Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Beren

    tag

    Üdv mindenkinek!

    Egy kis segítségre lenne szükségem. Egy ideje van itt mellettem egy RT-N18U az utolsó gyári firmware-rel (3.0.0.4.380_7266) és pár problémával...

    Az első gondom, hogy a WiFi valamiért finoman szólva is rapszodikus lett - hol látják az eszközök a routert, hol nem, ha igen, akkor meg nem tudnak csatlakozni. Természetesen a router és az eszközök beállításai nem változnak közben. Ha újraindítom a routert, akkor minden oké egy-két óráig, utána a probléma kezdődik újra... Próbáltam WiFi csatornát fixre állítani, hátha valami interferencia, de akkor is ugyanez a helyzet. Próbáltam a vezeték nélküli módot fixre állítani az auto helyett, semmi eredmény. Próbáltam gyári visszaállítást a konfig oldalon, próbáltam törölni az nvramot, semmi eredmény. Találkozott már valaki ilyesmivel?

    A második gondom az elsőből következik. A fenti WiFi gondot akartam egy fw cserével orvosolni, hátha a legfrissebb gyári fw okozza a gondot (a vásárláskor rajta lévő fw-vel nem volt ilyen). A problémám az, hogy sehogy sem érem el a recovery módban lévő routert. Benyomom a reset gombot, bekapcsolom a routert, a led elkezd villogni, ahogy kell, de a gépemről az ASUS recovery tool-ja nem találja a routert (az asusrouterforum-on talált Upgrade Firmware progi sem), a 192.168.1.1 oldal pedig nem érhető el. Ezt az IP-t viszont pingelni tudom... Több dolgot próbáltam már, amit itt találtam (3x30-as reset, nvram törlése után azonnal recoverybe lépni, ezek kombinációi, mindegyiket többször is), de semmi eredmény. Valami ötlet?

    Előre is köszönöm!

    Beren

Új hozzászólás Aktív témák