátszani. Ráadásul 5 percenkén ki is kapcsolna másolás közben ha nem nyomkodnám. Erre én idáig nem igazán találtam megoldást. Asus O!play R1-em van 1.41p.-s firmware.
-
Cool Face
aktív tag
a kérdésem viszont az, hogy ezt, hogy kell telepíteni, mert simán nem lehet menüből. Puttyon keresztül kell?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tudományos Pandémia Klub
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iOS alkalmazások
- Elektromos cigaretta 🔞
- NBA és kosárlabda topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest