- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz atidzsiforc #14044 üzenetére
Ez volt a megoldás, köszi. Nem is értem, hogy eddig miért nem jöttem rá magamtól. Mondjuk nem is nagyon akartam QL-ezni.
Megjegyezte nagyjából a cfg-met is. Nyomtam egy FFA-t. Szörnyű! Egyszerűen annyira nem érzem én Quake-ben az FFA-t, hogy az gyalázat. Ráadásul a LG-m nagyon ganyusan azzal küzd amit sotho írt korábban. De arra már nem vettem a fáradtságot, hogy cg_trueLightning 1-et kipróbáljam segít e.
Átmentem Reflex-be, gondoltam nyomok egy meccset. És megnyertem életem első FFA-ját. Nem hinném, hogy ennyivel gyengébb lenne ott a játékosbázis. Van ott ugye rank rendszer amit felfoghatunk egy kezdetleges ELo-nak (nyilván nem teljes értékű), és mindenki sokkal magasabb szinten volt. Szal nem értem miért nem megy nekem ennyire a QL FFA. De nem is élvezem.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Ha telepítesz Discordot vagy felveszel Steamen, csinálhatunk egy-két olyat, hogy spectellek aztán közben adok pár tippet @ voice chat.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Kicsit körbenéztem, hogy milyen kijelzőket használnak a pro-k és ismertebb high skillerek. Ez lett a lista, gondoltam érdekességképpen bedobom.
agent: BenQ XL2411Z
clawz: BenQ XL2411Z
cYpheR: BenQ XL2411Z
dem0n: BenQ XL2411Z
k1llsen: BenQ XL2411Z (+BenQ GL2450)
MAKIE: BenQ XL2411Z (Samsung 2233rz before)
tox: BenQ XL2411Z
debtorr: BenQ XL2411T
funnyb: BenQ XL2411T
kRoNic: BenQ XL2411T
l1nkin: BenQ XL2411T
med1xza: BenQ XL2411T
rehepapp: BenQ XL2411T
T1hol: BenQ XL2411T
winz: BenQ XL2411T
Yakumo: BenQ XL2411T
ddk: BenQ XL2411(T/Z?) (+Samsung 2233rz)
nitrino: BenQ XL2410T
cooller: BenQ XL2420(T/Z?)
h8m3: BenQ XL2420Z
H41_: BenQ XL2430T
supremee: BenQ XL2430T (+HannsG HS233H3B)
drejjk: iiyama Vision Master Pro 454 (+BenQ XL2430T)
evil: BenQ XL2730Z108: ASUS VG248QE
chance: ASUS VG248QE
effortless: ASUS VG248QE
noctis: ASUS VG248QE (+AOC G2460FQ)
psygib: ASUS VG248QE
sparks: ASUS VG248QE
ZorakWar: ASUS VG248QE
stermy: ASUS VG278HE (+ASUS VG248QE)
fazz: ASUS PG278Q
waro: ASUS PG278Qabso: LG W2363D-PF
DaHanG: LG W2363D-PFempish: Samsung 2233rz
no_il: Samsung 2233rz
torzelan: Samsung S27A950D (+2x AOC E2752VQ)eXodus: Acer GD245HQbid
KovaaK: Acer GD235Hzstrenx: EIZO FS2331
ash: ViewSonic VX2268wm
proZaC: AOC G2460PQUA vártaknak megfelelően a BenQ magasan vezet, azok közül is különösen az XL2411T és XL2411Z. Ez utóbbi amúgy a QC 2016 monitora is volt (pontosabban a BenQ ZOWIE XL2411-rebrandja, ami gyak. ugyanez).
Utána az ASUS VG248QE jön, a némileg elavultabb PWM-es technológiával.
27"-t csak viszonylag kevesen használnak.Gondolom, majd még frissül meg ilyenek.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
addikt
Én sem szerettem FFA-t eleinte. De CA-s barmokból elegem lett. Aztán ezzel loadout buzizással csak kipróbáltam. LG buzi is lettem. Valamit csak ért, mert most már 35-40%-et meglövök. Teljesen beszívott, már kicsit túlzóan is erőltetem, mikor nem is kéne azt az LG-t.
Illetve kezdem elsajátítani a mapokat. Pl almostlost RL room-ban lehet szépen szedni excellenteket. A kedvencem hiddenfortress LG room, mega és ya után. amúgy az a kedvenc ffa mapon a campgraounds-al karöltve.
Duel... pedig áh faxomba vele továbbra is. Nincs türelmem hozzá.
own: látod? BenQ rlz melyik lesz?
[ Szerkesztve ]
There's a device that I've been using called a whoop.
-
Még eldől. Valószínűleg a XL2411Z. Ha jobban el lenne eresztve a nép, akkor nem gondolkodnék és insta XL2430T.
Amúgy egyvalamit meg tudnál nekem nézni vele? HDMI-vel kötni a VGA-ra, aztán a felbontást visszavenni Windowsban és QL-ben 1280 x 720-ra és megpróbálni belőni 120Hz-re? 720p-ben elvileg mennie kéne.
Ha megy, akkor a fejesedet beleintegrálni a monitor jack-dugaszába és csekkolni, hogy jön-e rajta hang?[ Szerkesztve ]
-
-
-
.LnB
titán
válasz Synthwave #14055 üzenetére
Nem tervezem a komolyabb quekezést. Teljesen megváltozott a játszási szokásom.
Felhígúlt mint a langyos fos.Mostanában játszok már mindennel. Egyszerűen nincs az, hogy leragadok egy játék mellett, és próbálom maximalizálni benne a skillemet.A héten Forza Horizon 3-mal nyomtam, ma Battlefield 1-ezni fogok. Nagyon sok mindent megveszek. Szóval a Quake meg a Reflex is csak kedv kérdése nálam. De QL-ben duelezni így le se állok senkivel, az FFa meg nem tetszik, régen se szerettem.
(#14056) [oWn]f4te evil a QC nyereményből monitort vett? Egyébként nagyon szeretem az ilyen listákat. Nekem is nagy álmom egy 144HZ-es monitor. De minek casualkodni? Nemrég vettem ami van, néztem ezeket a monitorokat is aztán inkább vettem egy IPS-t. Egyszer tuti lesz 144Hz-esem.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Tudom mennyire király láttam már. Elképesztően vonz. De valljuk be, az én casual szarakodásomra felesleges. Ettől én nem leszek jobb. freya-nál számít, meg a jobbaknál. Rajtad se segítene duel-ben Viszont egyszerűen simogatja a szemet az tény.
Elég sok pénzt öltem idén a gépbe, aztán a monitornál egy kicsit meghúztam a határt.
Ettől függetlenül egyszer mindenképp szeretnék majd venni egyet.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Néha én is előveszek PS-en egy-egy (legtöbbször) jRPG-t és beletolok 60-100 órát, aztán megint pár hónap pihi. Viszont (ha a LAN-okat nem számítjuk) PC-n évek óta szinte csak Quake (ha az idei Fallout 4 + DOOM + Mafia II Director's Cut + Magic Duels kombinált 470 óráját nem nézzük), vagy nagyritkán valami jóféle DOS-os / SNES / NES-emulátoros game.
Manapság már közel sem köt le annyira a játék, mint régebben - van pár cím, ami kell, de annyi. PS3-on még így is van mit behozni; a Tales of Symphonia Chronicles, Tales of Zestiria, Atelier Rorona, Atelier Totori és Atelier Meruru lemezek már hónapok óta megvannak és még a meghajtóban sem voltak. Ez majd' 400 óra játékidő. Meg ebben-abban vannak azért még post-game teendők, Record of Agarest War-t és a Catherine-t is be kéne fejezni, ahogy a Final Fantasy X / X-2 HD Remaster X-2 részét is. Ja, meg PC-n a RAGE-et.
PC-n a Hitman: Absolution van még olyan státuszban, hogy nem látott telepítést. Gondolom, az is lesz legalább egy 20-30 óra. Meg szerintem a Fallout 4-be is még beletolok majd vagy 100-at.
Ha a konzolt nem számítjuk, az Alien: Isolation, a Dying Light meg talán a The Witcher 3, ami még kicsit mozgat, ha lesz majd rá keret, ezek is biztosan jönnek a polcra. Meg ha az a keret "kissé" kitágul, akkor buying PS4 + Final Fantasy XV & legalább féltucat másik cucc. Mondjuk ezutóbbival egyelőre nem nagyon számolok.."evil a QC nyereményből monitort vett?"
Ugyanerre gondoltam, amikor láttam. Meg vett mellé X99 platformot is ágrólszakadt barátunk.
Eegen, én is csípem az ilyen listákat. Feldobtam ESR-re is, itt szerintem gyakrabban lesz frissítve - ami azt illeti, azóta már legalább 3 alkalommal volt.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
addikt
Nah, mi történt dem0n újra twitchel: [link] Régen nem győztem twitchen válogatni kit bámuljak. Most meg... Fazz is teljesen "kuka", pedig ő aztán aktív volt.
Akik meg tolják rendszeresen a QL-t és van twitch beállítva náluk, nem értem miért nem streamelnek. Clawz-t múltkor kérdeztem mikor warmuppolt, hogy nem streamel a jövőben? Azt mondta, nem hiszi, de most azért bekapcsolja... evil is elkezdte, nyomta pár napig, talán hétig és annyi.
[ Szerkesztve ]
There's a device that I've been using called a whoop.
-
-
törölt tag
Miért van az hogy hiába nyomkodom a "view profile" gombot, lófaszt se csinál? VAN ami működik ebben a szutyokban?
-
.LnB
titán
válasz Synthwave #14066 üzenetére
Én most Battlefield 1-et nyomom, leginkább ismerősök maitt. Nem vagyok nagy BF-es, most a társaság fontosabb nekem.
evil X99-es platformjának van értelme? Nem pénzkidobás az? Egyik kollégámnak van/volt, nem volt előrébb velem mint én a skylakekel. Ár/Érték arányba szerintem pénzkidobás.
[ Szerkesztve ]
-
Célszerszám. Bizonyos applikációkban és felhasználási környezetben kijön az igazi előnye (több mag, több cache, új utasítások, sokkal komolyabb alaplapok révén több RAM több csatornán, több vinyó etc.), a játék (még) nem feltétlenül az. Persze általában ott is jobb valamivel, mint egy azonos órajelű Skylake, csak nem annyival, mint amennyire az árdifferencia (ami főleg a lapnál száll el) sejtetni engedné.
Ha nem számítana a pénz, én is X99-re építkeznék. Csak az a probléma vele, hogy lap + proci kilónyolcvan tájában kezdődik újonan.
Játszani meg MÉG MINDIG a Sandy / Ivy Bridge-nek van messze a legjobb ár / érték aránya (amikor ~20 pénzért már i5-2400-at kapsz, 40-ért meg i7-2600-ot és a processzorgenerációk közötti differencia azonos órajelen csupán néhány százalék) - ami szerintem még egy darabig így marad.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Synthwave #14075 üzenetére
"lap + proci kilónyolcvan tájában kezdődik"
Munkatársamnak lap 130, proci 170 volt kb. Beteg az az ember. Aztán most cseréli le. Ő olyan, hogy megveszi mindenből a legdrágábbat. Csak játékra. De nem ért hozzá. Nagyon nem.
Most vett i7 skylake-et meg egy 1070-et , és a Mafia 3-mal játszik. Érted azzal a szarkupaccal. És meg van sértődve ha kiröhögöm mekkora noob.
Aszonnya múlthéten: "Ha van HDMI kábel 10ezerért, meg 4ezerért, én a 10ezreset veszem mert az tuti jobb" Sírtam a röhögéstől, ő meg nem értette miért vagyok ekkora köcsög.
[ Szerkesztve ]
-
Bölcs lény. Szólnál neki, hogy van egy eladó Lenovo Ideapad 100s-em, csak neki 110 ezerért? Alkalmi vétel.
GTX 1070-et? A plebje. Vízhűtéses GTX 1080 SLI alatt csak a csőlakó zsellérek vásárolnak videokártyát.
Én meg megveszem azt, amelyik 1500 és pont ugyanolyan lesz. ))
-
Sotho
őstag
válasz atidzsiforc #14078 üzenetére
Mi ebben a vicces, teljesen jól szól vele a hifim.
-
válasz atidzsiforc #14078 üzenetére
Az a szomorú, hogy ezek a cégek még nem mentek csődbe, hiszen van olyan barom, aki megveszi.
Azért szar lehet, ha már ennyire nem tudsz mit kezdeni a pénzeddel..
-
Nézem ESR stream side boxban, és az ESL Overcrotch streameknek is alig párszáz nézője van, nemhogy az individuális playereknek.
Huehue.
-
-
válasz ncc1701 #14085 üzenetére
A Dota 2-őt nézik több tízezren, meg a LoL is szokott jópárezer lenni. Ehhez hozzávéve, hogy milyen pénzekért játszanak (dollárMILLIÓK), vicc kategória. Mondjuk egy CS LAN-qualifier is 100,000 dodó..
CS:GO, ahogy írtam, 1-2-3 ezer néző legtöbbször.
Utóbbi napokban amúgy az ESL CS:GO twitch-e körül lézengtem és azt kell mondjam, nagyon jó a coverage. NON-STOP (szó szerint) stream, re-runok, a nap bármely szakában leülsz és tudsz pro-grade meccseket nézni, 2-3-4-5 kommentátor, jóféle spectator-funkciók, minden kutyafüle.
Ha éppen nem live, akkor a korábbi tournament meccseit ismétlik, ha azok is kifogytak, akkor más nagy CS-csatornák stream-jét hosztolják - ahol szintén van kommentár. Így kéne ezt Quake-földeken is..Most jön a blaszfémia; gondoltam is rá, hogy esetleg be kéne szerezni a CS:GO-t.
lulCS meg krumplisebességű botorkálás, de azért kell hozzá skill (ezt soha nem is tagadtam) és van taktikai mélysége, meg aztán régen relatíve sokat cséztünk (főleg LAN-okon), kezdve az 5.0 Beta-tól az 1.6-ig, így néhány mapot már nagyjából (nagyjából, mert a GO-ban van némi változás) ismerek is és ezt számba véve a cucc lehetne alternatíva, amikor QL-ben uborkafesztivál van (ez sajnos különösen jellemző bizonyos napszakokra, főleg a Steam-exkluzívság óta - vagy mehetek növényeket hentelni FFA-ban (de nem, mert a 3 növény szerverből 2-ről banolva vagyok), vagy mehetek CA-zni (szó szerint) retardáltakkal.. aztán van, amikor ezek sem igazán; főleg a reggeli órákra gondolok) és nem kellene teljesen az alapoktól kezdeni, lenne egy kis hátszél. Gép is megvan a 200-200+ fps-hez. Pubolni sem kéne vele mindig, mert PH!-sok szoktak szervezni 5v5 mixeket voice chattel, úgy meg azért csak jobb.Ha esetleg valakinek van egy használaton kívüli CD-kulcsa, valami módon szívesen átszipkázom, ne porosodjon.
[ Szerkesztve ]
-
bbdzyx
senior tag
válasz Synthwave #14087 üzenetére
Ezt a nézőszámot nem tudom melyik ujjadból szoptad ki, valszeg' rossz időben csekkoltad vagy véletlenszerűen rányomtál egy orosz tizenéves közvetítésére a twitch/csgo directoryban.
Egy minor lan-t (pl. most is az ázsiai PGL megy), tier2-es teamekkel is 15 ezer körül néznek a fő csatornán (+5-10k a kisebb, nem angol nyelvű, de ugyanazt a meccset castoló streamek). Erről már szót sem ejtek.
Én nagyon ritkán nézek verseny meccseken kívül mást, de a rendszeresen broadcastoló nagyobb nevek közül említhetném a lengyel tier1-es player pasha vagy az amcsi wanna-be-pro summit1g esti random pug meccseit, amit 8-10 ezren követnek, pedig egyikük sem top playa, közel sem.A CS-t pedig ajánlom, sőt! úgy vélem a quakes múlttal rendelkezők előnyben vannak, mert a GO teljesen reflex és ritmusjáték lett, sokkalta gyorsabb a játékmenet, mint az 1.6-ban volt, amire már csak nyomokban hasonlít.
[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
válasz bbdzyx #14088 üzenetére
Nem szoktam orosz tizenéves streamekre kattintgatni. ESL csatornát néztem az elmúlt héten, 2-3 ezernél több néző nem volt, napszaktól függetlenül. Inkább 1500-2000. Igazából mindegy is, leginkább rerunok mentek, nem a csúcs LAN élőkre gondoltam (az nyilván több, ott még Quakeconon is kapirgáljuk a 3000-et), hanem a napi átlagra.
Hiába lassú, engem a sniper jumpshottal vett meg. Ilyen nem volt 1.6-ban. Én meg minden belső nézetes játékot (újabb Fallout-okat, vagy anno Morrowind / Oblivion-t is beleértve) úgy kezdem, hogy nekiállok vadul szökelleni.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz Synthwave #14091 üzenetére
Nagyonszép, nagyonszép én azt mondom naggyonszéép! De azért az se lenne kutya, ha teszemazt MŰKÖDNE az a retkes VAC, ha már egyszer "mindenki örömére" fölkerült a quakelive arra a fostos steamre. Mondjuk cserébe azért, hogy fizetős lett és a playerek száma tizedére esett vissza, a mac-esek, linuxosok alapból elmehetnek a pitsába (felőlük) pedig hú mekkora meló lehet egy ilyen "új" játékot ezekre a platformokra portolni és lassacskán megdöglik az egész. Tudom, hogy ostoba és túlzó elvárás, de hát ez már csak ilyen egyéni szocprobléma és történeti esetlegesség megsatöbbi cécó..
-
Sotho
őstag
Acc a legutolsó meccsemen::
hmg:24 sg:23 mg:25 lg:26
Egy élmény volt. Ahogy elnéztem a hitbox és amit látok köszönőviszonyban sincs egymással. -
törölt tag
ezek szerint nem csak nálam b@szódott el valami, nálam is huszonharmincas értékeknél megálltak a fegyverek... volt 12-es LG-m is! Rocketből meg max 50-est tudtam összehozni, érdekes módon rail meg 5-ből 5x 100% első nekifutásra. Próbáltam vagy 6 féle különböző cfg-vel, amik előtte működtek, több napon át, minden lehetőséget igyekezvén figyelembe venni (hálókártya, router firmware, másik windows, egérhez az összes elérhető freki) Kb. csak a rail meg a gauntlet, ami hatott összvissz.
[ Szerkesztve ]
-
ncc1701
veterán
Nálam semmi gond, ma volt egy 45-ös shaftom is. Úgy tűnik, amit elvesztettetek, az hozzám került. Deal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest