Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ltpalermo

    csendes tag

    válasz #79335424 #3968 üzenetére

    bocs, h kéretlenül beleugatok, de én nem tudom ajánlani a dension-t.
    használtam kb egy évet ugyanazt a típust, mint a kolléga, utána kuka lett. tölteni első perctől kezdve nem volt hajlandó (garanciáztatni azért nem tudtam, mert külföldön voltam), több kocsiban is próbáltam. maga a szerkezet sem volt vmi masszív, pedig a telefon amit tartottam benne csak 4 colos volt, és nem is volt gyakran használva (ritkán vezetek hosszabb távot), de elég sokszor kellett utánhúzni a csavarokat. én a hangminőségtől sem voltam elájulva, de ez nyilván autó függő is.
    ami viszont a legbosszantóbb volt, h a beharangozott csúcstechnológiát ugyanúgy elnyomta a leggyengébb rádiójel is, mint a filléres vackokét. aláírom, hogyha egy városban, vagy annak környezetében használod és találsz szabad frekvenciát, akkor életképes, de beutazni vele az országot, neadjisten külföldre menni katasztrófa. és újrahangolni sem annyira egyszerű, egy be nem tervezett félreállás kell hozzá, vezetés közben nem fog menni.
    hangsúlyozom, h ez az én egyéni véleményem, de nekem nagyon nem jött be, sokkal jobban is el tudtam volna költeni azt a pénzt, hatalmasat csalódtam bennük.

Új hozzászólás Aktív témák