Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• alamuszi

senior tag

válasz Mr. Byu #356 üzenetére

"Számomra meg egyesek értetlensége az érthetetlen."

Na ja van akinek az érveid nem meggyőzőek, mint pl. nekem én használtam 3 féle Apple terméket, 1,5 évig szóval nekem nem kell elmesélned miért jó vagy rossz.

Hát itt sokminden nem igaz, kezdjük a csillogó tükröződő kijelzővel, ami eleve egy rossz láthatóságot biztosít, pláne fényben.

Villámgyors, mihez képest? A Windows-nál gyorsabb egy Ubuntunál nem, szóval ez sem állja meg a helyét.

"most kérem ne ugassanak azok, akik szerint nem - legalább olyan sokak szerint igenis jó)"

Max te meg a kutya ugat más max írkál ide, de mihez képest megint egy ThinkPad, vagy egy PowerBook billentyűzethet ne hasonlítsd azért mert akik szerint az még nem látott PoweBook-ot, ennyi.

"sokat érő operációs rendszer értékes szoftverekkel."

Hmmm... Na ez sem igaz.

A Sony ennyiért Vaio Z-t ad ami nem apple minőség, hanem annál jobb.

A lenovo a büdös életben nem volt olyan drága mint az Apple termékek, nem tudom honnan vetted ezt, mert max az apple shopban, de a valóság nem ez.

"Na, ez egy versenyképes jelentkező, a Macbook Pro-t meg tudja szorongatni (azoknál, akiknek nem számít a szoftver). De az Air-nek még mindig nincs igazi ellenfele."

Hát persze, vékonyságban nincs, minden másban van jobb is.

Szerintem ezt a marketing dumát hagyd a resellerekre.

"Technológiai problémák nem fordulnak elő az Apple készülékeinél." - Ulkesh

Új hozzászólás Aktív témák