- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Dahang tuti nem lesz QC-on. Ő az egyik aki legtöbbet tolja az OW-t.
Tox szerintem igen. De tutit nem tudok.ma/holnap kipróbálom már én is az Overwatch-ot. Azt ha bejön megveszem én is. Inkább költök erre mint a szarfos Doom-ra.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Én játszottam TF2-vel is. Szóval nem idegen ez a stílus. Plusz pár ismerőssel fogunk elvileg elkezdeni játszani.
A Doom-ról nem beszélek többet, leírtam már százszor, hogy szerintem mennyire okádék. Elegem van belőle.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
válasz Revesz #13351 üzenetére
A "régebbi" verzió alatt virágboltit ért, attól meg nem sok online játékélményt várnék.
10 EUR, oszt víz.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
.LnB
titán
Overwatch kipróbálása után teljesen őszintén mondom: "Teljesen érthetetlen számomra, hogy a pro Quakesek miért álltak át erre? Miért pont erre?!"
(máshol is írtam ezt ezért tettem idézőjelek közé)
-
.LnB
titán
Annyira más a két játék. Még ha egy két ember átment volna akkor azt mondom "oké, ők valami újat akarnak kipróbálni." De ha ekkora csoportokban váltanak akkor azt gondolnám, hogy "na ez biztos király ha átmennek, biztos hasonlít a quake-re, és jó competitive game."
A Quake-et azért tisztelem, szeretem nagyon mert a Quake-et lehet "játszogatni" és lehet arra törekedni benne, hogy kiemelkedően jó legyél. Van a játéknak mélysége, van egy "következő szint" ahol a profik mozognak és elérhetetlen a számomra.
Ezt nem látom az Overwatch-ba. Az OW mindenki számára fogyasztható. Persze ha valaki jó az itt is jobb lesz az átlagnál, plusz a csapatjáték révén egész csapatok emelkedhetnek ki a tömegből. De mégsem mély a játék. Mert hiába vagy te baromi jó, az ellenfélnek mindig van esélye. Nem akkora a szakadék a profik és a többiek között.Mondok egy példát. Quake duel-ben, nincsenek képességek. Van a fegyver, a játékos tudása (timming, aim, positioning), és van a map. Három dolog alapján dől el az, hogy ki nyer. Ha valaki jó akkor szarrá veri a másikat. Mint mikor én játszottam tox-szal. Lealázott, esélyem sem volt. Hogy működik ez OW-ban? Tételezzük fel, hogy összekerülök Stermy ellen, valószínűleg el fognak verni, nyilván ügyesebb nálam. De nekem elég csak kiválasztani egy olyan karaktert (a kettő közül mert kettő ilyen van) aminek az ultija legális auto aim. Aztán várok míg feltöltődik, megkeresem a megfelelő pozíciót és képes vagyok egyedül megölni Stermy, fazz, winz hármast. Mert semmit sem kell csinálnom csak a lövést nyomni. Ettől függetlenül ki fogok kapni ellenük. De még sincs meg az az elérhetetlen érzés, hogy ő annyival jobb, ügyesebb nálam, hogy én csak vért izzadva, kemény munkával érhetek a nyomába.
Remélem érthető amit írtam.
Ettől függetlenül nem rossz game szerintem, bár én sok mindent kipróbálok. De egy Dirty Bomb is van ilyen jó (nekem jobban is tetszik) és az ingyenes. 11-18 ezerért meg gáz. Ingyen se számítana kiemelkedő alkotásnak, de így..
(#13363) atidzsiforc Szerintem 2GD is nyomja, egyik stermy meccsen baromi ismerős volt a hangja, a nick-je valami más volt, de szerintem ő volt az. Ettől függetlenül igaz amit mond. Ugyan az mint a Blizzard féle Heroes of the Storm, az meg a Dota 2 agyon butított változata.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz atidzsiforc #13365 üzenetére
Hát az a gőzerő...az "pacipuki" inkább. Sehol nem tart vele még mindig nem?
-
atidzsiforc
őstag
Update, 16-04-2016:
James confirmed on stream that the studio will be going into "crunch" mode for the kickstarter.
This means, locking everyone up in the studio and working hard.
He added that it'll be at least three weeks from now.
⌛(edited)
April 25, 2016
Hugo - 04/25/2016
Update, 25-04-2016Community service reporting here,
The "before may" deadline got pushed, more time was needed.
Estimate: +/- halfway through may
ja es nem 3 concept artot kell elkepzelni mint romeroek ks-en
[ Szerkesztve ]
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
.LnB
titán
válasz atidzsiforc #13367 üzenetére
Ne bántsd Romero-t, kell neki körömlakkra a pénz !
-
peterr85
tag
üdv urak,
alkalmi duelezgetésre keresek közepes képességű játékostársat.. mostanság megjött hozzá a kedvem, de az esetek 90%-ában vagy nagyon gyenge, vagy brutál erős enemy-t kapok. jó volna találni valakit, akivel kb. 1 szinten vagyok
-
törölt tag
Mit kíván a Magyar Nemzet?
Doomot a népnek! -
ncc1701
veterán
Na, ez így már alakul. Csak kéne egy csinos enemycolor, meg egy combos picmip, és a villogó fények off. :Đ
-
válasz ncc1701 #13379 üzenetére
Nem vészes. 800 x 600 @ kb. minden high-on, egy-két medium, élsimítás, HDR, DoF etc. etc és bőven 100+ fps.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
válasz ncc1701 #13381 üzenetére
Visszább véve a grafot már felmászik 190 fps környékére.
Szerintem a gépedből is ki lehetne hozni valami játszható szintet.
Amúgy a single fasza. Ahhoz képest, hogy új gen FPS.
-
-
törölt tag
-
-
törölt tag
Kíváncsi vagyok merre leledzenek manapság az ilyen b3ra szerű playák..
-
ncc1701
veterán
Coollerből mekkora egy cs kemper lett, ahogy nyomatja ezt a rühes overfost.
-
.LnB
titán
válasz ncc1701 #13390 üzenetére
Kíváncsi leszek kik játszanak most megjelenés után is vele komolyabban a Quakerek közül. Első nagyobb versenyen kiderül majd.
Ma olvastam pletykákat, hogy készül az új Quake. Remélem ráfekszenek a multira rendesen, és nem olyan lesz mint a DooM!
-
-
.LnB
titán
válasz Synthwave #13392 üzenetére
Carmack jelenléte teljesen mindegy szerintem. Gondolom ezt a motort fogják úgy használni ami a Doom alatt is van (És ő is ezt használta volna). Abba meg nem lehet a Q3-as movementet rekonstruálni sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
Hogy lenne már mindegy. Alsóhangon 4 olyan engine-t írt, ami megreformálta a játékipart.
-
.LnB
titán
válasz Synthwave #13394 üzenetére
De a Rage féle megatextúrás elég vakvágány, és jelenleg is azt viszik tovább. :/
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ncc1701 #13397 üzenetére
Pénz beszél/kutya összeszarja a környéket
(#13393) .LnB: "Carmack jelenléte teljesen mindegy szerintem" <-- Carmack (és ami legalább olyan fontos: az eredeti/igazi ID fejvesztőbrigád) nélküli zenishit tákolmány maximum annyira hajazhat egy Quake-re, mint EZ itten a kórházira he Példának okádék lásd mit míveltek a Quake4-el, pedig azt még nem a zenishit és amolyan syncterrorok követték el
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz #10691584 #13398 üzenetére
Szerintem egy Quake 4 minőségű multinak ma már örülni kell, látva a Doom multiját. Nem volt az ennyira szar, csak jó se.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs