- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- [Re:] Az idei legolcsóbb LG OLED tévé a tesztpadon!
- [Re:] Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- [Re:] Visszafelé kompatibilitásban a maximumot hozza majd az új Xbox
- Videós, mozgóképes topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
-
- Utoljára frissítve: 2019-06-03 20:52:52
PROHARDVER!
600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
Hozzászólok Aktív témák
-
kisbalazs83
tag
Sky1111-nek sikerült a nagy tesóval AC56-al. Itt még működött a WPS tartva PowerON NVRAM ERASE.
de amikor 1400-ra húzta. már nem tudta visszaállítani alapra Merlin azt írta serial adapterrel helyre lehetne hozni, de RMA lett belőle.[ Szerkesztve ]
-
Kuter
senior tag
Hidd el én kiprobáltam,tökéletesen vissza áll a WPS-el, de 1200 felet már nem megy.El sem indul.
Bár serial adapterem van, már jó pár routert helyre raktam vele.(lehet azért voltam ilyen bátor)[ Szerkesztve ]
Mindhalálig Nvidia! mondta egy microelectronic engineer , vagy lehet hogy én?
-
Szia!
A funkció bekapcsolása után itt...
http://192.168.1.1/status-webmon.aspSzakmai kérdésekkel privátban ne keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
pH érték
tag
Köszi!
Internaly alap beállítást hagytam meg. Hol tudom elérni a logot?
-
Ott is kell mutatnia a linkelt webes felületen...
szerk.:
Milyen internal-ról beszélsz? A felső részen a syslog beállítások vannak, a webmonitor config az oldal alján van!Administration -> Logging -> Web Monitor
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekkel privátban ne keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
pH érték
tag
Rendben, megtaláltam és be is pipáltam. Ez után merre keressem a logot?
-
Nem látod a fentebb linkelt oldalon a címeket?
-
pH érték
tag
Dede látom, nem szóltam semmit!
Köszi szépen, nagyszerűen működik!
Már csak egy olyan kérdésem lenne, hogy van e arra mód, hogy a transmissionnél, ne kelljen a mountolt meghajtót minden egyes betöltésnél megadni? Illetve miért van az, ha az általam megadott letöltési mappába akarok bemásolni valamit, akkor a másolás után írásvédelemről dob fel hibaüzenetet, holott láthatólag jól átmásolta?
-
Nem kell azt mindig megadni, csak egyszer, de akkor rendesen! Persze ha minden indításnál változik, akkor nincs mit tenni, de ez leginkább akkor fordulhat elő, ha mindig más HDD-t kötsz rá, vagy éppen mindig átnevezed rajta a partíciót!
Ez nyilván valami jogosultság probléma, én sosem találkoztam ilyennel, ha a hdd-t a routeren formáztam! Mind FTP-ről, mind Samba-ról, mind SSH-ból hibátlanul írható a lemez...
-
pH érték
tag
Akkor lehet, hogy ez a baj, hogy nem formáztam csak egy használtat rákötöttem.
-
pH érték
tag
Mindig ugyan az a HDD. Hiába írom át még az USB and NAS/Bittorent Clint nél a pontos útvonalat, ha így indítom el a transmission webes felületét, akkor a Connection Failed jön elő. Amúgy pár napja valaki ugyan ezzel a problémával küzdött, de ha jól emlékszem neki is maradt az, hogy mindig be kell írni az útvonalat egyenként.
-
pH érték
tag
Köszi, lehet akkor ezt megpróbálom.
-
Kuter
senior tag
Mondtam én hogy nem lehet téglásitani ezt a routert,max ha tűzbe dobod.
Megcsináltam a hűtés módot,mert az egyik routerem alapból is verte a 93-98 fokot.
A hütőbordát levettem, az alatta levő két árnyékoló fedlapot is leszedtem.
A procira illetve a lan chipre ,raktam a hővezető gumit.olyan vastagságút ami 1-2mm rel feljebb van mit az árnyékoló lemez. Az árnyékoló lemez tetejét nem raktam vissza,hanem egyből a hütőbordát helyeztem vissza. Így a hőmérséklet 70-73 fok csúcsra jártatva ís.
Sajnos ennél a routernál az asus elszarta a hűtést avval hogy egy nagy bordát rakott mind a két chipre(egyik melegíti a másikat)Illetve ha a gyárban szarul rakták fel a hővezető gumikat mint az én példámon is látszik, simán túl tud melegedni normál használatnál is.Itt a is írta valaki hogy fagyogatott a router ,tuti a rossz hűtés felszerelése miatt.
Kiprobáltam egy 4x4cm 12voltos ventivel 5 voltra állítva amit a proci oldalra tettem, úgy 45-50 fokos az egész cucc széné hajtva.
A lényeg ha leszeded az árnyékóló lemezt csak ovatosan könnyen megrogyik és látszik hogy piszkáltad,de ha űgyes vagy akkor bármikor vissza tudod rakni a gar miatt.Ui:ha nincs hővezetőgumid felhasználhatod az eredetit.
[ Szerkesztve ]
-
MarQs
senior tag
Egyre komolyabb a topik, már a moddolás is megy!
Az a hővezetőgumi nem egy úgynevezett thermal gap pad?
Tápot a szélkerékhez honnan meríted? Az egyik USB portról?[ Szerkesztve ]
"Vagy fejlődsz, vagy hanyatlasz, nincs stagnálás!"
-
Akadt egy kis problémám -- a router mintha elfelejtette volna a DLNA-t.
Egyik pillanatról a másikra, minden változtatás nélkül megszűnt a médiakiszolgáló-szolgáltatás.
A webes beállítási oldalon engedélyezve van (próbáltam ki-bekapcsolgatni), a könyvtár változatlanul jól beállítva, de a hálózaton nem jelenik meg. Sem PC, sem AVR, sem RPI nem látja.
A HDD maga köszöni szépen, jól van, a Samba-megosztás működik is szépen, csak a médiakiszolgáló nem jut ki a hálózatra.Mit nézzek meg?
Köszönettel: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
kisbalazs83
tag
Itt vannak képek szétszedett állapotról: openlinksys.info
A borda mellett van +5V:és egy ilyen csatlakozó a venti kábel végére:
.
A venti rögzítést pedig egy sima gumival vagy madzaggal oldom majd meg(#1018) Kuter: van valami trükkje, hogy az árnyékoló lemezt, hogy kell leszedni?
[ Szerkesztve ]
-
PainKiller13
őstag
Nem akarok hülyének látszani, de ha mondjuk nem módosítasz rajta semmit, csak egy ventit raksz a bordára az nem jó?
-
kisbalazs83
tag
Már nem megy az 1200,800
Azt vettem észre, hogy ha SSH-n vagy GUI-n indítom újra, akkor nem indul el 1200,800-al. Ki-be kapcsolás után viszont elindult. 1200,666-al indult újraindítás után is. Többször kipróbáltam. Most már nem indul el ki-be kapcsolás után se 1200,800-al csak az 1200,666-al. Nem tudom mi lőtte, de amíg nem csinálom meg a hűtést, addig hagyom 800,533-on.(#1024) PainKiller13: gondoltam rá én is, hogy előbb megnézem úgy milyen lesz a hőmérséklet
#1025) norbszt: (#992) Kuter
[ Szerkesztve ]
-
Kuter
senior tag
Ne pánikolj,nekem kettő roueterem van ,az egyik pont azt csinálja mint nálad.Ki-be kapcsolás után nem hajlandó bootolni 1200,800-on csak 1200,666 on megy. A másik stabilan megy 1200,800
Ez olyan mint a ram tuning pc-n lutri. A memoria van amelyik birja van amelyik nem.Tönkre nem fog menni.
Mivel felszültségent nem állitunk sem a ramon,sem a procin.Üdv Kuter
[ Szerkesztve ]
-
Kuter
senior tag
Nem trükköztem,csak simán lekaptam. el is hajlott. szerintem ovatosan biztos le lehet szedni.
-
Kuter
senior tag
http://www.mediafire.com/download/3eei28du9r9ys49/RT-N18U_3.0.0.4_376.49_HGG-FINAL.rar
Figyelem. Törölve lett a linken lévő firmware.
Ne is kérjétek többet tölem.Akinek sikerült letölteni az tegye el jól.Mert nem biztos hogy elérhető lesz máshonnan késöbb.
A szerveren még fent van de annak a linkjét és hozzáférését nem adhatom ki ,megértéseteket köszönöm.
Új frimware tesztelés alatt "RT-N18U_3.0.0.4_378.50_HGG-BETA1.trx"Mindhalálig Nvidia! mondta egy microelectronic engineer , vagy lehet hogy én?
-
Kuter
senior tag
A tomato is jó (a kissebb hiányosságoktól eltekinteve) Ismerem mert nekem eddig egy linksys e-3200 routerem volt, amin még mindig a tomato van atom stailan ment.
A tomato a legelső gyári firmwarera épűl "RT-N18U_3.0.0.4_374_4983"
De a Merllin+HGG meg a gyári legújabb firmwaréra.És van aki a router saját felűletétt jobban szereti.
Én a tomato jobban szeretem, de bizonyos dolgok,még nincsenek ,vagy hiányosak benne.
Amit lesz normális tomato át is nyergelek rá,de most még nincs.
A lényeg a router amit üzemeltetek nem egy házi hálózatott visz ahol egy pár gép log rajta.
Ez a képet a most készítettem.Átlagosan 60-70 gép kábelen,10-15 wifin lóg a hálózaton.Na itt a tomato már ebukott napjában 3-4 ujra kellet inditani.
[ Szerkesztve ]
-
lehella
senior tag
Tegnap nálam a torrentek letöltési sebessége a maximum 10%-val ment, pedig bőven jött volna gyorsabban is. Újraindítás után jöttek is a maxon, Tomatoval húztam a 1200,666-ra, lehet hogy nem bírta a nagy frekvenciát a cpuja? Nem volt meleg, 71 fokos volt éppen.
-
norbszt
tag
Csináltam egy gombos resetet és a formázást nem pipáltam be de így se tudom megcsinálni ezt:
nano /jffs/scripts/firewall-start
#!/bin/sh
iptables -I INPUT -p tcp --destination-port 9091 -j ACCEPT
iptables -I INPUT -p tcp --destination-port 51413 -j ACCEPT
iptables -I INPUT -p udp --destination-port 51413 -j ACCEPTSave with CTRL-O / Enter / and exit with CTRL-X
-
-
-
Maarki
aktív tag
Az igen vannak itt megoldások
de nem értem minek nekem nem melegszik annyira pedig 160torrent fut rajta és épp, hogy langyos
de tetszik a tuning! Habár ha mokolják tunnig meg ilyenek akkor viszont kelhet
De honnan kapja a delejt ?
10-20
Hozzászólok Aktív témák
ph A TurboQAM technológia révén az N szabvány maximumát kínálja a termék.
- PlayStation 4
- [Re:] [angrydog:] Komplett, régebbi számítógép eladó (C2D Q8400, 8GB RAM, GF 210 1GB)
- [Re:] Magyarország megbírságolta a Facebookot
- Bugok a PH! lapcsalád oldalain
- [Re:] GAMER Laptop / Lenovo / GTX1660Ti / i7-9750 / 16GB RAM / 512GB SSD / 1TB SATA
- [Re:] Intel Core I7 4770 1150 Eladó!
- Xbox 360
- Google Chrome
- [Re:] Kolosszális teleppel jöhet a Galaxy S11+
- Xbox One
- További aktív témák...
- LG 42LB679V
- HP 15-dw0015nl - ÚJ 15,6" FullHD IPS notebook - Core i7, 8GB, 512SSD, GeForce, Win10
- Lenovo Thinkpad T460,üzleti ultrabook, i5/8GB/256GB SSD.üzletből, garanciával,magyar bill ára alatt
- Gigabyte geforce GTX 1060 6G Aorus. 2020.06.30-ig garanciális
- EVGA 1060 3G Gaming 2020.08.22-ig Garanciális.