- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Egérpad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiki_92
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy ilyen routert, be is konfigoltam Access Point módban, viszont annyi a bibi, hogy wifin keresztül nem jön át nagyobb sebesség ~50mbps-nál. Laptoppal és telefonnal is próbáltam. Firmware verzió: 3.0.0.4.380_7743. Ha valaki tud valami okosságot erre, azt nagyon megköszönném.
-
titán
válasz csiki_92 #8903 üzenetére
Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok, szomszédok) van használva az eszközök?
Ezek közül kellene az egyikkel csinálni egy mérést a helyi viszonyokról és képernyőmentés berakni a 2,4 GHz-s csatorna képről.
SSID/jelszó csak angol abc betűi és/vagy számok?
A wifi csatorna 1 és 11 közötti?
Milyen kliens eszközzel/adapterrel használod?Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
csiki_92
aktív tag
válasz Gubek-Einste #8904 üzenetére
Körülbelül fél méterre vagyok az eszköztől, egy HP EliteBook 9470m, egy Lenovo K5, illetve PS4 van a birtokomban, minddel ugyan azt az ~50mbps-es sebességet mértem (a kábelen jön a gigabit).
SSID, jelszóbal semmi speciális karakter.
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
csiki_92
aktív tag
-
titán
-
csiki_92
aktív tag
-
Christian79
tag
Sziasztok! Kb. mióta beindult a telekomnak az 1G-s net, azóta ezt a routert használom, idáig probléma nélkül. De! Amióta feltettem a legújabb gyári frissítést, a 945-ös sávszélesség 360-ra maximalizálódott. Kikapcsolás, firmware újratelepítése, telekom szerelő, mindent végig járatam, de hiába! Nem tudom mi tévő legyek, már a búcsún gondolkozom, hogy valami tönkre ment benne. De hogy ilyen módon? A fent leírt sávszélességet olyan stabilan tudja, mintha központilag lenne ez beállítva... Ha valakinek van ötlete, szeretettel várom, még mielőtt kukába küldeném az eszközt. Esetleg előző firmware újrarakás? de most az eszköz honlapja is szórakozik, hogy csak a kettő utolsót lehet letölteni.... egyébként az eszköz engedné-e a régebbi feltételét.... ha valakinek lenne egy linkje a megbízható, talán 9545-végű gyárihoz, azt megköszönném!
-
titán
válasz Christian79 #8912 üzenetére
Recovery módba újra tudod rakni a régi-t.
Innen elég régieket is le lehet szedni.
Vagy feltehetsz HGG-t vagy Tomato-t is.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Christian79
tag
válasz Gubek-Einste #8913 üzenetére
Köszönöm, próbálkozok!
-
Christian79
tag
válasz Christian79 #8914 üzenetére
Sikerült megoldanom egy korábbi firmware felrakásával. Köszönöm a segítséget Gubek-Einste! Csak ne felejtsem el, hogy nem szabad frissíteni!
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Christian79 #8915 üzenetére
Szabad frissíteni de néha lehetnek hibák, akkor érdemes egy reset + manuális újra beállítást csinálni.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Christian79
tag
válasz Gubek-Einste #8916 üzenetére
Próbáltam mindent. Többször feltéve a legújabb gyárit, reset stb, de olyan, mintha kilőtték volna belőle a hardweres NAT-ot.
-
tjsz
senior tag
Sziasztok!
150 Mbit/s-es net-et át tudja engedni ez a router "Tomato Shibby" féle firmware-el?
-
titán
-
ra^ven
senior tag
válasz cyber86 #8921 üzenetére
Köszönöm, ezek szerint már van újabb.
Wifi kapcsolat sebességével nem vagyok kibékülve a jelenlegin, a router mellett közvetlen is kb 50mbitet mérek a 100-ból.
Ez normális jelenség? Korlátozás elvileg nincs. Adásteljesítmény a jelerősség miatt 70%, azt hiszem e fölé nem szabad menni.[ Szerkesztve ]
ZOHLIH - Xiaomi MI9 Lite || Panasonic LX7
-
titán
Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok, szomszédok) van használva az eszközök?
Ezek közül kellene az egyikkel csinálni egy mérést a helyi viszonyokról és képernyőmentés berakni a 2,4 GHz-s csatorna képről.
Milyen kliens eszközzel/adapterrel használod?Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Bálint85
senior tag
Sziasztok!
Érdemes feltenni a legújabb gyári fw-t a Asus RT-N18U routerre?
Stabil, megbízható, hibamentes?Köszi!
http://www.anandtech.com Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...
-
ra^ven
senior tag
válasz Gubek-Einste #8923 üzenetére
Szia!
Az asztali gépnél próbáltam, tehát a telefon és a router között egy monitor van, kb 50 cmre.
Átírtam az SSID-t, volt benne "-=" de nem változott.
A csatornakiosztás jó, a router a topicban szereplő, a mérésre speedtestet használtam.Vmiért nem megy a kép.
[ Szerkesztve ]
ZOHLIH - Xiaomi MI9 Lite || Panasonic LX7
-
Christian79
tag
Ha esetleg valakinek Gigabites net van otthon és a gyári legújabb firmware-t használja, kábellel megnézhetné, hogy át jön-e a 940-950-es sávszél, vagy valóban elrontottak Asusék valamit...
[ Szerkesztve ]
-
rb26dett
aktív tag
válasz Christian79 #8930 üzenetére
Igen. megvan a sávszél gigabiten gyári szofttal.
-
MODERÁTOR
120/10-es net Tomato-val WiFi-n, de a csatornaszélesség 20MHz-re van korlátozva, a linksebesség így 217Mbps. Nem használok WiFi-t, most is csak a vihar miatt álltam át ideiglenesen.
[ Szerkesztve ]
-
akisbandi
aktív tag
HGG alatt hogyan lehet beállítani, hogy a traffic history ne a RAM-ba kerüljön, hanem a jffs-be? A Tools/Other settings menüpontban ez nem aktív, nem tudok mást választani. Természetesen a jffs engedélyezve van.
-
MODERÁTOR
válasz Intruder2k5 #8935 üzenetére
WiFi teszt, még mindig Tomato firmware, viszont DIGI 1000/200 net, és átállítottam 40MHz-re a csatornaszélességet. A laptopban Intel® WiFi Link 5300 agn adapter van.
[ Szerkesztve ]
-
GEPESZ66
veterán
100-as netem van,a telefonon wifi tesztet csinálva 20Mbit/s-ot mutat.
Nem kevés ez? -
titán
válasz GEPESZ66 #8939 üzenetére
-
GEPESZ66
veterán
válasz Gubek-Einste #8940 üzenetére
Telefonon futtassam,vagy a laptopon?
-
titán
-
gabro0
őstag
Kint a HGG 380.65.9. Most teszem fel, ez most inkább egy ilyen bugfix release a changelog alapján.
-
Bucicimaci
tag
Sziasztok!
Tegnap lettem tulajdonosa egy ilyen eszköznek. Az lenne a kérdésem, hogy Tomato-t, illetve custom firmware-t csak a restoration tool segítségével lehet felrakni, vagy a gyári fw felületén keresztül is végre tudom hajtani a műveletet a trx megfelelő helyre történő betallózásával?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
titán
válasz Bucicimaci #8944 üzenetére
Tomato-t recovery módban tudod felrakni, HGG mehet gyári felületről is amennyiben nem a legújabb gyári firmware van az eszközön.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Phobion
őstag
sziasztok
a routeren jelenleg tomato firmware van (rt-n18u - Tomato Firmware 1.28.0000 -132 K26ARM USB AIO-64K)
vettem egy asus rp-ac66 eszközt, tegnap beállítottam rendre ment az a repeater (2,4 ghz, nem ugyanaz az SSID név), a mai nap viszont már az a jelenség áll fent, hogy az eszközök csatlakoznak a repeaterhez, de nincs internet elérés, azt is furcsállom, hogy a repeater beállításainál, a wireless rész alatt kemény 2 beállítási opció van
1,. milyen band legyen
2., legyen-e roaminga repeateren alap firmware van, ami még furcsább, hogy amikor bemegyek a repeatern belül a wireless almenübe, akkor egy pillanatra látni jó pár beállítást, de amint betöltött, csak a fent leírt 2 opció látható
szerintetek mi lehet a gond? a repeateren próbáltam firmware-t frissíteni, de a latest van fent, arra is tomato kellene?
köszönöm
-
titán
-
Phobion
őstag
válasz Gubek-Einste #8947 üzenetére
a roaming-ot nem állítottam be, gyári firmware van, rendben akkor megnézem azonos SSID-val is
-
Phobion
őstag
válasz Gubek-Einste #8947 üzenetére
nem jó sajnos, azonos az SSID, de továbbra is csatlakoznak az eszközök de nincs internet hozzáférés (sárga ! jel)
Repeater módban van a repeater, 2.4 ghz mint a router wifije, egyszerűen nem tudok már mit állítani, mert nincs több opció (roaming off természetesen)
(#8948) PhobioNN7 - fáradt vagyok most nézem mit írtam.... a repeateren van gyári firmware
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest